צפייה בגרסה מלאה : אין חימום ברכב - ניסן נבארה 2007
היי
יש בעיה עם חימום ברכב ניסן נבארה 2007
מה השלבים לבדיקה מה לא תקין
בהרבה רכבים מעבר המים החמים לרדיאטור הפנימי נשלט עם ברז על הקו, בתא המנוע.
יכול להיות שזה ברמה של המנוף ברח מהמגרעת.
תבדוק על הצנרת בתא מנוע, יכול להיות שזה כל הבעיה.
היה מתישהו חימום?
אם לא - דבר ראשון תבדוק אם לא ביטלו את רדיאטור החימום (פתרון זול כשהוא נוזל במקום לפרק דשבורד ולהחליף אותו..) מבט על הצנרת שנכנסת לקיר האש במנוע ייתן לך מושג.
אם היה חימום והפסיק - יש מצב שהרדיאטור נסתם, תיגע בצנרת שלו - צינור אחד לפחות צריך להיות חם למגע, אם השני קר - הרדיאטור סתום.
כדי לפתוח סתימה יש לפרק את שני הצינורות ולתת זרם מים (לא חזק מדי) בכיוון הכניסה. הרבה ג׳יפה מצטברת שם.
אני לא מכיר את הרכב, אולי אצלך יש ברז חשמלי ושאר מערכות. תתחיל משתי הבדיקות הבסיסיות האלה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
תודה על התגובות
לא ביטלו כלום ( יד ראשונה איתנו לאורך כל הדרך)
בעניין בדיקת מעבר מים לדעתי נבדק אשאל שוב,
ובעניין הברז איפה הוא יכול להיות ?
מצורף לינק לפי מס' VIN (https://nissan-europe.epc-data.com/navara/d40m/363-yd25ddti/?frame_no=VSKCVND4070089692&ref=)
ממה שקראתי קצת אין ברז, תנסה לנקות את רדיאטור החימום.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מה שמפצל את נוזל הקירור לכיוון תא הנוסעים הוא הגרסה ה'רזה' של ה'עכביש' הידוע לשמצה מפת'פינדר.
כשהמנוע חם, מצא אותו ושים יד על הצנרת לכיוון תא הנוסעים.
יש סיכוי שהחוסר החימום הצביע לך על בעייה שעומדת להרוס את המנוע...
אסף.
מה שמפצל את נוזל הקירור לכיוון תא הנוסעים הוא הגרסה ה'רזה' של ה'עכביש' הידוע לשמצה מפת'פינדר.
כשהמנוע חם, מצא אותו ושים יד על הצנרת לכיוון תא הנוסעים.
יש סיכוי שהחוסר החימום הצביע לך על בעייה שעומדת להרוס את המנוע...
אסף.
אסף
אתה מתכוון לברז ? בפיצול בין הצנרת למנוע לצינור שהולך לתא הנוסעים?
בקיצור לא הבנתי אותך
תרגם בבקשה
תודה
לא מכיר נבארה, אבל שים לב שגם שמדובר בחימום מים, יש רכבים שהמים (החמים) זורמים כל הזמן, והחימום מופעל ומופסק ע"י שליטה בהזרמת אוויר דרך המערכת (יש מעבר אוויר דרך הרדיאטור של החימום, ויש דרך הרדיאטור של המזגן, ומה שהכפתורי השליטה עושים, זה בעצם שליטה דרך איזה מעברים עובר האוויר).
בקיצור, רגע אחרי הבדיקה שאסף הציע (תראה שהצינורות שהולכים לתוך הדש-בורד מתחממים), תבדוק שהשליטה על כיווני הזרימה עובד תקין).
הייתה לי תקלה דומה בנבארה 2008, עקב סדק בדמוי עכביש שאסף מדבר עליו,
למזלי הרחתי את הנוזל קרור לפני שהמנוע התחמם.
תבדוק את הרכיב שלא נוזל, נמצא מימין לפילטר סולר
מתעלק..
משהו מכיר את המערכת בפיזו 307?
האוטו של הילדה לא מחמם...
אני מחפש היכן נכנסים הצינורות לטובת ניקוי
אני מציע שכדאי לבדוק שהמנוע מגיע לטמפרטורת עבודה נורמלית(=לבדוק את מצב הטרמוסטט) , אחרת לא יהיו מים חמים לחמם את הקבינה.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
הייתה לי תקלה דומה בנבארה 2008, עקב סדק בדמוי עכביש שאסף מדבר עליו,
למזלי הרחתי את הנוזל קרור לפני שהמנוע התחמם.
תבדוק את הרכיב שלא נוזל, נמצא מימין לפילטר סולרזה העכביש שאתם מדברים ?
לכאורה נראה תקין
נבדק זרימת מים חמים וטמפ תקינה ברכבhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200122/a4e31ceaa985c8ab80d380c2855e0d73.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200122/2396bbb1baf3401a6572f72ec558f19f.jpg
בתור התחלה, בתמונה האחרונה יש רטיבות מחשידה שלא אמורה להיות.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.