התחברות

צפייה בגרסה מלאה : חוות דעת על Cooper AT3

jonys
20-11-19, 09:34
שלום חברים!

במידה החוקית של הרכב שלי- 235/70R17 אין כמעט אופציות לצמיגים שאינם צמיגי כביש מלבד הקופר.

יש למישהו ניסיון כלשהו איתם?
יצא לי לראות אותם מורכבים על כמה רכבים וכמעט בכולם יש קילוף של השכבה החיצונית של הדופן (ממש רואים טבעת לבנה על הדופן).
זאת בעיה קוסמטית בלבד (ובטסט כמובן) או שיש השפעה על עמידות הדופן?

תודה מראש!

avikkllk
20-11-19, 09:50
באיזה רכב מדובר

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk

erezgur
20-11-19, 09:55
השכבה הלבנה שאתה רואה זה רק קוסמטי. לטובת הכיתוב על הדופן.
זו הסיבה שרבים מבקשים להרכיב הצמיג כך שהכיתוב הלבן כלפי מרכז הרכב והצד החיצוני שחור...
לא מכיר את הצמיג הספציפי.

נשלח מהנייד

איל מ
20-11-19, 10:09
הוא צמיג at לא רע. לא יותר מדי אגרסיבי.
אפילו זכה מקום ראשון באיזה מבחן השוואתי באתר אמריקאי שאני לא מצליח למצוא שוב. (עשו מבחן רציני, כולל מבחני בלימה בכביש, ואחיזה בשטח). זה נכון ללפני שנתיים בערך.

פלג_
20-11-19, 10:14
יש לנו אותו על הלנד קרוזר כבר שנתיים-שלוש
צמיג בסדר גמור, מחזיק לדעתי הרבה יותר מהטויו שהיה לפניו .
אצלי מהתחלה הכיתוב היה כלפי פנים, לא אוהב את זה שהכיתוב בולט.

jonys
20-11-19, 10:33
השכבה הלבנה שאתה רואה זה רק קוסמטי. לטובת הכיתוב על הדופן.
זו הסיבה שרבים מבקשים להרכיב הצמיג כך שהכיתוב הלבן כלפי מרכז הרכב והצד החיצוני שחור...
לא מכיר את הצמיג הספציפי.

נשלח מהנייד

הצבע הלבן על האותיות הוא כשמו- צבע, והוא נמצא מעל הגומי של הצמיג. אני מדבר על קילוף של השכבה החיצונית של הגומי ומתחתיה יש שכבה לבנה. מניחוש שלי זה נגרם מנסיעה בלחץ אוויר נמוך מידי. אני מתקשה להאמין שצמיג כזה יעבור טסט.
אני אנסה לצלם בפעם הבאה שאפגוש ברכב הזה.

באיזה רכב מדובר

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
דיסקברי 3

נמרוד
20-11-19, 11:38
הקטע של הקילוף של הצבע השחור שמעל השכבה הלבנה לא יחודי לקופר. זה אכן מפגע אסטטי בעיקר. מתקינים עם הלבן פנימה, ואז לא רק שלא רואים את זה, זה גם לא קורה כי החלק הפנימי של צמיג לא משתפשף כמו החיצוני על מדרכות וכו'.

zerez
20-11-19, 17:05
יש לי אותו על הלנדקרוזר, רגיש לפאנצרים במיוחד בדופן, אני כבר חטפתי שניים.

כפי שנאמר הקילוף הוא קוסמטי ולא הייתה לי בעיה בטסט.

כשיגיע זמנם הם יוחלפו במשהו אחר.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

אלון
20-11-19, 17:27
שלום חברים!

במידה החוקית של הרכב שלי- 235/70R17 אין כמעט אופציות לצמיגים שאינם צמיגי כביש מלבד הקופר.

יש למישהו ניסיון כלשהו איתם?
יצא לי לראות אותם מורכבים על כמה רכבים וכמעט בכולם יש קילוף של השכבה החיצונית של הדופן (ממש רואים טבעת לבנה על הדופן).
זאת בעיה קוסמטית בלבד (ובטסט כמובן) או שיש השפעה על עמידות הדופן?

תודה מראש!

אצלי בפאגרו יש קופרים כבר סט שני. אחלה צמיג למחיר שלו. נכון, נראה אחרי שנה רע בגלל מכות שיפשופים ושבלאי שמש, אז אם מפריע לך תן לו ספרי צבע שחור מט של קמינים לפני הכניסה לאח הגדול בשביל השופוני :) כמובן שאני מתבדח כי נראה לי שהצבע כנראה פוגע בגומי, אם כי ראיתי שעושים את זה במגזר מסויים וזה נראה טוב

נדב ש.
20-11-19, 17:34
יש לי אותו על הלנדקרוזר, רגיש לפאנצרים במיוחד בדופן, אני כבר חטפתי שניים.

כפי שנאמר הקילוף הוא קוסמטי ולא הייתה לי בעיה בטסט.

כשיגיע זמנם הם יוחלפו במשהו אחר.

זה נכון כמעט לכל צמיג A/T, אולי חוץ מ bf ועוד מותג אחר, כולם עם 2ply בדופן ולכן פגיעים יותר.

הקטע של הקילוף של הצבע השחור שמעל השכבה הלבנה לא יחודי לקופר. זה אכן מפגע אסטטי בעיקר. מתקינים עם הלבן פנימה, ואז לא רק שלא רואים את זה, זה גם לא קורה כי החלק הפנימי של צמיג לא משתפשף כמו החיצוני על מדרכות וכו'.

+1.

zerez
20-11-19, 19:26
זה נכון כמעט לכל צמיג A/T, אולי חוץ מ bf ועוד מותג אחר, כולם עם 2ply בדופן ולכן פגיעים יותר.

+1.לא מדוייק, לפני היה לי Cooper st maxx וזה היה עולם אחר לגמרי, הוא יותר רועש ואגרסיבי אבל במשך 3 שנים שהאוטו עבד קשה לא היה אפילו פאנצ׳ר אחד וזה לא צמיג שטח מלא.
כמה שכבות יש למקסיס 980?

נדב ש.
20-11-19, 20:28
St maxx אולי לא שטח מלא אבל עם 3 שכבות בדופן ונחשב ליותר שטח מ A/T , דומה יותר ל goodyear duratrac.

הירשפלד יובל
20-11-19, 20:46
תן לו ספרי צבע שחור מט של קמינים לפני הכניסה לאח הגדול בשביל השופוני :)

KIWI . משחת נעלים שחורה. אם ישנם פיצעונים קטנים מגיל/שמש , KIWI סותם את כל הפיצעונים. לגשת " לאח הגדול " 12-24 שעות לאחר השימוש ב - KIWI.

-->