צפייה בגרסה מלאה : בגיה - יועץ השקעות
התפנו כמה שקלים טובים, מחפש יועץ השקעות
הכיוונים הם השקעות סולידיות הכוללות נדלן בארץ ובחול...
מכירים? תמליצו
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
קבל עיצה ראשונה בחינם ותפנים אותה היטב -
אין דבר כזה השקעות סולידיות !
קבל עיצה ראשונה בחינם ותפנים אותה היטב -
אין דבר כזה השקעות סולידיות !צודק, הכל יחסי
מבחינתי, סולידי = לא אגח זבל / 100% מניות
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
לא יועץ השקעות אבל מכיר אישית חברת השקעות נדלן ששם גם אני משקיע. יש להם פרויקטי נדלן יחסית קצרים, שנתיים שלוש, עם רף כניסה נמוך יחסית (25-50 אלף דולר). הם קונים/בונים/משביחים נכסים בשביל בסוף למכור ולעבור הלאה, כל פרויקט לגופו אבל התשואות ותנאי הביטחון די טובים. כרגע יש להם עסקה פעילה אחת https://invo.co.il/got_lakeway/?ref=&ap_id=11987&v=&email=
והבנתי שבקרוב מאוד יש עוד אחת. מציע לך להתקשר לשמוע.
גילוי נאות: בגלל שאני מכיר אותם אני עוזר להם בשיווק מידי פעם בקטנה (ומקבל כמה שקלים במידה והבאתי משקיע), וכמו כן מושקע בפרויקט דומה לזה שבקישור.
אישית לא מומחה גדול להשקעות בכלל אבל לי זה התאים, שם כסף לשנתיים בלי להתעסק עם זה ומקבל תשואה יפה בסוף
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
אם אינך מכיר עדיין - שווה לעיין ב"הסולידית" - https://www.hasolidit.com/
לא יועץ השקעות אבל מכיר אישית חברת השקעות נדלן ששם גם אני משקיע. יש להם פרויקטי נדלן יחסית קצרים, שנתיים שלוש, עם רף כניסה נמוך יחסית (25-50 אלף דולר). הם קונים/בונים/משביחים נכסים בשביל בסוף למכור ולעבור הלאה, כל פרויקט לגופו אבל התשואות ותנאי הביטחון די טובים. כרגע יש להם עסקה פעילה אחת https://invo.co.il/got_lakeway/?ref=&ap_id=11987&v=&email=
והבנתי שבקרוב מאוד יש עוד אחת. מציע לך להתקשר לשמוע.
גילוי נאות: בגלל שאני מכיר אותם אני עוזר להם בשיווק מידי פעם בקטנה (ומקבל כמה שקלים במידה והבאתי משקיע), וכמו כן מושקע בפרויקט דומה לזה שבקישור.
אישית לא מומחה גדול להשקעות בכלל אבל לי זה התאים, שם כסף לשנתיים בלי להתעסק עם זה ומקבל תשואה יפה בסוף
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalkאם היו תשואות ותנאי ביטחון כל כך טובים, לא היו צריכים לקושש כמה אגורות מהמון משקיעים, אלא היו מוצאים משקיע אחד רציני שהיה חוסך את ההתעסקות וסוגר את הפינה.
כנראה שזה לא המצב, אז מתאמצים עם שיווק ופרסום כדי לנסות לגייס משקיעים קטנים עם הבנה נמוכה, ובלי הרבה אפשרויות פתוחות...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
אם היו תשואות ותנאי ביטחון כל כך טובים, לא היו צריכים לקושש כמה אגורות מהמון משקיעים, אלא היו מוצאים משקיע אחד רציני שהיה חוסך את ההתעסקות וסוגר את הפינה.
כנראה שזה לא המצב, אז מתאמצים עם שיווק ופרסום כדי לנסות לגייס משקיעים קטנים עם הבנה נמוכה, ובלי הרבה אפשרויות פתוחות...
Sent from my SM-N960F using Tapatalkעובדה שיש להם תשואות טובות מפרויקטים שכבר הסתיימו. הם מגייסים בקנה מידה נמוך לכמה פרויקטים קטנים יחסית ונפרדים, מניח שמשקיע גדול כהגדרתך מחפש פרויקט גדול.. הם עושים סקרים מאוד מעמיקים ויש שם אנשים רציניים ועובדה שמשקיעי עבר שהרוויחו יפה הרבה פעמים מגלגלים את הרווחים לעוד השקעות אצלם.
אני הבאתי רעיון, תרצו תיקחו
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
מעיר את השרשור.
אשמח להמלצה ליועץ השקעות וכמובן שאם יש מישהו מהאתר אשמח להיעזר בו.
תודה
צחי 0547988744
המלצה שקיבלתי מהיועץ שלי (אם תרצה - אחבר בינכם) - השקעה לטווח יחסית ארוך - קרנות מחקות S&P500.
יש לחברות ההשקעות הישראליות (מגדל/כלל וכד').
תשואה ממוצעת של 20-25% לשנה.
מעיר את השרשור.
אשמח להמלצה ליועץ השקעות וכמובן שאם יש מישהו מהאתר אשמח להיעזר בו.
תודה
צחי 0547988744
צחי...
אם אתה רוצה איזה שיחה שתעזור לייצר הבנה ראשונית, מה האופציות, איך עושים דברים וכו' אני אשמח לעזור.
- יש את הבסיס - מה האופציות להשקעה בהתאם לסכום (מניות/נדלן בארץ/נדלן בחול/השקעות חברתיות וכו')
- יש להחליט אם מעוניין להשקיע בישראל או בחול
- כמה זמן אתה רוצה להשקיע בזה? שגר ושכח, או התעסקות גבוהה יותר.
- ובסוף - יש דברים שבהם העדר לא טועה. לשים את הכסף בS&P500 (התשואה שם היא נמוכה יותר מה-20% שכתבו פה בממוצע לאורך זמן), אבל בגדול היחס עלות תועלת בהשקעה הזאת הוא גבוהה.
המלצה שקיבלתי מהיועץ שלי (אם תרצה - אחבר בינכם) - השקעה לטווח יחסית ארוך - קרנות מחקות S&P500.
יש לחברות ההשקעות הישראליות (מגדל/כלל וכד').
תשואה ממוצעת של 20-25% לשנה.
קרנות מחקות S&P הן 100% מנייתיות ולכן הן מסוכנות מאוד לטווח הקצר (נניח עד שנתיים) וככל שהטווח ארוך יותר הסיכון יורד והסיכוי לתשואה עודפת על השקעות אחרות עם פחות סיכון עולה. לכן ההצעה שלך והתשואות הממוצעות שהצגת נכונות (אולי) למי שמוכן להשקיע שם ל 10 שנים לפחות ולשכוח מהכסף בינתיים. לא לבדוק כל יום/שבוע/חודש מה התשואה ולעשות שינויים.
היתרון ב S&P לעומת קרן מנייתית ישראלית, מעורבת או קרן מנוהלת שמציגה חברת השקעות היא:
1. הקרן מפוזרת על 500 מניות
2. רוב המניות הן של חברות שרוב פעילותן מחוץ לישראל ולא מושפעות ע"י מלחמות ופוליטיקה ישראלית
3. המנגנון גורם למחיקת מניות פחות טובות/סחירות/מבצעות מהקרן והכנסת חדשות שעומדות בקריטריונים. כל זה קורה לבד ללא צורך במנהל קרן.
בגלל סעיף 3, אין למנהלי הקרן המחקה S&P סיבה לגזור קופון גבוה על דמי ניהול כי הם בעצם לא מנהלים כלום ולא מקבלים שום החלטה על מבנה התיק.
כל מה שכתבתי הוא מידע כללי ולא המלצה לאף אחד לעשות משהו בנוגע לכספו/חסכונותיו/ירושתו/הכסף של חבריו/אשתו/חמתו/גרושתו וכו'.
להגיד שהתשואה הממוצעת של s&p500 זה 25% זה ממש בגדר הטעיה.
יש שנים עם תשואה כזו ואף יותר גבוהה אך יש שנים שבהם יש נפילה של 33% וגם יותר.
התשואה הממוצעת לאורך זמן (מינימום עשור) היא בין 8 ל10 אחוז.
לאורך זמן זו ההשקעה הכדאית ביותר אך צריך להבין שזה לטווח ארוך בלבד ושאסור להתרגש מהנפילות באמצע (שבוודאות יהיו).
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
קייס קינום
09-10-24, 21:39
אם אתה צריך את הכסף בטווח הקרוב - קרן כספית, מקבל את ה %4.5 המובטחים ששומרים על הכסף משחיקה באינפלציה ולא יותר.
טווח ארוך - קרן מחקה S&P, למצוא את המקום שבו העמלה שלך הכי נמוכה (לא להשקיע דרך הבנקים, ששם היא גבוהה). לזכור שהבורסה יכולה גם ליפול, הרווח בטווח הארוך הוא למי שנשאר גם בזמנים הקשים.
קרן השתלמות - אפשר לשים שם עד 19K בשנה או משהו דומה, אפשר למצוא אחת שמושקעת ב S&P, היתרון הוא שאין מס רווחי הון (%25) במשיכה. בינתיים. החיסרון שאתה כאמור מוגבל בסכום השנתי וגם צריך לחכות מספר שנים עד שאתה יכול למשוך.
אם יש לך ידע בסקטור מסוים, תשאיר לך כמה אחוזים לשים בחברות ספציפיות, בתור תחליף למילוי טוטו. לפעמים אפשר להרוויח הרבה, לפעמים להתבאס, לפעמים להרוויח ועדיין להתבאס כמו שיכול לספר מי שעשה רק %100 מאנבידיה.
זה בגדול כל מה שבאמת צריך לדעת, להבנתי. אל תתעסק עם יועצי השקעות, אם הם היו מסוגלים להכות את S&P באופן עקבי הם לא היו מבזבזים את הזמן שלהם בלתת עצות לאנשים כמונו. אישית לא הייתי משקיע בנדל״ן במקומות רחוקים עם חוקים שאני לא מכיר, מספיק כאב ראש נדל״ן פה בארץ.
אני לא היית שם את כל הכסף שלי במסלול אחד, גם לא בסנופי המופלא, שלפי מרפי ייפול עמוק בדיוק כשתצטרך את הכסף. במקום זה אני מפזר את ההשקעות במספר מסלולים.
זו ההמלצה שלי
https://www.youtube.com/watch?v=z4t2WsAuLSE&ab_channel=AssafNathan
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.