התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מה לבדוק לפני שקונים גראנד ויטרה

cheniro
24-02-20, 00:25
מדובר על רכב מהשנים 2007-2009 ארוך
בעברי הייתי עם גראנד שנת 2000.. מה מומלץ לבדוק היום ברכבים הנ״ל?

תודה!

Sent from my iPhone using Tapatalk

נמרוד
24-02-20, 07:34
מדובר על רכב מהשנים 2007-2009 ארוך
בעברי הייתי עם גראנד שנת 2000.. מה מומלץ לבדוק היום ברכבים הנ״ל?

תודה!

Sent from my iPhone using Tapatalkבבקשה:

http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3377

איל מ
24-02-20, 08:12
בשנתונים הנ"ל לבדוק שאין סדק בהלוק מנוע

Yaki5500
24-02-20, 08:47
סדק בבלוק מנוע יש רק במנועי 2.4 2008-2010
הדרך היחידה שידוע עליה כיום להימנע ממנה בודאות זה או להימנע ממנוע זה בשנתונים האלו או לקנות רכב שהחליף מנוע כבר.
אם אתה לוקח 2007 תוודא שיש בו esp כי אם אין esp אין בקרת משיכה וללא בקרת משיכה הרכב נתקע על כל הצלבה או מחייב אותך לתת בגז
אם תרצה יש לי מדריך רכישה לרכב הזה (המדריך שצירפו למעלה גם מצוין אבל לא מכסה את תופעת הסדק בבלוק למשל)

סהכ בחירה מצוינת אם היא מתאימה לצרכים שלך הרכב אמין מאוד נוח בכביש ומפתיע בשטח

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

cheniro
24-02-20, 13:49
אשמח לקבל את המדריך שלך, תודה!

Yaki5500
24-02-20, 14:52
בבקשה
יש לי גרנד 2008 משופרת כבר שנה וחצי דבר איתי בכיף בכל שאלה127496

איל מ
24-02-20, 17:43
אפשר לדעת למה המדריך הזה לא נעוץ כבר מזמן בראש פורום סוזוקי?

יקי,
המדריך באמת מצוין.
ממליץ לפתוח שרשור חדש, עם כותרת רלוונטית (נגיד "מדריך לבדיקת גראנד ויטרה") עם הקובץ המצורף, וגם (אם אין כאן הפרת זכויות), פשוט להעתיק את כל הטקסט ולהדביק בהודעה עצמה.
ככה לא כל פעם יצטרכו לבקש מדריך, וגם אם לא טרחו לחפש (סמיללי כועס), ישר אפשר יהיה לשים למי ששאל קישור לשרשור.
כדי להפוך לדביק, סמן את ההודעה (כפתור קטן עם משולש אזהרה) שתקפוץ למנהלים, וכתוב להם שיואילו לנעוץ.

(אפשר גם לנעוץ את השרשור הזה, הכותרת מספיק טובה, רק שינקו את ההודעות המיותרות- נגיד, שלי).

Yaki5500
24-02-20, 18:54
אפשר לדעת למה המדריך הזה לא נעוץ כבר מזמן בראש פורום סוזוקי?

יקי,
המדריך באמת מצוין.
ממליץ לפתוח שרשור חדש, עם כותרת רלוונטית (נגיד "מדריך לבדיקת גראנד ויטרה") עם הקובץ המצורף, וגם (אם אין כאן הפרת זכויות), פשוט להעתיק את כל הטקסט ולהדביק בהודעה עצמה.
ככה לא כל פעם יצטרכו לבקש מדריך, וגם אם לא טרחו לחפש (סמיללי כועס), ישר אפשר יהיה לשים למי ששאל קישור לשרשור.
כדי להפוך לדביק, סמן את ההודעה (כפתור קטן עם משולש אזהרה) שתקפוץ למנהלים, וכתוב להם שיואילו לנעוץ.

(אפשר גם לנעוץ את השרשור הזה, הכותרת מספיק טובה, רק שינקו את ההודעות המיותרות- נגיד, שלי).אני מעלה עכשיו בסוזוקי תודה על הפידבק.
את המדריך כתבתי בעצמי אז אין פה עניין של זכויות יוצרים רק אוסיף לו סעיף של הסרת אחריות ואשלח

-->