צפייה בגרסה מלאה : מד לחץ אויר
הגיע מסין.
ננראה מסיבי וטוב. עובד.
כמקובל במוצרים סיניים מהרשת, מגיע ללא אריזה וללא הוראות הפעלה/שימוש.
אז איך להוציא אוויר - לא בעיה.
אבל איך לעזאזל בודקים מה הלחץ בגלגל?
סליחה על התמונה החשוכה. ככה זה אצלנו בפולניה. הכל לבד ובחושך.
126509
זה לא רק מד לחץ זה גם פורק אויר מהיר.
הוא לא ימדוד לחץ בלי לפתוח את הונטיל כמו בהורדת לחץ.
יש לי כזה עם מד לחץ מכני בקצה.
אני משתמש במד-לחץ קטן במקביל כי זה מסורבל מאד לשלב של הניפוח מחדש או רק מדידת לחץ.
GodsFather
27-11-19, 08:46
זה לא רק מד לחץ זה גם פורק אויר מהיר.
הוא לא ימדוד לחץ בלי לפתוח את הונטיל כמו בהורדת לחץ.
יש לי כזה עם מד לחץ מכני בקצה.
אני משתמש במד-לחץ קטן במקביל כי זה מסורבל מאד לשלב של הניפוח מחדש או רק מדידת לחץ.+1
מעניין לדעת אם זה מדויק במדידה
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
boaz avrahami
27-11-19, 08:50
דיגיטלי מחייב לגיבוי גם אחד מכני כי הסוללות נגמרות.
לי יש דומה של ARB מכני.
לא לגמרי התחברתי לשיטה. לרוב מוריד אוויר על ידי התבריגי פליז הפחות מדויקים ובסיום מדידה ותיקון קל על מד דיגיטלי.
ה ARB עולה 40$ באמזון. משלוח חינם מעל 50 דולר.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191127/6b1a6ed3ea4fb48f2c47c025447fe4aa.jpg
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
אני משתמש בזה:
Milton (S-920) Pencil Tire... https://www.amazon.com/dp/B002YKB4BS?ref=ppx_pop_mob_ap_share
תוצרת ארה"ב...
לגבי הסיני שלך שמור אותו בתא כפפות להורדת אויר מבוקרת . לך על משהו פשוט למדידה בלבד.
אסף .
+1
מעניין לדעת אם זה מדויק במדידה
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
השעון המכני של הסיני מזייף בגדול, ומבחינתי הוא משמש רק להורדה מהירה ומאד יעילה של אויר בכניסה לשטח.
למדידת לחץ אויר, אני משתמש בשעון לחץ קטן נפרד שנבדק מול המדיד בתחנת דלק.
מישהו פעם כתב פה שהקטע הזה של להחזיק שני מוצרים שונים במקום אחד שיודע לעשות את הפעולות הללו (מדידת לחץ והוצאת אוויר) זאת ההמחשה הכי טובה לזה שאנחנו מעמיסים יותר מדי ציוד. ההחמרה של זה היא לשלב בזה סוללות.
מצד שני העט שעד לרגע זה חשבתי שרק אבא שלי עדיין משתמש בו וגם זה סתם מעקשנות - זאת קצת הקצנה לצד השני.
מישהו פעם כתב פה שהקטע הזה של להחזיק שני מוצרים שונים במקום אחד שיודע לעשות את הפעולות הללו (מדידת לחץ והוצאת אוויר) זאת ההמחשה הכי טובה לזה שאנחנו מעמיסים יותר מדי ציוד. ההחמרה של זה היא לשלב בזה סוללות.
.
תמצא לי מוצר שעושה את שניהם ביעילות עם עודף מחמישים שקל וקניתי.
להעמיס יותר מידי ציוד?
2 דברים קטנים שנכנסים בתא כפפות.
boaz avrahami
27-11-19, 10:49
יש לי המון דברים קטנים
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
דיגיטלי מחייב לגיבוי גם אחד מכני כי הסוללות נגמרות.
לי יש דומה של ARB מכני.
לא לגמרי התחברתי לשיטה. לרוב מוריד אוויר על ידי התבריגי פליז הפחות מדויקים ובסיום מדידה ותיקון קל על מד דיגיטלי.
ה ARB עולה 40$ באמזון. משלוח חינם מעל 50 דולר.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191127/6b1a6ed3ea4fb48f2c47c025447fe4aa.jpg
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
דווקא עובד יפה, השעון בערך
תמצא לי מוצר שעושה את שניהם ביעילות עם עודף מחמישים שקל וקניתי.
להעמיס יותר מידי ציוד?
2 דברים קטנים שנכנסים בתא כפפות.
העט של אבא שלו...
בגב של הראש, העגול, יש שטח ישר ופין \ בליטה שאיתו מוציאים אוויר.
מוצר מנצח, כבר עשרות שנים שאני משתמש בו, אף פעם לא נגמרה לי הסוללה :-)
בסדר. אבל אם בטעות המד זז בגלל שיפוע או מכה קטנה ולא תפסת אותו עם האצבע אז הלכה המדידה... במדים (שעונים) שאני מכיר המחט נשארת עד שיחרור הלחץ.
זה לא קורה. הוא מודד יפה גם הפוך. יש דומים מפלסטיק, יש סיניים. זה משהו אחר.
מוצר שלא עבר שום שינוי עשרות שנים, מתכתי, תוצרת ארהב - כנראה הוא מוצר מנצח. כמו הייליפט.
אסף.
המוצר של אבא טרום עידן האינטרנט, איכותי לכאורה.
אם אתה מחזיק את המד הפוך הוא לא נפתח החוצה? אם אתה מחזיק אותו כלפי מעלה ומודד הוא לא נופל פנימה? במה שיש אצלי אפשר למדוד רק אופקי.
אצלך זה עוד שדרוג. השנתות במרכז, אצלי השנתות חרוטות סביב צינור מתכת דק בצורת ספיראלה ואז יכול להיות שהקו של התוצאה בצד השני משמע לסובב ואז העסק זז והלכה המדידה.
הכי דומה שמצאתי ברשת
126511
אצלי העט לא זז לשום מקום. יש מעט חיכוך בין החלק הנשלף לחלק החיצוני. אני כן נועץ אותו בהדרגה כדי שלא יקבל מכת אוויר שעלולה (אולי) לדחוף אותו יותר ממה שהוא אמור, אבל זאת רק החמרה שלי). יש לי אותו יותר מעשור והוא גם לא מזייף, או לחילופין, הוא מזייף באותו קבוע (נבדק מדי פעם מול תחנת הדלק הקבועה, ומראה תמיד 1 psi יותר ממנה).
בהורדת אוויר אני משתמש בשעון שנמצא במילא על יד שמאל ;) . ארבעים שניות מביאות אותי לטווח הרצוי וסלמאת.
הגיע מסין.
ננראה מסיבי וטוב. עובד.
כמקובל במוצרים סיניים מהרשת, מגיע ללא אריזה וללא הוראות הפעלה/שימוש.
אז איך להוציא אוויר - לא בעיה.
אבל איך לעזאזל בודקים מה הלחץ בגלגל?
סליחה על התמונה החשוכה. ככה זה אצלנו בפולניה. הכל לבד ובחושך.
126509
גם אני קבלתי השבוע כזה,אמנם שעון מכני,לא דיגיטלי אבל כל השאר זהה.
לקח לי זמן להבין למה השעון לא מראה לחץ עם חיבור הצינורית.
דבר ראשון ששמתי לב שהמחוג בשעון תפוס מאחרי פין העצירה שלו.
לאחר פירוק ותיקון,חיברתי שנית לונטיל,את החלק הנייד איתו מבריגים את המד לונטיל,
לאחר ההידוק, יש למשוך אותו לאחור ואז ניפתח מעבר לאויר לכיוון השעון.
להוצאת אויר,לחיצה על המוט הארוך לכיוון הונטיל תעשה את העבודה.
יום לימודים ארוך.
זה המד שקניתי
https://www.aliexpress.com/item/32979072200.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4 fbf4c4d9LgQLb
העט של אבא שלו...
בגב של הראש, העגול, יש שטח ישר ופין \ בליטה שאיתו מוציאים אוויר.
מוצר מנצח, כבר עשרות שנים שאני משתמש בו, אף פעם לא נגמרה לי הסוללה :-)
היינו שם.
התקדמנו.
החדש מוריד אויר מהר מאד, פשוט נוח.
למדוד לחץ אני מודד עם מדיד רגיל.
לא בקטע רע אבל איך אפשר להגיד התקדמנו אם היום אתה צריך שני כלים שונים?
לא בקטע רע אבל איך אפשר להגיד התקדמנו אם היום אתה צריך שני כלים שונים?
הקודם לא נותן פתרון מעשי לצורך החדש שלי להיות פחות מכופף ליד הגלגל.
בסדר. אבל אם בטעות המד זז בגלל שיפוע או מכה קטנה ולא תפסת אותו עם האצבע אז הלכה המדידה... במדים (שעונים) שאני מכיר המחט נשארת עד שיחרור הלחץ.
אויר אני מוריד באמצעות כלי משוכלל שנקרא זרד, או אבן קטנה ומחודדת - מה שיש בסביבה.
המד לחץ עט שלי בן עשרים פלוס ועובד יפה, לא זז בסוף המדידה ולא כלום.
כל הדיגיטליים שהחליף אותו באופן זמני גמרו בפח האשפה.
מה שכן השנתות והספרות כבר שחוקות ברמה שצריך 'לספור מהסוף'.
אבל בין העט לדיגיטליים יש מגוון שלם של מכאניים... ואפילו זרד לא תצתרך ושום דבר לא נשחק.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
מצד שני העט שעד לרגע זה חשבתי שרק אבא שלי עדיין משתמש בו וגם זה סתם מעקשנות - זאת קצת הקצנה לצד השני.
לא רק אבא שלך.
גם אני עם כזה.אמנם סיני פלסטי פשוט, אבל עושה את העבודה בשילוב עם מפתח ונטילים פשוט מל.כ.
בזמן שכולם מתקשקשים עם כל השכלולים אני בד"כ כבר מסיים להוריד אוויר מכל הגלגלים וגם לנתק את המייצב. ואצלי יש יותר אוויר להוריד ...
מה שכן, זה מצריך קואורדינציה בסיסית ומידה מסויימת של אומץ להוציא את השסתום לגמרי.
לא רק אבא שלך.
גם אני עם כזה.אמנם סיני פלסטי פשוט, אבל עושה את העבודה בשילוב עם מפתח ונטילים פשוט מל.כ.
בזמן שכולם מתקשקשים עם כל השכלולים אני בד"כ כבר מסיים להוריד אוויר מכל הגלגלים וגם לנתק את המייצב. ואצלי יש יותר אוויר להוריד ...
חשבתי כמוך עד שקיבלתי את ה״משוכלל״.
זה פשוט נוח יותר להיות מסוגל לראות את הלחץ אויר תוכ ההורדה במרום לסגור ונטיל ולמדוד עם המד לחץ.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
גם אני עם עט ומפתח ונטילים כבר שנים.. הכי מהיר ולא מתקלקל.
טוב. אז מה שחשדתי מתברר כנכון.
הדבר הזה הוא בכלל לא מד לחץ אוויר.
אחרי שמבריגים אותו לונטיל בגלגל, לחיצה לא עושה כלום.
אז מה זה כן? זה סוג של מפתח ונטילים גדול ומסורבל שתופס הרבה מקום בתא החפצים ולא מביא הרבה תועלת (וגם קצת יקר - 11.5 דולר שלמים, שזה אבסולוטית לא יקר, אבל כן הרבה יותר יקר ממפתח ונטילים פשוט ב-5-10 שקלים)
היתרון המשמעותי היחיד שאני רואה בו הוא שלא צריך לפחד מהתעופפות הונטיל, אבל 30 שנות נסיון פיתחו את הקואורדינציה שלי....
בסופו של דבר, יש לי מפתח ונטילים קטן ופשוט מהסוג שמופיע בקישור של יובל מאלי-אקספרס. זה + מדידת 15 שניות מביאים אותי ללחץ שאני צריך בטיול. 17 שניות - לחץ לדיונות. מהיר, קל ופשוט. כמו שמישהו כתב כאן, עד שכל היתר מורידים אויר בצמיג אחד או שניים גג, אני כבר רוקנתי אוויר מכל הארבעה + פתחתי מוט מייצב + אבטחתי את הקצוות שלו.
אז מה בסך הכל רציתי? מד לחץ אויר אמין ומדויק. חשבתי ששעון דיגיטלי כזה ישפר את איכות החיים, מסתבר שלא.
בשורה התחתונה: מיותר.
חשבתי כמוך עד שקיבלתי את ה״משוכלל״.
זה פשוט נוח יותר להיות מסוגל לראות את הלחץ אויר תוכ ההורדה במרום לסגור ונטיל ולמדוד עם המד לחץ.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
מודדים לחץ לפני שמבריגים את השסתום בחזרה ..
לאף אחד לא עף השסתום?
ברור.. בגלל זה יש כמה התא כפפות.
אבל מרגע שיש את הפטנט לא צריך להיות זריזים יותר..
אחרי חבר חסר קורדינצייה התחלתי להחזיק גם ספיירים של זה. לדעתי - סתם מתכון לבעיות כל ההתעסקות הזאת.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
boaz avrahami
27-11-19, 19:21
טוב. אז מה שחשדתי מתברר כנכון.
הדבר הזה הוא בכלל לא מד לחץ אוויר.
אחרי שמבריגים אותו לונטיל בגלגל, לחיצה לא עושה כלום.
אז מה זה כן? זה סוג של מפתח ונטילים גדול ומסורבל שתופס הרבה מקום בתא החפצים ולא מביא הרבה תועלת (וגם קצת יקר - 11.5 דולר שלמים, שזה אבסולוטית לא יקר, אבל כן הרבה יותר יקר ממפתח ונטילים פשוט ב-5-10 שקלים)
היתרון המשמעותי היחיד שאני רואה בו הוא שלא צריך לפחד מהתעופפות הונטיל, אבל 30 שנות נסיון פיתחו את הקואורדינציה שלי....
בסופו של דבר, יש לי מפתח ונטילים קטן ופשוט מהסוג שמופיע בקישור של יובל מאלי-אקספרס. זה + מדידת 15 שניות מביאים אותי ללחץ שאני צריך בטיול. 17 שניות - לחץ לדיונות. מהיר, קל ופשוט. כמו שמישהו כתב כאן, עד שכל היתר מורידים אויר בצמיג אחד או שניים גג, אני כבר רוקנתי אוויר מכל הארבעה + פתחתי מוט מייצב + אבטחתי את הקצוות שלו.
אז מה בסך הכל רציתי? מד לחץ אויר אמין ומדויק. חשבתי ששעון דיגיטלי כזה ישפר את איכות החיים, מסתבר שלא.
בשורה התחתונה: מיותר.
השכבת אותי מצחוק חתיכת סנילי שכמוך...
זה נראה כמו המפתח להורדת אוויר שקיבלת בהשאלה משושני והעפת איתו ונטיל בטיולילה בצומת האלה.
זה כמו ה ARB רק דיגיטלי.
ראה כאן מדקה 2:40
https://youtu.be/5eLIXbWMyO4
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
מאז שיש בידלוקים לא צריך להתכופף ולהחזיק את הצינור כשמנפחים. תענוג ( מישהו בשרשור התייחס לזה)
מצד שני הבידלוק לא מאפשר להשתמש ב ״משוכלל״ שיש לי מזמן , כי אין גישה לוונטיל עם הילד השמן הזה. אז אני מרוקן עם ״זרד״ כמו אחרון הפרימיטיבים. לא צריך מד לחץ ... ספור 2 דקות איפה שדרור סופר 17 שניות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
בשתי דקות לגלגל הייתי פותח כיסא.
להוא בשיירה שעף השסתום ייקח יותר זמן לחפש בחול
אז זה לא מייצר בעיה
אני משתמש בזה:
Milton (S-920) Pencil Tire... https://www.amazon.com/dp/B002YKB4BS?ref=ppx_pop_mob_ap_share
תוצרת ארה"ב...
לגבי הסיני שלך שמור אותו בתא כפפות להורדת אויר מבוקרת . לך על משהו פשוט למדידה בלבד.
אסף .
הזמנתי קרוב משפחה שלו, בתחום לחצים יותר רלוונטי לנו ...
https://www.amazon.com/Milton-S-928-Water-Filled-Pencil-Pressure/dp/B0000AXBXW/ref=sr_1_4?keywords=Pencil+Tire+Pressure +Gauge&qid=1575153979&sr=8-4 (https://www.amazon.com/Milton-S-928-Water-Filled-Pencil-Pressure/dp/B0000AXBXW/ref=sr_1_4?keywords=Pencil+Tire+Pressure +Gauge&qid=1575153979&sr=8-4)
זה מה שיש לי.
בנוסף, הזמנתי עוד עשרה דומים מאליאקספרס במחיר של בערך שני שקל לאחד.
יש להם (לזולים) גומי שלא אוטם מי יודע כמה, וצריך ללחוץ בהחלטיות כדי שלא יברח אוויר, אבל הם יחסית מדויקים (לשניים היתה סטיה של בערך פ.ס.י. אחד). חילקתי לחברה מהעבודה מתנה.
אגב,
בזה שיש לי, הפין הורדת אוויר לא עושה עבודה טובה. הוא קצר מדי, והראש מפריע לזרימת האוויר. השחזתי מעט את הקצה של המדיד (הצד שנשלף) ואני לוחץ איתו.
זה מה שיש לי.
בנוסף, הזמנתי עוד עשרה דומים מאליאקספרס במחיר של בערך שני שקל לאחד.
יש להם (לזולים) גומי שלא אוטם מי יודע כמה, וצריך ללחוץ בהחלטיות כדי שלא יברח אוויר, אבל הם יחסית מדויקים (לשניים היתה סטיה של בערך פ.ס.י. אחד). חילקתי לחברה מהעבודה מתנה.
אגב,
בזה שיש לי, הפין הורדת אוויר לא עושה עבודה טובה. הוא קצר מדי, והראש מפריע לזרימת האוויר. השחזתי מעט את הקצה של המדיד (הצד שנשלף) ואני לוחץ איתו.
זו בעיה ידועה לבעלי פין קצר, יוצא הרבה אוויר והתפקוד לא משהו:p
#1 4X4 EZ tire Deflator for Large Offroad Tires
הגיע , נראה אחלה , רשמים בקרוב. (70 ש"ח לפני משלוח באמזון)
126630
לגמרי במקרה, קיבלתי במתנה מד לחץ אויר אנלוגי מתוצרת VIAIR שנמכר ע"י אישטח.
גם הוא כמובן סיני, אבל הרבה יותר פשוט, הן במבנה, הן בתפעול.
מבריגים על הונטיל וזהו. מקבלים קריאת לחץ (האם מדוייקת?... לא יודע. זה גם לא כל כך חשוב אם הלחץ הוא 33PSI או 35PSI. מה שחשוב זה שיהיה שווה בין שני גלגלים על אותו סרן).
המחוג האנלוגי נוח יותר לקריאה וכל המכשיר הרבה-הרבה יותר יעיל ונוח לתפעול מהצעצוע הדיגיטלי עם המנגנון המורכב.
טכנולוגיה זה רע. תעדיפו פשטות. הפשטות מנצחת.
מבריגים? זה מד לחץ או גם מפחית?
מבריגים? זה מד לחץ או גם מפחית?
גם וגם.
גם מד לחץ וגם מרוקן אויר.
גם פעולת ריקון האויר הרבה יותר אינטואיטיבית ופשוטה. זה מוצר הרבה יותר מוצלח.
דרור מה יהיה מתי תעלה תמונה של זה
מעניין אם יש לזה ראש שמן כמו המוצר במזוודה שלמעלה ( מחפש בלי)
זה מרוקן אוויר על ידי פירוק הוונטיל? נראה לי דלא
רק מייצר לחיצה רגילה על הוונטיל ?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.