צפייה בגרסה מלאה : אטימת שנורקל
מתישהו בשבועות הקרובים אצטרך לפרק את השנורקל בצ'רוקי (רק החלק החיצוני), ואני זוכר מהפעם הקודמת שהחיבור בין הצינור החיצוני לפנימי לא אטום. למעשה יש שם מרווח די גדול, כזה של כמה מ"מ בין הצינור הפנימי לחיצוני. הצינורות לא עגולים.
השנורקל הוא סיני כלשהו (לא הצלחתי לקרוא את שם המותג כי הוא כתוב בסינית..) והורכב אצל אחד הבעלים הקודמים, כך שאין לי מאיפה לנסוד להשיג חלק "מקורי".
איך נהוג לאטום בין שני חלקי השנורקל (מדובר בחיבור שבין הצינורות אשר נחבא מתחת לכנף) ?
הארות והמלצות כלליות וקונקרטיות תתקבלנה בברכה :)
סיקה פליקס?[emoji848]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
שכחתי לציין: אני לא רוצה להדביק את שני החלקים, כי זה לא יאפשר פירוק של השנורקל ושל הכנף.
רוצה לאטום בלי להדביק.
אם תמצא גומיה בקטרים המתאימים אז הכי טוב, אם לא אז מסטיק אקרילי כלשהו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שכחתי לציין: אני לא רוצה להדביק את שני החלקים, כי זה לא יאפשר פירוק של השנורקל ושל הכנף.
רוצה לאטום בלי להדביק.
מה הקוטר?
נשמע כאילו גומיה של צנרת ביוב ביתית יכולה לעזור.
אדע רק כשאפרק. בכל מקרה, למיטב זכרוני זה לא היה עגול.
אצלי פנימית של אופנים אוטמת בין הראש לצינור. עובד טוב.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
סופר 7.
אסף.
+
ואם אפשר, שרוול סיליקון עם בנדים.
אדע רק כשאפרק. בכל מקרה, למיטב זכרוני זה לא היה עגול.
פלציב חתוך לדוגמא של המרווח.
חתיכה מספיק רחבה כדי לאטם ולא להשלף מהתנודות בנסיעה.
+
ואם אפשר, שרוול סיליקון עם בנדים.
מה ?
מי ?
על מה אתה מדבר ?
- - - Updated - - -
פלציב חתוך לדוגמא של המרווח.
חתיכה מספיק רחבה כדי לאטם ולא להשלף מהתנודות בנסיעה.
זה יהיה מספיק אטום ?
כדי שלא יישלף אפשר להדביק אותו לאחד החלקים..
צינור סיליקון:
יש מגוון קטרים זויות ומתאמים.
https://www.ebay.com/itm/313112271694
פלציב:
אמרת שהמרווח אינו עגול לגמרי, אז אפשר לחתוך חתיכת פלציב בצורה המבוקשת, רק שיהיה רחב כדי שלא יזוז בקלות בין החלקים.
אם המרווח בין החלקים קטן יחסית, חתיכת שרוול שתחתוך מפנימית ישנה של אופניים תעשה אחלה עבודה.
אם המרווח בין החלקים קטן יחסית, חתיכת שרוול שתחתוך מפנימית ישנה של אופניים תעשה אחלה עבודה.
פנימית אופניים נרקבת בחום ואויר רווי כימיקלים של תא מנוע.
"כזה של כמה מ"מ בין הצינור הפנימי לחיצוני"
תגדיר "כמה מ"מ " - 2-3 או 10? 20?
אם אתה מדבר על 3-8, במקרים כאלו אני הולך על הצינורות בידוד השחורים של צנרת מזגנים .
שים לב שיש קשר בין הקוטר של השרוול לעובי של הבידוד, תמצא קוטר שהעובי שלו מתאים לך.
תחתוך שרוול באורך ההקף ואז תחתוך את השרוול לאורך! ותיצור לעצמך פס שטוח ברוחב שאתה רוצה.
זה חומר ששורד יפה ואוטם טוב.
תדביק על הצד החיצוני של החלק הפנימי (עם סופר 7?, דבק מגע?) ואז תוכל לדחוף אחד לתוך השני.
פחות מ 2-3 מ"מ, הייתי מחפש אטמי גומי של צנרת מים אפורים, יש 6-8 צול, וזה נמתח (הקוטר והצורה לא צריכים להיות מדוייקים).
ביום רביעי בערב אני מתכנן לקפוץ לפחח, מקווה שלא אשכח למדוד ...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.