צפייה בגרסה מלאה : קניית ציוד טכני - המלצה על חנות
Lior Rachmani
13-02-20, 20:55
מכירים חנות מומלצת באזור המרכז (נתניה-כפר סבא) לקניית ציוד במחירים טובים יחסית?
צריך את הכלי עבודה הידניים הבסיסיים + מקדחה ומברגה
מה זה כולל ??
יש אלף סוגי כלים ידניים
למה הם הולכים לשמש?
עסק?ביתי...?
זה לא משהו לרגל אחת..
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Lior Rachmani
13-02-20, 22:22
שימוש ביתי בלבד.
השימוש במקדחה ומברגה יהיה לעיתים רחוקות - תליית מדפים, בניית שולחן קטן וכו'.
יש המלצה על מקדחה ומברגה לא יקרים שמתאימים לשימושים האלו?
אם לא בוער לך, יש מדי פעם מבצעים באמזון
נשלח מהנייד
boaz avrahami
14-02-20, 07:30
טכנו צינור / ספארקו בשמם החדש בחולון.
הם התחילו להתעסק עם המון כלי עבודה מאיכות בינונית ובזול
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
כמו שאמרו כבר- אם אתה לא ממהר - https://www.facebook.com/groups/344854809307701/?epa=SEARCH_BOX
לא לקנות בזוקר (רק עשירים יכולים לקנות זול, לקלל, לזרוק את הכלי לפח ולקנות כלי חדש באיכות טובה).
ממליץ לקנות רק כלים באיכות טובה מראש (שגם עולים יותר).
חווית המשתמש, איכות העבודה ובעצם הכל, עדיפים על כלי באיכות בינונית/נמוכה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
בכפ"ס יש לך את מ.נ.מ.
אני חוטא במ.נ.מ. מדי פעם. יש שם באמת ה-כ-ל!
אבל, הם לא זולים.
מקיטה, דיוואלט, סיגנט וכו.... עושים כל הזמן ירידים (אני די בטוח שזה 365 יום בשנה והם פשוט עוברים בין כל המפיצים כל הזמן). תראה מתי מגיע לספק באיזורך. ואז תוכל לקנות במחיר במבצע, שיהיה רק פי שתיים יקר יותר מהמחיר בחו"ל, ולא פי ארבע כמו בד"כ :(
אם לא אכפת לך לנסוע קצת, יש את ל.כ ברמלה. זולים מאוד כמו שהיו פעם הם לא. גם מציאות אקס-צבאיות אתה כבר לא תמצא. אבל יש להם שם מגוון רחב של כלי עבודה יחסית זולים ובסדר גמור.
אני קונה מהם מפתחות, בוקסות, מקדחים וכדומה. יש להם תצוגות של מקיטה, בוש וורקס. אישית אם הייתי צריך לזווד בית בכלים חשמליים הייתי הולך על וורקס. יחסית מחירים בסדר אבל אפשר להשוות מחירים ונתונים על המקום.
תבוא עם רשימה מסודרת של מה שאתה רוצה ותנסה לא לפזול לצדדים...לי זה בדרך כלל לא מצליח. מקנייה של 20 שקל אני חוזר עם קניה של 120...
מבחינת כלים, זה לא בטא ולא כלים סופר איכותיים אבל בנתיים עוד לא נשבר לי או התעקם לי כלי שלהם, לא נהרסה שום ידית ראצ'ט וכדומה. כמובן בהנחה של שימוש סביר ותחזוקת ציוד סבירה. לא להשאיר ראצ'ט בחוץ בדלי מלא מים ולצפות שיעבוד.
את כל הקטלוג של ל.כ. ניתן להשיג אצל המפיצים שלהם ביותר זול. אני קונה בד"כ בצומת סגולה אצל בראנד אספקה טכנית (אותם מוצרים עד רמת הברקוד). באתר שלהם יש אפילו מחירים (בניגוד לל.כ. שצריך לשלוח להם מייל. wtf?).
ל.כ. איכזבו אותי כבר מזמן, וחוץ מהאנגר גדול שאפשר להעביר בו זמן בשביל הכיף, אם מאיזשהי סיבה צריך להעביר זמן מת באיזור), ולמשש סחורה בידיים, אין שום סיבה להגיע אליהם.
מקנייה של 20 שקל אני חוזר עם קניה של 120...
https://www.youtube.com/watch?v=CN_ziyv_xiI
שיהיה רק פי שתיים יקר יותר מהמחיר בחו"ל, ולא פי ארבע כמו בד"כ :(
זה כל כך נכון שאני מתבאס ללכת לחנויות בארץ כשאני יודע מה המחירים באמזון ושות לאותו מוצר.
איך המוצרים של BLACK+DECKER?
האם יש חנויות אספקה טכנית מומלצות באיזור נתניה? (חוץ ממ.נ.מ שמאוד יקרה וזייפר בנתניה)
ואיך אני יודע מתי ירידי תצוגה .??
לגבי מברגה/מקדחה, אני ממליץ לך להזמין באמזון/איביי. מחירים הזויים
אשמח לעזור לך
Sent from my MI PLAY using Tapatalk
מצטרף לשתי המלצות שנתנו לך:
החשובה: - תשקיע קצת יותר וקח כלים טובים !! אל תחסוך בזה.
כלי טוב ישרת אותך עשרות שנים. כלי לא טוב - יבעס אותך שנתיים ותפתח שוב את הארנק
השניה: בראנד בפ"ת ו-ל.כ. שתיהן מצויינות. בנוסף גם צלח באור יהודה
כמו שאמרו כבר- אם אתה לא ממהר - https://www.facebook.com/groups/344854809307701/?epa=SEARCH_BOX
ממליץ בחום, אני די מסודר, אבל השכן שלי מזמין דרכם באופן כפייתי.
אחלה מחירים והם בודקים בשבילך שהספק הגון.
(וכן, זה שהשכן קונה כלים כפייתי זה חלק ממה שהופך אותי למסודר )
תבדוק גם בהספקה לתעשיה בפ״ת
אבל עדיין עדיף להזמין מאמאזון
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
בשנים האחרונות אני קונה כלי עבודה קטנים (ידניים חשמליים ופנאומטיים) או בעצמי כשאני בחו"ל (Harbour Freight יש בכל חור בארה"ב) או מאמאזון, איביי, מה שבא. יש לציין שהזמנתי גם כמה פעמים מחנויות אינטרנט ישראליות, כשהמחיר אטרקטיבי. אם אני צריך משהו דחוף, אני קופץ לחנות האספקה הטכנית הקרובה אלי וקונה. זה מהצד של התחביב. בעבודה לעומת זאת אנחנו עובדים עם נגה כלים (http://www.nogatools.com/) וכל מה שצריך מזמינים מהקטלוג בלי לחשוב פעמיים.
אם אני מבין נכון את פות"ש, לא צריך שום דבר דחוף מחר בבוקר, ולכן אין סיבה לא להזמין בנוחות באינטרנט, אבל כדאי לבדוק גם בחנויות האונליין הישראליות בחיפוש בZap לפעמים הפרשי המחיר לא משמעותיים.
תודה על התגובות
בעיקרון ממש אין לי יותר מדי ציוד... מקדחה חלשה, מברגה שבכלל לא שלי ועוד..
אשמח לייעוץ על רכישה מאמאזון - יודע שחברת HITACHI טובה (מברגת אימפקט) , אבל עכשיו קצת יקרים (פספסתי דיל 80$ ל20V )
יש המלצות אחרות?
בקיצור, אשמח כרגע להמלצה על מברגה ופטישון ועוד ציוד משלים כזה או אחר ... בתקווה גם לדיל טוב
תודה
היטאצי עייפה...היה לי כזה בערך חודשיים
עדתה עבודה נחמדה..מקיטה 12v מהישנות קרעה אותה..היא היתה 18..אל תשאל אותי איך.
אז אני צריך מסור עגול , חמור עבודה, מברגה ופטישון כרגע.
המלצות?
אני יודע שכל הכלים מאמאזון בחיבור ישיר לחשמל בעייתים פה בארץ...
כדאי שתציין האם חיבור לחשמל או על בסיס סוללות.
כדאי שתציין האם חיבור לחשמל או על בסיס סוללות.
מסור עגול ופטישון בחיבור לחשמל...
כל השאר סוללות מן הסתם
כשמגיעים לנושא הסוללות מגיעים לצומת הדרכים שבה נדרשת החלטה שהיא אולי בין החשובות שלך בחיים כגבר. במי אתה בוחר?
מקיטה
מילווקי
דהוולט
בוש
?
מאחר וסיכוי סביר שמה שתבחר איתו תמשיך לטובת שימוש באותן סוללות (אפילו שיש מתאמים). זה מספיק לדיון שימלא פה 20 אולי 30 עמודים ביום.
אני בחרתי במקדחה הזו (על בסיס סוללות) כוללת פטישון - בהמלצת ישי שליטא
https://www.ebay.com/itm/Makita-XPH12Z-18V-Brushless-1-2-Hammer-Driver-Drill-Bare-Tool-XPH12/264499425079?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3A IT&_trksid=p2060353.m2749.l2649
סוללה קטנה שמחזיקה לי אישית מלא זמן (אני חושב שהמוכר מהארץ)
https://www.ebay.com/itm/Original-Makita-BL1815N-18-Volt-1-5-Ah-Compact-Li-Ion-Battery-Brand-New/162845963320?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3A IT&_trksid=p2060353.m2749.l2649
מטען שעובד גם על 220, מאמזון - תואם מקיטה
https://www.amazon.com/gp/product/B077PJYYFR/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o08_s00?ie=UT F8&psc=1
polar bear
21-02-20, 08:57
מסור עגול ופטישון בחיבור לחשמל...
כל השאר סוללות מן הסתם
למה בעצם? איזו סיבה יש לא לקנות פטישון 36V ? כנ"ל לגבי מסור עגול { ג'יגסו למשל לא היתי קונה קורדלס } . מה השימושים שלך? כמה חומר בנושא כבר קראת באתר? אני ממליץ לך לעשות חיפוש באתר בנושאים הרלוונטים לך. ולחשוב עוד קצת ולהחליט לפני שאתה קונה סתם כלים שאחרי זה תצטער שלא קניתי משהו שונה. תעשה הפרדה בין דרישות של בעל מקצוע { או כזה שכל ערב מגיע הביתה ומשתמש בציוד } לבין מישהו שצריך את זה פעם בחודשים לאיזו עבודה קטנה.
חמור בל.כhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200221/02abf369cf774dc878ed147be34cd564.jpg
למה בעצם? איזו סיבה יש לא לקנות פטישון 36V ? כנ"ל לגבי מסור עגול { ג'יגסו למשל לא היתי קונה קורדלס } . מה השימושים שלך? כמה חומר בנושא כבר קראת באתר? אני ממליץ לך לעשות חיפוש באתר בנושאים הרלוונטים לך. ולחשוב עוד קצת ולהחליט לפני שאתה קונה סתם כלים שאחרי זה תצטער שלא קניתי משהו שונה. תעשה הפרדה בין דרישות של בעל מקצוע { או כזה שכל ערב מגיע הביתה ומשתמש בציוד } לבין מישהו שצריך את זה פעם בחודשים לאיזו עבודה קטנה.
כרגע הצרכים לא תעשייתים, אלא פרטיים ומדי פעם - בניית ארגז זיווד לג'יפ, תליית מדפים וכו...
הרצון הוא בהמשך שתהיה לי פינה בחצר נחמדה , עם הכלים הנדרשים.
אבל שוב, הצורך כרגע מאוד בסיסי.
לגבי ציוד נטען cordless בלעז, אין שאלה רק מאמזון.
Sent from my H3123 using Tapatalk
נכתב כאן מעלה ואני מחזק.
תחשוב טוב אם לקנות ציוד Cordless.
בעל מקצוע שעובד בשטח, טוען במהלך היום וכל לילה את הציוד שלו לקראת יום העבודה הבא - פתרון מדהים.
חובב שכמוני ואולי כמוך... למצוא את חלון הזמן הפנוי לעבודה ואז לגלות שהסוללה לא טעונה... הן הרי לא נשארות טעונות על המדף, ולהשאיר אותן במטענים שימתינו לשימוש הבא לא בריא...
אם אתה לא עובד עם הציוד על בסיס קבוע (יומי / שבועי) ואם יש לך את האפשרות (נקודת חשמל), אני רואה רק חסרונות בציוד מבוסס על סוללות.
אבל זה רק אני [emoji16]
כמובן שמברגה על בסיס סוללות זה מבורך לשלל משימות ביתיות.
כלים כבדים וחזקים (פטישון למשל) אני מעדיף עם חוט. חוסך כמה גרמים כשמחזיקים ביד מעל הראש תוך נסיון ייצוב על סולם....
אין פה בכלל שאלה
כרגע מה שמתאים זה פטישון ומסור עגול בחיבור לחשמל - מה שמביא אותי לשאלה מאיפה אני קונה באמאזון?
מברגה אפשר על סוללות
dmxmustfly
23-02-20, 17:02
ההתלבטות על הסוללות שכשצריך אותן יהיו ריקות, ניגמר כשיצאו סוללות הליטיום איון. מחזיקות גם שנה טעונות בארון.
אני אישית גם מעדיף כלים על חשמל, כי כשאני קונה כלי, אני משקיע בכלי איכותי שיחזיק לי שנים, בעוד 10 שנים, לך תדע אם יהיו סוללות או מטענים מתאימים.
היה לי דיון נוקב עם עצמי על אותה שאלה עם אותם צרכים בדיוק, שימוש בייתי של פעם ב....
קניתי מסור אנכי סיני זול, אמרתי לעצמי "בשביל פעם בשנה, מה אני צריך יותר?". אחרי שני שימושים הוחלף באחד יקר יותר, שהיה נפילה גדולה, פירמה מוכרת פשוט ברח לי מהראש. לפני כמה חודשים הוחלף באחד חזק של בוש שפשוט אי אפשר לתאר את ההבדלים ביניהם, חשוב גם הלהבים שיהיו טובים.
אותו דבר היה לי עם המברגה, ממברגת פוטר של מוסטה, הרי זה לפעם ב... ובדיוק אז הסוללה ריקה, ל אימפקט של מוסטה עם אותה בעיה בסוללה, ל אימפקט 186 ניוטון מטר של בוש, פשוט כלי מדהים, והסוללות מחזיקות לנצח ותמיד טעונות כשצריך, והתווספה לה דיוולט פוטר קלצ' 70 ניוטון מטר, בשביל שיהיה בסיס לדיל של המסור חרב ב280 ש"ח מאמזון....
זה הסיפור שלי.
כאן תוכל לקרוא קצת על ההתלבטויות שלי בהרחבה
https://dmxmustfly.com/אני-לא-מספיק-מקצועי/
https://dmxmustfly.com/ככל-שאנחנו-מזדקנים-אנחנו-צריכים-כלים-ח/
בהצלחה
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
"זייפר " יש שני סניפים אחד בפולג ואחד באזה"ת הישן נתניה ..........לך לאזה"ת הישן ...הסניף הגדול שלהם ......מקום ענק שירות מעולה
נכתב כאן מעלה ואני מחזק.
תחשוב טוב אם לקנות ציוד Cordless.
בעל מקצוע שעובד בשטח, טוען במהלך היום וכל לילה את הציוד שלו לקראת יום העבודה הבא - פתרון מדהים.
חובב שכמוני ואולי כמוך... למצוא את חלון הזמן הפנוי לעבודה ואז לגלות שהסוללה לא טעונה... הן הרי לא נשארות טעונות על המדף, ולהשאיר אותן במטענים שימתינו לשימוש הבא לא בריא...
אם אתה לא עובד עם הציוד על בסיס קבוע (יומי / שבועי) ואם יש לך את האפשרות (נקודת חשמל), אני רואה רק חסרונות בציוד מבוסס על סוללות.
אבל זה רק אני [emoji16]
כמובן שמברגה על בסיס סוללות זה מבורך לשלל משימות ביתיות.
+1
שמו לך את זה הכי יפה שיש.
יש לי אוסף כלים באמת מכובד, עם הרבה צניעות.
למעט סט של מברגה ומקדחה (works הירוקות) הכל אצלי עם כבל.
תמיד עובד וכמה זמן שצריך.
בגלל ש מברגה זה כלי שעובד לפחות פעמיים שלוש בשבוע, היא תמיד טעונה אבל אם כל השורים שלי היו נטענים הייתי רק מחכה למטענים כי כל אחד יוצא לשימוש פעם ב...
המלצה חמה, לך על כבלים וברוב המקרים גם תחסוך בעלויות
ההתלבטות על הסוללות שכשצריך אותן יהיו ריקות, ניגמר כשיצאו סוללות הליטיום איון. מחזיקות גם שנה טעונות בארון.
אני אישית גם מעדיף כלים על חשמל, כי כשאני קונה כלי, אני משקיע בכלי איכותי שיחזיק לי שנים, בעוד 10 שנים, לך תדע אם יהיו סוללות או מטענים מתאימים.
היה לי דיון נוקב עם עצמי על אותה שאלה עם אותם צרכים בדיוק, שימוש בייתי של פעם ב....
קניתי מסור אנכי סיני זול, אמרתי לעצמי "בשביל פעם בשנה, מה אני צריך יותר?". אחרי שני שימושים הוחלף באחד יקר יותר, שהיה נפילה גדולה, פירמה מוכרת פשוט ברח לי מהראש. לפני כמה חודשים הוחלף באחד חזק של בוש שפשוט אי אפשר לתאר את ההבדלים ביניהם, חשוב גם הלהבים שיהיו טובים.
אותו דבר היה לי עם המברגה, ממברגת פוטר של מוסטה, הרי זה לפעם ב... ובדיוק אז הסוללה ריקה, ל אימפקט של מוסטה עם אותה בעיה בסוללה, ל אימפקט 186 ניוטון מטר של בוש, פשוט כלי מדהים, והסוללות מחזיקות לנצח ותמיד טעונות כשצריך, והתווספה לה דיוולט פוטר קלצ' 70 ניוטון מטר, בשביל שיהיה בסיס לדיל של המסור חרב ב280 ש"ח מאמזון....
זה הסיפור שלי.
כאן תוכל לקרוא קצת על ההתלבטויות שלי בהרחבה
https://dmxmustfly.com/אני-לא-מספיק-מקצועי/
https://dmxmustfly.com/ככל-שאנחנו-מזדקנים-אנחנו-צריכים-כלים-ח/
בהצלחה
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
מתחבר למה שכתבת אבל חושב הפוך.
ככל שמזדקנים רצוי לקנות כלים זמניים, כאלה שיחזיקו מעמד שנה שנתיים. כלים איכותיים נותנים תחושה שזה בעצם הכלי האחרון
שתקנה בימי חייך, והיא תחושה מעציבה ומבעסת. מאותה סיבה נמנעים גם מרכישת מלאי, לדברים שלא בדיוק נחוץ.
וברוח התקופה, במשבר הנוכחי, כשהכל "שביר", הדברים מקבלים משנה תוקף.
להיפך זהר, צריך לקנות את הכלים הכי טובים, כדי שיזכרו אותנו.
boaz avrahami
14-03-20, 10:09
להיפך זהר, צריך לקנות את הכלים הכי טובים, כדי שיזכרו אותנו.
אני מדמיין את הבנות שלך בעוד 30 שנה מתקנות את הרכב האוטונומי שלהן כם הסט סיגנט שלך ואומרות לנכדים שהיום כבר לא מיצרים כאלו...
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
לפני 35-40 שנים נפלה ההחלטה עקרונית במשרדים הרלוונטיים, להפסיק את החינוך הטכנולוגי וההכשרה הטכנית לילדי ישראל
כשההנחה המובילה היתה שאנחנו נכנסים כעת לעידן המחשב ולא צריך ללמוד ולהתמחות במקצועות טכניים מעשיים,
מה שהתגלה לא רק כלא נכון, אלא בדיוק הפוך. (שאל את סטף ורטהיימר)
כך שגם בחללית העתיד תצטרך חרטים, כרסמים, אנשי הידראוליקה, פניאומטיקה ובקרה,......... כן וגם מחשבים,
ואז בהחלט תצטרך סט סיגנט "בריא", או ......סט snap on.:)
- - - Updated - - -
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.