צפייה בגרסה מלאה : ייעוץ איך להתנהל עם חלקים שנתקעו במכס
מוטי טויוטה
19-11-19, 16:17
שלום חברים
הזמנתי
מגדלי בולמים קדימה אחורה בהזמנה אחת.
חיזוקי סרן ומיגון ביצה בהזמנה שנייה.
שתי החבילות נקנו מlror ונשלחו ע"י ushops
חיזוקי סרן ומיגון ביצה כבר הזמנתי בעבר ועבר חלק
החלקים מיועדים לרכב אספנות, אם זה יכול לעזור?
איך לפעול? המון תודה https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191119/6e75751c0f071e5515842c6fe7b3336d.jpg
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
boaz avrahami
19-11-19, 19:17
מה אומר הנוהל ליבוא חלפים לאספנות?
בתור התחלה תלמד את הנוהל ותבין אם יש לך קייס.
חלק מהחלקים לא תמימים
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
חצי הכוס המלאה: תכל"ס יש לך אופציה של לנטוש במכס - יכל להיות יותר גרוע: לשלם על משלוח חזרה למוכר (אחרת משלמים דמי אחסנה יומיים במכס לנצח) + המוכר לא מסכים לתת החזר.
הייתי מחפש את ה- PDF של הנוהל, מבין מה הקייס שלי ואז במידה ויש קייס מנסה להגיע לבד עם ה- PDF לשחרר. אם אתה מבין שאין לך קייס - הייתי מנסה להתייעץ עם מעבדה לראות אם הם יכולים להציל, ואם גם זה לא - אז לנטוש.
מוטי,
בוא אני אסביר לך מה קרה.
יושופס השיקו שירות חדש של קונים עבורך חלפים, ועל מנת שתשתמש בשירות שלהם, כל מי שמזמין דרכם חלקים לא דרך השירות הם טוענים לקושי בשחרור החלפים ושולחים אותך לשחרר לבד.
קרה לי כבר 3 פעמים מאז השקת השירות, טענו לקשיים שמערימים עליהם במכס, שלחו אותי לשחרר לבד.
כששאלתי במכס מה הבעיה (כמו שיושופס טענו) לא ידעו על מה אני מדבר, שלחו אותי ללשכת המסחר (שהם בעצם חברה כמו החברה שמשחררת עבור יושופס- געש עמילות מכס) . בלשכת המסחר לקחו ממני את כל הטפסים (וגם אותם שאלתי עם הכל בסדר בטפסים, ואין שום בעיה), בדקו ואמרו שהכל בסדר, החתימו אותי על טפסים, חייבו 250 שקל והפלא ופלא החבילה אצלי.
אני מאז לא משתמש בשירות של יושופס במיוחד לא בכל הקשור לחלקי חילוף לרכב.
boaz avrahami
20-11-19, 05:18
מוטי,
בוא אני אסביר לך מה קרה.
יושופס השיקו שירות חדש של קונים עבורך חלפים, ועל מנת שתשתמש בשירות שלהם, כל מי שמזמין דרכם חלקים לא דרך השירות הם טוענים לקושי בשחרור החלפים ושולחים אותך לשחרר לבד.
קרה לי כבר 3 פעמים מאז השקת השירות, טענו לקשיים שמערימים עליהם במכס, שלחו אותי לשחרר לבד.
כששאלתי במכס מה הבעיה (כמו שיושופס טענו) לא ידעו על מה אני מדבר, שלחו אותי ללשכת המסחר (שהם בעצם חברה כמו החברה שמשחררת עבור יושופס- געש עמילות מכס) . בלשכת המסחר לקחו ממני את כל הטפסים (וגם אותם שאלתי עם הכל בסדר בטפסים, ואין שום בעיה), בדקו ואמרו שהכל בסדר, החתימו אותי על טפסים, חייבו 250 שקל והפלא ופלא החבילה אצלי.
אני מאז לא משתמש בשירות של יושופס במיוחד לא בכל הקשור לחלקי חילוף לרכב.
מוריס, עשית קצת סלט אבל נתת נקודה חשובה לפותח השרשור.
לא הציגו לך את המסמך המקורי שבו נפסלה החבילה. תבקש לראות אותו...
מרבית החברות משתמשות בשרות של געש לשחרור. וגעש יודעים את העבודה בעיקרון.
מוזר שהחלקים מלכתחילה נעצרו. לא מדובר בפריטים שהתאור שלהם אמור למשוך אש לפי רשימות האיסורים אבל החשבוניות וההצהרה של החבילה חסרים כאן
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
בועז זה דרך USHOPS, געש לדעתי לא נוגעים במוצר (אלא אם געש זו החברה שמפעילה את הUSHOPS).
תדרוש מUSHOPS להחזיר את המוצר ללקוח, תראה מה יקרה. אתה שילמת מראש שהמוצר יגיע אליך עד הבית. לא הגיע, שיחזירו לשולח.
מוריס, עשית קצת סלט אבל נתת נקודה חשובה לפותח השרשור.
לא הציגו לך את המסמך המקורי שבו נפסלה החבילה. תבקש לראות אותו...
מרבית החברות משתמשות בשרות של געש לשחרור. וגעש יודעים את העבודה בעיקרון.
מוזר שהחלקים מלכתחילה נעצרו. לא מדובר בפריטים שהתאור שלהם אמור למשוך אש לפי רשימות האיסורים אבל החשבוניות וההצהרה של החבילה חסרים כאן
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
בועז, שום סלט. אני אומר לך שגעש קיבלו את ההוראה הזאת מיושופס, אחרת לא ברור למה אני כן מצליח לשחרר את החבילות בלי שום בעיה ובמיוחד בלי זכר לבעיה מול המכס שהנציגה של יושופס מעלה בפניי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
boaz avrahami
20-11-19, 08:11
מיכה,
געש היא חברה מרכזית שמתמחה בעמילות מכס.
היא נותנת שרותי עמילות למרבית החברות שאנחנו מתעסקים איתם לרבות ushops אשר מבצעים את המשלוחים בין אם בעצמם או באמצעות בלדרים אחרים.
השמות שאנחנו מכירים הוא נותן השרות הראשי שעובד עם קבלני משנה.
כאמור ברוב המקרים מי שמסווג ומשחרר את החבילות זה געש(!)
מוריס-
זה שאתה מקיש מה שנראה לך הגיוני אינו הופך את העניין לעובדה מוגמרת. במיוחד כאשר אינך מכיר את העובדות המלאות ואינך מכיר את תהליך היבוא מאחורי הקלעים.
געש לא מקבלת שום הוראה מיושופס או כל לקוח אחר.
היא מקבלת תיק יבוא שאותו תפקידה לשחרר בהתאם לנוהלי המכס ועל זה נשענת מקצועיותה.
רק אציין שבשביל כל משלח מדובר בבלבול מח לא נורמלי להתעסק עם חבילות חריגות או שנעצרו. מה שהכי נח והכי זול זה שהכול זורם בלי השקעה של כח אדם נוסף.
אתה לא יכול להצביע אפילו מה הרווח שלהם מלעצור לך את החבילה.
אני יכול לומר שיש חברות שנתפסות מפעם לפעם במכס ככאלו שאינן מקפידות על סיווג אותנטי ואז המשלוחים של אותם חברות יעברו ביקורת יותר קפדנית וההשפעה עלינו תהיה בפסילה מוגזמת ועיכובים בשחרור הכללי.
לא יודע לומר אם זה המצב ב ushops אבל העליתי נקודה למחשבה...
בועז
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
מיכה,
געש היא חברה מרכזית שמתמחה בעמילות מכס.
היא נותנת שרותי עמילות למרבית החברות שאנחנו מתעסקים איתם לרבות ushops אשר מבצעים את המשלוחים בין אם בעצמם או באמצעות בלדרים אחרים.
השמות שאנחנו מכירים הוא נותן השרות הראשי שעובד עם קבלני משנה.
כאמור ברוב המקרים מי שמסווג ומשחרר את החבילות זה געש(!)
מוריס-
זה שאתה מקיש מה שנראה לך הגיוני אינו הופך את העניין לעובדה מוגמרת. במיוחד כאשר אינך מכיר את העובדות המלאות ואינך מכיר את תהליך היבוא מאחורי הקלעים.
געש לא מקבלת שום הוראה מיושופס או כל לקוח אחר.
היא מקבלת תיק יבוא שאותו תפקידה לשחרר בהתאם לנוהלי המכס ועל זה נשענת מקצועיותה.
רק אציין שבשביל כל משלח מדובר בבלבול מח לא נורמלי להתעסק עם חבילות חריגות או שנעצרו. מה שהכי נח והכי זול זה שהכול זורם בלי השקעה של כח אדם נוסף.
אתה לא יכול להצביע אפילו מה הרווח שלהם מלעצור לך את החבילה.
אני יכול לומר שיש חברות שנתפסות מפעם לפעם במכס ככאלו שאינן מקפידות על סיווג אותנטי ואז המשלוחים של אותם חברות יעברו ביקורת יותר קפדנית וההשפעה עלינו תהיה בפסילה מוגזמת ועיכובים בשחרור הכללי.
לא יודע לומר אם זה המצב ב ushops אבל העליתי נקודה למחשבה...
בועז
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
בועז, אתה לא מכיר אותי ולא יודע מה הידע שלי בייבוא אז אל תפסול כאילו רק אתה מומחה בנושא.
אני גם חשבתי על האופציה שכנראה יושופס שיחקו עם הסיווגים או אפילו עם החשבוניות על מנת להרוויח יותר ועלו עליהם אבל זה לא מסביר את זה שאני בא עם אותם מסמכים מיושופס ורואים שזה מהם ורואים במסמכים שגעש הוא העמיל מכס, לפי מה שאתה טוען זאת אומרת שמבחינת המכס עדיין היו צריכים להקשות עליי אבל זה לא קורה ואני משחרר את החבילות בקלות בלי שום שאלות.
משיחות עם הנציגות של יושופס, אני מבין בין השורות וטוען שזאת שיטה לנסות לדחוף אותי לשירות חלפים, זה מה שהם רוצים במיוחד כאשר רוב הייבוא שלי הוא חלפים לרכב(מחזיק 3 רכבי אספנות, הארלי והג'יפ) .
והחבילות לא היו חריגות, היה רדיאטור כמו אצל פות"ש פה והיה פתחי אוויר למכסה מנוע לג'יפ.
חבל מבחינתם, הם מפסידים אלפי שקלים ששילמתי להם בחודש.
והיום ממש לא צריך אותם עם השירות של אי ביי גלובל, מחירי השילוח שלהם אפילו יותר טובים. היתרון של יושופס היה רק מהירות השילוח אבל גם בזה הם כבר מפספסים.
אתה מוזמן להתקשר ולשמוע את המקרה האחרון ואם אתה חושב שאתה יכול להשפיע ולשנות ישנם כמה דברים שאני חושב שצריך לשנות ולעדכן מול רשויות המכס 050-6001360
מוטי טויוטה
20-11-19, 09:34
זה מה שקיבלתי מהם היום
באחד הוסיפו גם מעבדה משום מה 126473126474
צירפתי את הנוהל לאספנות
מצטער על חוסר הזמינות. בדיוק התחלתי קורס קצינים ואני מנסה לשלב הכל.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191120/37ed9753b0b5f0026a107a9cbd049aaa.jpg
boaz avrahami
20-11-19, 09:45
זה מה שקיבלתי מהם היום
באחד הוסיפו גם מעבדה משום מה 126473126474
צירפתי את הנוהל לאספנות
מצטער על חוסר הזמינות. בדיוק התחלתי קורס קצינים ואני מנסה לשלב הכל.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191120/37ed9753b0b5f0026a107a9cbd049aaa.jpg
שלחתי שאלה בווטסאפ לבודק מ. הרישוי אם אישור המוסך מספיק או גם וגם.
אישור מוסך אני מניח שתשיג בלי בעיה מיוחדת
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
מוטי טויוטה
20-11-19, 14:52
אם מישהו מכיר מישהו שמכיר מישהו שיכול להוציא מכתב כזה אני אשמח עם לוגו ומספר מוסך מורשה משרד תחבורה
אני מוסך ______ מאשר שחלקים הנל מספר קטלוגי _______מתאימים ל רכב מסוג סמוראי מספר ________
החלקים הנל לא חלקי בטיחות ומשמשים מיגון חיזוק ותושבות.
על החתום מוסך ______
חתימה ודף עם לוגו
אני אשמח, גם בתשלום
כמובן אראה תמונות של החלקים וכו
העלו פה נק' מעניינת - אתה באמת לא קיבלת את טופס העיכוב המקורי. בגלל זה גם היה לי מוזר שלא מאיימים עליך שאם תוך 30 יום לא תמצא פתרון יתחילו לגבות דמי אחסון יומיים - זה מה שכתוב בטופס המקורי מניסיון אישי. עשית את הבירורים לבדוק מה באמת המצב?
לא מוצא את האשכול של ייבוא חלקים..
בכל מקרה,אחרי שביצעתי עשרות קניות של מוצרים שונים לרכב נתקעו לי רפידות בלם יד במכס.
רפידות לרכב אמריקאי של חבר federal mogul בעלי תקן DOT ולפי המדריך של משרד התחבורה.
לקחתי את המשלוח היקר יותר דרך dhl כמו תמיד...
היום שלחו לי מייל שהחבילה שלי לא מאושרת לייבוא בכלל שחסר תקן אירופאי (נכון למה שיהיה )...מכיוון שהמשלוח הוא גלובל שיפינג של אמזון והם ישלחו רפידות חדשות עוד פעם עד שזה יעבור את הטמטום...אבל רבבק...למה ללכת ראש בקיר..הייתי בטוח שעברנו כבר את התקופה הזאת של הנפצות חוסר תקנים למוצרים של חברות עולמיות שעברו סטנדטיזציה במכוני תקנים שהוקמו עוד לפני קום המדינה....
לא ברור
מה אתה לא מבין?
על ידי הערמת חסמים על תחרות חופשית, ירוויחו מקורבים ומשלמי שלמונים.
boaz avrahami
22-11-19, 12:49
מה אתה לא מבין?
על ידי הערמת חסמים על תחרות חופשית, ירוויחו מקורבים ומשלמי שלמונים.
מה אתה לא מבין?
רפידות זה חלק בטיחותי ויש בנוהל הגבלות לגביו.
שתף אותנו בבקשה כמה כסף אתה קונה באינטרנט מחול לעומת כמה בארץ.
ואקל עליך , נתמקד רק בג׳יפ.
אני מנחש שהתשובה שלך תסתור את התאוריה שניסית לפתח בתגובה הקודמת
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
אתה חי בקרב מוסכינו?
ראית איזה רפידות זבל שמים, שמורשים לפי תקן ז' של מוסד תחת בסין?
השבוע החלפתי בג'יפ רפידות זבל של הזבל ששמו במוסך, לא אנקוט בשם היצרן, אבל זה אחד הנמכרים ביותר בארץ, זבל ברמה לא תאומן.
מופאר מקורי באמזון עולה דומה.
boaz avrahami
22-11-19, 13:13
אתה חי בקרב מוסכינו?
ראית איזה רפידות זבל שמים, שמורשים לפי תקן ז' של מוסד תחת בסין?
השבוע החלפתי בג'יפ רפידות זבל של הזבל ששמו במוסך, לא אנקוט בשם היצרן, אבל זה אחד הנמכרים ביותר בארץ, זבל ברמה לא תאומן.
מופאר מקורי באמזון עולה דומה.
לפני כמה שנים התקנתי אצל אחד הגורואים רפידות וצלחות ממלאי שניתן להשיג בארץ. פדרו או משהו דומה.
יוצא מהמוסך בודק והאוטו לא מתקרב לנעילת גלגלים. ממש מסוכן.
אחרי מאתים קמ הבנתי שזה לא ישתפר וחזרתי למוסך להתבכיין.
שלח אותי מעבר לכביש לעשות בדיקה על הגלילים של מכון הטסטים.
לתדהמתי אמרו שאני בסדר גמור.
אחרי חודש הבאתי בחזרה מביקור בארהב סט צלחות קדמיות EBC ורפידות הוק לכל האוטו.
ההבדל בכח הבלימה בלתי נתפס.
גם לא מובן איך במכון טסטים אמרו שאני בסדר...
אז מהסיפור אתה מבין שאני לא מאמין לתקנים אבל אני משוכנע שהלבנטיניים ירכשו גם יותר גרוע אם היבוא יהיה חופשי ובלי מגבלות
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
Ferodo.
מי שחי בעולם האופנועים מכיר, שניתן לקבל עוצמות בלימה חזקות בהרבה מהמקורי בלי קשר לאיכות או מחיר. רפידות סינטר, גם של חברות לא נחשבות יבלמו חזק יותר(ויאכלו את הדיסקים הרבה יותר מהר), מרפידות רגילות של חברות נחשבות.
לגבי בדיקה במכון טסטים,
הם בודקים בעיקר שעוצמת הבלימה שווה בשני הצדדים.
boaz avrahami
22-11-19, 16:15
מה זה סינטר ואיך מאתרים כזה ?
הרחב בבקשה
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
סינטר היא תרכובת יותר אגרסיבית (נקרא לזה "מחוספסת" בשביל ההמחשה) של הרפידות.
ההבדל בבלימה (באופנוע. ברכב מעולם לא התנסיתי) הוא מוחשי. אמורות גם להתמודד טוב יותר עם חום ובגדול עם עומסים גבוהים (רכבי מירוץ).
המחיר כאמור הוא שחיקה מואצת של הדיסקים.
היו לי מספר אופנועים בהם הרפידות המקוריות לא נתנו עוצמה מספקת (לדעתי), והחלפתי לרפידות אפטרמרקט כאלה.
קישור אקראי מגוגל (לא קראתי):
https://ebcbrakes.com/what-is-sintering/
אז מהסיפור אתה מבין שאני לא מאמין לתקנים אבל אני משוכנע שהלבנטיניים ירכשו גם יותר גרוע אם היבוא יהיה חופשי ובלי מגבלות
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
אולי בהתחלה, אבל גם אתה ואני קונים ברשת ולא נקנה הכי זול, נסתכל על המלצות ונחפש הטוב, בסוף כולם לומדים שמה שעולה זול יוצא ביוקר.
אם בחלק מהעולם אפשרי תחרות חופשית וזה עובד, אז גם אצלנו בטח, יש גם את האחריות המשפטית של היצרן (אמזון?), חלק שכושל מרשלנות יש את מי לתבוע.
אספר לך שמקבוצת הווטסאפ העפתי את כל הסוחרים, זה נהיה בלתי נסבל, כבר נהיה קבוצת פרסומת, אני רק מעודד כל הזמן לקנות בחו"ל כדי להוריד מחירים בארץ.
וכן זה עוזר, דווקא זה שהמחירים במוסכים נהיו עוד יותר הזויים היום מראים שהם מתקשים וסוחטים את אלה שממשיכים לבוא אליהם.
חלקים של אמזון הם איכותיים ומקוריים ב100% ולא משנה מה זה.אבל אני בספק רב שפקיד שמזמינים חברות שילוח טורח פתוח את הקופסאות כי לרוב התקן מוטבע על גבי החלקים ולא על האריזה.
כך לא נתנו לי אישור למראות מקוריות חדשות של הרכב (עם המק"ט ועם קופסא מקורית) והייתי חייב לרכוש זבל תחליפי תאילנדי (אגב שאין לו שום תקן כמה שלא חיפשתי על האריזה) שמוכרים פה וכך גם הרפידות האלה שלרוב האופציה השניה להחלפת רפידות בלם יד זה השבתה של הרכב לכמה ימים ומסירה לאיזה חאפר שמדביק אותם בדבק אפוקסי באיכות ז ובמחיר מופקע...
מה שהכי מעניין אותי באיזה תקן עומדים החאפרים שמדביקים את הרפידות בארץ?וכן ראיתי את העבודה שלהם,זה רמה ירודה יותר אפילו מרפידה סינית מיוצרת בחושך ע"י ילד בן 7.
מה שמוכרים בארץ בטיפולי רכב זה איום ונורא.זה לרוב או סין או תורקיה.רמסה שמייבאים לפה גם הפך להיות סוג ז...
אז כל הדרישות שלהם לפריטים בטיחותיים זה סופר מגוכך.כי מה שנמכר כחוק בייבוא מסחרי לא עומד ב10% מהדרישות בייבוא אישי.
בז, כל מילה בול.
החסמים ביבוא הם בדיוק להגן על מוכרי הזבל שציינת.
- - - Updated -
תראה
השוק של התחליפי סוג ז בארץ פורח.זה כולל גם צמיגים,שמנים/נוזלים וחלקי חילוף בטיחותיים ולא.
אני מכיר חנויות של חלקי חילוף שבהם קניתי עוד בתחילת שנות 2000 שכבר לא מחזיקים יותר סחורה איכותית.רק זבל.
יש ביקוש כי 95 % מבעלי רכבים לא מסתכלים מה שמים להם ברכב כי הקרטריון הוא מחיר.
ה 5% שנותרו מחפשים נואשות חלפים נורמליים אפטרמרקט או מקוריים.בארץ מקורי לרכבים בני 10+ או שאין במלאי מיידי /בכלל או שהם נמכרים במחיר מופקע של 400-500 % אחוז ויותר מהמחיר האינטרנטי.
אז אני לא בטוח שמוכרי הזבל צריכים בכלל הגנה או תמיכה..אולי יותר היבואנים הרשמיים.
מוטי טויוטה
25-11-19, 12:58
בחזרה לנושא.
שלחתי שני מסמכים חתומים.
החזירו תשובה שצריך אישור מעבדה מהטכניון או מאריאל.
מישהו מכיר משהו?
על החבילה השניה, שלא מצויין עליה משרד התחבורה ביקשתי שיבררו בשנית.
יש למישהו מושג למי מתקשרים? יושופס אמרו שאין למי לפנות שם, ואני מרגיש שאני סתם מול המידלמן.
יש בחותמת כל מיני פרטים, שאולי יעזרו להבין איפה נמצא. אבל הבנתי שזה לא קשור למכס.
זה שאני בקקצ עוד יותר מקשה.
boaz avrahami
25-11-19, 19:09
המכס רק מחזיק את זה בעבור משרד התחבורה שיאשר את חוקיות היבוא.
תבקש לקבל מיושופס את מספר ״פרט המכס״ כפי שסווג.
בלי זה לא ניתן להתחיל ממש להתווכח עם משרד התחבורה.
כאשר יהיה לך הסיווג
בדוק אם הוא תואם לתיאור החלפים שנעצרו ובהמשך האם הם מופיעים בנוהל היבוא הכללי ולרכב אספנות.
אם אחרי כל הבדיקות תחשוב שנגרם לך עוול אתה מוזמן לפנות בפרטי ואסייע ככול שאוכל.
בועז
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
מוטי טויוטה
27-11-19, 18:34
שלום בועז ותודה
8708809000/3
זה המספר שקיבלתי מהם.
אשמח לעזרה איך להתקדם מפה,לא ממש הבנתי מההודעה הקודמת
איפה לבדוק את המספר הזה?
boaz avrahami
27-11-19, 19:14
היי
הנוהל כאן:
http://rishuy.mot.gov.il/download.php?f=29222117.pdf
סיווג שלא מופיע שם אין לעצור.
למיטב הבנתי ( אני בודק מהטלפון) הסיווג שלך מופיע שם אבל עם סייג שמותר חופשי ביבוא אישי.
שולח לך טלפון שלי בהודעה פרטית.
ננסה להמשיך בפרטי.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191127/831e43ffe8ca779308209455de973996.jpg
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
מוטי טויוטה
11-12-19, 19:21
אין לי מילים להודות לבועז על העזרה והליווי.
החבילות שוחררו ועכשיו מתמודדים מול דרישות התשלום ההזויות של יושופס.
בועז היה סבלני ועזר כאילו זה חבילות שלו. מעריך מאוד ושוב תודה.
בועז הוא מלך
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
boaz avrahami
11-12-19, 20:34
שטויות.
אני מחזיר קמצוץ לחברי האתר ביחס למה שקיבלתי מחברים כאן.
אשמח לעזור לכולם אבל בחיאת, תכירו לפחות את נוהל היבוא לפני שאתם מסתבכים עם שטויות .
אגב, הזהרו מליבא חלפים עם יושופס.
משהו לא טוב עובר עליהם.
התנהלות ממש לא מקצועית ונסיון לגבות על מחדליהם כסף מהלקוח וזה כבר לא הםעם הראשונה שאני מתערב בעיכוב חבילות לא מוצדק שקורה מולם.
המלצה שלי היא לוותר עליהם אם ניתן.
בועז
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
באותו נושא, יש לי חבילה שהגיעה עם ארמקס, רשום במעקב שהיא במכס מחכה לאישור משרד התחבורה.
יש לי את האישור , השאלה איך יוצרים איתם קשר? אני לא מצליח למצוא מספר טלפון שלהם
יש למישהו את מספר הטלפון?
boaz avrahami
16-12-19, 16:53
תבדוק לפי מספר המעקב אם מדובר ב GCX .
אם כן צור קשר בפרטי ותעביר דרכי את האישור.
יש לי חיבור אליהם.
איך יודעים לפי מספר המעקב אם זה GCX?
באותו נושא, יש לי חבילה שהגיעה עם ארמקס, רשום במעקב שהיא במכס מחכה לאישור משרד התחבורה.
יש לי את האישור , השאלה איך יוצרים איתם קשר? אני לא מצליח למצוא מספר טלפון שלהם
יש למישהו את מספר הטלפון?
ארמקס עובדים בעיקר עם בר שליחויות (ולאחרונה גם צ'יטה, אולי מישהו יודע על עוד). תנסה להרים אליהם טלפון.
לפי מספטר טלפון/שם/כתובת הם מצליחים לרוב למצוא את החבילה
ארמקס עובדים בעיקר עם בר שליחויות (ולאחרונה גם צ'יטה, אולי מישהו יודע על עוד). תנסה להרים אליהם טלפון.
לפי מספטר טלפון/שם/כתובת הם מצליחים לרוב למצוא את החבילה
אני יודע איפה החבילה, היא במכס מחכה לאישור של משרד התחבורה שנמצא אצלי ביד.
בנתיים העברתי את האישור במייל לחברת GCX אם הם אכן הנציגים של ארמקס בישראל.
boaz avrahami
16-12-19, 19:41
כנס לאתר של gcx תחת מעקב ותריץ את המספר שם.
אם יש נתונים אס דבר איתי בפרטי ואעביר בעבורך את האישור על מנת שישתחרר מידית
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
אפרופו ushops:
https://law.tau.ac.il/sites/law.tau.ac.il/files/media_server/Law/tovanot/ushop290919.pdf
אמלק:
אושרה תביעה ייצוגית נגדית על שערי המרה גבוהים.
אפרופו ushops:
https://law.tau.ac.il/sites/law.tau.ac.il/files/media_server/Law/tovanot/ushop290919.pdf
אמלק:
אושרה תביעה ייצוגית נגדית על שערי המרה גבוהים.
לא מבין איך אנשים ממשיכים להזמין דרכם
לא חסר חברות בשוק
boaz avrahami
31-12-19, 09:47
1. תודה על המידע.
2. השרות שלהם בתחום חלפי הרכב די שערוריתי לטעמי.
3. לא הבנתי איך ניתן לוודא שההנחה אמיתית ולא שמחיר הבסיס יעלה וממנו יקבלו הנחה וירטואלית.
4. איזה חברות ישנן שמעניקות שירות מהיר של כתובת בארה"ב ושילוח מהיר וזול לישראל מלבדם? (אשמח להכיר)
1. תודה על המידע.
3. לא הבנתי איך ניתן לוודא שההנחה אמיתית ולא שמחיר הבסיס יעלה וממנו יקבלו הנחה וירטואלית.
4. איזה חברות ישנן שמעניקות שירות מהיר של כתובת בארה"ב ושילוח מהיר וזול לישראל מלבדם? (אשמח להכיר)
אני הבאתי דריישפט קרדן כפול דרך idgu.co.il
דרכם גם ווידאתי שהמוצר באמת יגיע אלי ולא יעצר איפה שהוא בדרך.....
אני הבאתי דריישפט קרדן כפול דרך idgu.co.il
דרכם גם ווידאתי שהמוצר באמת יגיע אלי ולא יעצר איפה שהוא בדרך.....איך ווידאת?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
איך ווידאת?
Sent from my SM-N975F using Tapatalkאישור במייל דרך המוקד שלהם
לאחר ששלחתי להם לינק למוצר מה אני מביא
מוטי טויוטה
02-01-20, 22:47
והם אישרו ייבוא של דרייבשאפט?
boaz avrahami
02-01-20, 23:28
הם לא צריכים לאשר...
אם זה מסווג נכון על ידי עמיל המכס לפי תכולת החבילה ולא סיווג כללי של חלפי רכב אז זה לא אמור בכלל להעצר אלא אם זה ברשימת האסורים ביבוא חופשי.
דריב שאפט לא באסורים ולכן לא עשו לו טובה
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
והם אישרו ייבוא של דרייבשאפט?
Sent from my SM-N950F using Tapatalkבדיוק מה שבועז כתב בהודעה 46
זה היה לפני שנתיים בערך שחידשו את הנוהל מידניות היבוא...
אני רציתי להיות בצד השקט כי זה היה פריט יקר עבורי.
izigwalker
06-01-20, 12:15
1. תודה על המידע.
לגבי סעיף 4.
אני משתמש באתר שנקרא https://www.myus.com/ כשאחותי עמוסה ולא רוצה לארוז לי קופסאות :cool: .
היתרונות:
שירות לקוחות לא רע בכלל, אתר נוח ומובן, וזמן הוצאת חבילה הוא מהיר - באמצע שבוע לרוב תוך פחות מ-24 שעות מהגעה למחסן וזה אצל החברת שילוח.
הגבלות מימדים נדיבות, המחיר לפי משקל ולרוב יוצא ש-Fedex הכי משתלם, ותוך פחות מ-5 ימי עסקים זה אצלך בבית.
המעט ניסיון שיש לי עם Fedex ישראל בנוגע לשחרור וסיווג חלפים יצר רושם טוב.
מחירים די טובים ביחס למהירות: https://www.myus.com/pricing/
אין עמלת שימוש בשירות! (כנראה יש להם הסדר עם החברות שילוח).
חסרונות:
השירות הוא לחבילה בודדת אם תרצה לאחד חבילות צריך מנוי 7$ לחודש + דמי הרשמה 10$ (בעבר הייתי עושה מנוי יוצא לציד המוני ומבטל, ואז הוסיפו את ה-10$)
והם לא משחקים ב'ערך המוצהר' מה שרשום בניירת שהתקבל עם המוצר זה הקובע. אלא אם כן התקבל ללא ניירת ואז מצהירים באתר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.