התחברות

צפייה בגרסה מלאה : האם אפשר להזמין מחו"ל שנורקל+מיגוני צד+מדרגות ברזל וללכת למתקין מקומי?

רוכב_נוהג
14-10-19, 19:29
הי,
ברשותי דגם שלא מצאתי מתקין שמחזיק מלאי עבורו.
1. האם אפשר להזמין מחו"ל שנורקל+מיגוני צד+מדרגות ברזל וללכת למתקין מקומי?
א. האם משהו מאלה דורש רישוי?
ב. בעיות צפויות במכס?
ג. סיבה שמתקין/סדנת 4X4 יסרבו לעשות התקנה? בשביל המדרגות צריך lift ואין לי איפה. וראיתי סרטונים על התקנת שנורקל-אפשרי אבל מעדיף שאיש מקצוע יעזור.
2. האם בשביל מדרגות צד מברזל (Rock Sliders) חובה לשים גם מיגוני צד? ז"א האם אלו 2 דברים שונים?
תודה,

asypeer
14-10-19, 20:24
אני הזמנתי שנורקל מאיביי ומיגוני טרנספר מעליאקספרס, קצת כאב ראש לשחרר את המיגונים מהמכס בחיפה (הזמנתי לעמק חפר)
השנורקל הגיע עד למשרד בדואר חבילות.
מניח שזה עניין של מזל ומה הסיני הצהיר בניירת..
לגבי התקנה - אני התקנתי לבד, גיסי שילם כמה שקלים במורשה בוזוקי והתקינו לו בלי סיפורים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

רוכב_נוהג
14-10-19, 20:41
למה הכוונה בכאב ראש לשחרר במכס? קיבלת מכתב שצריך להביא אישור תקינה מהטכניון ואם לא החל מ- X ימים תצטרך לשלם דמי אחסנה יומיים במכס? ככה שאו שאתה הולך להביא אישור תקן שזה סיפור גם מסובך וגם יקר או שאתה משלם על שליחה חזרה למוכר אחרת כאמור כל יום יש דמי אחסנה?

erezgur
14-10-19, 21:30
באיזה רכב מדובר? אולי כן ניתן למצוא בארץ...

מדרגות צד אצלי יוצרו והותקנו אצל סלינס אגזוזים בחולון. יום אחד מדידות ולאחר מספר ימים כאשר בין לייצר, הגעתי להתקנה. מחיר הוגן ביותר, שווה לבדוק לגבי הרכב שלך.

נשלח מהנייד

asypeer
15-10-19, 00:06
למה הכוונה בכאב ראש לשחרר במכס? קיבלת מכתב שצריך להביא אישור תקינה מהטכניון ואם לא החל מ- X ימים תצטרך לשלם דמי אחסנה יומיים במכס? ככה שאו שאתה הולך להביא אישור תקן שזה סיפור גם מסובך וגם יקר או שאתה משלם על שליחה חזרה למוכר אחרת כאמור כל יום יש דמי אחסנה?

לא להגזים, קיבלתי מכתב להגיע לדואר בחיפה, לשלם מע״מ וזהו. כנראה בגלל הגודל והמשקל זה נעצר (2 מגני טרנספר, זה סיפור לא קל..)
לא טכניון ולא נעליים, זה היה לפני 4 שנים בערך - לא ערב מה יהיה היום.

Sent from my iPhone using Tapatalk

רוכב_נוהג
15-10-19, 00:33
באיזה רכב מדובר? אולי כן ניתן למצוא בארץ...

מדרגות צד אצלי יוצרו והותקנו אצל סלינס אגזוזים בחולון. יום אחד מדידות ולאחר מספר ימים כאשר בין לייצר, הגעתי להתקנה. מחיר הוגן ביותר, שווה לבדוק לגבי הרכב שלך.

נשלח מהנייד
תודה על המידע אתקשר אליהם מחר.
1. איך ידעת להגיע לחנות אגזוזים בשביל מיגוני סף ומדרגות צד? פתאום פתחת לי כיוון חדש של מקומות לבדוק בהם.
2. האם עשו לך רק מדרגות או גם מיגון סף? הבנתי שזה 2 דברים שונים אבל צריך את שניהם כדי להשיג את המטרה של מיגון צד.

נמרוד
15-10-19, 08:45
הי,
ברשותי דגם שלא מצאתי מתקין שמחזיק מלאי עבורו.
1. האם אפשר להזמין מחו"ל שנורקל+מיגוני צד+מדרגות ברזל וללכת למתקין מקומי?
א. האם משהו מאלה דורש רישוי?
ב. בעיות צפויות במכס?
ג. סיבה שמתקין/סדנת 4X4 יסרבו לעשות התקנה? בשביל המדרגות צריך lift ואין לי איפה. וראיתי סרטונים על התקנת שנורקל-אפשרי אבל מעדיף שאיש מקצוע יעזור.
2. האם בשביל מדרגות צד מברזל (Rock Sliders) חובה לשים גם מיגוני צד? ז"א האם אלו 2 דברים שונים?
תודה,

1. כן, בוודאי. מתקין יכול להיות מוסך, אגזוזן, או חבר עם ארגז כלים.
א. לא
ב. לא
ג. אין סיבה. יש רק דיון על גובה דמי החליצה, כמו להביא בקבוק יין למסעדה. ד.א. לא חובה ליפט אלא אם כן זה רכב ממש נמוך והמתקין ממש לא רזה.
2. יכול להיות שני דברים שונים, יכול להיות שמות שונים לאותו דבר. אין בזה שום כללים.

בהצלחה, וההמלצה אם לא ברור היא להתקין דברים כאלו לבד. אפשרי, כלכלי, מלמד ומספק.

אלדר
15-10-19, 17:36
באיזה רכב מדובר?
לפנימכמה חודשים הזמנתי שנורקל לרכב מאמזוו, היית דרישה בחברת שילוח לתשלום של 159 ₪

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

רוכב_נוהג
15-10-19, 19:56
אקספלורר ישן. שאלה: יש את ה- Safari Snorkel הנפוץ (שאספיר משווקים שלהם בארץ), ואני מסתכל על מה מגיע בערכה, ותכלס לא כ"כ ברור לי למה יש הבדלים בין הדגמים? כאילו זה לא בדיוק אותה ערכת שנורקל? הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה הזווית של המוט העליון שצריכה להתאים לזווית קורה בדגם.
בקיצור - אני לא כ"כ מוצא שנורקל שמתאים לדגם שלי ממקור אמין. האם זה רעיון טוב לקנות אחד של Safari של דגם רכב שנראה חיצונית הכי דומה לשלי (בשביל עניין הזווית כאמור)? לא כ"כ איכפת לי אם המוט העליון לא ישב 100% על הקורה - נמצא כבר איזו דרך לשים תפס כלשהו.
בתכל'ס בסוף זה לא לפתוח חור ב- Air Box מתחת לפילטר אוויר ולחבר לשם את השנורקל ומנגד לסגור ב- Air Box את הכניסה הקיימת (מכיוון הפגוש)? סה"כ ה- Air Box זה פלסטיק שנראה די דומה בכל בג'יפים...

https://www.youtube.com/watch?v=YU7a8EMb100
https://www.youtube.com/watch?v=JyI4XhasoJA
https://www.safari4x4.com.au/products/nissan/gu-patrol-cab-chassis/series-1-2-3-td42-ti-diesel#parts

ronbs
17-10-19, 11:16
מישהו הזמין שנורקל ל CJ?

-->