התחברות

צפייה בגרסה מלאה : אוסטרליה: קניות וטיולים?

alto
13-02-20, 15:25
עוד שבועיים אני טס (עבודה) לסידני.
יש לי סופ"ש חופשי שם ובודק אופציות לטיול עצמאי, יש משהוא כזה בכלל שם? דברים מומלצים אחרים?
(אם לא אמצא משהו ממונע, אאלץ לעשות איזה טרקון בבלו מאונטיינס, וזה אומר ללכת ברגל :p)

חוץ מזה יש מקום במיזוודה חזרה, מה כדאי להביא?

וכמובן כל המלצה אחרת תתקבל בשימחה.

איל מ
13-02-20, 15:35
נעילה של arb לדיסקברי 2 ושתי ציריות מחוזקות תואמות.

נדב ש.
13-02-20, 16:13
נעילה של arb לדיסקברי 2 ושתי ציריות מחוזקות תואמות.

תזמין מאנגליה יותר זול, ונעילה נישלטת של אשקרופט שמה את arb "בכיס הקטן"....

דור אריאל
13-02-20, 16:47
איך אתה טס ?
אישתי הייתה צריכ לטוס עם אלעל דרך הונג קונג שבוע הבא, פעם ראשונה העבירו את הטיסה שלה דרך בנגקוק פעם שנייה דחו לה את זה ביומיים..

zerez
13-02-20, 19:02
ההרים הכחולים זה אזור טבע יפה אבל סבל בגל השריפות האחרון, אם אתה נוסע לשם תבדוק קודם איזה אזורים לא נשרפו.
בסוף שבוע לא תוכל להגיע רחוק, האזור המידברי היפה מתחיל ב Cooper pedy ואם תרצה לעלות צפונה לטבע הפראי תצטרך לעבור את בריסבן

בסידני, מעבר לבית האופרה והבונדיי ביץ׳ יש את manly beach, אם יש לך זמן שווה להגיע לשם לחצי יום.
אם אתה רוצה לצאת מסידני אז, אני ממליץ לך, לצאת צפונה לכיוון Nelson bay ולנסוע על הכבישים הקטנים, יש מפרצונים ומקומות נחמדים, אבל קח בחשבון שזה אזור מיושב ולא הטבע הפראי של אוסטרליה.
יש שם גם שבילי 4*4 אבל לא נסעתי בהם אז אני לא יודע להמליץ.

יש לי מפת שבילי 4*4 של nsw לאורוקס, אם תרצה אז שלח לי הודעה

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

צמח
16-02-20, 09:58
בכל המלונות בסידני הצעות לטיולים קצרים מודרכים בקבוצות קטנות להרים הכחולים בשילוב רכב והליכה. ודא שלא באזורים השרופים.

alto
16-02-20, 09:59
תודה על ההמלצות.
טס דרך קטאר, מקווה לטוב :p
נראה שה blue mountains במצב טוב, כרגע נגמרו השריפות והבנתי שיפה כרגיל.
לא נראה לי שאוכל להתרחק יותר מידי , כולו סופ"ש וחצי פנויים.

"
נעילה של arb לדיסקברי 2" : חשבתי על זה, אבל קודם אני צריך לקנות דיסקברי וזה כבר ממלא לי את הצ'ימידן.

איל מ
16-02-20, 12:08
זה לא בשבילך ;)

-->