צפייה בגרסה מלאה : ריינג’ר לגיל 16
אני בן 16 עוד חודש ואני חושב לקנות ריינגר,
אני גר בקיבוץ ורוב החברים שלי בקיבוצים השכנים נמצאים במרחק של עד 8 ק״מ
על ידי דרך עפר.
אני מתכנן לעשות רישיון טרקטור וכבר יש לי ניסיון לא רע בנהיגה.
אני יודע שעוד שנתיים יהיה לי רישיון לרכב ולכן אני לא מחפש משהו מטורף
יש לי תקציב של בערך 15,000
המטרה של הכלי היא לעבודות בקיבוץ ונסיעות קצרות בתור כלי רכב ולא יותר
האם אתם חושבים שכדאי?
אשמח לעזרה
שלום מתן
ברוכים הבאים לגיפולוג.
הפתרון שאתה מתאר בהחלט נוח וישים לבני קיבוצים ומושבים. הבן שלי (מעט יותר גדול) כדוגמא, מתנייד ב rzr.
שתי הערות משמעותיות:
1. בגיל צעיר, קל מאוד לאבד את הראש ולהגרר אחרי החבר׳ה. הסיכוי שתמצא את עצמך הפוך עם פגיעה רצינית, חלילה, הוא אמיתי אם אתה לא מספיק חזק מנטלית.
2. בתקציב שציינת תתקשה מאוד למצוא כלי במצב טוב.
מה הידע הטכני שלך לאחזקה עצמית?
האם יש מבוגר שיכול לסייע?
שלום מתן,
1. לא לשכוח עלות ביטוח חובה + ג, ולא להתפתות לחסוך בסעיף זה.
2. תבדוק מחיר הביטוח, ברייזר לנהג בן 16 זה 5+1= 6 אלף ₪ בערך, בריינג'ר מעט פחות אך עדיין לא מעט.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
תוותר חבר,
המחיר שאתה מחפש אפסי, ביטוח בטח שלא יהיה.
אולי תצוד איזה תומקאר..
אני לא יודע מי ממן לך את זה..אבל תנסה להגיע לאזור ה20..
אני יודע שזה קשה במיוחד בגיל שלך,
אהל לקנות נבלה סרוחה.
או להשקיע עוד כמה אלפים ולקנחת נבלה אבל לא סרוחה..זה הבדל גדול תסמוך עלי
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
אני דווקא חושב שהמחיר ריאלי, לכלי שנת 2006 - 2008. ריינג'ר, לא רייזר,שזה מה שפות"ש כתב שהוא מחפש.
נגיד, הריינג'ר שלי, אם הייתי מוכר, זה בערך היה הסכום הריאלי עבורו.
הריינג'ר בכללי, כלי חביב, ה500סמק טרקטור כזה, לא ספורטיבי כמו ה 800 החדשים, אבל החזקים גם ככה לא בתקציב שלך,
בהצלחה!
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
שלום מתן
ברוכים הבאים לגיפולוג.
הפתרון שאתה מתאר בהחלט נוח וישים לבני קיבוצים ומושבים. הבן שלי (מעט יותר גדול) כדוגמא, מתנייד ב rzr.
שתי הערות משמעותיות:
1. בגיל צעיר, קל מאוד לאבד את הראש ולהגרר אחרי החבר׳ה. הסיכוי שתמצא את עצמך הפוך עם פגיעה רצינית, חלילה, הוא אמיתי אם אתה לא מספיק חזק מנטלית.
2. בתקציב שציינת תתקשה מאוד למצוא כלי במצב טוב.
מה הידע הטכני שלך לאחזקה עצמית?
האם יש מבוגר שיכול לסייע?
אני מוקף בחברה מספיק טובה ואני יודע את חשיבות הנושא של הלחץ החברתי
האם כדאי לי לגייס עוד קצת ולהגיע ל20 אלף?
בגדול אני יודע לעשות טיפולים <שמן וכו) אך לא יותר מזה, אני מתכוון אבל, ללמוד הכל על הכלי שלי ואיך לטפל בעצמי בכל בעיה
אבא שלי לא מאוד מבין בתחום אבל הוא ישמח לעזור
תודה
- - - Updated - - -
תוותר חבר,
המחיר שאתה מחפש אפסי, ביטוח בטח שלא יהיה.
אולי תצוד איזה תומקאר..
אני לא יודע מי ממן לך את זה..אבל תנסה להגיע לאזור ה20..
אני יודע שזה קשה במיוחד בגיל שלך,
אהל לקנות נבלה סרוחה.
או להשקיע עוד כמה אלפים ולקנחת נבלה אבל לא סרוחה..זה הבדל גדול תסמוך עלי
התקציב הוא מהכיס שלי ואני לא בטוח כמה כדאי לי להוציא, בטח שלא יותר מ20,
אבל שווה לי למשוך עד 20,000? איזה רכבים יש בתחום הזה? על מה אתה ממליץ?
תודה
שוב תלוי מה אתה רוצה ממנו..לטייל לעבוד לעשות ממנו רכב קיבוץ...צריך 4 על 4 או לא..
אני גם מעריך שניתן למצוא בתקציב ריינג'ר, אך תצטרך להשקיע בחיפוש ולהיעזר במי שמבין כדי לא לקנות נבלה.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
אם תציין מאיפה אתה בארץ, אשמח לבוא לסייע בבדיקה של כלי מועמד, כמובן ללא התחייבות מצידי, אני לא מוסך מורשה לבדיקות, סתם בעל כלי כזה כבר 5 שנים, עבדתי פעם במוסך של כלים כאלה ועשיתי את כל התיקונים האפשריים בשלי מאז שהוא אצלי.
יכול לסייע בהובלה מהקונה, אלייך הביתה.
בניגוד לרוב כאן - אני אומר שגם בזול אפשר למצוא כלי שיהיה מספיק בסדר. מיול 'קטן' שיהיה 2x4 - סבלנות ולשבת על הלוחות ואפשר למצוא כלי נוסע ותקין. אולי הוא לא ייראה טוב, אולי הצמיגים ישנים, בטח בלי קבינה - אבל הכל שטויות. כלי כזה שנרכש במצב לא רקוב ותקין מכנית - לאט לאט מסדרים, בינתיים אפשר לתת לו לעבוד.
אסף.
אני עם אסף וגם אם תיפול ותפסיד את כל ה-15 אלף זה לא נורא.
אתה בן 16 וזה נראה סכום עתק (ואני לא מזלזל בסכום או בכסף בכלל) אבל אם תיקח את זה כחוויה זה יכול להיות כיף גדול ויש סיכוי שבסוף תתמכר ותחזיק ג'יפים כמו רוב הגולשים פה וגם תבזבז עליהם מלא כסף.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
ליפול ב15 אלף ש"ח בגילו, זה בערך כמו שאני אפול ב100 אלף ש"ח, וזה מכה לא קלה בכל מקרה.
צריך לבחור כלי סביר, זה אולי יקח זמן וצריך סבלנות, אבל אפשרי.
בניגוד לרוב כאן - אני אומר שגם בזול אפשר למצוא כלי שיהיה מספיק בסדר. מיול 'קטן' שיהיה 2x4 - סבלנות ולשבת על הלוחות ואפשר למצוא כלי נוסע ותקין. אולי הוא לא ייראה טוב, אולי הצמיגים ישנים, בטח בלי קבינה - אבל הכל שטויות. כלי כזה שנרכש במצב לא רקוב ותקין מכנית - לאט לאט מסדרים, בינתיים אפשר לתת לו לעבוד.
אסף.
+1.
פולריס ריינג'ר או מיול בן 10-12 שנים, כלים ששורדים די יפה.
חפש כזה יד נמוכה ואחד שהחזיק בו כמה שנים, סביר להניח שטופל כמו שצריך, הכי יקר זה המנוע אז לבדוק טוב, כל השאר מסביב אפשר למצוא חלקים בכל מיני דרכים משומש/חדש, תיקונים לא זולים אבל עדיין זה לא יחשב כנפילה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.