צפייה בגרסה מלאה : טעינת מסלול למפה/תצ"א של אתר המפות הממשלתי
איך מעלים מסלול למפה/תצ"א של אתר המפות הממשלתי ( https://www.govmap.gov.il/ )
ניסיתי להעזר בתמיכה של האתר ללא הצלחה
בדקתי כאן בפורום ולא ראיתי אף התייחסות למפות/תצא באתר הזה
תודה, אמנון
אתר המפות הממשלתי אינו נועד לטעינת מסלולים אלא לצפייה בנתונים ושכבות מידע גאוגרפיות שונות.
בדרך כלל השאלה היא הלכה - האם ניתן לטעון את המפות שבאתר הממשלתי לתוכנת הניווט X או Y... גם כאן אין בשורה בשל נושאים טכניים וכמובן משפטיים (זכויות שימוש וכו').
לכן - אם תוכל להסביר מה השימוש המיועד, אולי יהיה רעיון אחר שיוכל לעבוד.
נשלח מהנייד
אני בונה או מקליט מסלול הליכה על עמוד ענן או שבילנט ולאחר מכן אני רוצה לראות את המסלול על התצ"א של
של האתר הממשלתי שהיא לטעמי יותר טובה ומעודכנת מהתצ"א של גוגלמפס או עמוד ענן
עד כמה שאני יודע, אין אפשרות כזאת. כאמור, האתר לא נועד לזה.
בעבר היה ניתן להוריד תצא ברמת פירוט דומה (לפחות בחלק מהאזורים בארץ). לאפליקציית הניווט אורוקס. הם עשו שינויים במקורות האונליין שלהם, והתצא לא זמינה יותר.
היה כאן בזמנו קישור לקובץ שיודע להפנות את האורוקס למקורות אונליין נוספים (אותם לשמור גם אופליין). אבל בפעם האחרונה שחיפשתי לא מצאתי את התצאות.
אכן טובה יותר.
נסה גם לטעון ל Israel hiking שם יש תצ"ל של ESRI.
דרך אגב, באתר של isrsekHiking אתה יכול להוסיף מפות רבות נוספות. בקבוצת הפייסבוק שלהם יש רשימת מקורות מפה שניתן להשתמש בהם כרקע. שווה למצוא ולבדוק,
נשלח מהנייד
היה כאן בזמנו קישור לקובץ שיודע להפנות אל האורוקס למקורות אונליין נוספים (אותם לשמור גם אופליין). אבל בפעם האחרונה שחיפשתי לא מצאתי את התצאות.
באותה שיטה ניתן להוסיף גם מקורות למפת ישראל הייקינג.
גיא שחר (שמבקר כאן מדי פעם) ופעיל בפורום גרופי של רוכבי האופניים, מנהל קובץ גדול של מקורות ולמיטב ידיעתי הוא כיוון נשמע בקבוצת הפייסבוק שלהם.
אוכל לסייע באיתור בהמשך השבוע.
נשלח מהנייד
בזמנו הצעתי ל alpinequest את התצא של בזק כמקור למפה ואכן לאחר כשלשה שבועות האופציה נוספה למאגר
אפשר לנסות להציע גם את אתר המפות הממשלתי כמקור.
יש סוגיות של קנין רוחני וזכויות שימוש. בדוק קודם אם זה מותר.
עבור ישראל הייקינג יש גם אורטופוטו לא רע...
נשלח מהנייד
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.