צפייה בגרסה מלאה : צידניות חדשות בישראל - Black Taurus HD
שלום לכולם!
אחרי תקופה ארוכה שבה לא היינו מרוצים מאיכות הצידניות הנמכרת בארץ - אנחנו גאים להשיק דור חדש של צידניות - Black Taurus HD
מדובר בצידנית העשויה פלסטיק מוקשח יצוק ברוטציה (Roto Molded) - בדומה ליציקת קיאקים ומיכלי נוזלים גדולים.
היתרונות הגדולים שלהן הם עמידות נצחית - גם בהתעללות קשה ובידוד מדהים בשילוב עם אטימה של 100% המאפשרת לשמור קרח במצב מוצק עד 7 ימים גם בתקופות חמות (כמובן עם תלות במספר הפתיחות).
המחיר אמנם לא זול (אגב, הוא מחיר מעולה ביחס למחיר של צידניות מקבילות בארה"ב!) אבל אנחנו מאמינים שעדיף לשלם קצת יותר על ציוד איכותי, לכל החיים :D
מוזמנים להתרשם - https://www.e-shetach.co.il/product-category/camping-hiking-travel/camping-cook/coolers/?filter_brand=black-taurus
צוות איש שטח
עזובת'ך עידן. פה מי שלא קונה מקרר במיליונתלפים ש"ח לא נחשב ג'יפאי :cool:
תתחדשו,נראה מוצר לתנאים מיוחדים.
זה מזכיר טרמופורט, מיכלים לאחסון ושינוי מזון .
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
עזובת'ך עידן. פה מי שלא קונה מקרר במיליונתלפים ש"ח לא נחשב ג'יפאי :cool:
יש לך מזל שהמנהלים פה לא הורידו לך את ההודעה הזו :-)
שלום לכולם!
אחרי תקופה ארוכה שבה לא היינו מרוצים מאיכות הצידניות הנמכרת בארץ - אנחנו גאים להשיק דור חדש של צידניות - Black Taurus HD
מדובר בצידנית העשויה פלסטיק מוקשח יצוק ברוטציה (Roto Molded) - בדומה ליציקת קיאקים ומיכלי נוזלים גדולים.
היתרונות הגדולים שלהן הם עמידות נצחית - גם בהתעללות קשה ובידוד מדהים בשילוב עם אטימה של 100% המאפשרת לשמור קרח במצב מוצק עד 7 ימים גם בתקופות חמות (כמובן עם תלות במספר הפתיחות).
המחיר אמנם לא זול (אגב, הוא מחיר מעולה ביחס למחיר של צידניות מקבילות בארה"ב!) אבל אנחנו מאמינים שעדיף לשלם קצת יותר על ציוד איכותי, לכל החיים :D
מוזמנים להתרשם - https://www.e-shetach.co.il/product-category/camping-hiking-travel/camping-cook/coolers/?filter_brand=black-taurus
צוות איש שטח
נראה טוב מאד, והמחיר זהה לגמרי למה שעולה כולל משלוח מחו"ל של מוצרים דומים, את זה אני כותב מנסיון כי יש לי צידנית 64 QT באיכות דומה והיא עלתה לי בדיוק כמו ה70 ליטר של איש שטח.
הצעה לעידן - לבדוק ולציין במפורש אם הגובה של צידנית מתאים לבקבוקים עומדים, לטעמי זה שיקול משמעותי בבחירה של צידנית גדולה.
נראה טוב מאד, והמחיר זהה לגמרי למה שעולה כולל משלוח מחו"ל של מוצרים דומים, את זה אני כותב מנסיון כי יש לי צידנית 64 QT באיכות דומה והיא עלתה לי בדיוק כמו ה70 ליטר של איש שטח.
הצעה לעידן - לבדוק ולציין במפורש אם הגובה של צידנית מתאים לבקבוקים עומדים, לטעמי זה שיקול משמעותי בבחירה של צידנית גדולה.
בפירוט לגביי הגדולה כתוב.
בפירוט לגביי הגדולה כתוב.
צודק, פספסתי. אכן כתוב שאפשר להעמיד בקבוקי 1.5 ליטר.
אם השיווק היה מתחיל לפני שנה, הייתי קונה את הגדולה בכיף. המחיר כאמור זהה למחיר ששילמתי על קנייה ברשת של מוצר דומה.
עזובת'ך עידן. פה מי שלא קונה מקרר במיליונתלפים ש"ח לא נחשב ג'יפאי :cool:לא מסכים איתך.
מבחינתי המצב האידיאלי זה מקרר קטן לדברים שחייבים קרור כמו מוצרי חלב ביצים ובשר.
וציידנית בינונית טובה למשקאות ופירות שפחות חשובה הטמפרטורה הנמוכה ואם צריך זורקים פנימה עוד קרח.
בקבוקי מים אני מכניס קפואים ואז הם גם מקררים דברים אחרים וכל פעם מוציא אחד שיפשיר למים קרים
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
לא,
אתה לא נפלת למלכודת הזאת עכשיו....
לא,
אתה לא נפלת למלכודת הזאת עכשיו....
ששש..
לא להפריע!
ששש..
לא להפריע!
אל תזלז, זו קומבינה חדשה:-)
אדם שמאמין בשימוש משולב של מקרר וצידנית, זו כבר דת חדשה פה.
boaz avrahami
26-01-20, 20:42
אדם שמאמין בצידנית יודע שצריך קרחונים וקרחונים דורשים מקרר לא?
זה לא דת זו הנדסה במיטבה
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
חברים,
אתם מתחילים דיון של מאות תגובות בתוך הודעה עסקית של מורשה פרסום באתר...
רחמים
נשלח מהנייד
חברים,
אתם מתחילים דיון של מאות תגובות בתוך הודעה עסקית של מורשה פרסום באתר...
רחמים
נשלח מהנייד
לדעתי, ותקנו אותי אם אני טועה, הוא רק מרוויח מזה.
זה גורם להודעה שלו להשאר למעלה.
מה משקל של הצידנית ? הם באמת מחזיק עד 7 ימים בחום ?
צידנית 50 ליטר שוקלת קצת פחות מ14 ק"ג כשהיא ריקה.
נתון 7 הימים הוא דרך להשוואה בין צידניות והוא מתייחס לבדיקה בשיטה אחידה: מילוי הצידנית בקרח (עד הסוף), ואחסון הצידנית בטמפ' החדר ללא פתיחה. במקרה כזה, הקרח כולו יימס אחרי 7 ימים.
בשימוש אמיתי, בקיץ הישראלי, הצידנית יכולה לשמש כ3 ימים של טיול ג'יפים סטנדרטי, ללא רענון הקרח, כולל פתיחות ברמה סבירה. המהדרין, שישמרו על משמעת פתיחות יכולים גם יותר.
עידן
גדלים חדשים, צבעים חדשים - זמינים במלאי - https://www.e-shetach.co.il/product-category/camping-hiking-travel/camping-cook/coolers/?filter_brand=black-taurus
קצת יותר משנה עברה מאז ההשקה של צידניות Black Taurus והן ללא ספק הצלחה!
קיבלנו משלוח גדול וחדש, עם דגמים חדשים (כולל דגם חדש על גלגלים!), צבעים חדשים ואביזרים שימושיים נלווים.
תהנו - https://www.e-shetach.co.il/product-category/camping-hiking-travel/camping-cook/coolers/?filter_brand=black-taurus
צוות אישטח
מבקש חוות דעת מבעלי הנסיון.
גודל של 35 ליטר. יש תלונות? מבסוטים אש? גדול מדי/ קטן מדי/ כבד מדי?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ehudzeelim
05-09-21, 19:24
שלי 50 ליטר
איכותית, כבדה, שומרת טמפ בטיולים של שניים-שלושה לילות בקיץ, גם בערבה. אני ממלא 3-4 שקיות קרח בתחילת הטיול. במקרה אחד הקיץ מילאתי אותה בבירות וקרח (5 שקיות) והשארתי במרפסת ופתחתי אחרי 6 ימים, הבירות היו קרות מאד ועוד נשאר קרח.
לגבי הגודל זה כבר עניין אישי, כל אחד וצרכיו
מבקש חוות דעת מבעלי הנסיון.
גודל של 35 ליטר. יש תלונות? מבסוטים אש? גדול מדי/ קטן מדי/ כבד מדי?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalkקניתי בתחילת הקיץ אחת של 35 ליטר.
מבסוט אש.
מקרה מבחן: טיול + רביצה בירדן (גונן-גדות) 4 ל' קרח מחולק ל3 בקבוקים (מעט מדי) , קצת בשר קפוא שנשאר קפוא גם כשיצא מהצידנית אחרי 36 שעות,
אחרי 72 שעות היה חלב קר לקורנפלקס, אחרי 86 שעות שתינו מים קרים מאוד (הבקבוקים שהפשירו).
גדול/קטן? בעייני המתבונן והצרכים.
לנו כמשפחה של 2 מבוגרים ו4 ילדות בגלאי 3-11, זה הספיק לגבינות, ביצים, חלב, בשר ודגים ל3 ימי טיול מלאים
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
הצידנית הוזמנה לפני יום כיפור והגיע מייד לאחריו. שילמתי 799 שח ונהניתי ממשלוח חינם עד הדלת ומהמבצע עם הסל לאוכל 'יבש' לצידנית.
יצאנו לטיול בבוקר יום רביעי. הצידנית - גודל 35 . אוכל קפוא בתחתית ועוד 4 בקבוקים קפואים, בסלסלה של הצידנית אוכל מהמקרר. ומד חום. בכל ערב אני מוציא מתחתית הצידנית את מה שצריך להפשיר להפשיר לערב הבא ושם למעלה.
תנאי הסביבה- הצידנית בארגז של הטנדר כלומר בטמפ' סביבה של 40 מעלות בלי שמש ישירה עליה.
בשישי בצהריים מד החום מראה שהטמפ' הצידנית סביב 2 מעלות. בקבוקי המים עדיין חצי קפואים והמזון למטה עדיין קפוא.
בנקודת הזמן הזו שפכתי שתי שקיות קרח לצידנית. הוצאתי בקבוק אחד לשתיה.
בראשון בצהריים הטמפ' 3-4 מעלות. הבקבוקים שנותרו שליש קפואים ועדיין יש קוביות קרח רבות.
בהשוואה הסתכלותית לסופר צידנית אמריקאית ממותגת נראה שהדופן כאן מעט דקה יותר (שם 50ממ כאן נראה קצת פחות עוד לא מדדתי) כלומר מעט פחות בידוד. מבחינת הביצועים אני מרוצה מאוד.
לגבי המימדים הצידנית רחבה וארוכה ולא עמוקה מאוד. זה טוב מבחינת הגישה לתחתית אבל זה אומר שאי אפשר להעמיד בה בקבוקי ליטר וחצי כמו שאפשר הצידנית כתר אלא רק להשכיב אותם. זה גם אומר שהיא תופסת יותר שטח ריצפה ברכב . לדעתי גם ה'בור' של האויר הקר פחות עמוק והפתח יותר גדול - וזה מקשה מבחינה טרמית. אבל הנוחות מנצחת והמימדים האלו מצויינים מבחינת תפעול.
בגלל המידות אני אאמץ גם את השיטה של מגבת לחה מעל כל הדברים בצידנית להקטנת בריחת הקור.
שורה תחתונה - מומלץ בהחלט. צידנית מצויינת, מותג ישראלי, שירות מצויין - חבל לייבא צידנית מחו"ל.
אסף.
רק שכדי שהמד טמפ יעבוד הוא אמור להיות טבול בנוזל.
אגב בדגם ה50ליטר כן ניתן להעמיד בקבוק ליטר וחצי?
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
זה מד טמפ' של טכנאי מקררים. הוא לא צריך להיות טבול.
אסף.
קטונתי... זה מה שהמוכר אמר: שנ' 0:44
https://youtu.be/y5pYwC8J5Do
איך זה קשור למד טמפ' שלי?
(לא צריך לענות. הבנתי שחשבת בטעות שאני משתמש בנד טמפ' מובנה בצידנית)
אסף.
ehudzeelim
28-09-21, 18:41
אגב בדגם ה50ליטר כן ניתן להעמיד בקבוק ליטר וחצי?
לא, רק בשכיבה.
מבחן קצת יותר אינטנסיבי. 6 ימים.
יצאתי בשבת בצהריים עם סה"כ 4 ליטר קרח ועוד הבשר שהיה קפוא.
בראשון בצהריים הבשר היה חצי מופשר והקרח עדיין קרח.
בראשון בלילה שפכתי שקית קרח לצידנית. הקוביות קרח הן פטנט טוב כי המים נשארים ב0 מעלות כל עוד הקרח כולו לא הפשיר וזה גם עוזר לשאר הקרח לא להפשיר.
בשני הוצאתי בקבוק אחד שהיה חצי קפוא. בשלישי בבוקר הכנסתי בקבוק קפוא חדש.
בחמישי בצהריים כל האוכל עדיין היה צונן בטמפ' מקרר ובבקבוק האחרון עוד שרידי קרח.
מה שמאוד עזר בסיבוב הזה היה שקית הקרח.
אסף.
. בשלישי בבוקר הכנסתי בקבוק קפוא חדש.
מעניין.
כלומר היו לך בקבוקים קפואים מחוץ לצידנית. אהמממ
נשלח מהנייד
כן. קפצתי הביתה להחליף בקבוק.
אסף.
boaz avrahami
29-04-22, 18:36
רעיון אדיר.
על המשקל הזה אפשר לקפוץ כל לילה הביתה ולחסוך אוהל וציוד שינה
התלבטתי אם לפתוח שרשור חדש. בסוף החלטתי שלא אז...
בצהרי יום בהיר אחד נחתה על מפתן דלתי צידנית בלאק טאורוס 50qt (לצורך הנוחות אני מתייחס אליה כאל צידנית 50 ליטר), באדיבות השירות המדהים של אישטח. החלטתי לשתף.
ראשית הודעה: אנשי המקררים; הניסויים המדויקים עם ציוד מדידה; פיינשמקרים; או סתם מי שאין לו כוח לקרוא, קפצו לחלק האחרון, שכותרתו אמל"ק.
אתחיל בתיאור, כשההשוואה היא לצידנית 50 ליטר של קולמן (לא אקסטרים מר הדר, כי אין לי, וכי כבר לא מוכרים אותן בגודל הזה, למעט הדגם עם הגלגלים).
אז הדבר הזה גדול, ומסיבי וכבד. מאוד כבד. היא שוקלת ריקה בערך כמו ששוקלת הצידנית הישנה כשהיא מלאה. לפי מדידה, הישנה שוקלת כמעט 4 קילו, בעוד הטאורוס שוקלת מעל 15.
המבנה משדר רובסטיות, לא התרגש גם כשהילדים קפצו עליה ובהחלט יכולה לשמש כשולחן, או כיסא, או סולם. להשוואה, הצידניות הישנות נוטות לוותר קצת כשיושבים עליהן הרבה, ואין מה לדבר על לעמוד עליהן.
הצידנית הגיעה עם חוצץ שהוא גם קרש חיתוך, ועם סלסלה לאוכל שלא חייב לגעת בקרחומים ופחות רגיש, ואלו שני דברים בתוספת תשלום. אני מצאתי אותם חיוניים. מי שרוצה להתקמץ, יכול לקחת סתם קרש חיתוך ישן ולהתאים אותו לחריץ בצידנית.
פתח הניקוז הוא לא סתם פקק שנקרע והולך לאיבוד, אלא פקק מתברג גדול, ועליו פקק מתברג קטן יותר. מי שירצה להשתמש בצידנית בתור תרמוקן, יוכל לחבר שם ברז, או צינור.
138056
מידות חיצוניות: תמצאו ברשת. שמתי תמונה להתרשמות. בגדול גבוהה רחבה וארוכה משמעותית.
מידות פנימיות: הנתונים היבשים די מספרים את הסיפור, די דומה, למעט הבדל משמעותי אחד. בטאורוס בקבוקי ליטר וחצי לא נכנסים בעמידה!! וזה למרות שהיא גבוהה מהקולמן. למען ההגינות, מדובר בקולמן עם המכסה הגבוה, זאת שמגיעה בקומבו. באלו עם המכסה הנמוך המצב דומה לטאורוס.
138059138058138057
אז אחרי שהגבהתי את השולחן/מדף בדיסקו (כדי שהצידנית תכנס תחתיו), העמסתי אותה ואת הקולמן הישנה ונסעתי לתחנת הדלק למלא קרח.
פתח סוגריים: כן, תומר הדר, קרח. אני לא משתמש בו ביומיום כי הוא נמס ומרטיב ומגעיל את הכל לכדי מיץ גבינה עם סלמי, אבל לניסויים השוואתיים הוא מצוין. כי הוא נמס, ונותן אינדיקציה. סגור סוגריים.
138062
מטעמי קמצנות לא מילאתי את הצידנית כמקובל, אלא שמתי שלוש שקיות בלבד בכל צידנית. זה, בנוסף לעובדה שהצידניות חטפו שמש ישירה בבוקר עד אזור השעה 9:30 קיצרו לי את הניסוי משמעותית. אבל עדיין היה אינדיקטיבי.
לא פתחתי כל כמה שעות, ולא החלפתי בקבוקים. פתחתי פעמיים ביום כדי לראות מה מצב הקרח.
בערב יום המחרת כבר לא היה קרח בכלל בקולמן.
הטאורוס משכה עוד יום.
תכפילו את כמויות הקרח פי שלוש ואני מניח שתקבלו ניסוי ארוך פי שלוש. לא יודע לא בדקתי.
138060138061
אמל"ק:
יתרונות:
- מבודדת מצוין.
- בנויה לעבודה בתנאים קשים. אם מישהו כאן הוא רס"פ בצבא, תקשיב, ותראה את זה למפקד שלך. זה מה שאתה רוצה. זה ישמור על החיילים מסלמונלה, וישרוד לנצח. גם כשהסתומים ממחלקה 1 ירצ'טו את זה חזק מדי בהאמר.
- פיצ'רים נוספים- סלסלה, חלוקה פנימית, מדחום. אלו דברים מאוד שימושיים בעיני ולא סתם גימיק.
חסרונות:
- גדול. מי שקצר במקום באוטו פשוט לא יוכל להכניס אותה, או שיצטרך לזרוק החוצה את שאר הציוד.
- בקבוקי 1.5 לא נכנסים בעמידה. לי פחות מפריע, אני במילא משכיב או שנופלים כשאני מטלטל או מוציא דברים.
- כבד. כאמור צידנית מלאה בקרחומים ואוכל זה כבר סיפור שלא כל כך פשוט לנייד, ולמעשה אני חושב שזה מתקרב למידות ומשקלים של מקרר. ואז אולי עדיף מקרר. שווה לשקול את הדגם עם הגלגלים (אני נמנעתי בגלל שחששתי מבידוד פחות טוב, או מהתוספת בגודל).
- מחיר.
בסופו של יום הצידנית הקודמת עמדה יופי במשימה, שהיא טיולים דו יומיים או לעתים רחוקות תלת יומיים, ברכב שהוא ממוזג רוב שעות היום. לכן נשאלת השאלה אם במתאר שימוש הזה, אני בכלל צריך כזאת מפלצת. לדעתי- פחות. מי שנוסע בטנדר, יפיק ממנה יותר לדעתי. כן ממליץ ללכת על הדגם עם הגלגלים לטובת קמפינג במקומות מסודרים פה ושם.
למען הסר ספק,
הצידנית הכחולה הרגילה מחזיקה כשלושה ימים בטיול רגיל. כאן החזיקה כיום בגלל כמות קרח קטנה, וחשיפה לשמש. (וגם שהצידניות שכבו באוטו לפני המילוי, והיו חמות יחסית). אם אני מכפיל זמנים, אני מעריך שהטאורוס בהחלט תחזיק מעמד בשישה ימי טיול. (ואם לא, מד החום המובנה יספר לכם מה מצבה).
מודה שלא קלטתי את נתון המשקל שהוזכר מוקדם יותר כאן - אבל במשקל כזה זה נראה לי שהיא לא תחליף לגמרי את הקולמן (שאני גם מרוצה ממנה) כי בטיולים הקלילים של יום ואפילו יומיים למה לסחוב סתם עוד 10 ק"ג.
היא תגור לצידה במחסן ורק בטיולים הארוכים איפה שממש צריך לקחת אותה.
אלא אם האשה סוחבת ;)
המעקב ממשיך. בבוקר יום חמישי הוכנסו לצידנית 5.5 ליטר קרחונים (4 קרחונים של ליטר ועוד בקבוק של ליטר וחצי) ועוד שקית קרח.
בשבת בלילה הקבבים האחרונים היו עוד רבע קפואים.
ביום ראשון אחרי הצהריים עם ריקונה הסופי של הצידנית נצפתה חתיכת הקרח האחרונה בבקבוק.
אותי זה מרשים.
אסף.
מצויין. זה דיון על צידניות. ליתר דיוק חוות דעת על מותג ספציפי.
קולמן אקסטרים 50ל.
צידנית הכיבוי/תגבור שלי למקרר.
מאחסנת בטיול את הירקות, אוכל יבש וכל שאר המצרכים שלא צריכים קירור רציף ועקבי בטווח הטמפ.
מוסיף למעלה כמה קרחונים קפואים, בקבוק ליטר וחצי קפוא, והיא מצויינת בשמירת טמפ מבוקר קריר+ לאורך ימים.
לי גם יש קולמן אקסטרים 50 ליטר .
כצידנית היא פשוט נפלאה.
גדולה ונוחה.
לא לבעלי רכבים קטנים....
האמת שיצא לי להשתמש בה גם לשמור אוכל חם. והיא הפתיע לטובה.
לתשומת לב בעלי הצידניות הללו - בטיול השבוע נפלו שתיים מהרגליים. נראה שהבורג השתחרר. החיים בארגז של טנדר לא קלים לאף אחד. אז תבדקו בעדינות ובלי להרוס את ההברגה שהברגים מהודקים אחת לכמה זמן. (בתור תיקון אני מתכוון גם לחבר את הרגליים עם הברגים מחדש וגם להדביק את הרגל לגוף)
אסף.
ועוד דבר לגבי הרגליים - נראה שהן ניתנון להרכבה בשני הכיוונים - לאחיזה או להחלקה.
אסף.
https://www.walmart.com/ip/Ozark-Trail-52-and-73-Quart-Coolers-Reversible-Feet/55588265
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.