צפייה בגרסה מלאה : מיגון לדיסקברי 4
הי חברים,
אשמח לשמוע מבעלי נסיון, האם שווה, מומלץ ואם כן, יצרנים מועדפים מנסיון (אספיר/רסטה וכו')
האם יש downside כלשהו להתקנת מיגון ?
אני נהג זהיר, די מנוסה, אוהב לפעמים לנהוג מהר בנקרות/עשוש/פארן ויודע לבחור נתיב, בד"כ :), במעלות
תודה
כמו ברוב הדברים, הדעות חלוקות. יש שאומרים שהמיגון המקורי (פלטות פח 3 מ"מ אם אני לא טועה) מספיק ושהמיגון הנוסף גורם להתחממות, ויש שאומרים שאין בעיות ורק תוספת שקט נפשי.
ברוב המוסכים יקחו ממך עוד כסף על פירוק והרכבה כשנדרש.
יש הבדל גם בין יצרני המיגון. גתוס למשל מייצרים מיגון גם לקומפרסור ומיכל האויר ורסטה טוענים שזה רק יכול לגרום ליותר נזק.
התאמת המידות של רסטה נראית לי יותר טובה אבל הם יותר יקרים בד"כ.
כשאתה מתקין שם לב שהמיגון הקידמי מאפשר באמת להכניס שאקל לנקודת הגרירה המקורית. לא ברור לי למה אבל לא תמיד משאירים שם פתח מספיק גדול.
תודה רבה.
הפידבק שלך, עזר לי.
אני אתקדם עם התקנת המיגון, בעיקר מהסיבה שציינת, שקט נפשי, ואשים לב שמשאירים פתח גדול מספיק בנק' הגרירה המקורית מלפנים.
גם הרושם שלי היה שההתאמה של רסטה מדוייקת יותר, לכן אזמין קיט שלהם.
ממליץ לך מאוד מיגון לקומפרסור.
מניסיון - רסטה.
ודבר נוסף - לרסטה יש מיגון סף לדיסקו 4. לא מדרגות (שאני אישית לא אוהב כי הן רק מלכלכות לך את החלק התחתון במכנסיים בחורף :)) .
מומלץ מאד.
ועוד דבר שאני עשיתי לדיסקו 4 כשטיילתי איתו - מתקן לגלגל רזרבי נוסף על הפגוש האחורי. טיפ'לה מציק בכניסה לחניון כשהשומר רותה לפתוח את תא המטען - אבל נותן שקט נפשי בשטח עם הג'אנט 19" הנורא שלהם.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.