PDA

צפייה בגרסה מלאה : WK2 - מה ההבדל בין ידיות ההילוכים השונות

ש01
23-09-19, 14:31
בזמן שאני מתכונן למכירת הרכב וקנייה של אחר, בתמונות של כל מיני משומשים בלוחות שמתי לב שיש כאלו עם ידית הילוכים כמו שלי (נקרא לה ארוכה - אנכית) ואחרים עם ידית הילוכים בצורת T.
מדוע יש שתי ידיות שונות?
יש הבדל בין מערכות הגיר לידיות השונות?

hadtomer
28-09-19, 13:28
בזמן שאני מתכונן למכירת הרכב וקנייה של אחר, בתמונות של כל מיני משומשים בלוחות שמתי לב שיש כאלו עם ידית הילוכים כמו שלי (נקרא לה ארוכה - אנכית) ואחרים עם ידית הילוכים בצורת T.
מדוע יש שתי ידיות שונות?
יש הבדל בין מערכות הגיר לידיות השונות?

בדומה להרבה יצרנים-ג'יפ הרגישו צורך להיות יותר עדכניים. הגראנד WK2 הוא רכב וותיק שמבוסס על שלדה די וותיקה - וFCA כל הזמן מבצעת בו שינויים שהופכים אותו ליותר מעודכן. לעתים זו תאורת לד ולעתים זה מעבר לעיצוב הכה פופולארי של ידיות הילוכים אה - לה -ב.מ.וו שכבר לא דורש חס וחלילה הזזה של הידית- אלא רק נגיעה. מנגנון ההעברה שונה כמובן אך לא התמסורת. למרבה הצער- "מתוחכם" אינו בהכרח "יותר טוב"-

בעשור הקודם וגם הנוכחי היה שחקן יהודי אמריקאי -אנטון ילצין. ילצין שיחק בלא מעט סרטים שחלקם היו בהחלט טובים כמו אלפא דוג וצ'ארלי בארטלט- וגם גילם את מיסטר צ'כוב בסרטי מסע בין כוכבים מהדור הנוכחי. ילצין שהיה שחקן עם עתיד מאוד רציני לפניו חזר יום אחד הביתה ויצא מהגראנד צ'רוקי שלו. הגראנד שלו צויד באותה ידית הילוכים "חדשנית" שעבדה על נגיעה- ולכן ילצין לא שם לב ככל הנראה שהידית לא נכנסה ל P. הגראנד הידרדר אחורה ודרס את ילצין- ובסוף תקע אותו בין הפגוש האחורי לקיר הבית-בתחתית ירידה. ילצין נפח את נשמתו והמשפחה תבעה את ג'יפ- ובסוף גם היה ריקול

https://www.theguardian.com/film/2018/mar/24/anton-yelchins-family-settle-jeep-lawsuit-over-star-trek-actors-death

ש01
03-10-19, 09:47
wowww...

תודה,

תנצב"ה

-->