צפייה בגרסה מלאה : בעית גיר
שלום
אשמח לקבל את חוות הדעת של המומחים בפורום בנושא הגיר של פאגרו ארוך שנת 2003
הבוקר התנעתי את הרכב והגיר לא השתלב, לא קדימה ולא אחורה
הרכב קצת זז בקפיצה כאשר העליתי טורים אבל אין את הקשר הנורמלי בין הגיר לסלד המנוע.
איני יודע עם זה קשור, אתמול החלפתי מצבר ובדקתי רק הנעה ולא נסיעה.
תודה מראש על התשובות
טורק,משאבת שמן גיר,חסר שמן גיר,שמן גיר שרוף,טרנספר
והלאה.....צריך לראות
שלום
אשמח לקבל את חוות הדעת של המומחים בפורום בנושא הגיר של פאגרו ארוך שנת 2003
הבוקר התנעתי את הרכב והגיר לא השתלב, לא קדימה ולא אחורה
הרכב קצת זז בקפיצה כאשר העליתי טורים אבל אין את הקשר הנורמלי בין הגיר לסלד המנוע.
איני יודע עם זה קשור, אתמול החלפתי מצבר ובדקתי רק הנעה ולא נסיעה.
תודה מראש על התשובות
שלשום הגיר השתלב והאוטו נסע?
טורק,משאבת שמן גיר,חסר שמן גיר,שמן גיר שרוף,טרנספר
והלאה.....צריך לראות
אחרי שהוספתי רדיאטור לגיר קרה לי שבבוקר לא השתלב הגיר. מאז כשאני מניע בבוקר נותן לו 20 שניות להעלות ללחץ כי אצלי יש 2 רדיאטורים לגיר. חוצמזה מתי החלפת פילטר בגיר? שמן גיר? שמן מחליפים כל 30000 פילטר כדאי כל 120000.
ספר לנו מה התקדם.
אלון
אני מתקן את הגירים האלה
צור איתי קשר בנושא
שלשום הגיר השתלב והאוטו נסע?
כן, יום לפני החלפת המצבר הרכב עבד כרגיל
כמו כן, הרכב אצלי 4 חודשים ולכן איני יודע מתי הוחלפו כל השמנים הרלווטים ועדיין לא ביצעתי לו יישור קו
כן, יום לפני החלפת המצבר הרכב עבד כרגיל
כמו כן, הרכב אצלי 4 חודשים ולכן איני יודע מתי הוחלפו כל השמנים הרלווטים ועדיין לא ביצעתי לו יישור קו
רגע רגע. נזכרתי! לפני כמה שנים החלפתי מצבר. ה"מכונאי" התבלבל והניח מצבר לא מתאים ולשנייה ניסה לחבר הפוך. ראיתי מאוחר מידי. החליף למתאים , הרכב הניע אבל הגיר לא תיפקד. כיבוי הנעה ורק הילוך שני עבד, מחשב הגיר זיהה תקלה ונכנס למוד מוסך. הגעתי הביתה במחשבה שהלך הגיר כי ככה אמר הגאון. הבעיה נפתרה ע"י ניתוק המצבר, לחיצה על הברקסים לפירוק מלא של המתח, חיבור של הכבלים ללא מצבר לוידוא הריגה והכל חזר לעבוד. מאז מטפל כמה שיכול בעצמי ואם חייב מוסך אז עומד ליד העגלה :)
שלום
תודה על הטיפים
עדכון: הכנסתי את הרכב למוסך, מנהל המוסך התחבר עם מחשב למנוע ותוך 2 דקות נפתרה הבעיה בגיר
הבעיה הייתה ככל הנראה מהחלפת המצבר, הגיר נכנס למוד חרום ולא תיפקד, איפוס ע"י המחשב במוסך החזיר את הגיר למצב הנורמלי.
אפשר לחזור לטיולי השטח עם חיוך :cool:
נשמע דומה למה שאלון תאר בתגובה הקודמת.
יפה.
נשלח מהנייד
ולכן ובגלל עוד סיבות למחיקת זכרונות ממוחשבים ברכב,
אני ממליץ תמיד לחבר מתח גיבוי, לפני החלפת מצבר.
מתח הגיבוי יכול להיות ממצבר אחר, בוסטר התנעה וכו'.
בברכה - רפי לין
אני לא רוצה לחשוב מה יקרה כאשר מישהו יחבר את המצבר הפוך כשמחובר במקביל מצבר גיבוי
ולכן ובגלל עוד סיבות למחיקת זכרונות ממוחשבים ברכב,
אני ממליץ תמיד לחבר מתח גיבוי, לפני החלפת מצבר.
מתח הגיבוי יכול להיות ממצבר אחר, בוסטר התנעה וכו'.
בברכה - רפי לין+1
יש עלוקות אזעקה / משבת שלא אוהבות להיות ללא מתח.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
שלום
תודה על הטיפים
עדכון: הכנסתי את הרכב למוסך, מנהל המוסך התחבר עם מחשב למנוע ותוך 2 דקות נפתרה הבעיה בגיר
הבעיה הייתה ככל הנראה מהחלפת המצבר, הגיר נכנס למוד חרום ולא תיפקד, איפוס ע"י המחשב במוסך החזיר את הגיר למצב הנורמלי.
אפשר לחזור לטיולי השטח עם חיוך :cool:
המכונאי שלך יצא צדיק :) היה יכול לזמבר אותך............
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.