צפייה בגרסה מלאה : לא 4*4. מעוניין לרכוש טנדרון (פרטנר, ברלינגו ודומיהם) - מה מומלץ וממה להתרחק?
הרכב חייב להיות עם גיר אוטומטי, בטווח הגילאים שבין 3 ל 5 שנים, רצוי מאד דיזל.
אמינות וטיפולים לא יקרים - עדיפות ראשונה.
אשמח לעצות
אמיר
GodsFather
28-08-20, 17:54
מקפיץ, האם הסתדרת? אני גם שוקל כבר תקופה להחליף הפרייבט בטנדרון אוטומט
Sent from my HD1903 using Tapatalk
ממה שאני מנוסה סיטרואן בלבד
Sent from my Redmi 8A using Tapatalk
קח בחשבון גם את עלויות הביטוח..
עד לפני כשנה וחצי החזקתי בעסק דובלו ידני (כחדש אמין, נמכר כמשומש הרבה מתחת למחירון)
הביטוח שלו היה יקר משמעותית מהביטוח של הoutlender של אשתי שעלה כמעט כפול ממנו רק בגלל שהוא מוגדר כמסחרי.
כרגע מחזיק פוקוס סטיישן במקומו, אוטומטי, הרבה יותר נוח לנהיגה, אין בעיה עם חניונים ולא הרבה פחות שטח אחסון.
לא סתם כל החברות הגדולות שמחזיקות צי טכנאים ירדו מטנדרים ועברו לסטיישנים
מחזק את קודמי:
ויש סטיישנים דיזל כגון רנו מגאן, קיה סיד, סוסי עבודה.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
GodsFather
29-08-20, 21:23
ישיבה גבוהה, כולל הכניסה לרכב היא יתרון עבורי.
זויות הראיה הרחבות ברכב כמו קנגו הן יתרון שכמעט ולא קיים במשפחתיות...
דלתות הזזה בשני הצדדים עבור היושבים מאחור, עוד יתרון בחניונים כשמישהו נצמד לך לחיים...
עלויות הביטוח לא מפחידות אותי כי יש הסדר הוצאות רכב. אני מניח שכביש 6 מתייחס לרכב הזה כפרייבט ולא משאית?
אין לי שום רצון בדיזל, אדרבא, מעדיף בנזין...
התנאי היחיד כרגע שמלחיץ אותי הוא הצורך בגיר אוטומט... ושביד שניה מדובר ברכבים עם קמ גבוה גם אם אני הולך על רכב עד גיל 5... אין רכב עם פחות 100 אלף קמ ואפילו נושקים ל200
זה אומר שהגיר כנראה יסיים חייו בקדנציה שלי...האמנם?
שמעון שמעטן
29-08-20, 22:24
דאסטר דיזל אוטומט אם אתה לא חייב המון מקום
אם כן יש קנגו בנזין 1.2 אוטומט יש לך הסדר הוצאות ככה שאם האמינות לא משהו יכסו לך את זה אז זה מצויין
אם אתה רוצה משהו עם המון מקום אמין ונוח מאד הרבה יותר מכל טנדרון בי 4 סטיישן או אאוטבק אמינות הכי גבוהה שיש אחזקה זולה רק דלק 1ל7
אאוטבק יתן לך גם אופציית שבילים ושטח קל +
אם אתה לא חייב טנדר אאוטבק זה הכי טוב שתוכל לקבל מבחינת מקום נוחות אמינות ומרווח לנוסעים וכו'
GodsFather
30-08-20, 05:58
דאסטר דיזל אוטומט אם אתה לא חייב המון מקום
אם כן יש קנגו בנזין 1.2 אוטומט יש לך הסדר הוצאות ככה שאם האמינות לא משהו יכסו לך את זה אז זה מצויין
אם אתה רוצה משהו עם המון מקום אמין ונוח מאד הרבה יותר מכל טנדרון בי 4 סטיישן או אאוטבק אמינות הכי גבוהה שיש אחזקה זולה רק דלק 1ל7
אאוטבק יתן לך גם אופציית שבילים ושטח קל +
אם אתה לא חייב טנדר אאוטבק זה הכי טוב שתוכל לקבל מבחינת מקום נוחות אמינות ומרווח לנוסעים וכו'יש לך אאוטבק? היה לך בי4? על מה מבוססת ההמלצה הזו?
לא הבנתי את האמירה על הקנגו, מה יעזור לי רכב אם יש לגביו ספק אמינות? גם אם היה לי החזר הוצאות מוסך (מה שאין...), מה הטעם ברכב שיבלה במוסך כל שני וחמישי? היה לך קנגו כזה? יש לך נתונים?
דאסטר דיזל/בנזין זה חביב, מעדיף לשמור את האופציה הזו לסוף... מנסיון.
GodsFather
02-09-20, 20:26
עוד תובנות מנסיון?
אגב, מה לגבי רכישה מחברות הליסינג? האם גם במקרה זה מדובר בחתול בשק?
אין מבחר גדול בשוק שאינו מעסק ביד הקודמת, לטוב ולרע
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.