צפייה בגרסה מלאה : מתייעץ לגבי נעילת דיפרנציאל אחורי וקדמי לג'ימני 2015 אוטומט
שלום חברים,
אני מהרהר באפשרות להרכיב נעילה אחורית ואןלי גם קדמית בג'ימני 2015 אוטומט.
מנסיונכם, האם מספיקה רק נעילה אחורית? אושמא עדיף זוג נעילות -קידמית ואחורית?
מנסיונכם, איזה חברה מומלצת לנעילה חשמלית? אמינות? מחיר? אחריות?
מוסך אמין ומקצועי, בו הייתם מבצעים את העבודה?
תודה רבה לעונים.
כמה זמן הרכב ברשותך ?
האם הולי השטח שלך נתקלת בבעיות עבירות עמו?
נשלח מהנייד
לי היתה נעילה אחורית בלבד עם צמיג במידה מקורית והרכב עשה כל מה שרציתי. הכל תלוי מה אתה רוצה לעשות
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
כמה זמן הרכב ברשותך ?
האם הולי השטח שלך נתקלת בבעיות עבירות עמו?
נשלח מהנייד
הרכב ברשותי חצי שנה.
מטייל ועובר עד עתה ממש ללא בעיה.
גם בטיולים בהם המפלצות היו בטוחים שיצטרכו לגרור או לחלץ עברתי הכל לבד. הג'ימני מוגבה וממוגן.
- - - Updated - - -
לי היתה נעילה אחורית בלבד עם צמיג במידה מקורית והרכב עשה כל מה שרציתי. הכל תלוי מה אתה רוצה לעשות
איזה נעילה היתה לך?
אז למה לנעול?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
ראיתי בשבועיים האחרונים שני ג'ימנים עם נעילות חשמליות של WMD (צעד ישראלי) שהתפגרו להן אחרי שבועיים...
טופל במסגרת האחריות אבל עדיין לא מעודד.
אתה רציני? שבועיים???
יש אפשרות לדבר עם בעלי הג'ימני האלה?
הייתי מרכיב אחורית בתור התחלה, אם הרכב לא מוגבה בטירוף אז כנראה שהיא תספיק (בלאו הכי במסלולים המאתגרים באמת תצטרך גם גובה וצמיגים גדולים יותר)
אם הרכב אוטומטי ואתה נהג יחיד, הייתי שוקל לוקרייט אוטומטית. הכי אמינה וזולה. יש חסרונות בדמות רעשים ובומים מדי פעם בסיבובים - מתרגלים.
לגבי החשמליות - לא מכיר אישית אנשים שנוסעים איתן.
לגבי נשלטות מבוססות אויר - יש חיקויים סיניים של ARB ב4500₪ על הרכב, להבנתי הן די מוצלחות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
haim.menachem
27-02-20, 21:08
לי יש נעילה אחורית שצעד אחורי מייבאים בהתקנתו של ד״ר מורי. עבדה מצוין ובטח שיש לכך יתרון בהצלבות/ מעלות. חוויתי זאת לראשונה במרזבה שם הג׳ימני הקצר מדי התיישב על הבנייה שיש ליד המדרגה.
כן צריך לשים לב לשלב נעילה לפני (מודגש) המכשול. אם נועלים תוך כדי, בהחלט אפשר לגזור את הפינים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הרכב ברשותי חצי שנה.
מטייל ועובר עד עתה ממש ללא בעיה.
גם בטיולים בהם המפלצות היו בטוחים שיצטרכו לגרור או לחלץ עברתי הכל לבד. הג'ימני מוגבה וממוגן.
- - - Updated - - -
איזה נעילה היתה לך?היתה לי אוטומטית עם גיר ידני. בשילוב עם מרווח סרנים קצר זה השילוב הכי מעצבן/מסוכן בכביש אבל לי אישית לא היתה בעיה
רצוי להתנסות בזה לפני שמחליטים להתקין לא לכל אחד זה מתאים
ללא קשר, אם אתה עובר איפה שאתה רוצה על סמך בקרת המשיכה וללא צורך בנסיעה מהירה וצבירת מומנט, אז לאן אתה ממהר?
יש לך את הרכב חצי שנה בסך הכל. כל היופי בג'ימני זה שניתן לבנות אותו כעומק הכיס. סע ותהנה וביום שתתחיל להיתקע או לנהוג מהר כדי לעבור אז תתחיל לחשוב על נעילה.
לי יש חשמלית אחורית, עד עתה מוצלחת וללא בעיות מיוחדות
תתחיל קודם עם נעילה אחורית ואם זה לא יספיק בעתיד תוכל להוסיף נעילה קדמית.
לי יש נעילה אחורית חשמלית TRE ואני סה"כ מרוצה ממנה.
ממליץ להתקין אצל טל צופי, אני התקנתי אצלו ואני מרוצה
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
אז למה לנעול?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalkבדיוק!
נשלח מהנייד
התקנתי נעילות נשלטות חשמליות של WMD אצל מיכאל שרפי ביהוד.
מחיר לשני הסרנים בערך 10,000 ₪ אבל אני כמובן לא מתחייב.
עובד מצוין כבר יותר מחצי שנה בלי שום בעיות.
היתרון שזה דיפרנציאל מוגבל החלקה כך שיש אחיזה משופרת גם בלי לנעול- למשל בכביש או אם נכנסת לשטח קשה ושכחת לנעול.
אם אתה הולך על זה אז יש נעילות עם 22 או 26 שיניים- תלוי אם אתה גם רוצה להחליף ציריה.
אני בכל אופן מאד מרוצה.
שלום חברים,
אני מהרהר באפשרות להרכיב נעילה אחורית ואןלי גם קדמית בג'ימני 2015 אוטומט.
מנסיונכם, האם מספיקה רק נעילה אחורית? אושמא עדיף זוג נעילות -קידמית ואחורית?
מנסיונכם, איזה חברה מומלצת לנעילה חשמלית? אמינות? מחיר? אחריות?
מוסך אמין ומקצועי, בו הייתם מבצעים את העבודה?
תודה רבה לעונים.
הבט... תלוי כמה כסף יש לך. נעילה אחת זה לדעתי חובה בכל רכב שטח. נקודה.דבר שני 2 נעילות הרבה יותר טוב . נעילה קדמית בנוסף לאחורית בעליות עם הצלבות ודרדרת עושה את ההבדל תהומי. אבל ברוב הזמן נעילה אחת תספיק ולנהג מיומן אפילו אין צורך ביותר מזה.
אני הרכבתי על גימני 2018 2 נעילות. 1. כי גימני זה היה חלום שלי מהרבה שנים (בדכ כלל הייתי על פגרו ) 2. כי 2 נעילות על 2 סרנים חיים היו החלום הנוסף.
לא הגבהתי, ולא הוספתי שום דבר לגימני ,רק 2 נעילות ונסיעה ברגוע בכל שטח אתגרי.
אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי אם צריך עוד פרטים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.