צפייה בגרסה מלאה : צמיגי שטח מלא מידה 31 - דרושה המלצה
גיפ אספנות שמיועד לטיולים בלבד
יסע בערך 2000-3000 ק"מ בשנה
איזה צמיגים כדאי לקנות?
כרגע הכי נראה לי עלות מול תועלת לקנות מקסיס
אם תשיג מקסיס 8060 ב 500 ליחידה אז מקסיס. אם תשיג טויו ב 700 אז טויו. זו דעתי. טויו זה גם ה 31 הגדול ביותר
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
טויו בצמיגי דורון לדרך לפני כמה חודשים נרכשו אם אני זוכר נכון ב730 ליח'.
והשירות שם היה טוב. לא יודע אם הם פתוחים עכשיו..
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
צמיג השטח הכי טוב שהיה לי הוא המקסיס 8060 טרופדור
היה על סופה שנסעה פחות מ 5000 בשנה.
החזיק טוב, לא התייבש
אחיזה מצויינת בסלעים, בבוץ ובכלל.
יחסית שקט בכביש
מומלץ מאוד
2000-3000 ק"מ בלבד בשנה...
זה אוטו שבקושי נוסע.
מה שבכל זאת ייסע, יהיה שטח והרבה - אני טועה?
צמיגי שטח מלא ממוצעים נוסעים כ-30-40K ק"מ לפני שנזקקים להחלפה בגלל בלאי והתייבשות.
במקרה שלך, זה אומר 10-15 שנות שימוש..... מה שכמובן לא יקרה.
אחרי 3-4 שנים הצמיגים יבשים לחלוטין. הגומי ממנו הם עשויים משנה מרקם ותכונות והופך לסוג של פלסטיק.
בשימוש מעוט נסיעות כזה אורך חיי הצמיג לא רלוונטי בכלל - הצמיגים יתייבשו ותיאלץ להחליף אותם הרבה לפני שיציגו בלאי מוחשי בסוליה.
לכן לדעתי כל צמיג יספק לך את הסחורה. לך על מה שמציע לך תמורה הכי טובה לכסף.
יונימוג אדום
26-03-20, 18:20
מצטרף לקודמיי - מקסיס טראפדור 8060 .
צמיג מעולה גם בשטח וגם על הכביש -כולל כביש רטוב .
גם מבחינת המחיר - מנצח .
אילן
מישהו מכיר?
https://www.tiredeal.co.il/html5/prolookup.taf?&_id=36815&did=1120&title=accelera%20mt%2D01%20lt%2031x10%2E 50%20r15%09109%20q
פחות מ500 ש"ח...
accelera mt 01
מיוצר באינדונזיה , דופן מחוזקת.
המקסיס 8060 תמיד נראים לי קטנים על CJ, הם באמת קטנים יותר באופן שרואים את זה בעין??
גם מבחינת המחיר - מנצח .
אילןאילן, אתה נוסע הרבה וקשוח. תנסה פעם אחת טויו. לי היה מיקי תומפסון, לאחריו מקסיס 8060 (בגלל המלצה שלך) ועכשיו זוג אחוריים טויו. טויו זה פשוט ליגה בפני עצמה. דרך אגב מבין השלושה לטעמי המקסיס הם הנחותים ביותר באחיזה בשטח ושחיקה בשטח מסולע אבל מעולים כאשר הם טריים בשנתם הראשונה, שקטים בכביש וקלים יחסית. חבר שלי סוגר את שנתו השלישית עם טויו והוא נוסע כבד מאוד (היילקס עמוס בטרוף), הוא נוסע המון ובשטח קשה מאוד. בעבר השמיד צמיגים בשנה, הטויו שלו עדיין נראים מצויין.
לפני שהולכים על הזול ו״משתלם״ כדאי לבדוק עד כמה זה משתלם.
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/115212-LANVIGATOR-%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%A6%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A8-%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C
יונימוג אדום
27-03-20, 17:43
אילן, אתה נוסע הרבה וקשוח. תנסה פעם אחת טויו. לי היה מיקי תומפסון, לאחריו מקסיס 8060 (בגלל המלצה שלך) ועכשיו זוג אחוריים טויו. טויו זה פשוט ליגה בפני עצמה. דרך אגב מבין השלושה לטעמי המקסיס הם הנחותים ביותר באחיזה בשטח ושחיקה בשטח מסולע אבל מעולים כאשר הם טריים בשנתם הראשונה, שקטים בכביש וקלים יחסית. חבר שלי סוגר את שנתו השלישית עם טויו והוא נוסע כבד מאוד (היילקס עמוס בטרוף), הוא נוסע המון ובשטח קשה מאוד. בעבר השמיד צמיגים בשנה, הטויו שלו עדיין נראים מצויין.
כיום אני נוסע על צמיגי BF KM3 , הרכב מרגיש הרבה יותר כבד , צריכת הדלק עלתה לפחות ב- 15% !!! , רועש במקצת בכביש , אחיזה טובה בשטח טכני אולם בדיונות - לא משהו , ולבסוף - המחיר שלהם גבוה משמעותית .
בקיצור - מתגעגע לטראפדור .
אילן
גם אצלי מקסיס 8060 עושים עבודה נאמנה כבר שנתיים וחצי אבל אין לי באמת רפרנס אחר. האחיזה בכביש רטוב לא טובה, כל השאר מצויין.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
כיום אני נוסע על צמיגי BF KM3 , הרכב מרגיש הרבה יותר כבד , צריכת הדלק עלתה לפחות ב- 15% !!! , רועש במקצת בכביש , אחיזה טובה בשטח טכני אולם בדיונות - לא משהו , ולבסוף - המחיר שלהם גבוה משמעותית .
בקיצור - מתגעגע לטראפדור .
אילן
בדקת את הבדל הקוטר?
הבדל המשקל?
הקוטר לבד עושה הבדל.
אני עם BF ברכב חלש ואין שום הבדל שאפשר להגיד כברור ביחס לצמיגים אחרים (אין נסיון עם טויו שאומרים שעובדים וגדולים).
2000-3000 ק"מ בלבד בשנה...
זה אוטו שבקושי נוסע.
מה שבכל זאת ייסע, יהיה שטח והרבה - אני טועה?
צמיגי שטח מלא ממוצעים נוסעים כ-30-40K ק"מ לפני שנזקקים להחלפה בגלל בלאי והתייבשות.
במקרה שלך, זה אומר 10-15 שנות שימוש..... מה שכמובן לא יקרה.
אחרי 3-4 שנים הצמיגים יבשים לחלוטין. הגומי ממנו הם עשויים משנה מרקם ותכונות והופך לסוג של פלסטיק.
בשימוש מעוט נסיעות כזה אורך חיי הצמיג לא רלוונטי בכלל - הצמיגים יתייבשו ותיאלץ להחליף אותם הרבה לפני שיציגו בלאי מוחשי בסוליה.
לכן לדעתי כל צמיג יספק לך את הסחורה. לך על מה שמציע לך תמורה הכי טובה לכסף.
צודק דרור, זה רכב כיף לטיולים בלבד
צודק דרור, זה רכב כיף לטיולים בלבד
אז לך על משהו אגרסיבי שייתן לך מקסימום פאן בשטח.
אז לך על משהו אגרסיבי שייתן לך מקסימום פאן בשטח.
יש המלצות?
1. טויו MT. הטוב ביותר לטעמי.
לא מהזולים, אבל הכי גדול בקוטר, דופן חזקה מאוד ואחיזת שטח פנומנלית.
במפתיע (לטובה), מאוד שקט על כביש.
במפתיע (לרעה, דיר באלאק) - האחיזה על כביש רטוב לא משהו. שלא תופתע באמת.
זה צמיג כבד והקוטר שלו גדול ולכן צריכת הדלק תעלה. אבל הק"מ השנתי שלך זניח, ולכן העליה בצריחה בטלה בשישים מול היתרונות.
2. בי.אף KM.
אני כרגע עם KM2 בני 3 וחצי שבחודשים הקרובים עד שנה מהיום כנראה ידרשו החלפה, כי החלו להתייבש וצמיג אחד מאבד אויר. אמנם מאוד-מאוד לאט אבל בג'יפ עם נעילה אחורית אוטומטית זה מורגש. סה"כ הם באמת מצויינים ומומלצים. קטנים מהטויו בכמעט אינץ' שלם אבל גם קלים יותר ובמפתיע אוחזים יותר טוב על כביש רטוב.
בשלוש וחצי השנים עברו עד כה יותר מ-40K ק"מ ונשאר על הקוביות כ-70-80% בשר ולא נתלשו קוביות כלל שזה מרשים, במיוחד בג'יפ לא קל, עם מנוע בריא וחזק ונעילה אחורית אוטומטית, שעושה המון שטח טכני וטרשי (ראוי לציין שאני מקפיד להצריח צמיגים אחוריים וקדמיים מדי 10K ק"מ כדי להשוות בלאי - בסופה הנעולה בדטרויט-לוקר הצמיגים האחוריים מתבלים הרבה יותר מהר) אבל כבר אי אפשר להתעלם שמתחילה התייבשות. בכל הזמן הזה חוויתי רק פנצ'ר אחד, אבל בדופן. תוקן עם תולעת בשטח ומאז החזיק מעמד יפה מאוד כמעט שנה (אני יודע שבישראל אסור לנסוע ככה - אל תסיטו את השרשור) עד שהלך לפח והוחלף בצמיג KM2 זהה ברמת בלאי זהה שמישהו נחמד כאן החליף לסט חדש ומסר אותו ללא תמורה. הצמיג מצוין ואני מרוצה ממנו - שוב תודה!
כבר יצא לשוק KM3 שאמור להיות משופר מאוד בכל אספקט.
מקסיס M8090
אסף.
אין במידה הזו
אם אני זוכר נכון, מקסיס 8090 מחייב בידלוקים (מעבר לעניין המידה הספציפית..)
שכחתי לציין שאני עם גנט 8 אם זה משנה משהו
שכחתי לציין שאני עם גנט 8 אם זה משנה משהו
מידה אידיאלית לצמיג 31.
שי - 4 לבן
30-03-20, 19:07
גם מבחינת המחיר - מנצח .
אילן
כנל
מאוד מרוצה
geva dover
31-03-20, 14:01
אני עם BF KM3 כבר כמעט שנתיים על הרכב, לפני זה היו לי קופר STT PRO ( שניהם מידה 31)
חסרונות:
צריכת הדלק עלתה במעט ( לא יודע להגיד אחוזרים)
הצמיג כבד, אפילו מאוד ביחס לצמיגים של חברות אחרות
מחיר
יתרונות:
שקט באופן מפתיע מהקופרים ( עדיין יש רעש של צמיג שטח מלא אבל לא נוראי)
הקוביות לא נשחקות מהר, אני נוסע איתו 2000 קמ בחודש כביש ועוד 500 קמ שטח מדברי
דופן חזקה מאוד, נצבט כמה וכמה פעמים ולא התפנצר ולא מאבד אוויר
אחיזה טובה בכביש רטוב ביחס לצמיג שטח מלא
מישהו מכיר?
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=193272097353857 5&id=193214594155897
accelera mt 01 tire
מחיר די מפתה 500 שקל לצמיג
5 שנים אחריות
https://www.youtube.com/watch?v=NMiXgkV--WQ
הבחור בסירטון די ממליץ אבל לא הבנתי אם הצמיגים האלו חדשים או ממחזרים
לך על mt
אם זה רכב לטיולים בלבד.
אני שמתי מקסיס.
הם זולים. ביצועים טובים.
3 שנים ונראים מעולה.
הם רועשים לטעמי.
בסופה פתוחה בכביש אני מרגיש בחסרון הזה.
הצמיג הבא שאקנה יהיה mt של טויו.
לא הייתי קונה צמיג זבל.
גם לא מקיע ב bf
אבל זה כבר בעיה שלי.
הקופר נחשבים טובים.
Mt לא רעים
יש לשני חברים והם מרוצים מהמחיר והביצועים.
מה שכן
תקפיד לנסוע זה שומר על הצמיגים.
זיבוב גם אם קצר עושה פלאות.
ונסה לכסות אותם מהשמש.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.