צפייה בגרסה מלאה : שלושה ילדים כולל יתירות ומיטה אחת - מחפש רעיונות.
במסגרת אופנה של צריכת יתר עשינו ילד אחד יותר מדי, הוא ילד יתירות.
כרגע שניים ישנים במיטת קומותיים שבנינו להם והשלישי, הקטן בחבורה, ישן במיטת מעבר.
הרעיון: בניית מיטת 3 קומות שתאכלס את כולם (גילאים 7, 5 ו-3 וכן, נעזרתי בזוגתי כדי לדעת את הגילאים).
צידות:
רוחב הקיר שעליו תגור המיטה הוא 2.7 מ'
מזרון סטנדרטי בא במידות של 1.9 על 0.8 מ'.
וחשבנו לעשות בעצם שלוש מיטות מדורגות. המיטה הראשונה, צמודה שמאלה על גבי ה-2.7 ובגובה 20 ס"מ מהרצפה. המיטה שנייה, בגובה 80 ס"מ צמודה ל"צד" השמאלי של המיטה. העליונה, בגובה 1.4 מ' צמודה שמאלה שוב. ככה כל אחד מקבל מרחב ראש גבוה וניצול טוב של מקום.
המיטות יבנה מקורות 5 על 5 מוקצע (כלומר כ-4.2 ס"מ על 4.2 ס"מ) ויחופו בפלטת סנדוויץ'.
מה שיחזיק אותם זה ברגים בריאים לקיר והסולמות שישמשו הרגל נוספת.
מה דעתכם?
125613
תשקול בניית גלריה בצורת “ר״ בפינת חדר, ולמעלה 2 מיטות.
זה מפנה לך שטח רצפה שאפשר לנצל גם לשולחן לימוד מתחת, צמוד לאחת המיטות.
ראיתי חדר כזה וזה מאד יעיל מבחינת שטח רצפה פנוי.
Slowly..
יקח להם כמה שנים להגיע ל 160CM
שווה לבדוק מזרנים קצרים יותר ולהקטין את גודל המפלצת
תגיד לדוד גוגל bed for three kids ותבקש תמונות
מניח שתקבל מלא רעיונות
אני חושב שכדאי לך לבנות קונסטרוקציה עיקרית(רגליים ומסגרות) עם 5 על 10.
ועל זה למקם 3 על 5 כבסיס למזרון, לא חייב לוח מלא. ככה המזרון מתאוורר מלמטה כל חייו.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
אני דווקא הייתי בונה משהו בסגנון חדרי הקפסולה באסיה.
ישנתי בהונג קונג במיטה משולשת במידות זהות למה שאתה מתאר (רק שהמיטה התחתונה היתה פחות מ20 ס"מ מהרצפה), וזה היה ממש סבבה גם בלי מרווח הראש.
הסיבה היא שבצורה שאתה מתאר אי אפשר אפילו לקחת למעלה בקבוק מים, שלא לדבר על ספר או מקום להניח משקפיים, במידת הצורך. כשהמיטה ארוכה יותר יש לכל אחד שטח אחסון פרטי לדברים שהוא רוצה איתו בלילה ובכלל.
בנוסף, חללים פתוחים כאלה מאפשרים מעט מאוד פרטיות והפרשה בין הילדים. מספיק שאחד רוצה להישאר עם מנורת לילה קצת יותר מהאחרים וזה דופק להם את השינה...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
תמסור אחד מהם .. ההוא שעושה הכי הרבה רעש.
זה יותר פשוט וחוסך מקום.
נשלח מהאייפון עם המקלדת המחורבנת. ה׳שגיאות׳ לא שלי ..
אני זוכר במעורפל בנייה של אסף - גלריה מעץ, פורסמה כאן בפורום... יכול להיות דומה לצרכים שלך, אבל אולי איני זוכר היטב.
נשלח מהנייד
למה רק שלושה? בחדר בגודל הזה מכניסים בצי הרוסי 15 מלחים + טורפדו גרעיני.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190830/182a16abad0cf878fce4def2cb5c128f.jpg
יש לך בערך 5 שנים עד שהגדול יזדקק לפרטיות.
פתרון ראשון אפשרי הוא לעצב את החדר, אכן, כמו מגורי מלחים. זה בטוח יעבוד והילדים יהנו, חיסרון משמעותי הוא הסיכוי שכשיגדלו ירצו להיות מלחים.
פתרון שני הוא גלריה גדולה - בגודל של יותר משני מזרנים. החיסרון העיקרי הוא שאין שם אור, וזרימת האויר גם מוגבלת אם החדר לא ממש גדול (והוא לא)
מה שמביא אותי לפתרון שהוזכר קודם של "פוד שינה". לא חייב להיות כמו ב'אלמנט החמישי' אבל ההבדל בינו לבין מיטת קומותיים רגילה הוא שהכניסה היא מהמימד הצר ושלמרות שמדובר בחדר משותף, יש פרטיות אמיתית. המימדים הם מטר על מטר על שניים, אי אפשר לשבת על המיטה להקריא סיפור וכאלה.... אבל עוד פינת רביצה בחדר תפתור את זה. זה מה שהייתי עושה. הילדים ימותו על זה וזה מגניב. וגם גלי תוכל להציג את החדר במגזיני עיצוב.
אסף.
אני פחות בעניין של לייצר במה גבוהה של מיטות מטעמי נוחות תפעול (החלפת סדינים) וחום.
יש גם מאוורר תקרה שצריך לתת אפקט כל שהוא גם למיטה הגבוהה.
אם המיטה העליונה תהייה מספיק קרובה למאוורר התיקרה, תוכל להשאר עם שתי מיטות בלבד.
כשהיינו ילדים הייתה לנו מיטת ר שאבא שלי בנה, הוא בנה אותה ככה שהמיטה העליונה יכולה להתפרק ולהפוך למיטה רגילה, המיטות עברו כמה מחזורי עליה וירידה מאז.
אם יש צורך אסביר את הבניה (די פשוט)
למה רק שלושה? בחדר בגודל הזה מכניסים בצי הרוסי 15 מלחים + טורפדו גרעיני.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190830/182a16abad0cf878fce4def2cb5c128f.jpg
חחח
עמדתי להציע ביקור ב ש/7...
אני גם מכיר מישהו שבנה מיטת 3 קומות עם וילון לפרטיות ואמר - תסתדרו (עד י"ב)
שלושת המיטות חייבות להיות פתוחות כל היום?
אין מצב שאחת מהם (של המקופח או הכי רעשן) נוסעת אחרי שנת הלילה מתחת למיטה של הילד היותר אהוב?
3 ילדים זה לחלשים...
4 זה כבר עולם אחר
Sent from my iPhone using Tapatalk
שלושת המיטות חייבות להיות פתוחות כל היום?
אין מצב שאחת מהם (של המקופח או הכי רעשן) נוסעת אחרי שנת הלילה מתחת למיטה של הילד היותר אהוב?
השאיפה היא לצמצם עבודה שוטפת. לא אכפת לי לעבוד פעם אחת אבל לא להתעסק עם להכניס ולהוציא ולמצוא מקום לשמיכה ולכרית וכל זה.
בקיצור, לא.
אגב הייתי מוסיף מגלשה מהמיטה העליונה לתחתונה, ככה אתה גורר אחד למגלשה, ופף, שניים כבר ערים.
תקשיב טוב. פוד שינה. ככל שאני מהרהר בזה - מושלם לחבורה שלך.
אסף.
תקשיב טוב. פוד שינה. ככל שאני מהרהר בזה - מושלם לחבורה שלך.
אסף.
תקשיב לאסף טוב. פוד שינה. אטום. בשבילך.
https://www.wayfair.com/baby-kids/pdp/greyleigh-moorcroft-twin-over-twin-over-twin-bed-gryl4750.html
לעליון חובת שינה עם קסדה :)
יש לי פלשים מהמוצבים בגזרה המזרחית....
קומה שלישית חייב קפלסט.....#*%&#@
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
ממליץ לך להכנס לפינטרסט יש שם אינספור רעיונות למיטות וחדרי ילדים ...
https://www.pinterest.com/pin/331296116338450872/
אצלי הם ישנים שנים ב ר גבוה ואחת מתחת לאחד מהם. (מיטת קומותיים ומיטת גלריה צמודה)
מרחב רצפה גדול נותן הרגשה שיש מקום ואפשר לשבת על המיטה לידם כשצריך.
צריך רק להיזהר ביציאה: לפעמים דופקים את הגב/ראש במיטת גלריה
מיטה אחת באורך 180 עם מזרון לא סטנדרטי (יש לו עודכמה8 שנים לנצל את כל האורך)
אם תרצה אוכל לשלוח תמונה יותר יותר מאוחר.
נגמר הפרויקט. תודה לכולם על העזרה.126114
מסקנה. לעצור בשניים.
boaz avrahami
14-10-19, 21:36
שטויות. נראה שיש לך עוד שני קירות פנויים
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
שטויות. נראה שיש לך עוד שני קירות פנויים
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
יש במרווחים לפחות עוד 2 מקומות.
GodsFather
15-10-19, 08:05
החלון הפתוח ללא מיגון... רק לי הוא מפריע?
קצת פולניה
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
לא כולם מעוניינים לגור בכלוב.
אצלי גם אין סורגים
נראה לי שהוא התכוון להגנה נגד נפילה מהמיטה דרך החלון
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
boaz avrahami
15-10-19, 09:25
החלון הפתוח ללא מיגון... רק לי הוא מפריע?
קצת פולניה
אולי לעוד כמה עירוניים.
למי שגר בכפר הסורגים היו מפריעים יותר מהילדים עצמם
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
הגובה של החלון מהרצפה הוא קצת יותר ממטר ומאחוריו יש בית פלסטיק, הם יוצאים ונכנסים ממנו דרך קבע.
GodsFather
15-10-19, 11:33
נראה לי שהוא התכוון להגנה נגד נפילה מהמיטה דרך החלון
Sent from my LG-H930 using Tapatalkלזה התכוונתי. לא לסורגים או פריצות...
ילד ישן, מתגלגל לו. אבל אם הם רגילים, דיינו.
לזה התכוונתי. לא לסורגים או פריצות...
ילד ישן, מתגלגל לו. אבל אם הם רגילים, דיינו.
מתגלגל, פותח את החלון, פותח את הרשת, פותח את התריס ועף החוצה. אם הילדים שלי היו כל כך מוכשרים לעשות את זה תוך כדי שינה...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.