צפייה בגרסה מלאה : חידת מקום שווה:
בנוהל.
בין הפותרים נכונה יוגרל פריג'ידר.
126355
פריג'ידר? אני דווקא מתנגן לי המזמור "בין עתלית ובין חיפה"....
(אבל כרגיל מה שנדמה לי הוא בטח לא מה שנדמה לך)
אסף.
אני לא אביא עזר [emoji846]
הייתי בטוח שפיצחתי את התבנית שלך.
חיפשתי "מבצע מקרר", "מבצע מקפיא"... אשתי תפסה אותי על חם, אמרתי לה מותק זה אמור להיות הפתעה ליומולדת!
יצא לי מזה משהו כנראה אבל זה יעלה בפריג'ידר חדש. כוס אמק.
חיפשתי "מבצע מקרר", "מבצע מקפיא"... אשתי תפסה אותי על חם, אמרתי לה מותק זה אמור להיות הפתעה ליומולדת!
יצא לי מזה משהו כנראה אבל זה יעלה בפריג'ידר חדש. כוס אמק.תגיד תודה שזה לא היה דרך "בורמה", זה היה עולה הרבה יותר
יצא לי מזה משהו כנראה אבל זה יעלה בפריג'ידר חדש. כוס אמק.
יקירי,
אני, המזל שלי שאין לי מזל. כי אם היה לי מזל, היה לי מזל נאחס.
תבנית בוודאי שאין לי. (למרות שאאל"ט, הייתה פעם איזה חידה שהשתמשה בפריג'ידר, משהו עם פלאפון - וזה רמז).
בכל מקרה, כמו תמיד, זה לא ייפתר בגוגל, של לדבר על שאר המדיות שאני לא ממש בקיא בהן.
בהצלחה!
יקירי,
אני, המזל שלי שאין לי מזל. כי אם היה לי מזל, היה לי מזל נאחס.
תבנית בוודאי שאין לי. (למרות שאאל"ט, הייתה פעם איזה חידה שהשתמשה בפריג'ידר, משהו עם פלאפון - וזה רמז).
בכל מקרה, כמו תמיד, זה לא ייפתר בגוגל, של לדבר על שאר המדיות שאני לא ממש בקיא בהן.
בהצלחה!למה לא להגריל בין הפותרים מכונת שכפול?
יותר קל מלהתעסק עם נטיפי קרח
דאבל סן?
התמונה מהמקום, השם לא משהו.
ח'רבת אום א-ראס, על ההגבעה מזרחית לתשובתו של יובב. המבנה העות'מני הנראה בתמונה בנוי על שרידי ישוב יהודי מהתקופה ההלניסטית והרומית. באתר נמצאו גם שרדי כנסיה ביזנטית.
ח'רבת אום א-ראס, על ההגבעה מזרחית לתשובתו של יובב. המבנה העות'מני הנראה בתמונה בנוי על שרידי ישוב יהודי מהתקופה ההלניסטית והרומית. באתר נמצאו גם שרדי כנסיה ביזנטית.[emoji106]
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.ariel.ac.il/images/stories/site/departments/archaeology/jurnal/In_the_Highlands_Depth/pdf/Eitan_Klein_sp.pdf&ved=2ahUKEwjB5fLk3M7lAhVNKewKHSIECZEQFjA AegQIBRAB&usg=AOvVaw0P7XE9D_X3E-Z-RGzYJGRA&cshid=1572856475396
התמונה מהמקום, השם לא משהו.
הכוונה לשמורת סנסן
הכוונה לשמורת סנסן
יקירי,
כוונתך הובנה לגמרי. השמורה היא מקום גדול...
שם המקום הנוסף לשם הערבי הוא ח'רבת בית בד.
דו"ח החפירה מצוי עימי וכל המעוניין יכול לקבלו בה"פ.
בריאות
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.