צפייה בגרסה מלאה : עמוד ענן - אנדרואיד 9
מאז השידרוג, התכנה לא מצביעה על הצפון/כיוון הנסיעה. בדרך כלל 180 מעלות
זה לא קורה ב google maps או waze, כך שניתן להסיק שזה קשור לעמוד ענן.
מישהו חווה את העניין?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
יש לא מעט בעיות עם הגרסה החדשה של עמוד ענן וכבר נכתב כאן לא מעט על זה, שווה לחפש ולהמשיך דיון קיים...
בכל מקרה לשאלה הספציפית - יש לך מימין למטה כפתור של התמקדות על המיקום הנוכחי. לחיצה נוספת מחליפה את מצבי הצפנת המפה - צפון למעלה או כיוון הנסיעה למעלה. אני מניח שלך התכוונת.
(זה לא "בדרך כלל 180 מעלות" אלא תלוי בכיוון אליו אתה נוסע)
נשלח מהנייד
זו בדיוק הנקודה. הוא תמיד הפוך ב 180 מעלות.
גם אחרי התחלת נסיעה?
או בבדיקה בעמידה במקום?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
אז אני כנראה לא מבין את הבעיה שאתה מתאר.
נניח אתה נוסע על כביש 6 לכיוון צפון. אתה רואה את הסמן במפת עמוד ענן זז דרומה? ניסית ללחוץ על האייקון, למטה מימין, הוא השתנה לצורה של חץ? (נסה אולי פעם נוספת)
הסמן זז לכיוון הנסיעה. רק שכיוון הנסיעה במקום להיות למעלה הוא למטה. הפוך...
ואם המפה במצב הצפנה אז תמיד הצפון למטה והדרום למעלה.
זה קורה רק בעמוד ענן ולא בגוגל מפס או תוכנות ניווט אחרות.
(כבר כיילתי את המצפן...)
אולי זה קשור לכיוון תצוגת המסך (לא של האפליקציה)?
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
אצלי זה לא קורה.
איזה טלפון?
נשלח מהנייד
סמסונג 8.
מה זה כיוון תצוגת המסך? אם אני הופך את הטלפון, הכל מתהפך ונשאר 180 מעלות הפוך...
תנסה לבטל, לצורך בדיקה בלבד, את הסיבוב מסך האוטומטי
יש בצד שמאל למטה את הנקודה שמביאה אותך לנקודה שאתה נמצא.
תלחץ עליה זה יצפין או יסובב את המסך לנסיעה
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
גרסה 9 זוועה אני לא מצליח לראות תוך כדי נסיעה את הסמן, איפה המשולש של הגרסהות הקודמות.
למה צריך ערוס כל מה שטוב
רמי
בקיצור,יש מצב לחזור לגירסה הישנה באנדרואיד?
זה הדבר היחידי שיחזיר לנו את עמוד ענן,ההבטחות של
יואב רופא לא ממומשות.
אני לא מבין בהייטק ולא במחשבים , אני שואל למה צריך להרוס ולשנות דברים שעבודו מצויין
אני לא מבין בהייטק ולא במחשבים , אני שואל למה צריך להרוס ולשנות דברים שעבודו מצויין
לא הרסו כלום,גוגל שידרגו גירסה לאנדרואיד,עמוד ענן לא השתלבה לעומת
אופרואד שהמשיכה כרגיל.לכן כל מי שיש לו מכשיר ישן שלא שידרג גירסה,
יכול לעבוד עם עמוד ענן כמקודם.
לי היה ניסיון קטן שבוע שעבר עם עמוד ענן ואופרוד, אופרוד זרמה לי יותר בנוחות.
לא הרסו כלום,גוגל שידרגו גירסה לאנדרואיד,עמוד ענן לא השתלבה לעומת
אופרואד שהמשיכה כרגיל.לכן כל מי שיש לו מכשיר ישן שלא שידרג גירסה,
יכול לעבוד עם עמוד ענן כמקודם.דבר פשוט כמו מסמן הקטן או נקודות עיניין שלא רואים זה לא בדיוק "לא השתלבה"..
זה יותר זלזול במשתמשים..
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
אני לא מבין בהייטק ולא במחשבים , אני שואל למה צריך להרוס ולשנות דברים שעבודו מצוייןאת השאלה הזו תפנה לגוגל ...
התקנתי מחדש את אחד הטאבלטים שלי עם אנדרואיד 6 (במקור היה 5..) והורדתי עמוד ענן רגיל מהחנות. קיבלתי את הגרסה הישנה, כמו שהיתה לפני כן.
כנראה גוגל עשו שינויים כאלו שלא תמכו אחורה באפליקציות ישנות ואז עמוד ענן נאלצו להכין גרסה מהר-מהר, וככה זה גם נראה ... לפחות לאנדרואיד ישן עוד יורדת הגירסא הישנה מהחנות ולא צריך להתחיל להתעסק עם התקנות apk ...
כנראה יותר קרוב למציאות הוא שהקוד של עמוד ענן עשה שימוש בלא מעט יכולות לא סטנדרטיות של גוגל ולא פעלו בזמן לעבור לשימוש ביכולות יותר סטנדרטיות ונתמכות על ידי אנדרואיד.
גוגל מודיעה הרבה זמן מראש על ספריות / פונקציות שיפסיקו להיתמך בגרסאות עתידיות וכנראה בעמוד ענן בחרו להתעלם...
נשלח מהנייד
את גרסת הבטא ראיתי עוד לפני שיצא אנדרואיד 9.
למעשה אם תגלשו ל: https://amudanan.co.il/beta/ תוכלו לראות אותה גם על מסך המחשב.
בחירות העיצוב החדשות של יואב רופא אינם קשורות כלל לגוגל.
הסברה שלי ואני לא מדבר מידיעה, שאחרי שהגרסה הקודמת של עמוד ענן נשברה באנדרואיד 9 (מן הסתם בגלל שימוש בהאקים שלא נתמכו אחורה), במקום להשקיע זמן בהשמשת הגרסה האהובה והמלאה, יואב בחר לעבוד רק על בסיס הבטא.
בינתיים חלפה כבר שנה וגוגל שיחררו כבר את אנדרואיד 10. יואב רופא עדיין עובד על הבטא...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.