צפייה בגרסה מלאה : סיר פוייקה
החלטנו לרכוש סיר פוייקה .
האם יש למוצר זה יצרנים ממותגים או כל סיר יצוק זה בסדר?
לאילו דגשים יש לשים לב בקנייה ?
בבחירת גודל הסיר , שמעתי שיש לחשב 1 ליטר לאדם , 5 נשפות זה דורש סיר 5 ליטר ,אם זה נכון ?
והאם יש למוצר זה תחזוקה, מפני קורוזייה?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
יש באתר רק בערך חמשתלפים שרשורים בנושא.
רק אומר.
(והמספר הוא לא ליטרים).
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/34587-%D7%90%D7%97%D7%96%D7%A7%D7%AA-%D7%A4%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%94
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/86538-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%99%D7%A7%D7%94
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/84296-%D7%90%D7%9A-%D7%9E%D7%A0%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%94
לחמש נשמות היתי הולך על סיר מס 4 אולי יותר.
שווה להשקיע בחצובה ואם לא אז בסיר עם רגליים. החצובה מקלה מאוד את ניהול עוצמת האש שהסיר חווה.
כף עץ ארוכה זה אחלה
ידית להסרת מכסה זה אחלה
כתחזוקה רובינו נוטים להשאיר את הסיר על האש לאחר הארוחה כדי לתת לשאריות להישרף ולרדת בקלות יותר. לפני איחסון אני שוטף ,משמן קלות בשמן מאכל ושוטף לפני שימוש אבל אני נחשב בחור סטרילי. לא לשפשף את הסיר עם ברזלית או כל דבר אחר שיוריד את הציפוי שלו אחרת תתחיל החלודה.
פוייקה זה אחלה אבל לא תמיד מתאים לכל יציאה לשטח בגלל זמן ההכנה...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
מה ש-opl אמר ו-
מוזמן לשאול ממני סיר (4 או 6) בכדי לראות אם מתחברים לפני הרכישה (למרות שהיום זה כבר לא יקר..)
הבוס הקודם שלי מוכר סירי פויקה יד 2, בעיקר סירי 6 אבל אם מעניין אותך שלח ה.פ ואחבר בינכם, אולי נשאר לו גם סירי 4.
אני מצאתי שהאופטימלי זה סיר 3.
מאכיל שמונה בכיף.
גם נכנס בול בתוך ארגז תנובה ירוק מרובע 30*30
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
אני מצאתי שהאופטימלי זה סיר 3.
מאכיל שמונה בכיף.
גם נכנס בול בתוך ארגז תנובה ירוק מרובע 30*30
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
++
עד 10 אם יש תוספת אורז ליד או בתוכו מלא עד המכסה..
איתו התחלנו ושרת אותנו שנים עד שכמות האנשים עלתה.
יש לי גם אחד מס׳ 4 שנלקח לפי כמות הסועדים.
לגבי אחזקה ושימוש, בקישורים שהעלו.
אני מצאתי שהאופטימלי זה סיר 3.
מאכיל שמונה בכיף.
גם נכנס בול בתוך ארגז תנובה ירוק מרובע 30*30
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
+++
אני מוצא שיש מספר מותגים בשוק כגון :
S.A.P
M.J.P
וכאלה ללא מיתוג.
האם יש הבדל ,או שכולם יציקה פשוטה מסין?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
אני מוצא שיש מספר מותגים בשוק כגון :
S.A.P
M.J.P
וכאלה ללא מיתוג.
האם יש הבדל ,או שכולם יציקה פשוטה מסין?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
שאלה טובה. ואני לא יודע לענות.
אבל אני קניתי מאיזה בחור בקדימה. וזה נראה לי הוגן. זה כבד מאד ויצא הרבה פחות מאשר בחנויות ריקושט למינהן.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני מוצא שיש מספר מותגים בשוק כגון :
S.A.P
M.J.P
וכאלה ללא מיתוג.
האם יש הבדל ,או שכולם יציקה פשוטה מסין?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
יש לי סיר פויקה מס׳ 3 של MFM, נרכש לפני מעל 20שנה, עוד כשהפויקה היה הרבה פחות מוכר, היו מגיעים מאפריקה במכולות.
יש לי גם אחד מס׳4 מאישטח שכתוב עליו בעברית ״מוצק״.. כנראה סיני.
גם זה וגם זה עושים את אותה העבודה בדיוק.
בסוף זה סיר אפריקאי הכי עממי שיכול להיות, לא מוצג על שחשוב מקור או איכות ההלחמות.
קח מה שיותר זול.
הבחור בקדימה מוכר סחורה טובה במחיר טוב.
אין לי קשר אליו, אני סתם לקוח מרוצה
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
בנושא דומה, מישהו יודע איזה פויקה הכי גדול אפשר להשיג בארץ ואיפה?
Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk
הכי גדול שראיתי זה אצל גרגמל.
https://images.app.goo.gl/C9wNuPWvqL3YGwhs5
אסף.
http://www.poyke-ginaton.com/73404/%D7%A4%D7%95%D7%99%D7%A7%D7%94
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
'לאחרונה חדרו סירים מזוייפים...' וואוו..
לא לשכוח תושבת גגון
https://youtu.be/dW1azM4X9IM
וכללים לבישול:
https://www.instructables.com/id/How-to-make-Potjiekos/
אסף.
הדף הזה לזכרוני קיים כבר עשור לפחות... אני קניתי בזמנו זיוף מס 3 ב130 שקלים.
תושבת פוייקה יעודית... זה מסוג הדברים שרואים רק בsema.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
הבחור בקדימה מוכר סחורה טובה במחיר טוב.
אין לי קשר אליו, אני סתם לקוח מרוצה
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalkגם אני קניתי ממנו
המחיר בזמנו היה הטוב בארץ.
וקבלתי גם שפע הסברים בזמן הקנייה
https://www.poykes.co.il
Sent from my mobile excuse typos
הפסקתי לקרוא כשראיתי שהוא מפעיל על הגז... מה שכן החוט המתכתי שמחובר לפקק שעם לטובת הרמת המכסה הוא רעיון לא רע בכלל
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
הדף הזה לזכרוני קיים כבר עשור לפחות... אני קניתי בזמנו זיוף מס 3 ב130 שקלים.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
״מקורי״ מלוסטיגמן ב140שח לפני 20שנה..
ואז זה נהיה מוצר טרנדי והמחיר קפץ פי-2 אצל כולם כמעט ובחנויות בישול זה נהייה אייטם לבשלנים.
אי-אלו שנים לאחור,
אליפות הפויקה ב״רסטה״ בגדרה.
יואב מכניס שוקולד מריר לצ׳ילי הפויקה שלו, וליד בתצוגת ציוד שטח למכירה מסתובב זוג מבוגר בבגדי טיולים ממותג בלי שמץ אבק, ומתלבט בינו לבין עצמו מה ייראה יותר יפה בסלון, הפויקה המבריק או הפויקה מט..
(מאחוריהם, הפועל של רסטה עסוק במרץ בפריקת המלאי פויקה חדש, שמגיע מאובק ואחרי ניקוי קל הפך ל״מבריק״..)
הפסקתי לקרוא כשראיתי שהוא מפעיל על הגז...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
לא לפסול.. ניסינו בבית על גז.
זה אחר, אבל זה עובד.
כמו כל סיר יציקה אחר.
גם אנחנו ניסינו... זה לא זהhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20191115/430bd1cdcd11e4e342fbe9d0510469ee.jpg
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
לא לפסול.. ניסינו בבית על גז.
זה אחר, אבל זה עובד.
כמו כל סיר יציקה אחר.מצטרף. עובד נהדר. אפקט הערבול בא לידי ביטוי בצורה מעולה ומתקבל אחלה תוצר.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
איך אתם משחזרים את הטעם של האבק והארומה של העשן?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
לטעם המעושן יש liquid smoke בטעמים שונים
Sent from my mobile excuse typos
איך אתם משחזרים את הטעם של האבק והארומה של העשן?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
א. אתה יכול ללכת לרכב לגרד מהגחון קצת אבק מדבר.
ב. כתבתי שזה אחר..
לא לפסול.. ניסינו בבית על גז.
זה אחר, אבל זה עובד.
כמו כל סיר יציקה אחר.
עובד לא רע בכלל. יש לי פויקה עם תחתית שטוחה לגז, שעובד קשה בחורף. יש לי גם פויקה 3/4 שעיקר שימושו זה להכנת שקשוקה על הגז
אני משתמש בפויקה רק בבית. אבל לא על הגז - רק בתוך התנור. טמפרטורה נמוכה, בישול ארוך..
אסף.
גם אנחנו ניסינו... זה לא זהhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20191115/430bd1cdcd11e4e342fbe9d0510469ee.jpg
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
התמונה הזו צריכה להופיע על הכריכה של כל ספר בישול ששמו כולל את המשפט "המטבח האשכנזי".
מתכון ראשון:
טשולנט פולני
126432
מתכון ראשון:
טשולנט פולני
126432
רעיון מגניב !! חייב לנסות בטיול הבא
חזק ,רק צריך אישור ממשרד הכלכלה על פליטת גזים [emoji3]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
זה לא כזה פשוט... התחלנו במדורה ולפני שהלכנו לישון עברנו לגזיה על להבה נמוכה. נדרש לקום איזה פעם פעמיים בלילה כדי לכוון את הלהבה מחדש (כשהלחץ יורד נדרש לפתוח עוד את הברז)
126433
126434
Opl איזה מספר סיר זה?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
3
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
3
Sent from my Mi A1 using Tapatalkאחלה, תודה.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
וואו עשיתם אותי רעב
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
GodsFather
16-11-19, 13:37
וואו עשיתם אותי רעב
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalkלא אמרת משהו על תחרות קבב?
את אירוע הפויקה נשאיר למפגש ג'יפולוג
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
אולי כדאי לפתוח שרשור חדש "מתכונים לפוייקה"??
נראה לי שימושי...
טל.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
לא אמרת משהו על תחרות קבב?
את אירוע הפויקה נשאיר למפגש ג'יפולוג
Sent from my LON-L29 using Tapatalkיוחזר תאריך בהקדם שזה אחרי המפגש [emoji12]
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
GodsFather
16-11-19, 23:02
אולי כדאי לפתוח שרשור חדש "מתכונים לפוייקה"??
נראה לי שימושי...
טל.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalkלך על זה
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
יש לי חמישה סירים, שלושה- 4,3 ו1 עם רגליים ושניים ללא שנכנסים לטאבון שלי, בד״כ אחד צמחוני ואחד בשרי, מסיר את המכסה כעשר ד׳ לפני סיום הבישול שריח העץ הבוער יתמזג בקדירה, לפני שיטת הטאבון בבישולי חצר השתמשתי בקערת ברזל עם רגליים בה הייתי מדליק עצים או משתמש במבער גז, האמת שלא מצאתי הבדל באיכות הבישול.
לשטח, טריפוד וסירי ה 3+4 עשו אחלה עבודה
לך על זה
Sent from my LON-L29 using Tapatalkהכי לא מתאים...מעולם לא תיפעלתי פוייקה ולא נעים להגיד אבל מעולם גם לא אכלתי מתוך פוייקה....בגלל זה השארתי לכם, אולי בסוף זה יתמרץ אותי לכיוון...
מי שירים את הכפפה תבוא עליו הברכה.
טל.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
אפשר להחיות את:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/25384-%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C-%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%91%D7%A9%D7%98%D7%97-%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%AA-%D7%94%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A8%D7%9B%D7%A1
יש גם מישהו מבוגר במושב גינתון ליד לוד שמייבא הרבה שנים פוייקה וסירי יציקה כאלה ואחרים במחירים ממש טובים
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
GodsFather
17-11-19, 19:06
יש גם מישהו מבוגר במושב גינתון ליד לוד שמייבא הרבה שנים פוייקה וסירי יציקה כאלה ואחרים במחירים ממש טובים
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalkפוסט 14 בשרשור הזה
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
GodsFather
17-11-19, 19:11
אפשר להחיות את:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/25384-%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C-%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%91%D7%A9%D7%98%D7%97-%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%AA-%D7%94%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A8%D7%9B%D7%A1ישתבח שמך
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
לא בקטע של לבאס מישהו - אבל אני מתקשה להבין את ההתלהבות מפויקה.
זה אוכל סביר - הכלאה בין חמין לאנא עארף ירקות עם אורז. אכלתי פויקאים (פויקות?, פוקים? פויקעלעך?) בלא מעט טיולים - וסליחה מראש אבל יש לא מעט מאכלים שאני מעדיף. זה פשוט זיון מוח קשה לשבת שעתיים לבשל צלי. זה מזון שלא ממש בא טוב עם אופי הטיילות הישראלי, בטח שלא כשליד הפויקה יש איזה גריל עם כמה פרות, כבשים ודברים טובים.
יסלחו לי זקני הפויקה, אבל אין כאן קטע של "טוב - זה כי לא אכלת את הנכון". זה סביר, וזה הכל. לפני איזה שנתיים מצאתי עצמי יושב במסעדה די מדהימה בקייפטאון, וכמובן שהגיע הקטע של להביא את הפויקה שישב בחוץ על מדורה, וטקס שלם של "יא אללה איזה פויקי (פויקי, הם קוראים לזה פויקי כמו פומיקי) וכאמור- גם שם היה צלי כמו שסבתי, מי יתן ותאריך ימים, נוהגת להכין. באותו דרום אפריקה אכלתי גם פויקה באיזו חווה, וגם שם נשבעו שזה הפויקי הכי בן זונה באפריקה מאז המצאת האפרטהייד. ושוב, צלי. זה הכל. צלי. ישבתי ושתיתי בירה ואכלתי טונות של בשר מיובש. לא פויקי. צלי יש לי בבית של סבתא.
אין שום צורך להתנצל... זה לא משהו להיעלב ממנו. אם נניח מישהו יגיד לך שלדעתו JEEP שהוא ללא זוג סרנים חיים לא ראוי להיקרא JEEP, תחוש עלבון? ברור שלא. זו דעתו בלבד.
גם אצלי פויקה זה לא בראש סדר העדיפויות. אבל פעם אדם שרבים חושבים שהוא דגול אמר
"כמה אפשר לאכול סטייק אנטירקוט, מדי פעם צריך פרוסה עם שוקולד"
:-)
אין שום צורך להתנצל... זה לא משהו להיעלב ממנו. אם נניח מישהו יגיד לך שלדעתו JEEP שהוא ללא זוג סרנים חיים לא ראוי להיקרא JEEP, תחוש עלבון? ברור שלא. זו דעתו בלבד.
גם אצלי פויקה זה לא בראש סדר העדיפויות. אבל פעם אדם שרבים חושבים שהוא דגול אמר
"כמה אפשר לאכול סטייק אנטירקוט, מדי פעם צריך פרוסה עם שוקולד"
:-)
פחממות זה רע !
אנטריקוט זה טוב !
באמת שפוייקה זה קצת סוג של .. בילוי. כי אוכל .. סתם אוכל אפשר וזה בסדר להכין בסתם סיר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני מסכים. ה"בעיה" עם אנטריקוט היא שהוא נטול התעסקות לחלוטין. ולאנשים שבוער להם לסבך עניינים זה רע, אז הם המציאו את העישון, הקדירה ויש אנשים דפוקים שבשביל עוף חופרים בור... לך תבין.
לא בקטע של לבאס מישהו - אבל אני מתקשה להבין את ההתלהבות מפויקה.
זה אוכל סביר - הכלאה בין חמין לאנא עארף ירקות עם אורז. אכלתי פויקאים (פויקות?, פוקים? פויקעלעך?) בלא מעט טיולים - וסליחה מראש אבל יש לא מעט מאכלים שאני מעדיף. זה פשוט זיון מוח קשה לשבת שעתיים לבשל צלי. זה מזון שלא ממש בא טוב עם אופי הטיילות הישראלי, בטח שלא כשליד הפויקה יש איזה גריל עם כמה פרות, כבשים ודברים טובים.
יסלחו לי זקני הפויקה, אבל אין כאן קטע של "טוב - זה כי לא אכלת את הנכון". זה סביר, וזה הכל. לפני איזה שנתיים מצאתי עצמי יושב במסעדה די מדהימה בקייפטאון, וכמובן שהגיע הקטע של להביא את הפויקה שישב בחוץ על מדורה, וטקס שלם של "יא אללה איזה פויקי (פויקי, הם קוראים לזה פויקי כמו פומיקי) וכאמור- גם שם היה צלי כמו שסבתי, מי יתן ותאריך ימים, נוהגת להכין. באותו דרום אפריקה אכלתי גם פויקה באיזו חווה, וגם שם נשבעו שזה הפויקי הכי בן זונה באפריקה מאז המצאת האפרטהייד. ושוב, צלי. זה הכל. צלי. ישבתי ושתיתי בירה ואכלתי טונות של בשר מיובש. לא פויקי. צלי יש לי בבית של סבתא.
כמעט.
הבעיה הגדולה עם הפויקה, זה שבארץ קיימת תפיסה של "זרוק הכל פנימה וזה יוצא טעים". כמעט קסם. במקרה הטוב זה יוצא אכיל, במקרה הפחות טוב זה יוצא ממש גרוע.
פויקה זה פשוט בישול לכל דבר ועניין, רק שעובד לזמן ארוך יותר ובטמפ' גבוהה יותר. אז אם מישהו שיודע לבשל טוב מכין פויקה - זה בהחלט יוצא מעדן. אם זורקים פנימה-- זה יוצא בינוני.
ואגב, אצלנו בבית זה הרבה פעמים חלק מארוחת חג. ולרוב אני מכין אותו צמחוני , כתוספת ליד בשר שמתבשל על גריל רציני.
כמעט.
הבעיה הגדולה עם הפויקה, זה שבארץ קיימת תפיסה של "זרוק הכל פנימה וזה יוצא טעים". כמעט קסם. במקרה הטוב זה יוצא אכיל, במקרה הפחות טוב זה יוצא ממש גרוע.
פויקה זה פשוט בישול לכל דבר ועניין, רק שעובד לזמן ארוך יותר ובטמפ' גבוהה יותר. אז אם מישהו שיודע לבשל טוב מכין פויקה - זה בהחלט יוצא מעדן. אם זורקים פנימה-- זה יוצא בינוני.
ואגב, אצלנו בבית זה הרבה פעמים חלק מארוחת חג. ולרוב אני מכין אותו צמחוני , כתוספת ליד בשר שמתבשל על גריל רציני.גריל רציני?!?
מה זה אומר?
את זה אני צריך לראות... [emoji6]
יש תמונה אולי?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
לבקשתו של מר יונתן מצפה- גם עם סיר פויקה:
126449
מצטרף לתומר - עוד לא יצא לי לטעום מזון שיצא מפוייקה והיה לי טעים. מי שמעוניין לבחון את התיאוריה שעוד לא טעמתי מהפוייקה הנכון - אני מבטיח לשתף פעולה ..
GodsFather
17-11-19, 23:13
מצטרף לתומר - עוד לא יצא לי לטעום מזון שיצא מפוייקה והיה לי טעים. מי שמעוניין לבחון את התיאוריה שעוד לא טעמתי מהפוייקה הנכון - אני מבטיח לשתף פעולה ..זה כי אתה לא הכנת בעצמך... אתה הרי בשלן ידוע.
מפגש ג'יפולוג, יהיו כמה פויקעלכים, מניח שאפשר יהיה לארגן מסדר טעימה
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
מפגש ג'יפולוג, יהיו כמה פויקעלכים, מניח שאפשר יהיה לארגן מסדר טעימה
לא צריך מסדר, אם תמצא משהו טעים, תקרא לי [emoji846]
GodsFather
18-11-19, 06:26
רק אם תכין גם אתה
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
קיבלתי פעם מתנה ספר מתכונים לפוייקה.
במשך שנים הוא שימש כריפוד לארגז תנובה שהפויקה יושב בתוכו.
אם אמצא אותו (ספק גדול) אביא למפגש תרומה למי שמשעבד את עצמו לסיר הזה.
זה ספר שאני ממש מחבב
https://simania.co.il/bookdetails.php?item_id=688297
כאן באתר..
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3689-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%98%D7%97-%D7%90%D7%A8%D7%A0%D7%91%D7%AA-%D7%91%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%97%D7%A8%D7%93%D7%9C-%D7%95%D7%93%D7%91%D7%A9?
מחליפים את הארנבת בעוף, כרעיים או פולקע.
זה ספר שאני ממש מחבב
https://simania.co.il/bookdetails.php?item_id=688297סתם בדקתי מתוך סקרנות.
הוצאת הספרים הזו נסגרה.
מאיפה ניתן לרכוש ?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
אין לי שמץ.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
boaz avrahami
18-11-19, 19:02
סתם בדקתי מתוך סקרנות.
הוצאת הספרים הזו נסגרה.
מאיפה ניתן לרכוש ?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
איפה אם לא באיש שטח?
https://www.e-shetach.co.il/pl_product~bishul~43~137.htm
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
בועז, תסתכל קצת שמאלה משם הספר
אין גם מלאי בסטימצקי...
זה לא כזה פשוט... התחלנו במדורה ולפני שהלכנו לישון עברנו לגזיה על להבה נמוכה. נדרש לקום איזה פעם פעמיים בלילה כדי לכוון את הלהבה מחדש (כשהלחץ יורד נדרש לפתוח עוד את הברז)
126433
126434
כמה זמן זה צריך על האש?
Sent from my iPhone using Tapatalk
קשה לענות על השאלה הזו,עד שמוכן - לרוב זה לפחות לילה שלם
המתכון המלא ועוד, כאן:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/25384-%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C-%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%91%D7%A9%D7%98%D7%97-%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%AA-%D7%94%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A8%D7%9B%D7%A1/page2
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.