צפייה בגרסה מלאה : טיפול מקיף טרופר בנזין 96
אחרי שקצת התחילו לגרד לי הידיים ומחשבות על החלפת הטרופר במשהו אחר (חדש יותר, מפנק יותר, טסט אחד בשנה וכו'...) עשיתי בירור מעמיק עם עצמי (קצת מזכיר את מה שצחי עשה כאן (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/114987-%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%94%D7%95%D7%A8%D7% 99-%D7%9B%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%A4%D7%90%D7%92-%D7%A8%D7%95)) והבנתי שהפתרון שמתאים לי הוא להשאר עם הטרופר ולעשות לו איזה יישור קו רציני.
אבל.....
אני מחפש מוסך טוב שיטפל בו.
המוסכניק שעשה לי יישור קו בהתחלה לא רלוונטי מבחינתי. כשזה הארנק שלי, מאוד קל לו להוציא משם כסף.
המוסכניק שטיפל בו ב3 שנים האחרונות במסירות מתחיל לעשות קולות עייפים ומעדיף להתעסק עם טרופרי דיזל, שהוא מכיר בעיניים עצומות, ולא עם בנזין.
אם מישהו מכיר מוסך טוב שיטפל בטרופר בנזין 96 בצפון - אשמח לשמוע.
אחת המחשבות שלי היא לקחת את הרכב לUMI בחיפה. כמה הם מקצועיים? כמה זו התאבדות כלכלית?
למה לא לבד?
רכב פשוט מאוד בסך הכל.
אני מלווה את סוזי שנעלם קצת לאחרונה מהפורום וכבר הספיק לעשות הכל כולל הכל בעבודה עצמית על הטרופר בנזין שלו ודרכו אני לומד שזה באמת רכב פשוט.
מה עוד שהטיפול יישור קו ברמה של פעם ב20 שנה - כולל בעיקר החלפות חלקים מתבלים, וניקוי.
אסף.
הייתי מאוד שמח לעשות לבד, אבל אני מכיר במגבלות שלי: זמן וידע.
אין לי בעיה ללכלך ידיים, אבל אני צריך הדרכה צמודה פיזית.
כמו כן, נראה לי שיש איזו נזילת שמן קלה מהמנוע
אתה מוזמן ליצור איתי קשר ובתוך חודשיים תכיר לעומק ותדע ללכלך את הידיים בעצמך.
לא תצטרך להשאיר ארנק פתוח בשום מוסך.
אתה מוזמן לקרוא פוסט שכתב בחור בשם גלעד עם טרופר בנזין:
https://www.switch-barosh.com/post/%D7%92%D7%9C-%D7%96%D7%99%D7%96%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2
הי גיתאי,
הייתי מת להגיע לאחד הקורסים שלך.
לדעתי אפילו דיברנו פעם.
לפחות בעבר הקורסים היו בימי שישי בבוקר, מה שהפך אותם להיות לא רלוונטיים עבורי (שבוע העבודה שלי הוא ב-ו).
אם זה השתנה אשמח לשמוע
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
הי גיתאי,
הייתי מת להגיע לאחד הקורסים שלך.
לדעתי אפילו דיברנו פעם.
לפחות בעבר הקורסים היו בימי שישי בבוקר, מה שהפך אותם להיות לא רלוונטיים עבורי (שבוע העבודה שלי הוא ב-ו).
אם זה השתנה אשמח לשמוע
בכל סיבוב מתקיימים כמה מחזורים במקביל.
עד מאי אני כבר מלא, אבל אתה מוזמן בכיף ליצור איתי קשר ואעדכן אותך בתאריכים אחרי פסח :)
כמו"כ אני שוקל לפתוח מחזור נוסף במרץ אמצ"ש-בוקר.
אחת המחשבות שלי היא לקחת את הרכב לUMI בחיפה. כמה הם מקצועיים? כמה זו התאבדות כלכלית?[/QUOTE]
יש לי איזוזו בנזין 2002 מרוצה ממחיר ואיכות המוסך בראשון לציון - טוטו 050-3700052
ברוך הבא לפורום,
שם לב שהשאלה הייתה על מוסך בצפון, אז מוסך מומלץ במרכז זה לא רלוונטי.
נשלח מהנייד
אחת המחשבות שלי היא לקחת את הרכב לUMI בחיפה. כמה הם מקצועיים? כמה זו התאבדות כלכלית?
איזור בצפון?
אם עמק יזרעאל רלוונטי שלח לי בפרטי.
אחרי שקצת התחילו לגרד לי הידיים ומחשבות על החלפת הטרופר במשהו אחר (חדש יותר, מפנק יותר, טסט אחד בשנה וכו'...) עשיתי בירור מעמיק עם עצמי (קצת מזכיר את מה שצחי עשה כאן (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/114987-%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%94%D7%95%D7%A8%D7% 99-%D7%9B%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%A4%D7%90%D7%92-%D7%A8%D7%95)) והבנתי שהפתרון שמתאים לי הוא להשאר עם הטרופר ולעשות לו איזה יישור קו רציני.
אבל.....
אני מחפש מוסך טוב שיטפל בו.
המוסכניק שעשה לי יישור קו בהתחלה לא רלוונטי מבחינתי. כשזה הארנק שלי, מאוד קל לו להוציא משם כסף.
המוסכניק שטיפל בו ב3 שנים האחרונות במסירות מתחיל לעשות קולות עייפים ומעדיף להתעסק עם טרופרי דיזל, שהוא מכיר בעיניים עצומות, ולא עם בנזין.
אני עם אסף. זה כבר לא כלי תחבורה, זה רכב פרויקט, עוד כמה שנים אספנות. אתה צריך להפשיל שרוולים ולצלול לעניין הטיפול (והשיפוץ) העצמי. ואם אין לך חשק/יכולת/זמן - עבור הלאה, לרכב חדש יותר.
תודות לנדב ש. מצאתי מוסכניק,
תודות לגיתאי אני מתחיל קורס אצלו אחרי פסח,
תודות לעצות התחלתי ללכלך ;)https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200223/14fa73dc329568d94ba15da3ec12eaeb.jpg
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.