צפייה בגרסה מלאה : בשר "איכותי"
נתקלתי בכתבה על תעשיית הבשר ,יותר פעם קניתי את התוצר שלהם בכל מיני הזדמנויות בטיולים בצפון.
אז החלטתי לשתף ולהניח את זה כאן
https://youtu.be/jOUAWduTkvE
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
המלצה למסעדה טובה בגזרת דרום הכנרת
https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?share_fid=22239&share_tid=115150&url=http%3A%2F%2Fwww%2Ejeepolog%2Ecom%2F forums%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D115150&share_type=t&link_source=app
Sent from my iPhone using Tapatalk
אם אתה מטייל בצפון- מומלץ בחום להגיע למשווקים שמוכרים את הבשר של משק שניידר. אחד החברים אצלנו בקבוצה הוא גיס של קצב מרמת הגולן- שמסדר לנו לפעמים מהבשר הזה. את הבשרים של משק שניידר- משק שהקימה משפחה שורשית מרמת הגולן- ניתן להשיג באיטליז של המושבוץ- מסעדה שבעליה הוא ארז רגב, אדם נדיר עם הבנה מאוד מעמיקה של מזון- ובנוסף, הוא אחד השותפים שהקימו את איש שטח- כך שאתה יודע שתודעת שירות והגינות הם עקרונות חשובים אצלו.
כל כך הרבה בשר טוב באזור שלנו...אתה מוזמן להגיע להרבה מקומות פעם הבאה שתילה תגיד לי מאיפה אתה נוסע ואכוון אותך למקום איכותי קרוב
Sent from my Redmi 8A using Tapatalk
GodsFather
18-04-20, 18:22
נתקלתי בכתבה על תעשיית הבשר ,יותר פעם קניתי את התוצר שלהם בכל מיני הזדמנויות בטיולים בצפון.
אז החלטתי לשתף ולהניח את זה כאן
https://youtu.be/jOUAWduTkvE
Sent from my SM-G950F using Tapatalkיש כאן שרשור על הכתבה הזו בדיוק ואחד הגולשים שחבר של הבעלים טוען שמדובר בפייק ונסיון סחיטה את הבעלים...
אנסה למצוא אותה אם לא ימצאו לפניי.
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
GodsFather
18-04-20, 18:23
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?p=877736
הנה, כאן
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
מי שחושב שבמקומות אחרים זה אחרת, שיבושם לו.
אני מזמן הבנתי שכדי לחיות בצורה נורמלית צריך לטמון אץ הראש בחול בהרבה מאוד תחומים.
GodsFather
18-04-20, 21:23
מי שחושב שבמקומות אחרים זה אחרת, שיבושם לו.
אני מזמן הבנתי שכדי לחיות בצורה נורמלית צריך לטמון אץ הראש בחול בהרבה מאוד תחומים.או לברר לעומק ולבחור נכון
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
אם אתה מטייל בצפון- מומלץ בחום להגיע למשווקים שמוכרים את הבשר של משק שניידר. אחד החברים אצלנו בקבוצה הוא גיס של קצב מרמת הגולן- שמסדר לנו לפעמים מהבשר הזה. את הבשרים של משק שניידר- משק שהקימה משפחה שורשית מרמת הגולן- ניתן להשיג באיטליז של המושבוץ- מסעדה שבעליה הוא ארז רגב, אדם נדיר עם הבנה מאוד מעמיקה של מזון- ובנוסף, הוא אחד השותפים שהקימו את איש שטח- כך שאתה יודע שתודעת שירות והגינות הם עקרונות חשובים אצלו.מצטרף להמלצה, על משק שניידר אנשים טובים במיוחד ובשר טוב עוד יותר
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
הדבר היחיד שהיינו קונים מהם זה את הפרים שמייצרים את הסטייקים העתידיים שיוולדו להם. בזה הם היו בהחלט טובים. אחלה סימנטלים היו להם.
הפללה/סחיטה או לא, מה שבאמת דיכא (אותי לפחות) בסיפור היה תגובת עובדי המפעל. כל עוד התחקירן עבד איתם במסווה, רבים מהם הביעו חוסר סיפוק מהתנאים ודיברו באופן פתוח על המחדלים הסניטריים והתפעוליים בקו הייצור. אבל כשהוא חשף את עצמו ובא לשאול אותם כמה שאלות 'מבחוץ' הוא זכה לכתף קרה ושלל גידופים שכמעט הדרדרו לאלימות פיזית.
מבחינה רציונלית, הייתי מצפה שישמחו לדבר איתו ולעזור לו (כמובן בעילום שם) לעקור את התופעות הפסולות שכולם מכירים. אבל כשהוא חשף עצמו כתחקירן מהטלוויזיה, זו הייתה בגידה! הרי הם חשבו שהוא אחד מהם! ניכר שהעובדה שהוא הוליך אותם שולל חשובה להם הרבה יותר מהבטיחות, שלהם או של הלקוח. ובכלל, מסתבר שהרציונל עף מהחלון כשמאיימים לך על הפרנסה.
פסיכולוגיה של הפרולטריון... מזכיר לי את ה'ברוגז' שעובדי הייצור אצלנו היו עושים למהנדסים ולשאר בעלי תפקידים טכניים כשאלו היו נוחתים ישר מאחורי שולחן במשרד או מכונה בפיתוח מבלי לעבור חודש 'טירונות' בקו ההרכבה.
נתקלתי בכתבה על תעשיית הבשר ,יותר פעם קניתי את התוצר שלהם בכל מיני הזדמנויות בטיולים בצפון.
אז החלטתי לשתף ולהניח את זה כאן
https://youtu.be/jOUAWduTkvE
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
לפי דעתי אלו תמונות שפשוט הוצאו מהקשרם חבל סתם לעשות שיימינג למקום...אני באופן קבוע אוכלת שם ומאוד מרוצה תמיד הבשר טרי וטעים, הייתי נותנת להם עוד צאנס במקומך, חבל לפספס בשר איכותי
יפה שנרשמת לפני שעה בכדי להגן עליהם..מניח שגוגל אלרטס עובד חזק אצלם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מי שחושב שבמקומות אחרים המצב הרבה יותר טוב, שיבושם לו.....
כמו שנאמר - לפעמים עדיף לא לחשוב על זה.
לפי דעתי אלו תמונות שפשוט הוצאו מהקשרם חבל סתם לעשות שיימינג למקום...אני באופן קבוע אוכלת שם ומאוד מרוצה תמיד הבשר טרי וטעים, הייתי נותנת להם עוד צאנס במקומך, חבל לפספס בשר איכותי
מה איכותי מה? נרשמת פתאום וזה הדבר הראשון שיש לך לומר באתר שטח?
אז אומר לך משהו, קניתי אצלכם בחנות ברמת השרון במשך הרבה שנים. כל חודש במאות שקלים.
שילמתי את המחיר היקר שדרשתם מתוך אמונה שהבשר איכותי בהתאם, ואותו נתתי לילדים שלי לאכול.
שיקרתם לי. למחיר היקר לא היה כיסוי.
הפרתם את הדבר הבסיסי בין חנות ללקוח - אמון.
אתם מוחרמים, ולא אסלח לכם.
ואת פוייה[emoji1]..
נו באמת..לקחתם את זה קשה מידי
מודה שלא הכל שם קשורה אבל כל תוכנית תחקירים צריכה לנפח קצת מצידה כדי שיהיה לזה קצת רייטינג.
Sent from my Redmi 8A using Tapatalk
עוד פעם אחת רואה את הסרטון הזה ואני הופך לצמחוני כמו 3/5 מהבית, אי אפשר לביים דבר כזה, שיתיבשו ויתבישו.
לפי דעתי אלו תמונות שפשוט הוצאו מהקשרם חבל סתם לעשות שיימינג למקום...אני באופן קבוע אוכלת שם ומאוד מרוצה תמיד הבשר טרי וטעים, הייתי נותנת להם עוד צאנס במקומך, חבל לפספס בשר איכותי
אין לי מושג מי זאת, ואני מבין שהיא רק נרשמה וישר הגיבה ספציפית על הנושא הזה-אבל אני בהחלט שוקל את דבריה בכובד ראש ומאמין לה, כי היא אמינה, מהימנה ויודעת על מה היא מדברת.
לפי דעתי אלו תמונות שפשוט הוצאו מהקשרם חבל סתם לעשות שיימינג למקום...אני באופן קבוע אוכלת שם ומאוד מרוצה תמיד הבשר טרי וטעים, הייתי נותנת להם עוד צאנס במקומך, חבל לפספס בשר איכותי
אכן משעשע שיש אנשים שנרשמים לאתר שטח כדי להגיב על כתבה על בשר.
כנראה שאותם אנשים שמשקרים בבשר, משקרים גם פה (ומסתירים את הקשר שלהם לעסק).
האמת סתם הגבתי בשביל שזה ישאר למעלה. עם מיכל כל כך מתאמצת, לא נעזור?
מתי האנשים האלו ילמדו, שכל תגובה רק מציפה את זה במנועי חיפוש.
אם אין לך תשובה טובה, טובה מאוד, תשתוק.
boaz avrahami
20-04-20, 00:35
סליחה מכולם אבל לטעמי כתבה פופוליסטית.
רובכם לא ראה איך גדלים העופות והפרות ואיך נראית משחטה מבפנים.
הבשר לא מגיע סטרילי ולא מעובד באופן סטרילי.
זיופי בשר זה כאשר מוכרים פיגולים כבשר.
כאשר מחזירים בשר מקולקל ומסריח וטובלים אותו בחומץ בכדי להעלים ריח של מקולקל.
לא מכיר את המפעל הזה או הבעלים ולדעתי מעולם לא אכלתי בשר שלהם אבל אם הם נחשבים על ידי חובבי בשר כמפעל איכותי אז הם כנראה עשו עבודה טובה.
והקשקוש הזה של שומן בהמבורגרים...
מי מוכן לאכול המבורגר בלי שומן. יבש... שיקום.
לסבא רבא שלי היה מפעל לבשר.
הסיפור שהלך במשפחה על נקנקיות אומר שלא חשוב מה הכניסו למטחנה- בצד שני זה היה יוצא כשר.
ללמדך מה הכלל הנהוג בנקניקיות.
בקיצור, לא נפלתי.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
לא מוכן לקבל מה שחלק כתבו פה - שבכל מקום זה ככה וצריך לטמון את הראש בחול, אני לא מוכן לאכול מוצרים שנחשדים כזבל. אי אפשר להסתיר ממני ריח של בשר לא תקין וגם אם מנסים - בבישול החרא צף. בועז אני מאוד מקווה שהמצב שונה היום מאשר לפני כמה עשרות שנים ביחס לבשר ולאוכל שלנו, אנשים התקדמו ולמדו מה זה בשר טוב והמבורגר טוב ופחות אוכלים את הזבל של פעם.
אם במרינדו חושבים שעשו איתם עוול ויש דברים לא כשרים - שיתבעו ויוכיחו חפותם, אני בטוח לא אכנס לשם עד אז, כמו שכתבתי בעבר.
בגלל הדברים האלה אני בררן מאוד בבשר שאני אוכל במסעדות ובמסעדות שבהן אני אוכל, בדרך כלל מעדיף לקנות בשר טוב וטרי ממקומות ואנשים שאני סומך עליהם ולהכין לבד, כמעט תמיד יוצא לי יותר טוב. גם המבורגר אני לא אוכל בכל מקום ולבית אני דואג שיטחנו לי בשר מול העיניים ולא לוקח מוכן בדרך כלל. אם מישהו מאכזב ואני מקבל את הרושם שיש בעיה או שעובדים עליי אני לא מהסס לסמן עליו איקס, גם אם הוא חבר.
לגבי המחירים - אני כותב בוודאות שלא משתמעת לשתי פנים - אנשים הפכו חזירים.
יש לי חברים שמתעסקים בבשר ואני משתדל פחות לקנות אצלם למרות שהבשר טוב והם אנשים טובים כי המחיר כבר לא הגיוני (בעבורי, באופן אישי). לא מזמן ביקרתי במקום שנחשב אחד המוסדות הטובים בארץ לבשר במטרה לקנות כמה נתחים יפים להכין בבית, אמרתי יאללה נשלם קצת יותר ונקבל בשר מקומי ואיכותי, הגעתי ראיתי את המחיר על הקיר וברחתי מהר. אלא אם הבשר מעוטר בדפי זהב ומשובץ יהלומים, אני לא אשלם 200 שקל לקילו אנטריקוט, גם לא 180.
כדי לצאת חיובי אני אסיים עם המלצה למסעדת המבורגר טובה "כביש 90" בצומת מחניים. לא יודע איך הם מכינים ומה שמים בבשר אבל אני מרוצה בינתיים למרות שגם שם המחיר לא זול.
כדי לצאת חיובי אני אסיים עם המלצה למסעדת המבורגר טובה "כביש 90" בצומת מחניים. לא יודע איך הם מכינים ומה שמים בבשר אבל אני מרוצה בינתיים למרות שגם שם המחיר לא זול.
המממממ.....
מסכים אתך שהמחיר לא זול, ודרך אגב, גם איכות הבשר בסדר+, אבל לגבי השרות והטיפול בבשר....במחיר הזה??? אני מצפה ליותר.
הם מתהדרים בשם של "מסעדת האם" Meatshos בקצרין, שם זה כבר רמה אחרת.
מסכים לגבי מה שהוא לכאורה התנהלות פושעת- בשר פג תוקף שנטחן מחדש, או בשר שהוחזר ומעובד כך או אחרת אבל....
דברים שנופלים על הרצפה, עובדים שמעשנים או לא מקפידים על הגיינה.... אם אתם חושבים שיש מקומות שזה לא קיים בהם- נא להתעורר. לא יודע לכמה מכם יצא לעבוד או לשהות במטבח תעשייתי. יש דברים שאתם פשוט מעדיפים לא לדעת.
אמנם תחום העיסוק שלי (בעבר) היה גידול הבשר ולא מה שקורה אחרי השחיטה, אבל יצא לי לראות קצת מה קורה הלאה בשרשרת (עיבוד) המזון.
אם יש מסעדה שבה הבשר טעים, ולא שומעים על מקרים בהם קיבלו קלקול קיבה, אני לא שואל שאלות.
לגבי המחיר- אני כבר הרבה זמן לא מעורה בעלויות, אבל זה לא סוד גדול שבמדינה שלנו מגדלים חזירים (מהסוג שהולך על שתיים).
במחיר הזה??? אני מצפה ליותר.
נאמר בהקשר אחר, אבל זה בדיוק העניין.
אני לא חושב שמי מהנוכחים (פה בפורום לפחות) חי באשליות על איך מתנהלת משחטה. אבל במחירים כאלה הציפייה היא לסטנדרטים גבוהים יותר, גם של חומרי גלם וגם של כח אדם.
המממממ.....
מסכים אתך שהמחיר לא זול, ודרך אגב, גם איכות הבשר בסדר+, אבל לגבי השרות והטיפול בבשר....במחיר הזה??? אני מצפה ליותר.
הם מתהדרים בשם של "מסעדת האם" Meatshos בקצרין, שם זה כבר רמה אחרת.
אתה מתבלבל במסעדות..
המסעדה שאתה כותב לגביה היא אכן סניף של מיטשוס מקצרין ובבעלות מיטשוס..הם יושבים בצומת שדה אליעזר.
הרמה לא יכולה להיות אחרת כי זה מנוהל על ידי אותו בעלים פיזית, מודה שלא ביקרתי שם מעולם.
מכיר את הבעלים, הוא לימד אותי כמה דברים על בשר טוב ופעם הייתי קונה אצלו בשר כמעט כל יום..היום פחות.
אני מתכוון למסעדה בצומת מחניים עצמה. "נקראת כביש 90".
"חזירים"...
"מחירים כאלה"....
אכלתי פעם במרינדו. במסעדה שלהם ליד עין גב. לא עפתי אבל היה בסדר גמור.
לא קיבלנו קלקול קיבה. כן קיבלנו זפטה למוח מהמחירים.
אבל אתם מכירים היום מסעדות בשר בישראל שהמחירים בהן אינם כאלה?
אתם מכירים מסעדות בשר טובות שזוג יוצא מהן אחרי ארוחת 3 מנות כולל שתיה בפחות מ-500 שקל?....
קל להפטיר "חזירים".
אבל כדאי לקחת בחשבון שרק חלק מאוד קטן מהמחירים האלה נשאר לבעל המסעדה בכיס.
עלויות מטורפות של החזקת עסק בישראל: שכר דירה, ארנונה, חשמל, מים, מיסוי הזוי ופושע, אגרות מכל כיוון, רגולציות לא שפויות, שכר עובדים, ביטוחים, מה לא. ועכשיו בזמן הקורונה נכנסו גם חברות השליחויות תאבות בצע, שדורשות כשכר טרחה עשרות אחוזים ממחיר מנה.... בסוף הכל מתגלגל על הלקוח.
כן, זה יוקר המחיה הלא שפוי בישראל, שהוא חלק ממדיניות ברורה ומתוכננת היטב של שוד הציבור על ידי שלטון פושע. הוא שמוביל למצב הזה, שמנת סטייק במסעדת בשר טובה יכולה לעלות 150-180 שקל. כן, מנה אחת. רק סטייק אחד.
על זה אמר פעם הרב אמנון יצחק - "סטייק הם רוצים לאכול.... אף אחד לא מכריח אתכם לאכול סטייק. תאכלו פלאפל!"
חברים, החזירים אינם נמצאים בשטחי המרעה של מגדלי הבקר.
גם לא אצל בעלי מפעלי הבשר, וגם לא מאחורי הקופה במסעדת בשר כזו או אחרת.
החזירים האמיתיים, השמנים, החמדנים, הנבזיים, האויבים הישירים שלכם - הם יושבים בכנסת ובקריית הממשלה בירושלים.
את הטענות ואת הזעם יש להפנות אליהם. הם המנוולים, הם הרעים בסיפור הזה ועליהם אתם צריכים לקום ולעלות ולהיפרע מהם על כל העוולות שהם מעוללים - ואני אעצור כאן בנוגע למה עוד צריך לעשות להם, אבל אתם מכירים ומבינים טוב מאוד.
לעניין מה קורה ברפתות ובלולים ובדירים ובחזיריות - ואחר כך במשחטות ובמפעלי הבשר - ואחר כך במטבחים מוסדיים ומטבחים צבאיים ובמטבחי בתי מלון ומסעדות.... אכן, מוטב לא לחשוב על זה..... אחרת תיאלצו להפוך מהר מאוד לצמחונים/טבעונים ויותר מזה - אתם כבר לא תכניסו לפה שום דבר שלא הוכן בבית, במטבח הפרטי שלכם.
חייב להצטרף אבל לתת תמונה קצת אחרת:
לקוח שלי מפעל וחנות בשר (מאילו שנחשבים איכותיים).
אני מגיע אליהם מספר פעמים בחודש, לעולם ללא תאום מראש ותמיד רשאי להיכנס לכל מקום ולכל מחלקה וחדר קירור במפעל ובחנות.
בעברי, במשך 6 שנים ניהלתי 2 מפעלי מזון - כך ש"קצת קשה" למכור אותי בנושא.
מעולם לא ראיתי במקום טיפול לא נאות בבשר.
מעולם לא ראיתי בשר מקולקל נטחן או מועבר בחומץ או כל טיפול "החייאה" אחר.
כך זה אצל הלקוח שלי ואני רוצה להאמין שכך זה אצל כל המפעלים והקצביות האיכותיים.
(ד.א. אנחנו מזמן לא אוכלים סטייקים במסעדות - אשתי והילדים טוענים שבבית יותר טעים!:cool:)
אני מגיע מבית רוסי ואצלנו לוקחים את תאריכי התפוגה בע"מ, כמו שרק אנשים שגדלו בצנע יודעים לעשות. יש איזה קומון סנס שמפתחים עם הזמן ואומר שאחרי יומיים-שלושה כבר צריך להקפיא או להשרות בשר טרי אם רוצים לשמור עליו ראוי למאכל, וכמה ימים אחרי זה הוא כבר מתקלקל. אז לא התרגשנו כשטיב-טעם עשו את זה ולא התרגשנו עכשיו כשראינו את זה, וגם הקטע עם המדבקות לא כזה הפריע לנו. הלקוח המערבי הוא חיה פרנואידית ולא תמיד רציונלית שדורשת תחבולות כאלה דרך קבע, אחרת חצי מהאוכל בסופרים ילך לפח מדי יום. (כי הרי אי אפשר להשאיר מדף חצי ריק - חייבים להראות שיש הכל בשפע!)
אחוז השומן בהמבורגרים האלה היה גבוה מדי, חד-משמעית. כמובן שצריך קצת שומן בכל בשר טחון, אבל זה היה מוגזם. ואני לא רוצה לדעת איך הוא נטחן ומה עוד נכנס לשם, בדיוק כמו לנקניקיות שבועז הזכיר... אבל במחירים של העסק המדובר הייתי רוצה לחשוב שהתייחסו לעסק קצת יותר ברצינות ולא כמו במשחטה תעשייתית. ואולי דווקא כאן הטעות, כי לפחות למשחטה תעשייתית יש סטנדרטים ופה במפעל הקטן הכל בקומבינות. בדיוק כמו שקשה יותר לקבל הרעלת מזון במקדונלד'ס מאשר במסעדה פרטית קטנה עם מטבח מטונף.
אגב, אף פעם לא קנינו אצל החבר'ה האלה, אבל הפעמיים היחידות בשלושים שנה שראינו בעיות עם בשר בארץ היו דווקא בשופרסל שמכרו לנו (בשתי הזדמנויות) עוף עם תולעים. וגם אז לא חטפנו קלקול קיבה... אם כי צילמנו כמה תמונות וסרטון וקיבלנו הרבה תלושי קניה אח"כ.
הבעיה הגדולה יותר במפעל הזה, וזה מחזיר אותי לתגובתי הראשונה בשרשור, היא היחס המזלזל של העובדים לכל הנושא. ניכר שהם לא גאים בעבודתם ולא לוקחים אותה ברצינות, ולא קשה לנחש שזו פונקציה של ניהול לקוי ושכר נמוך. אז אם הלקוחות משלמים הרבה אבל בעלי החברה שוכרים כח אדם זול ומנהלים גרועים - לאן הולך הכסף?
זו הבעיה האמיתית פה, ועל כך לדעתי מן הראוי להחרים את התוצרת שלהם.
מניתי לך לאן הולך הכסף.
משם הכל מתחיל. כל סיפור חורבן החיים כאן. זה מה שדופק את המשק הישראלי בכל המגזרים והענפים. מה שחיסל את החקלאות ואת התעשיה, ואת כל מה שלא היי-טק. מה שבקרוב, גם ובעיקר בגלל מכת הקורונה, יחסל את מדינת ישראל סופית, אם לא נתעשת כאן תיכף ומיד. כי אנחנו כבר על פי התהום.
הכל מתחיל במיסוי מטורלל, ברגולציה הזויה, באכיפה בלי סוף, בהוצאות שוטפות בשמים, בשחיתות מטורפת, בבחירות בכל חצי שנה.... מי יממן את כל זה? כמובן - האזרחים. ובעיקר העצמאים, בעלי העסקים. אז ככה זה נראה.
ולכן כשההוצאות השוטפות שלך לא שפויות, אתה מוכרח לגבות מהלקוחות שלך סכומי עתק ולשלם לעובדים שלך שכר מגוחך, כדי שבסוף תישאר עם משהו להביא הביתה.
בלי קשר - מה שרואים בתחקיר אכן דוחה ברמות אחרות ומקבל משנה תוקף אל מול המוניטין והמחירים שלהם.
אבל אם אתה זוכר את תחקיר בתי המלון באילת, גם זה משהו שגורם לך לא לנסוע לשם שוב עם הילדים לעולם.
אז לאן כן?........ אני נוטה להאמין שכמעט כל מטבח של בית מלון בכל מקום בעולם מתנהל ככה, פחות או יותר.
polar bear
20-04-20, 21:34
כמות האנשים פה שמעבדת את הבשר לבד בבית מאכזבת.
תגיד דריש, נקניק רפואי אפשר לשמר בהקפאה?
דרור מותק, הכל אנשים גם האלה שאתה שונא וגם בעלי עסקים כאלה ואחרים שמתנהגים בצורה מושחתת ומלוכלכת. כי הכל אנשים. ואם את הכל הכסף לוקחת המדינה , אז איך בסוף לכל המסכנים האלה שמוכרים לך אוכל ביוקר יש לנדקורזר "חדשה" ?
אבל אם אתה זוכר את תחקיר בתי המלון באילת, גם זה משהו שגורם לך לא לנסוע לשם שוב עם הילדים לעולם.
אז לאן כן?........ אני נוטה להאמין שכמעט כל מטבח של בית מלון בכל מקום בעולם מתנהל ככה, פחות או יותר.
לא הכרתי אז הלכתי לראות ביוטיוב, אכן לא מפתיע. מה שכן, לאור מה שראיתי שם הופתעתי לטובה מהנקיון והסטנדרטים הגבוהים של המטבחים הצבאיים שעבדתי בהם. כנראה שהכל יחסי.
הצחיק אותי קצת התחקיר שעשו עם הנקיון בחדרי המלון (לא זה של המטבחים). למה שיהיה לי אכפת אם החליפו את המצעים או לא כל עוד הם נקיים ברמה סבירה? ואם אדם אחד שהה בחדר לילה אחד, בשביל מה להחליף את כל המגבות שלו? להפך, לדעתי זה בזבוז ופגיעה מיותרת באיכות הסביבה עם כל הדטרגנטים והחשמל שילכו על כביסה מיותרת. אבל אולי זה בגלל שאני מילניאל ולדור שלי יש סדר עדיפויות שונה.
תגיד דריש, נקניק רפואי אפשר לשמר בהקפאה?
שאלה מכשילה, שכן נקניק רפואי אינו מכיל בשר (או כל חומר מזין אחר מהחי או הצומח) ולכן אינו מתקלקל לעולם. :D
בדיוק כמו לנקניקיות שבועז הזכיר...
בואו נעשה גם כאן סדר:
לפחות במפעלים הגדולים והמסודרים, בתוך הנקניקיה מוכנסת "פסטה" - זוהי מעין "משחה" המופקת משאריות הבשר על העצמות לאחר הפרדת החזה/פרגיות וכד'.
מכונה אוספת את הפסטה ומעבירה לעיבוד.
אין נוצות, אין צפורניים, ועוד ועוד...
ואם תבקשו יפה, אולי אתרצה ואספר לכם מה יש בפלפל השחור שלכם, בפפריקה וכד...
סתם, סודות מקצועיים.
ואני עדין קונה תבלינים אז כנראה שזה בסדר...
polar bear
21-04-20, 10:40
נקניק רפואי שמוכן בבית מחומרים טבעיים בלבד . בעיקר בשר עוף שבושל לפני הפיכתו למשחה. מתקלקל מאד מהר כי אין בו חומרים לא טבעיים. בכל מקרה מתכנן לנסות השבוע או שבוע הבא.
הנקניק הזה הוא אולי הדוגמה הכי קיצונית למוצר שכשהוא מוכן במפעל הוא כימיכלים עם טעם ובבית הוא עוף מעובד בצורה מסוימת.
חידשת לי, כנראה שלא ביליתי מספיק זמן ברוסיה סובייטית כדי להכיר את הגרסה הביתית הראויה. אצל כל הרוסים שאני מכיר זו בדיחה בסגנון של 'עוגת חנק' או 'לוף' בעברית, שמתייחסת לנקניק הכי זול שאפשר לקנות/לייצר משאריות ורק לנחש מה נכנס אליו. בסופרים הישראלים יש קרוב משפחה של המוצר המדובר שנקרא 'מורטדלה', והוא עוד נחשב לגרסה אריסטוקרטית יחסית.
"עוגת חנק" נקראת "עוגת הצ" כי אתה לא מספיק אפילו להגיד "הצילו".
סתם ללמדך.....:cool:
GodsFather
21-04-20, 13:07
חידשת לי, כנראה שלא ביליתי מספיק זמן ברוסיה סובייטית כדי להכיר את הגרסה הביתית הראויה. אצל כל הרוסים שאני מכיר זו בדיחה בסגנון של 'עוגת חנק' או 'לוף' בעברית, שמתייחסת לנקניק הכי זול שאפשר לקנות/לייצר משאריות ורק לנחש מה נכנס אליו. בסופרים הישראלים יש קרוב משפחה של המוצר המדובר שנקרא 'מורטדלה', והוא עוד נחשב לגרסה אריסטוקרטית יחסית.לך תגיד לאיטלקי שמורטדלה זה נקניק ציפורני תרנגולות...
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
polar bear
21-04-20, 14:53
אני לא רוסי אבל הוא כן
https://www.youtube.com/watch?v=wNHtwk30Cq4
אני חושב שהוא רומני ולא רוסי..
מה שכן הוא גאון..הכיתוב מלא טעויות כתיב וזה קורע
Sent from my Redmi 8A using Tapatalk
לפחות נקניק נתנו היהודים לרוסים.
קאלבאסה - נקניק ברוסית, הגיע מצירוף המילים העבריות - "כל בשר". המצאה יהודית לניצול כל חלקי החיה בקולחוזים
האפלים של ברה"מ.
אז איך בסוף לכל המסכנים האלה שמוכרים לך אוכל ביוקר יש לנדקורזר "חדשה" ?
אני לא יודע במה כל אחד מהם נוסע.
האם אתה יודע?.... מה שנת הייצור של איזה אוטו של בעל כל מסעדה ומסעדה?.....
או שאתה סתם מקליד?....
כאילו, בנאדם צריך לנסוע באוטו ישן בן 20 כדי שתשתכנע שיקר כאן?....
מבטיח לך שלעומת ההוצאות השוטפות של מסעדה, האוטו או התשלומים לליסינג עליו מדי חודש, זה הכסף הקטן.
polar bear
21-04-20, 19:16
מחילה מכבודך. כמו שהודעתי לך בשרשור השני - ניצחת.
בואו נעשה גם כאן סדר:
לפחות במפעלים הגדולים והמסודרים, בתוך הנקניקיה מוכנסת "פסטה" - זוהי מעין "משחה" המופקת משאריות הבשר על העצמות לאחר הפרדת החזה/פרגיות וכד'.
מכונה אוספת את הפסטה ומעבירה לעיבוד.
אין נוצות, אין צפורניים, ועוד ועוד...
ואם תבקשו יפה, אולי אתרצה ואספר לכם מה יש בפלפל השחור שלכם, בפפריקה וכד...
סתם, סודות מקצועיים.
ואני עדין קונה תבלינים אז כנראה שזה בסדר...בתכלס מענין מאוד מה יש בתבלינים, חוץ מקמח וקןרונפלור שאני מכיר .
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
בתכלס מענין מאוד מה יש בתבלינים, חוץ מקמח וקןרונפלור שאני מכיר .
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
אצלנו בבית נוהגים לקנות תבלינים לפני פסח בכמות שתספיק לכל השנה
בהכשר מהודר.
הבדצי"ם הרציניים, לא חותמים על כשרות לפסח לתבלינים עם תוספים.
אז למי הם כן חותמים? למי שמשלם להם יותר?.....:confused:
אבל ברצינות, עזוב לרגע את דעתי על מוסד השגחת הכשרות.
אני אמנם לא דתי, למעשה אתאיסט מוחלט - אבל מכבד את מי שמאמין ורוצה הכשר בד"צ (רק שלא יכריחו אותי). רק תסביר לי מה הקשר בין כשרות והיגיינה?...............
אז למי הם כן חותמים? למי שמשלם להם יותר?.....:confused:
אבל ברצינות, עזוב לרגע את דעתי על מוסד השגחת הכשרות.
אני אמנם לא דתי, למעשה אתאיסט מוחלט - אבל מכבד את מי שמאמין ורוצה הכשר בד"צ (רק שלא יכריחו אותי). רק תסביר לי מה הקשר בין כשרות והיגיינה?...............
לא התייחסתי להגיינה. כתבתי על התוספים.
כשכתוב על האריזה 100 אחוז פלפל שחור.
בפסח לא יוסיפו לו כלום כשהוא בהכשר בד"ץ שמכבד את עצמו (לא כול הבדצי"ם)
גם ידוע שהרגישים לחלב, גם אתאיסטים, יקפידו לקנות מוצרי פרווה
בהכשר מהודר שמבטיח היעדר חלב.
קמח מנופה בהכשר מהודר, יהיה נקי מחרקים.
לא יהיו תולעים בדגים בהכשר מהודר.
הגיינה... גם יש על הדרך במקרים רבים ובעיקר במוצרי בשר.
כשמכשירים מוצרי בשר, המשטחים של השטיפה והמליחה חייבים כשרותית
להיות נקיים לחלוטין מהליין הקודם
כך שהבשר בוודאות לא סופח שאריות שמי יודע כמה זמן
חנו שם קודם
אצלנו בבית נוהגים לקנות תבלינים לפני פסח בכמות שתספיק לכל השנה
בהכשר מהודר.
הבדצי"ם הרציניים, לא חותמים על כשרות לפסח לתבלינים עם תוספים.
שים בצד מה שדרור ציין (ע״ע אישור כשרות לנקניקים בהם המייצב הוא חלבון חלב באחוז ״בטל בשישים״..),
תבלינים מאבדים מאיכותם עם הזמן.
לקנות תבלינים שנה קדימה.. אפעס לאבד את התבלין.
boaz avrahami
22-04-20, 09:18
בעברי התעסקתי עם הכשרה של שתי טחנות הקמח היחידות שטחנו קמח כשר לפסח ( למצות).
אחת מעפולה ואחת מיפו.
עבדתי מול המון כשרויות וכולן עשו עלי רושם נורא והיו עסוקים בעיקר בכסף וג׳ובים למשגיחים.
יוצאת דופן וחריגה לטובה, להפתעתי הגמורה, היו בד״צ העדה החרדית.
הם היחידים שהתעסקו בתכלס ובדקו אפילו חרקים.
אף בד״צ אחר לא התעסק בעיקר מלבדם.
אני כאמור רחוק מאמונה ומענייני דת אבל אם יש כשרות אחת שהייתי סומך על החותמת שלה גם בעניני איכות המזון זה הם.
כל הפרטיות ואפילו מח׳ החרושת של הרבנות הם סדרני ג׳ובים ועסקנים לפי נסיוני.
ולחילונים שביננו שאינם מבינים בתחום- כשרות לפסח היא כפי שהבנתי מהמשגיחים, דרגת הכשרות הגבוהה ביותר.
שם אין ״בטל בשישים״.
צריך לנקות בצורה כמעט מושלמת (״ככול שיד האדם מגעת״) ששה אומר לפרק טחנת קמח של 5 קומות עם עשרות מכונות ואלפי צינורות לגורמים עשרוניים ולהיפטר מכל הקמח לרבות האבק המיקרוני שהוא מייצר.
פרוייקט לא פשוט בכלל כשבודקים את התוצאה עם סמרטוט שחור....
מאידך, אם הייתם יודעים איך מאוחסנת התבואה היה לרובכם בעיה לאכול מוצרים מבוססי קמח.
כמות החולדות והיונים המתות שמגיעות לטחינה היא גדולה ביותר.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
לא התייחסתי להגיינה. כתבתי על התוספים.
כשכתוב על האריזה 100 אחוז פלפל שחור.
בפסח לא יוסיפו לו כלום כשהוא בהכשר בד"ץ שמכבד את עצמו (לא כול הבדצי"ם)
גם ידוע שהרגישים לחלב, גם אתאיסטים, יקפידו לקנות מוצרי פרווה
בהכשר מהודר שמבטיח היעדר חלב.
קמח מנופה בהכשר מהודר, יהיה נקי מחרקים.
לא יהיו תולעים בדגים בהכשר מהודר.
הגיינה... גם יש על הדרך במקרים רבים ובעיקר במוצרי בשר.
כשמכשירים מוצרי בשר, המשטחים של השטיפה והמליחה חייבים כשרותית
להיות נקיים לחלוטין מהליין הקודם
כך שהבשר בוודאות לא סופח שאריות שמי יודע כמה זמן
חנו שם קודם
הכל תלוי כמה משלמים למשגיח.
אחרי כל הדעות הסיפורים והפולקלור...
אתם לא מאמינים שאפשר בישראל לקנות בשר שהוא לא בשר פיגולים?
אתם באמת חושבים שיש בעיה עם הבשר של מקדונלס למשל??? ואני אתן רמז מה אני חושב - בודקים אותם אלפי פעמים ביום, ברחבי העולם כולו, ואם תהיה בעיה הכי קטנה, יש להם נזק של מיליונים.
במקום לבזבז את הזמן על מה לא, אולי תתחילו לספר מה כן.
מי יודע להגיד איפה קונים בשר טוב?
(ואני בכוונה לא אגיד איפה אני קונה. אני לא אוביקטיבי ואני כן מכיר אנשים מהתעשיה הזו, שעובדים מאוד קשה על האיכות של המוצר שלהם).
ניהלתי מפעל ייצר חומרי גלם לתעשיית המזון.
הכשרויות איתן עבדתי היו רבנות, בד"ץ העדה החרדית, בעל"ז, בית יוסף, אגודת ישראל, רובין, לנדא, OK, OU, מנצ'סטר.
ולפסח - כשל"פ רבנות, בית יוסף, אגודת ישראל, רובין, OKP, OUP.
16 רבנויות סה"כ...
לכל אחד הטריקים, השטיקים והקומבינות שלו...
לגבי התבלינים - עמילנים, פולפה, קליפות קפה, קמח, שמן ועוד - כל אלו תוספים, שעד % מסויים כותבים על התבלין 100%.
ד.א., לפעמים התוסף מאריך את שמירת האיכות של התבלין ומונע דהיית הצבע או התנדפות אדי השמנים האתריים (שהם הטעם של התבלין).
תבלין לא טחון - שומר הרבה יותר טוב על הטעם.
גם תבלין עם % מסויים של עמילן הוא תבלין טוב.
ובשר איכותי (אנטריקוט ומקביליו, סינטה, פיקניה וכד') - במיוחד אם לא קולקל ע"י המשגיח, יהנה ממלח בלבד (ואולי גם פלפל, אני אישית לא אוהב)
אחרי כל הדעות הסיפורים והפולקלור...
אתם לא מאמינים שאפשר בישראל לקנות בשר שהוא לא בשר פיגולים?
אתם באמת חושבים שיש בעיה עם הבשר של מקדונלס למשל??? ואני אתן רמז מה אני חושב - בודקים אותם אלפי פעמים ביום, ברחבי העולם כולו, ואם תהיה בעיה הכי קטנה, יש להם נזק של מיליונים.
במקום לבזבז את הזמן על מה לא, אולי תתחילו לספר מה כן.
מי יודע להגיד איפה קונים בשר טוב?
(ואני בכוונה לא אגיד איפה אני קונה. אני לא אוביקטיבי ואני כן מכיר אנשים מהתעשיה הזו, שעובדים מאוד קשה על האיכות של המוצר שלהם).
אני קונה אצל הלקוח שלי..
לעולם לא בסופר,
ומי שלא מסתובב במפעלים - לקנות רק אצל קצב.
רצוי כזה שאתה רואה את כל הבשר שלו במקררים, כולל זה שמתיישן.
לעולם לא לקנות בשר מטובל - תטבל לבד - חסכת 90% מהאפשרות לבעיות.
גם טחון - רק כזה שראית כיצד נטחן.
במקום לבזבז את הזמן על מה לא, אולי תתחילו לספר מה כן.
מי יודע להגיד איפה קונים בשר טוב?
איטליז יובל בהוד השרון, כשר.
לא יודע מה המקור שלו.
יודע שהעופות תמיד טריים (קל להריח) ונקיים ברמות שלא נתקלתי בשום מקום אחר - אין שיירי נוצות/שומן/שברי עצמות, מהמגש ישר לבישול [emoji846]
בבקר הם לא מחזיקים את כל סוגי הנתחים (למשל שפיץ צ׳אך אני קונה 100 מטר מהם בטיב טעם), אבל מה שיש הוא טוב, נקי, ומטופל היטב.
ועכשיו אשבור לכם מיתוס: הבסיס לקבבים שלי הוא בד"כ תערובת הקבב של האיטליז. לא ניתן לקנות אותה טרייה בכל יום אלא רק מחמישי אחה"צ עד שישי בשעת הסגירה (בשאר השבוע אפשר לקנות קבבים קפואים). הם טוחנים ומכינים את התערובת במקום (רואים את החדר האחורי מהדלפק), וזה תמיד טרי (אני טועם את התערובת בבית לפני שאני מוסיף את הטוויסטים שלי).
המקום לא פלצני, אבל גם לא זול.
בכל פעם שהתעצלתי לנסוע אליהם וקניתי בשר אצל קצב בכפ"ס (וניסיתי כמה וכמה), הצטערתי. את 20 דקות הנסיעה להוד השרון שילמתי אח"כ בריבית דריבית על ניקוי הבשר ...
רהט.
משחטה וקצביה בבית פרטי.
דלת מפרידה בין המשחטה לבין חנות נקיה ומטופחת למשעי.
בעיקר בשר כבש ועוף. בקר כמעט שאין. המחירים סבירים בהחלט, יותר זולים מקצביות שאני מכיר.
קבב מוכן בטיבול ערבי, מענג חיך.
לא כשר.
חנן-ג'יפולוג
22-04-20, 16:10
רהט זה מקום גדול.
מיקום מדויק? טלפון?
תודה.
רהט.
משחטה וקצביה בבית פרטי.
דלת מפרידה בין המשחטה לבין חנות נקיה ומטופחת למשעי.
בעיקר בשר כבש ועוף. בקר כמעט שאין. המחירים סבירים בהחלט, יותר זולים מקצביות שאני מכיר.
קבב מוכן בטיבול ערבי, מענג חיך.
לא כשר.
+1.
קונה בכפר השכן. משחטה וחנות וגישה להכל, + בעל הבית מגדל את רוב הבקר בעצמו, כמעט ולא מתעסק בעופות.
השחיטה אפילו כשרה, יש אומרים שמסעדות באיזור מזמינות ממנו.
+1.
קונה בכפר השכן. משחטה וחנות וגישה להכל, + בעל הבית מגדל את רוב הבקר בעצמו, כמעט ולא מתעסק בעופות.
השחיטה אפילו כשרה, יש אומרים שמסעדות באיזור מזמינות ממנו.
לא יודע איך הוא בבשר, אבל בסיפורים הוא טוב.
מה זאת אומרת "מגדל את רוב הבקר בעצמו"?
ועוד בכמויות למסעדות?
קניתי היום בשר במסעדת 'דוניה רוסה' הסגורה, על פי הזמנה באתר מראש.
לא יודע איך הוא בבשר, אבל בסיפורים הוא טוב.
מה זאת אומרת "מגדל את רוב הבקר בעצמו"?
ועוד בכמויות למסעדות?
הבשר מעולה, במיוחד שאתה רואה שהוא עשה מו/מההה ואז הוא מגיע אליך פרוס 🤠.
יש גם מיושן.
ראיתי את הדיר שלו בעצמי.
הסיפורים לא שלו אלא של חברים שמכירים קצת את האיזור.
קניתי היום בשר במסעדת 'דוניה רוסה' הסגורה, על פי הזמנה באתר מראש.אצלי כבר הנגלה השניה מתחילה להצטמצם באופן מדאיג.
בשר מעולה במחירים נהדרים (בהתחלה הם היו בכלל משוגעים, עכשיו קצת התאזן), ממליץ בחום.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
קניתי היום בשר במסעדת 'דוניה רוסה' הסגורה, על פי הזמנה באתר מראש.
אתה מתכוון לעין הוד?
אתם באמת חושבים שיש בעיה עם הבשר של מקדונלס למשל??? ואני אתן רמז מה אני חושב - בודקים אותם אלפי פעמים ביום, ברחבי העולם כולו, ואם תהיה בעיה הכי קטנה, יש להם נזק של מיליונים.
בסוף יביאו למפגש ג'יפולוג "המבורגרים" של מקדונלדס....
אף אחד לא טען לבעיית הגיינה אצלם. נהפוכו. בדיקות שנערכו הוכיחו את זה - נקי שם. יחסית. לפחות נקי יותר מאשר בכל רשתות ההמבורגרים ה"איכותיות".
זה רק עניין קטן ושולי - הטעם..... וגם המחיר. יקר אש ביחס לאיכות, לטעם ולחוויה.
מצד שני ילדים מכורים לזבל הזה.
יש אגדה אורבנית שטוענת בתוקף שרשתות הפאסט-פוד/ג'אנק-פוד מכניסות לתערובות ההמבורגרים שלהם חומרים ממכרים, כמו ששמים בטבק של סיגריות. לא יודע אם להאמין לזה או לבטל את זה בזלזול, אבל עובדה - ילדים משתגעים על זה.
אתה מתכוון לעין הוד?
כן, הם מוכרים בשר טרי בחיפה/במקום
https://forms.gle/4r5Sev65yndR8c8k7
Sent from my SM-N960F using
לא יודע איך הוא בבשר, אבל בסיפורים הוא טוב.
מה זאת אומרת "מגדל את רוב הבקר בעצמו"?
ועוד בכמויות למסעדות?
תלוי באיזה כפר. יש כפרים שיש בהם את המשחטות והמפטמות הגדולות בארץ. לא מן הנמנע שהם מחזיקים גם חנות.
אתה מתכוון לעין הוד?
חיובי
בסוף יביאו למפגש ג'יפולוג "המבורגרים" של מקדונלדס....
אף אחד לא טען לבעיית הגיינה אצלם. נהפוכו. בדיקות שנערכו הוכיחו את זה - נקי שם. יחסית. לפחות נקי יותר מאשר בכל רשתות ההמבורגרים ה"איכותיות".
זה רק עניין קטן ושולי - הטעם..... וגם המחיר. יקר אש ביחס לאיכות, לטעם ולחוויה.
מצד שני ילדים מכורים לזבל הזה.
יש אגדה אורבנית שטוענת בתוקף שרשתות הפאסט-פוד/ג'אנק-פוד מכניסות לתערובות ההמבורגרים שלהם חומרים ממכרים, כמו ששמים בטבק של סיגריות. לא יודע אם להאמין לזה או לבטל את זה בזלזול, אבל עובדה - ילדים משתגעים על זה.
לקחתי את בני לאכול במק. בבית קמה כמעט שהקיא את נשמתו, לשמחתי גם הבת נדבקה בחיידק האנטי.
זה היה המבורגר בצל מתובל במעט בשר. גועל נפש לבצל, ולמחיר שהם גובים....הגנבים.
........
חנן ,
יש לי מס' טלפון אבל לא יודע לשלוח מיקום אם תרצה הסבר מילולי אפשר, וזה אפילו די קל .(אפילו אין שם לרחוב.)
הקצביה- 0526313438 או 089224084 הבחור דובר עברית, וזמין 24/7.
שלי:
0528564448.
הלו הלו. עיזבו את מקדונלדס בצד! מה, נגמרו כל אנשי השלטון, הפקידים ועובדי הציבור לנגח, שאתם יוצאים ככה על המק?
יש אגדה אורבנית שטוענת בתוקף שרשתות הפאסט-פוד/ג'אנק-פוד מכניסות לתערובות ההמבורגרים שלהם חומרים ממכרים, כמו ששמים בטבק של סיגריות. לא יודע אם להאמין לזה או לבטל את זה בזלזול, אבל עובדה - ילדים משתגעים על זה.
לחומר הממכר הזה קוראים סוכר.
אסף.
סוכר בהמבורגר?...
מה, הוא לא מספיק דקיק, אפור, סחוסי, שרוף ומגעיל, שהם צריכים לדחוף לתוכו גם סוכר?................:confused:
+1.
קונה בכפר השכן. משחטה וחנות וגישה להכל, + בעל הבית מגדל את רוב הבקר בעצמו, כמעט ולא מתעסק בעופות.
השחיטה אפילו כשרה, יש אומרים שמסעדות באיזור מזמינות ממנו.אתם מפחדים שלא ישאר לכם אם נבוא גם??
תנו פרטים, למה ברמיזות?
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
סוכר בהמבורגר?...
מה, הוא לא מספיק דקיק, אפור, סחוסי, שרוף ומגעיל, שהם צריכים לדחוף לתוכו גם סוכר?................:confused:
טריק ידוע, ואם אתה לא מכיר, א. תתבייש, ב. תעיף מבט על החבר'ס האלה:
https://www.youtube.com/watch?v=ZQU_VPbv_sU
אתם מפחדים שלא ישאר לכם אם נבוא גם??
תנו פרטים, למה ברמיזות?
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
https://www.d.co.il/80216726/2490/
טריק ידוע, ואם אתה לא מכיר, א. תתבייש, ב. תעיף מבט על החבר'ס האלה:
https://www.youtube.com/watch?v=ZQU_VPbv_sU
א. התביישתי
ב. העפתי מבט
ג. למדתי משהו
ד. ויסקי מעושן איכותי זה בשביל לשתות נקי - אבל עכשיו התמוטט לי כל עולם הערכים...
שורת תחתונה: הרגת אותי. אלוהים.
בקרוב אנסה את זה ואדווח לכם איך יצא.
...https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200423/1c1ce1b4af47a59dde46de38326188bb.jpg
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
טריק ידוע, ואם אתה לא מכיר, א. תתבייש, ב. תעיף מבט על החבר'ס האלה:
https://www.youtube.com/watch?v=ZQU_VPbv_sU
שלחתי את הלינק לאדם קרוב שנכנס מיד לביצוע.
אישה שלו אמרה שזה ההמבורגר הכי טעים שאכלה.
כמעט תמיד אחרי reverse sear אני מוסיף סוכר חום לתיבול, המתיקות והקראנצ'יות הולכים מעולה עם בשר.
(אלו סינטה ואנטריקוט מדוניה רוסה, הסינטה עם ראב של מלח/פלפל/סוכר חום והאנטריקוט עם ראב שמבוסס על תערובת של צ'ילי אספרסו) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200425/2f1b8b755e3e89434ec310dd0a55200b.jpg
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.