צפייה בגרסה מלאה : מחפש הפניה למגרשי פירוק בדרום או- מחפש מושב נהג ונוסע GMC ספארי ומושב אחורי סקודה רומסטר
כמו בכותרת.
בעיקר מחפש הפניות למגרשי פירוק בדרום. כרגע מצאתי רק באשקלון אבל המחירים שם מעט גבוהים למושבי הרומסטר ואין להם ספארי.
מישהו יודע להפנות אותי?
תודה לעונים בפרטי, אכן בחירה לא טובה של פרסום בפורום שאי אפשר להגיב בו - אלמד להבא.
לעניניינו, 3 חברים שונים הפנו אותי ל
חלפי אלעזי בינון ולצומת ראם. תודה אפנה אליהם אם לא אמצא באזור. דרום מבחינתי זה קו אשקלון דרומה.
אבדוק גם את כדורי בבאר שבע, היה לי בראש שהוא מוכר חלפים לרכב ולא מפירוק.
באשקלון דיברתי עם טי ג'יי חלפים.
אשמח לעוד כיוונים אם יש וכמובן אם למישהו יש גישה לספארי מפורק אז אשמח.
מה מחירי השוק העכשויים של מושבים קדמיים, מעניין גם אותי.
ביררתי על מושב אחורי של סקודה רומסטר שזה למעשה 3 מושבים נפרדים כאשר אותי מעניין רק השניים החיצוניים - 400 ש"ח למושב לפני מע"מ ,קרי 936 ש"ח למושב אחורי לג'יפ (לפני ריפוד מחדש)
יש רומסטר נטושה ליד הבית שלי, כל פעם שאני עובר לידה אני רואה שחסר עוד חלק מבחוץ, לא יודע מה הולך בפנים. אם תרצו לבדוק אמסור לכם את המיקום. היא לא תישאר שם עוד הרבה כי בונים שם איזה כביש..
Sent from my iPhone using Tapatalk
אין לזה "מחירי שוק". זה לא טויוטה שהקונוטציה המיידית היא "שוק".
תלוי איזה מושב אתה רוצה ובאיזה מצב. יש זבל בזול, יש גם זבל נחות יותר בגרושים ויש אפילו מיץ של זבל בחינם, שכנראה לא תרצה להתקין.
מצד שני יש מושבים חדשים ביוקר, יש מיבוא עצמי מחו"ל, יש ספורטיביים למיניהם, לא נורא יקרים, יחסית. יש גם משופצים במחירים מעניינים.
רמז:
זה הגב שלך וזה הכיף שלך מהג'יפ, הן בנוחות והן בלוק. השקעת הרבה בג'יפ הזה, בכסף ובזמן ובזיעה. הוא הולך להיות מיוחד, אז אל תתפשר על זבל רק כי הוא זול ואל תקלקל את האוטו במושבים שפורקו מאיזו גרוטאה אחרי תאונה. דווקא בזה מוטב שתשקיע, גם אם זה לכאורה מכפיל או משלש את ההוצאה.
קודם כל, תחליט מה הכיוון בתכל'ס של הג'יפ הזה. ואחר כך תהיה יותר ממוקד.
אם הלוק המקורי חשוב לך, הייתי ממליץ ברצינות לבדוק כמה יעלה להביא זוג מושבים מקוריים חדשים של Jeep שמתאימים בולט-און ל-CJ/YJ/TJ וכו'. הם מגיעים במבחר גוונים, הם הכי נוחים והם נראים הכי טוב. זה מושב אמריקאי קלאסי - רך ונעים, גב גבוה עם סטייל של סבנטיז, אבל הוא לא תומך.
אם אתה רוצה מושב שתומך ואוחז היטב את הגוף שלך בכל מיני זויות משונות שג'יפים אמיתיים משופרים אוהבים להיכנס אליהן כעניין שבשגרה, לך על ריקליינר ספורטיבי של ספרקו ודומיו - הוא פחות מרופד ופחות עבה ולכן גם הרבה פחות נוח ממושב רגיל, אבל - וזה אבל גדול - הוא הרבה יותר אוחז ותומך. אתה לא נופל ממנו בשפ"צ כמו ממושב רגיל. הוא מאפשר שימוש בריתמות 4/5 נקודות למי שחושב שזה נחוץ או מגניב. (למי שמשחק בעבירות אקסטרים כמו כל מיני מתכמררים, אני חושב שזה הכרח).
ריקליינר ספורטיבי גם נראה תכליתי מאוד והכי חשוב - כרית המושב שלו לא עבה ולא גבוהה. המסילות שלו פשוטות, תופסות מינימום גובה ומאפשרות התקנה פשוטה ומהירה על התושבות המקוריות בגובה נמוך כראוי וכמו שצריך. אם אני זוכר טוב אתה די גבוה, 1.80 כזה, אתה לא יכול לשבת גבוה. פשוט לא.
לכל מי שמרים גבה עכשיו - זו לא טעות. לשבת גבוה מדי זה רע. הכי רע שאפשר.
ויש גם כאלו, אמריקאים משככים ותומכים.
https://www.mastercraftsafety.com/shop-by-vehicle/jeep-cj/jeep-cj-seats
בכל אופן .. גם אם תחליט על האופציה הזולה מפירוק, ממליץ לפרק מושבים מרכב מהשנה האחרונה...
כל הריפוד, מנגנון משענת גב ומסילות פשוט יהיו במצב נורמלי לעומת איזו אמריקאית מיושנת שישבה כמה חורפים בחוץ וכמה המלטות חתולים...
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
ביררתי על מושב אחורי של סקודה רומסטר שזה למעשה 3 מושבים נפרדים כאשר אותי מעניין רק השניים החיצוניים - 400 ש"ח למושב לפני מע"מ ,קרי 936 ש"ח למושב אחורי לג'יפ (לפני ריפוד מחדש)
תודה,
דווקא מושב אחורי פחות מעניין אותי, יש לי את המושב המקורי של CJ7 במצב סביר, אני לא חושב שאני הולך להשתמש בו מעבר למעבר טסט אם ידרש.
מושבים קדמיים אני צריך, לא דחוף אבל כן במהלך השנה הקרובה, ומעניין אותי מה המחקר של אחרים מראה - מה האפשרויות ומה המחירים? כמה עולה לחדש ריפוד למושב משומש? כמה עולה מושב משומש? כמה עולה לקנות מושבים מסוגים שונים בארץ?
ברירת המחדל מבחינתי ברורה, וזה מה שאורי קישר אליו. את כסא הNomad השחור הפשוט ביותר של מסטרקרפט אפשר להביא לארץ ב1,200 שקלים לאחד כולל הכל בלי לשבור את הראש, בלי ריפוד מחדש ומתאים אחד לאחד לג'יפ CJ.
לכל מי שמרים גבה עכשיו - זו לא טעות. לשבת גבוה מדי זה רע. הכי רע שאפשר.
כשאתה 1.90 אולי,
אבל כשאתה רואה את הכביש ברווח שבין ההגה לדשבורד, לשבת גבוה זה must. כי עדיף תנוחה יותר גבוהה מאשר לא לראות כלום. לכן, או שאתה יושב על כסא גבוה, או שמראש אתה קונה רכב שבו גם גמדים רואים החוצה. לנדרובר למשל.
בימי הסובארו טנדר העליזים, הייתי אשכרה צריך "לזכור שטח" כמה עשרות מטרים קדימה.
כמו שכתבתי לו בפרטי אני גם מחפש מושבים קדמיים, של ספארי או של רכב אחר עם מושבים נוחים אבל לא ענקיים.
תודה,
דווקא מושב אחורי פחות מעניין אותי, יש לי את המושב המקורי של CJ7 במצב סביר, אני לא חושב שאני הולך להשתמש בו מעבר למעבר טסט אם ידרש.
מושבים קדמיים אני צריך, לא דחוף אבל כן במהלך השנה הקרובה, ומעניין אותי מה המחקר של אחרים מראה - מה האפשרויות ומה המחירים? כמה עולה לחדש ריפוד למושב משומש? כמה עולה מושב משומש? כמה עולה לקנות מושבים מסוגים שונים בארץ?
ברירת המחדל מבחינתי ברורה, וזה מה שאורי קישר אליו. את כסא הNomad השחור הפשוט ביותר של מסטרקרפט אפשר להביא לארץ ב1,200 שקלים לאחד כולל הכל בלי לשבור את הראש, בלי ריפוד מחדש ומתאים אחד לאחד לג'יפ CJ.אני דווקא הייתי מדלג על הnomad.
קראתי עליו בפורומים אמריקאים שהוא סוג של כיסא "סיני".. אינו בסטנדרט של היצרן.
אני דווקא מתעניין בsportsman.
ואם זה שווה משהו מוכן להצטרף לרכישה משותפת גם לזוג מושבים (באופן דבילי לחלוטין אני כן רוצה חלק מהתוספות, בעיקר חימום למושבים, כיסוי למים, שווה לחשוב על כך במיוחד ברכב פתוח)
מהמחקר שעשיתי ... גיליתי שזה או בלתי אפשרי לייבא בעצמך כיסאות לרכב או לחילופין יקר מאוד ביבוא אפור/אישי.. מהמחיר שאתה רואה ברשת.
קיימת אופ' נוספת ... אם אתה חבר של עידו .. מוכן לרכוש מהמלאי שלו (:
רק אל תשכח אותי.
נ.ב,
מניסיוני הדל, הכיסא הוא רכיב קריטי בהנאה ובבטיחות..סתם מושב ישן שרופד מחדש פשוט לא עושה את העבודה לדעתי.
כיסא תומך, נוח, עושה הבדל שמיים וארץ.
כרגע מותקן לי בסמוראי רקארו בצד נהג ומושב מאזדה 3 בצד נוסע..
המאזדה נוח .. לא תומך במיוחד .. אבל אף אחד שישב לא התלונן עליו בדיוק להפך .. ובדכ הרכב עושה טיולים ארוכים.
ובצד נהג ברקארו .. זה פשוט עונג עילאי.
הנומד עולה חצי מהרוביקון שזה הכסא הקלאסי של מסטרקרפט. והוא היחיד שאתה מוצא למכירה באיביי, מן הסתם הוא הכי נמכר והכי נפוץ, בשביל זה בדיוק הוא נועד. הוא אמור להיות אותו דבר פונקציונלית אבל מיוצר בסין ועם גימור וחומרים פחות יקרים.
זוג מושבי נומד עולים 400$ בארה"ב, 670$ (2400 שקל) אצלי בבית בתכנית גלובל שיפינג.
https://www.ebay.com/itm/MasterCraft-Safety-Pair-Nomad-Seat-w-Fixed-525200/233192256307?_trkparms=aid%3D111001%26al go%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D201609081 05057%26meid%3Dcefd845eecf94387af3d06f33 4050466%26pid%3D100675%26rk%3D3%26rkt%3D 15%26sd%3D283598605071%26itm%3D233192256 307%26pmt%3D1%26noa%3D1%26pg%3D2481888&_trksid=p2481888.c100675.m4236&_trkparms=pageci%3A4b9a5836-df73-11e9-9073-74dbd180473c%7Cparentrq%3A67a8f62e16d0a8 6015c2e1f8ffa008ae%7Ciid%3A1
אוקיי אם ככה... אמאזון איט איז.
אני זוכר על בעייתיות בהכנסת כיסאות ללא תו תקן .
אורי איפה מוצאים ריקארו בארץ במחיר שפוי?
לא מכיר מחיר שפוי... אולי מציאות ביד 2..
אצלי זה שדרוג שעשה הבעלים הקודם.
מה לגבי זה?
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk% 2Fitm%2F392220630846
זבל או שווה משהו?
snirjeepdreamer
25-09-19, 15:49
ביררתי על מושב אחורי של סקודה רומסטר שזה למעשה 3 מושבים נפרדים כאשר אותי מעניין רק השניים החיצוניים - 400 ש"ח למושב לפני מע"מ ,קרי 936 ש"ח למושב אחורי לג'יפ (לפני ריפוד מחדש)מחירים פסיכיים. כאן אצלנו בגליל כל מושב אחורי קומפלט, של כל רכב עולה 200-400 שח.
אני קניתי שבוע שעבר מושבים אחוריים של רומסטר ב 250 שח
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
מחירים פסיכיים. כאן אצלנו בגליל כל מושב אחורי קומפלט, של כל רכב עולה 200-400 שח.
אני קניתי שבוע שעבר מושבים אחוריים של רומסטר ב 250 שח
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
כיף לך....:(
הצלחתי להוריד אותו ל 500 לשני המושבים לפני מע"מ.
עדיין מחפש מושבים קדמיים של ספארי אם יש למישהו כיוון.
אהלן, מקפיץ את השרשור, יש למישהו כיוון למושבים אחוריים של רומסטר במחיר סביר?
או המלצות על פירוקיות באזור המרכז?
אשמח ממש לעזרה.
141117
Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk
יונימוג אדום
21-11-22, 05:58
אשמח ממש לעזרה.
141117
טיול שבת במשולש - טירה טייבה קלנסאווה , תמצא שם הרבה פירוקיות .
תשוטט , לא חסר רומסטאר/ייטי .
אני רכשתי "סלון" קומפלט של רומסטאר חדשה כמעט ( המושבים במצב חדש ) בעלות של 900 ש"ח עם חשבונית וכולל מע"מ .
ממש בכל פירוקיה ישנו רכב כזה אחד לפחות .
אילן
אשמח ממש לעזרה.
141117
שלחתי לך הודעה בפרטי
טיול שבת במשולש - טירה טייבה קלנסאווה , תמצא שם הרבה פירוקיות .
תשוטט , לא חסר רומסטאר/ייטי .
אני רכשתי "סלון" קומפלט של רומסטאר חדשה כמעט ( המושבים במצב חדש ) בעלות של 900 ש"ח עם חשבונית וכולל מע"מ .
ממש בכל פירוקיה ישנו רכב כזה אחד לפחות .
אילןתודה אילן, אבדוק באזור.
כיסאות אחוריים של רומסטר ויטי זהים?
אם לא מה ההבדלים?
יונימוג אדום
21-11-22, 18:38
תודה אילן, אבדוק באזור.
כיסאות אחוריים של רומסטר ויטי זהים?
אם לא מה ההבדלים?
הייטי הינה גירסת המנהלים של רכב הפועלים רומסטאר :D
המושבים זהים איכות הריפוד שונה .
אם תרצה לראות התקנה של מושבים אלו בסיקס ועוד כמה זיוודים , אתה מוזמן לבקר .
איזור כפר סבא / פתח תקוה .
אילן
קשה לי להאמין שמדיבר באותם מושבים.
המידה רוחב לדוגמא 10סמ לטובת הייטי.
שווה לוודא עם מטר לפני שלוקחים.
אמנון תנסה להריץ שאילתא בgalgalim.co.il.. ואני מניח יש עוד מסוגו.
איתור חלקים מפירוק.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
חזרתי היום עם זוג מושבים אחוריים של סקודה יטי חדשה.
נקנו בפירוקיית אבו עלי חלפים בקלנסווה במחיר גבוה שאני מתבייש לרשום, אבל מבסוט שמצאתי מה שחיפשתי.
תודה לכולם. אולי בקרוב תמונות שלהם בג'יפ.
תתחדש ... ואל תתבייש, תשתף.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
מדדת אם זה נכנס בג'יפ?
בודי של CJ/סופה הוא ברוחב מטר וחצי ברוטו. מבחוץ. לפני הקנט שמכופף פנימה
מדדת אם זה נכנס בג'יפ?
בודי של CJ/סופה הוא ברוחב מטר וחצי ברוטו. מבחוץ. לפני הקנט שמכופף פנימה
אם המידה זהה למידה של ספסל רומסטר (כפי שנאמר פה) אז נכנס, יש כבר לא מעט CJ/סופות ככה
אני ממש לא בטוח שיטי ורומסטר זהות. וזה מה שאמרו גם קודם.
היה לי גם את זאת וגם את זאת. היטי רחבה ונוחה מאחור הרבה יותר מהרומסטר. אבל הן לא היו במקביל אז באמת שאין לי השוואה אמפירית, אלא תחושתית.
יונימוג אדום
24-11-22, 18:10
אני ממש לא בטוח שיטי ורומסטר זהות. וזה מה שאמרו גם קודם.
היה לי גם את זאת וגם את זאת. היטי רחבה ונוחה מאחור הרבה יותר מהרומסטר. אבל הן לא היו במקביל אז באמת שאין לי השוואה אמפירית, אלא תחושתית.
גם אם הייטי רחבה ב- 10 ס"מ עדיין המושבים יכנסו .
אצלי בסיקס ספסל אחורי של רומסטאר ( שלושה מושבים בנפרד ) ונשאר מקום של כ- 12 ס"מ מכל צד של הבודי
אילן
נכנס בול כאילו זה מיועד לשבת שם.
עכשיו נשאר לבנות את התושבות שלהם.141212141213
geva dover
26-11-22, 16:44
נכנס בול כאילו זה מיועד לשבת שם.
עכשיו נשאר לבנות את התושבות שלהם.141212141213
באותה הזדמנות, אם יש לך מחסור של מקום, לדעתי תגביע את המושבים כמה שאתה יכול (שבן אדם יוכל לשבת) ותיצור מגירות ותאי אחסון מתחת
זה רעיון טוב בכללי, אצלי ספציפית הכלוב נמוך ויש צינורות אורך בדיוק מעל הראשים של מי שישב בכיסאות האלו. אז אני מוגבל בגובה איתם, אבל יש הרבה מקומות אחסון אחרים בג'יפ.
אז תגיד שאתה מפרק את המושב לשניים במקום השלושה המקוריים.
geva dover
26-11-22, 17:06
זה רעיון טוב בכללי, אצלי ספציפית הכלוב נמוך ויש צינורות אורך בדיוק מעל הראשים של מי שישב בכיסאות האלו. אז אני מוגבל בגובה איתם, אבל יש הרבה מקומות אחסון אחרים בג'יפ.
אל תשכח שאתה גם ככה צריך להגביה אתה מושבים כדי שיהיה נוח לנוסעים מאחורה. קח מדידה של מה הגובה המקסימלי שאתה יכול להרים את המושבים ולפי זה תתכנן. יותר קל לתקוע ברגים במגירה מאשר לבנות תושבת.
אם תצטרך עזרה תשלח לי הודעה בפרטי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.