צפייה בגרסה מלאה : רעשי חריקה/דפיקה ומשאבת מים בXJ
אהלן,
אתמול בערב החלו רעשי דפקיה/חריקה שעולים בתדירות ככל שעולים בסל"ד. (אך נבלעים ברעש הכולל של המנוע)
הכיוון היה איפשהו בקדמת המנוע.
הורדתי רצועת אביזרים, התנעתי(ידוע שאין משאבת מים/אלטרנטור/הגה וכו') והרעש נעלם
שמתי לב שיש חופש קטן - לא כ"כ נראה לעין אך בהחלט מורגש ביד בגלגלת של משאבת המים.
ראשית - האם אמור להיות חופש כזה? או כל חופש הוא פסול ולזרוק את המשאבה לפח?
אם צריך להחליף - למישהו יש משאבה של MOPAR חדשה שרוצה למכור?
אריאל
אולי יש לי בבית, אבל לא מקורית. קיבלתי עם הצ'רוקי כשקניתי אותו, מוזמן לקבל אותה תמורת חיוך [emoji846]
תודה לעוזרים
מעדכן שהגיעה משאבת מים מרוקאוטו(משלוח אקספרס שעלה כמו המשאבה...) - יצא אותו מחיר של המשאבות בארץ, אבל מדובר על משאבת מקורית של MOPAR.
קצת לפרוק עצבים-
המוצר נשלח ביום שני בערב מארה"ב, נחת בישראל ביום רביעי בבוקר והגיע אליי ביום חמישי אחה"צ.
משמע שארה"ב-ישראל כולל שחרור מכס ולהביא את המוצר מנתב"ג אליי(20 דקות נסיעה) לוקח אותו זמן... (וזה עוד אחרי שיחה עם הנציגים בארץ שרצו לספק את המוצר ביום ראשון...)
לעניין המשאבה-
נתחיל מהסוף-הוחלפה המשאבה, הוחלף המיסב של הגלגלת סרק והרעש נעלם(כאשר מסובבים את המשאבה הישנה יש רעשי חריקה...)
יש מספיק סרטונים/מדריכים איך להחליף משאבה במנועים הללו לכן לא אפרט.
המק"ט שהזמנתי: 68382488AA
הוא המק"ט המחליף של 04626215 וV9900083
מתאים לXJ
עבור ZJ/YJ/סופה נראה שהמק"ט המתאים הוא 68382489AA שהחליף את 4626054 - משום מה המקורית עולה פי 3 מהמק"ט של הצ'ירוקי ואין לי מושג אם משאבה של XJ מתאימה להם ולהיפך
כאשר מפרקים את משאבת המים מחובר אליה צינור מתכת שיוצא לרדיאטור החימום.
הצינור הזה תקוע שם היטב ונדרשת מלחמה קטנה כדי להוציא אותו - ניתן להוציא את הצינור רק שהמשאבה מפורקת
אצלי הצינור יצא עם הברגה דפוקה ופה המקום להמליץ על ספרקליין בתל אביב שהיו מאוד נחמדים, סבלניים ואדיבים וניסו לתקן את ההברגה/לתת הצעה על בנייה של צינור כזה.
בסופו של דבר אותר ונרכש צינור חדש.
לכן אני ממליץ להצטייד בצינור כזה בתהליך החלפת המשאבה.(העלות בחו"ל היא שולית)
שנה טובה!
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.