צפייה בגרסה מלאה : מחר ההשקה של הדיפנדר החדש, לא נפתח לכבודו שרשור?
אפשר לעשות הכל בפוטושופ.
129452
129453
129454
Mor Gurevich
28-05-20, 11:39
אוגש בדיוק פרסם בחשבון האינסטגרם שלו... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200528/1685a0a661d492f9a407edecb5ea6624.jpg
משהו לא בסדר בתמונה,
מצד אחד חסר הפלאח העגול הזה שמחבר בין הגלגלים.
ומצד שני הגלגל תלוי מהרכב באויר.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200528/ed51f275054ee2d0c67367657258407f.jpg
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
משהו לא בסדר בתמונה,
ומצד שני הגלגל תלוי מהרכב באויר.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200528/ed51f275054ee2d0c67367657258407f.jpg
Sent from my SM-N950F using Tapatalkשאמרת חסר, התכוונת לסרן אחורי? ;-)
אוי ואבוי לאותו דוד/ממיר/סנן dpf. יצטרך כמות יפה של מתכת כדי להגן עליו.
שאמרת חסר, התכוונת לסרן אחורי? ;-)נו הצינור הזה עם הבליטה...
נו הצינור הזה עם הבליטה...
הם הורידו את הבליטה כדי לשפר את מרווח הגחון, ואז הם כבר אמרו, אם אין את הבליטה, בשביל מה צריך את הצינור שמחזיק אותה? ;)
פיספסתם קצת....
129464
עוד לא התחיל כבר נתנו לו משיכה.. 🤦*♂️
אין מנוס.... נצטרך לשמור על המוהיקני האחרון(דיסקו 2😎) שיש לנו.
מה שמעיד שהחתן אכן לועס אספלט - או שהיה צריך משיכה או ש(כמו) ברכבי מסלול חיברו את זה מבעוד מועד.. האמת מסתתרת בפרטים הקטנים.
Sent from my H3123 using Tapatalk
ואני אומר, בואו נדון לכף זכות.
הדיפנדר (ישן) ליווי של המבחן נתקע, והחדש גרר אותו לכביש....
(אפילו אני לא מאמין לעצמי).
נשאל רגע ברצינות (יחסית) החברות השונות בארץ מתכננות להוציא לו מיגונים או שמבחינתם "אין פה שוק"?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
משהו לא בסדר בתמונה,
[emoji1750]
איך נפלו גיבורים..
מרכב עם מהלך מתלה מצוין למהלך של קורקינט..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
לא ברור מי המטומטמים שישקיעו סכום כזה ברכב כזה.
מה כבר ההבדל בינו לדיסקברי
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
מיתוג
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Mor Gurevich
28-05-20, 22:38
לא ברור מי המטומטמים שישקיעו סכום כזה ברכב כזה.
מה כבר ההבדל בינו לדיסקברי
Sent from my YAL-L21 using Tapatalkאם היה לי את הסכום הזה והייתי רוצה לבחור בין הדיסקברי לבין הדיפנדר - הייתי בוחר בדיפנדר בלי למצמץ.
כנראה שאני מטומטם [emoji848]
boaz avrahami
29-05-20, 07:02
אז מה סיכמתם אחרי חצי שנה -
ג׳יפ או ג׳יפון?
יש או אין לו יכולות שטח?
שבילים או סלעים?
נושא בכבוד או מבייש את השם דיפנדר?
נוזל שמן או לא?
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
מהסרטונים והמפרט נראה לי שלנדרובר כנראה בנו את ה-SUV מהטובים בשוק מבחינת יכולת שטח.
עמידות ואמינות.. הזמן יגיד.
זה לא דיפנדר..
הוא מאפשר מידות צמיגים נורמליות ?
(בהתעלמות כרגע ממגבלות ארץ הקודש, הכוונה היא האם טכנית יש מקום להגדלת צמיג או הקטנת הג׳אנט לטובת חתך מעשי לשטח)
אז מה סיכמתם אחרי חצי שנה -
ג׳יפ או ג׳יפון?
יש או אין לו יכולות שטח?
שבילים או סלעים?
נושא בכבוד או מבייש את השם דיפנדר?
נוזל שמן או לא?
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
לא יודע לגבי השטח , אבל על מנת לזכות בשם, הוא חייב לנזול שמן.
boaz avrahami
29-05-20, 09:39
מהסרטונים והמפרט נראה לי שלנדרובר כנראה בנו את ה-SUV מהטובים בשוק מבחינת יכולת שטח.
עמידות ואמינות.. הזמן יגיד.
זה לא דיפנדר..
ממתי אמינות היתה פקטור בלנדרובר?
בעצם יותר נכון לומר שעדיף שלא יהיה אמין בכדי לא לקלקל מסורת ואת השם.
אז יש לבר אתר שכבר הזמין?
מהמראה התרשמתי שזה רכב עירוני לאזור צפון תל אביב עד הרצליה פיתוח…
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
הוא מאפשר מידות צמיגים נורמליות ?
(בהתעלמות כרגע ממגבלות ארץ הקודש, הכוונה היא האם טכנית יש מקום להגדלת צמיג או הקטנת הג׳אנט לטובת חתך מעשי לשטח)הצמיגים המקוריים בקוטר הגדול ביותר בסגמנט.
באחד הראיונות אומר המהנדס הראשי שהם 'גילו' במהלך ניסויי הפיתוח שזה עוזר לעבירות...
טוב שעליתם על זה! היינו יכולים לחסוך לכם ניסוי אם הייתם שואלים.
אסף.
בואו נהיה לרגע רציניים, האם רק אני מרגיש שלנד רובר עם רכב שנחשב מבחינתם הכי קשוח לשטח מיישרים קו עם רכבים מלפני עשור כמו פג'רו קינג/ גראנד צרוקי/ טוארג/ פאטפיינדר/ דיסקו3
תכלס.. זה הפך למשהו אופנתי, שופוני כזה, כמו חליפה של הוגו בוס.. מי שקונה זה מי שרוצה שיראו אותו בזה ולא בפולגת..
אם היו קוראים לזה דיסקברי6, הייתי מוריד את הכובע ואומר שזה נראה אחלה suv והמראה הוא חוויה מתקנת לדיסקברי5.
אבל, במקום ללמוד מגיפ וסוזוקי, השיכורים מסולהיל (או מומבי) החליטו לסטור לנו בפרצוף עם דג בן שבועיים.
וכפי שכתב אלירן בחתימתו משכבר בימים, ״זה שתקעת לעצמך 3 נוצות בתחת לא עושה ממך טווס״
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני מעדיף להיזהר ולא לחרוץ דעה על רכב שאף אחד מאיתנו למיטב ידיעתי עוד לא נהג בו מטר אחד, לא כל שכן - בשטח.
ואני חושב שבלי שום היסוס - אם מחר בבוקר שמים לי מפתח של דיפנדר כזה אומרים לי שהיום זה הרכב שלי - אני לא אזרוק אותו על הריצפה בבוז כי זה לא כמו הדיפנדר שהיה לי פעם. אני די בטוח שאני מאוד אשמח שזה יהיה רכב השטח המשפחתי שלי.
אסף.
boaz avrahami
29-05-20, 11:34
אני מעדיף להיזהר ולא לחרוץ דעה על רכב שאף אחד מאיתנו למיטב ידיעתי עוד לא נהג בו מטר אחד, לא כל שכן - בשטח.
ואני חושב שבלי שום היסוס - אם מחר בבוקר שמים לי מפתח של דיפנדר כזה אומרים לי שהיום זה הרכב שלי - אני לא אזרוק אותו על הריצפה בבוז כי זה לא כמו הדיפנדר שהיה לי פעם. אני די בטוח שאני מאוד אשמח שזה יהיה רכב השטח המשפחתי שלי.
אסף.
האזור מגורים שלך נקרא גם צפון תל אביב, לא? [emoji6]
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
כן. אבל רכבי השטח שלי נוסעים במדבר. והרבה.
אני יכול לקחת מהעבודה כמה דוגמאות מביכות למה שמכונה על ידי היצרנים 'SUV או רכב פנאי שטח וכן הלאה - והם מכוניות משפחתיות נפוצות מאוד בשכונה. אני מעדיף להחזיק על חשבוני היילקס. כי אין להן מה לחפש במדבר.
גם בסגמנט פנאי-שטח-יוקרה ובין המתחרים הישירים של הדיפנדר - האמת חייבת להיאמר - אין לו מתחרים אמיתיים בשטח, פרט ללנדקרוזר שיחסית אליו הוא טרקטור גס ומיושן (ואין לי בעיה עם זה). אז זה לא הדיפנדר הישן. אבל זה כן אוטו למדבר וזה הרבה בימינו.
ואני עוד מחכה למבחן אמיתי.
אסף .
זה קל להגיד שאין לי בעיה לקבל לנדרובר משה מהליסינג... זה גם לא ריאלי.
boaz avrahami
29-05-20, 12:03
אני יכול לקחת מהעבודה כמה דוגמאות מביכות למה שמכונה על ידי היצרנים 'SUV או רכב פנאי שטח וכן הלאה - והם מכוניות משפחתיות נפוצות מאוד בשכונה. אני מעדיף להחזיק על חשבוני היילקס. כי אין להן מה לחפש במדבר.
גם בסגמנט פנאי-שטח-יוקרה ובין המתחרים הישירים של הדיפנדר - האמת חייבת להיאמר - אין לו מתחרים אמיתיים בשטח, פרט ללנדקרוזר שיחסית אליו הוא טרקטור גס ומיושן (ואין לי בעיה עם זה). אז זה לא הדיפנדר הישן. אבל זה כן אוטו למדבר וזה הרבה בימינו.
אסף .
סו התשובה שחיפשתי.
לא היה לי כח לקרוא דיונים של חצי שנה על אוטו שעל פניו נראה צעצוע. בשורה התחתונה רכב שטח בכל זאת...
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
זה קל להגיד שאין לי בעיה לקבל לנדרובר משה מהליסינג... זה גם לא ריאלי.ברור, וזה נאמר כי יש כאן תגובות שמהן אפשר להבין שגם אם היו נותנים למישהו כאן כזה מתנה הוא היה מחזיר אותו.
לשם ההבהרה - אם היו נותנים לי ר-סטון כן הייתי מחזיר אותו. כי זה לא רכב למדבר.
אסף.
אסף .
גם הדיסקו4 ו-5 מסוגלים לנסוע יופי יופי במדבר...
נכון. והדיפנדר יותר - בתור התחלה יש לו גלגלים יותר גדולים וזוויות טובות יותר.
אז אני לא ממהר לפסול אותו רק כי הוא 'מבייש את הסבא'.
אסף.
יש למישהו ספק שהדבר הזה ייסע בשטח לא פחות טוב מהדיפנדר הישן?
לא הייתי משלם לקבל אחד, אבל אם נותנים, ברור שהייתי לוקח.
boaz avrahami
29-05-20, 17:39
כשיציעו לך או למישהו אחר אוטו כלשהו בחינם ותחליטו לסרב, אני אהיה מוכן לקחת במקומכם.
לא ידעתי שאתם כל כך עשירים וצנועים לעומתי שאתם מסרבים לקבל מכוניות פשוטות.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
כשיציעו לך או למישהו אחר אוטו כלשהו בחינם ותחליטו לסרב, אני אהיה מוכן לקחת במקומכם.
לא ידעתי שאתם כל כך עשירים וצנועים לעומתי שאתם מסרבים לקבל מכוניות פשוטות.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
לא הבנתי אותך..
כתבתי שהייתי לוקח:
אז איפה הפער?
לוקח בכדי למכור אותו בחצי מחיר ולקחת רוביקון במקום
אמממ... כן... אני חושב שהוא יסע בשטח פחות טוב מקודמו. סטנדרטי מול סטנדרטי עם אותו נהג (לא טירון).
אני חושב שנבדוק את זה ברגע שנוכל.
...רק איפה נמצא דיפנדר סטנדרטי...?
אסף
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אני חושב שנבדוק את זה ברגע שנוכל.
...רק איפה נמצא דיפנדר סטנדרטי...?
אסף
אצלי
מוכן בשמחה להעמיד למבחן
בום, אני מריח פה את כתבת השנה. הייתי מציע את שלי אבל הוא גרוע יותר מסטנדרטי מבחינת שטח.
...והוא לא שלך...
אסף.
אין סיכוי ירוק שהוא לא לוקח בהליכה דיפנדר סטנדרטי. בקרת משיכה מהטובות בקטגוריה, אם לשפוט לפי קודמיו (דיסקברי) - זה כמו להשוות רכב נעול כפול לרכב בלי נעילות. מה כמו, זה בדיוק זה. איך הוא מפסיד? מה יקרה לו, הוא ישבור ציריה כי אשכרה שמו לו מנוע (בזמן שהישן שובר כי הן עשויות מזבל עופות שדחוס לצינור)?
תא השטח היחיד שהישן מנצח בו תחרות זה השבילים ליד הכינרת, איפה שלא תכניס רכב כזה כדי שלא ישרט הצבע.
להזכירכם שנסעתי על נבלות אנגליות עשור. אני עדיין מאוהב, עדיין 110 בנזין פתוח עם 4 דלתות זה החלום. אבל תהיו מציאותיים, הישן היה חרא של אוטו. אני מעדיף את הישן על פני החדש, אבל במספרים ונקודות ולא מהלב? אין לו סיכוי.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
לדיפנדר ה"ישן" בדורות האחרונים יש בקרת אחיזה. אז גם הוא "כמו נעילות".
גם לרוביקון יש TC למרות שהוא מצוייד בנעילות, ומסיבות טובות.
אתה ממש לא רוצה להעצר על כל הצלבה קטנה כי לא נעלת...
אצלי יש TC ולדעתי ה TD5 חזק בצורה ניכרת מקודמו.
לדיפנדר ה"ישן" בדורות האחרונים יש בקרת אחיזה. אז גם הוא "כמו נעילות".צודק, שכחתי את הפומות. שם זה כבר השוואה מעניינת, גם להם יש מנוע.
לדעתי הכל מתחיל בזווית גישה. וכמה פלסטיק אתה מוכן להשאיר מאחור.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200530/42316b0a880c3423ba64e65246586675.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200530/d7345df25efe8e9415c6938f24e02a25.jpg
לא רק זוויות גישה ונטישה, למי שלא מורגל למתלים נפרדים בשטח טכני עלול למצוא עצמו בתחושות לא נעימות גם בטיולי מדבר רגילים כביכול.
לא זכור לי שהמתלה הסטנדרטי של הדיפנדר הישן הוא כזה להיט, אבל כן... ברוכים ברוכים הבאים למועדון המביך שנקרא מהלך מתלה קדמי בifs.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200530/479ce73aa0aed49369a007d5e54a6889.jpg
השבוע אהיה יותר חכם בקשר לפציינט הזה.
אין יותר מדי ציפיות אז כנראה שיהיה קשה להתאכזב.
תקבל זמן חופשי עם הרכב או במסגרת מסלול סגור מראש של היבואן?
איפה מציעים כאן חברות? איפה?
מוכן לחתום על כל מסמך. מבחינתי מהיום כל מי שמקבל משכורת מהמדינה הוא טיפש ורשע ורוצה רק להרוס לנו. התקבלתי?
לא רק זוויות גישה ונטישה, למי שלא מורגל למתלים נפרדים בשטח טכני עלול למצוא עצמו בתחושות לא נעימות גם בטיולי מדבר רגילים כביכול.
בהבדל מהרכבים עם הסרן החי, על אלו עם ה - IFS האמריקאים נוטים לומר את הדבר הבא:
THEY DONT FLEX THEY BALANCE
השבוע אהיה יותר חכם בקשר לפציינט הזה.
אין יותר מדי ציפיות אז כנראה שיהיה קשה להתאכזב.
למה אין ציפיות?
דפנדר החדש אמור להיות הSUV הטוב ביותר בשטח. יותר טוב מלנדקרוזר, נקודה. מותר להפסיד בנקודות לרנגלר, לא מעבר לזה.
ואין סיבה שהוא יכשל. על פניו זה לפחות דיסקברי 5 עם זויות ומרווח גחון משופרים וג'אנטים פלדה יפים עם צמיג 255/70R18. אפשר לשים ביציאה מאולם התצוגה סט BFG A/T לפחות.
129494
איפה מציעים כאן חברות? איפה?
מוכן לחתום על כל מסמך. מבחינתי מהיום כל מי שמקבל משכורת מהמדינה הוא טיפש ורשע ורוצה רק להרוס לנו. התקבלתי?
:D:D
כל זה בשביל סיבוב במסלול שעברו עליו עם מברשת שיניים?
חד משמעית כן!
כזה אני. חסר אופי לחלוטין! מטנף על השיקוץ הזה על גבי עשרות עמודים, עד הרגע שבו מישהו יזרוק לי קצה אפשרות להחזיק איזה בדל הגה. ;) (לא שזה המקרה אבל...)
למה אין ציפיות?
כי כשאין ציפיות, אפשר להיות מופתע רק לטובה. זו תמצית האופטימיות על רגל אחת.
וברצינות - אם זה נוסע כמו דיסקו 5, אז זה בנזונה של דבר. הכי טוב שאפשר להוציא מ-SUV עם ארבעה מתלים נפרדים שמתנהג טוב גם על כביש. ואני לא נכנס כרגע לדאחקות על נזילות וצ'ק אנג'ין וכו'. זה עדיין חדש מהשקית, תנו לו שבועיים שלושה של חסד.
אני מחליף את הטנדר ב 2021 וכנראה שוב ב2025.
השאלה היא אם ב5 שנים ירידת הערך תהיה תלולה יותר מהירידה באמינות ממצב חדש, או ההיפך.
אסף.
boaz avrahami
01-06-20, 20:19
כי כשאין ציפיות, אפשר להיות מופתע רק לטובה. זו תמצית האופטימיות על רגל אחת..
אתה מקלקל את התדמית שלך
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
JohnnyEnglish
01-06-20, 21:15
ראיתי היום בבוקר שיירה של הדיפנדרים בצומת מודיעים (צומת בין 443 ל444) כנראה לצורך מבחן עיתונאי, הם לא פנו לתל חדיד.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
אתה מקלקל את התדמית שלך
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
מאז פרוץ הריטלין גם התדמית כבר מזמן לא מה שהיתה.
עצוב
Mor Gurevich
03-06-20, 17:47
פוצל לשרשור נפרד משום מה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.