PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה למומחים באמזון

גיא
27-03-20, 12:24
למרות שמסומן לי להראות בחיפוש רק דברים שנשלחים לארץ והאתר שואל בכל כניסה אם הכתובת שלי במקרה השתנתה. ( הכתובת שם נכונה)

והוא מראה לי מוצרים שנשלחים לישראל ( נראה לי )
כשאני בוחר משהו כתוב שזה לא נשלח לארץ.

איך ? למה ?

אני מודיע מראש שאני בור ועם הספר באמזון ומאז שהם התחילו בתור חנות ספרים ועד היום הזמנתי משם 2 דברים שבדרך נס הגיעו .. לרוב אני מוותר כי האתר מאאאאאדדדדד לא ברור לי ולא ידידותי לי.

עכשיו אני משתדל לא להזמין מסין.

* ניסיתי לצלצל לשרות לקוחות שלהם, הם אומרים בהקלטה שאין להם זמן עכשיו בקורונה ומנתקים.

תודה.

boaz avrahami
27-03-20, 12:27
זה היה לך גם לפני הקורונה?

Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94

opl
27-03-20, 13:36
נגמר הסיפור. אין משלוח לארץ. גם אצלי מוצרים שבעגלה כבר מופיעים כאלה שלא נשלחים לארץ. מניח שהם מתרכזים בהפצה בתוך גבולות המדינה מסיבות כאלה ואחרות.

גיא
27-03-20, 14:19
זה היה לך גם לפני הקורונה?

Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94

לא בטוח .. אני באמת ממעט להזמין משם ופעם אחרונה שרציתי אתה עצרת אותי בכוח פיסי ממש ..

נגמר הסיפור. אין משלוח לארץ. גם אצלי מוצרים שבעגלה כבר מופיעים כאלה שלא נשלחים לארץ. מניח שהם מתרכזים בהפצה בתוך גבולות המדינה מסיבות כאלה ואחרות.

ואללה ... אוקי, תודה.

יורם-דרומי
27-03-20, 16:54
שלחתי לשירות הלקוחות של אמזון מייל שאילתה האם המשלוחים חינם לארץ הופסקו,,,,
קיבלתי מענה שבהזמנה הבאה הם יזכו אותי במחיר המשלוח

תנסו

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

nir.samo
27-03-20, 17:06
אם תזמין מוצר שעולה מתחת ל 75 ועם המשלוח זה עובר, עדיין יהיה פטור גם יזכו את המשלוח אחרי זה?

Sent from my H3123 using Tapatalk

erezgur
27-03-20, 17:21
אם תזמין מוצר שעולה מתחת ל 75 ועם המשלוח זה עובר, עדיין יהיה פטור

על פי החוק זה פשוט - אם מחיר המוצר מתחת לרף המס (75$ כיום) וגם החשבונית על המוצר מפרטת את מחיר הפריט ומחיר המשלוח בנפרד - לא יידרשו מיסים.

הערות:
1. כאשר אתה קונה מאמזון כמוכר (לא מוכר צד ג' המוכר באתר אמזון!) הם גובים מראש את כל התשלומים עד הביית ולכן תוכל כאשר אתה מגיע לתשלום לדעת את המחיר הסופי עבורך (אם יעלה יותר - הם משלמים).
2. אם זה מוכר צד ג' - אתה לרוב צריל לשאת בעלויות השחרור בארץ וייתכנו עמלות נוספות.

six 4 life
27-03-20, 20:12
לפני כמעט שבועיים אמזון הודיעה על מהלך תיעדוף למוצרים חיוניים ורק לאוכלוסיה המקומית - כלומר אמזון ארה"ב כרגע משרת רק את ארה"ב, אמזון אנגליה כנ"ל וכך הלאה. בהתאם אמזון גם מחזיקה את הסחורה שנמצאת במקומות האלו ולא מוכרת אותם החוצה עד להודעה חדשה בכל מה שקשור לשילוח בין לאומי. נכון להיום אין קניות באמזון מישראל.

גיא
27-03-20, 21:05
תןדה.

גיליתי בצר לי שחנויות קיי.אס.פי. הגיעו בין לילה עקב מצור הקואונה לעידן ה אי קומרס !

אני יכול / חייב לקנות און ליין ובחור חייכן עם וספה יביא לי את זה תוך כמה שעות ישר הביתה.

ממש כמו במוסקבה ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

זיף
27-03-20, 22:55
אגב מה לגבי איביי? מישהו נתקל בקושי להזמין לארץ?

יובל48
27-03-20, 23:49
תןדה.

גיליתי בצר לי שחנויות קיי.אס.פי. הגיעו בין לילה עקב מצור הקואונה לעידן ה אי קומרס !

אני יכול / חייב לקנות און ליין ובחור חייכן עם וספה יביא לי את זה תוך כמה שעות ישר הביתה.

ממש כמו במוסקבה ;)

כבר זמן רב שהם עלו על העניין.מוכרים הכל,
גם בלי קשר לאלקטרוניקה.

גיא
28-03-20, 00:09
כן. אבל לא היו משלוחים מהירים מהיום להיום עם ווספה

חנן-ג'יפולוג
28-03-20, 01:42
אגב מה לגבי איביי? מישהו נתקל בקושי להזמין לארץ?

כן. הזמנתי כמה מודולים אלקטרוניים לפני יומיים, והיום קיבלתי הודעה שעקב המצב ההזמנה שלי מבוטלת.

lizard
28-03-20, 07:20
למרות שמסומן לי להראות בחיפוש רק דברים שנשלחים לארץ והאתר שואל בכל כניסה אם הכתובת שלי במקרה השתנתה. ( הכתובת שם נכונה)

והוא מראה לי מוצרים שנשלחים לישראל ( נראה לי )
כשאני בוחר משהו כתוב שזה לא נשלח לארץ.

איך ? למה ?

אני מודיע מראש שאני בור ועם הספר באמזון ומאז שהם התחילו בתור חנות ספרים ועד היום הזמנתי משם 2 דברים שבדרך נס הגיעו .. לרוב אני מוותר כי האתר מאאאאאדדדדד לא ברור לי ולא ידידותי לי.

עכשיו אני משתדל לא להזמין מסין.

* ניסיתי לצלצל לשרות לקוחות שלהם, הם אומרים בהקלטה שאין להם זמן עכשיו בקורונה ומנתקים.

תודה.

גם לפני המשבר זה היה. מוצרים שהופיעו בחיפוש ככאלו שנשלחים לארץ לא באמת נשלחים לארץ.
ככלל, כל מה שנמכר דרך אמזון עצמה (או שאמזון היא המוכרת או שהיא המשלחת) היו נשלחים לארץ. כל השאר לרוב לא ואם כן, זה היה יקר.
עכשיו עם המשבר שום דבר לא נשלח, נחכה שיגמר ומקווה שיחזור להיות כמו מקודם.

כרגע קניות מח"ול זה בעיה. לא ממליץ לחפש בכלל.

גיא
28-03-20, 11:24
אח שלי ( ועוד כמה ליצנים בקבוצת ואצאפ של הרחפנים ) טוענים שדברים שהזמינו באלי אקספרס מגיעים ואפילו מגיעים מאד מהר.

כנראה רק לא לחיפה.

A r i
29-03-20, 15:21
Aliexpress עדיין שולחים לארץ ודברים גם מגיעים די מהר כרגע (בדואר התפנו מהעומס של משלוחים מאמזון...),
אמזון הפסיקו לשלוח לארץ (כולל אמזון אירופה) אך פריטים שהוזמנו לפני הבלגן עדיין מגיעים לארץ (עם DHL).

גיא
29-03-20, 15:22
Aliexpress עדיין שולחים לארץ ודברים גם מגיעים די מהר כרגע (בדואר התפנו מהעומס של משלוחים מאמזון...),
אמזון הפסיקו לשלוח לארץ (כולל אמזון אירופה) אך פריטים שהוזמנו לפני הבלגן עדיין מגיעים לארץ (עם DHL).

אז אתה ממליץ על אלי אקספרס ?

A r i
29-03-20, 20:38
אז אתה ממליץ על אלי אקספרס ?

אישית לא הזמנתי מהם לאחרונה אז קשה לי להמליץ אבל ממה שהבנתי המשלוחים שלהם ממשיכים להגיע.
מה יקרה עוד שבוע? קשה להגיד...

opl
29-03-20, 21:14
ברור שעלי מה שמו עובד... לא הבנתם עדיין שזה הכל כדי למוטט את אמזון כדי שסין וג'ק מא יכולו להשתלט על העולם?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200329/641a17f7dc246680c572eaedc4d5ed6f.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

boaz avrahami
02-04-20, 19:00
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200402/e97779670effc00235aefbb9e68ea3b4.jpg

Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94

shachar
17-08-20, 11:59
מי המשלח המקומי של AGP ?

Australia Post Global

shachar