צפייה בגרסה מלאה : הדרך מחניון נחל תמר לגבי פרס עבירה לפורסטר?
השביל הכחול מחניון לילה נחל תמר על כביש 25 לגבי פרס עבירה לפורסטר סטנדרטי? והאם יש המשל אחרי זה או שצריך לחזור (מפות שונות מראות דברים שונים). תודה
1. אני לא באמת מכיר את יכולות הפורסטר.
2. נכון לסופ"ש שעבר לרכב שטח סביר, סטנדרטי, אין שום בעיה במסלול. יש כמה נקודות עם הצלבות קלות, יש כמה נקודות שמאתגרות זוויות גישה ונטישה.
3. אני, וזה רק אני, לא הייתי מתקרב לשם עם פורסטר/דאסטר. אני משער לאור מה שאני רואה אנשים עושים עם דאסטר/פורסטר שזה אפשרי עם נהג טוב, הרבה סבלנות והרבה מע"צ, אבל להערכתי קיים סיכון לפגיעות פח/פלסטיק.
4. קח בחשבון שלדעתי האישית רכבים כמו פורסטר ודאסטר זה לטיולים בשבילי קק"ל בלבד. אני יודע שאפשר הרבה יותר, אני רואה מה קורה סביבי, אבל זו דעתי האישית ומכאן ההמלצה.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
השביל הכחול מחניון לילה נחל תמר על כביש 25 לגבי פרס עבירה לפורסטר סטנדרטי? והאם יש המשל אחרי זה או שצריך לחזור (מפות שונות מראות דברים שונים). תודה
חניון נחל תמר נמצא למטה, במוצא הנחל.
אין חיבור בשטח בין החניון לסמ״ש הכחול מכביש 25 לגבי פרס.
בינהם יש כביש.
לאיזה ציר אתה מתכוון?
חניון נחל תמר נמצא למטה, במוצא הנחל.
אין חיבור בשטח בין החניון לסמ״ש הכחול מכביש 25 לגבי פרס.
בינהם יש כביש.
לאיזה ציר אתה מתכוון?
אני מתכוון לסמ"ש הכחול מכביש 25 לכיוון גבי פרס....זה מגיע עד הגבים ויש המשך אח"כ? אני רואה דברים שונים ב-OFFROAD שבחשב לעומת הטלפון...באמת בטלפון אין שם חניון.
יש המשך, אפשר לעלות למצד תמר במסלול מעגלי (חשבתי שהתכוונת לחניון הלילה שם).
מעבר נחל תחמס בעייתי לך לדעתי.
אולי מיצד צורים?
המעבר של תחמס סלעי עם מדרגה, בירידה ועליה.
עם רכב עם זוית בטן כמו פורסטר יכול להיות שתגרד את הגחון, בטוח שחייבים מכוון ומעבר איטי.
אחרי הגבים, במעבר לשביל האדום יש עוד כמה קטעים משובשים שמחייבים כיוון ואולי בנייה למעבר נקי.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk+1
מעבר הנחל עשוי להיות אתגרי לפורסטר. השאלה כמה אתה מנוסה וכמה אתה מוכן להסתכן בשיפשופים או בפגיעות בפגושים.
אם המטרה היא רק גבי פרס אז יש רבים שמגיעים ברגל. זו לא הליכה מאד ארוכה מהכביש.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
דורון, המסלול.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200511/301055432f8c1128a45fd28d423d6c46.jpg
הלכתם מהסוף להתחלה.. נו.
אני חושה כמוך שהמעבר של תחמס וגם לפניו ממיצד צורים לכיוון הגבים יכול להיות מאתגר.
היינו שם השנה עם דאסטר לא מוגבה אבל ממוגן, והיה הרבה כיוון וסידור כדי שלא יחבוט.
אני מתכוון לסמ"ש הכחול מכביש 25 לכיוון גבי פרס....זה מגיע עד הגבים ויש המשך אח"כ?
לא חושב שיש בעיה להגיע מהכחול (שהופך לאדום) לגבי פרס עם פורסטר. מעבר נחל תחמס לא אמור להוות בעיה למיטב זכרוני, אבל מטבע הדברים התשתית יכולה להשתנות. נסעתי שם עם דאסטר ללא כל בעיה (פעם אחרונה לפני כחצי שנה אם זכרוני אינו מטעה אותי).
לגבי ההמשך, צויין כבר לפני אזור ראש צורים (מעלה/מעבר צורים) - יש שם שני מקומות עם עבירות בינונית ומעלה עם מדרגות סלע, שבעליה יכולים להוות לך בעיה - אתה תידרש להשקעה בעבודות מע'צ ומכוון. לא מומלץ להיות רכב בודד במעלה. שאר השביל (לכיוון המסוע) לא בעייתי.
תוספת:
יש גם את מעבר פרס (שביל ירוק) ש'מקצר' את מעבר צורים ונחשב בעבר לקשוח, אבל אין לי מושג מה מצבו כעת ולא עברתי בו.
יש גם את מעבר פרס (שביל ירוק) ש'מקצר' את מעבר צורים ונחשב בעבר לקשוח, אבל אין לי מושג מה מצבו כעת ולא עברתי בו.
השביל הירוק שמסומן רגלי?
יש שם מדרגה לא קטנה בכיוון עליה מדרום לצפון.
בירידה זה בעיקר כיוון.
זויות המרכב של פורסטר ודאסטר שונות וכך חווית הנהג.
אין לפורסטר מה לחפש במדרגה של ה"קיצור". ויסלחו בעלי הדאסטר- גם לדאסטר.
כטיול עבירות ובדיקת יכולות הנהג, המכוון והבנאי (זה שיזיז הרבה קילוגרמים של אבנים), זה בטח אפשרי. אבל כטיול? חבל.
בכל מקרה, פחות רלוונטי לפות"ש.
השביל הירוק שמסומן רגלי?
יש שם מדרגה לא קטנה בכיוון עליה מדרום לצפון.
בירידה זה בעיקר כיוון.
זויות המרכב של פורסטר ודאסטר שונות וכך חווית הנהג.
בדיוק זה.
ואתה צודק לגמרי לגבי זווית הגישה בפורסטר - לכן כתבתי שהנסיון שלי עם דאסטר.
בכל מקרה, פחות רלוונטי לפות"ש.
פותח השרשור שאל גם על המשך מגבי פרס - לכן הזכרתי את מעבר פרס וסייגתי שאני לא מכיר אותו ושנחשב בעייתי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.