צפייה בגרסה מלאה : איך נפטרים מריח של חולדות מתות?
חולדות התמקמו אצלנו בארון התקשורת בבניין.
ביצענו הדברה עם תיבות האכלה. אחרי שכולן חוסלו ניקיתי את הארון מהרבה גללים וגופה אחת.
אבל, כבר עברו מספר חודשים והריח בלתי נסבל ומורגש בלובי. ככה״נ מחולדות שמתו בתוך הצינורות.
שפכתי אקונומיקה, כל מיני תכשירים ביתיים ולרכב לנטרול ריח, פיזרתי סודה לשתיה, השארתי את הארון פתוח שבוע.
כלום לא עזר, עדיין מסריח. מה עושים?
boaz avrahami
11-05-20, 22:55
היינו משתמשים בסיד במקאים דומים אבל לא יודע מה הנזק הצפוי בארונות תקשורת.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
בבית שלי הייתה מכת חולדות, פזרתי רעל ואחרי כמה ימים התחיל הסירחון. לקח חודשיים או יותר לגופות להרקב ולהפסיק להסריח. אני לא רוצה לדעת איך נראה האיזור מתחת לארון חשמל אצלנו. אני לא חושב שלהשתמש בנוזלים או חומרים אגרסיביים באיזור חשמל ותקשורת זה רעיון טוב.
יש מוצר שנקרא סופריח, אם אתה באזור בית שמש אתה מוזמן לבוא לקחת
חולדות התמקמו אצלנו בארון התקשורת בבניין.
ביצענו הדברה עם תיבות האכלה. אחרי שכולן חוסלו ניקיתי את הארון מהרבה גללים וגופה אחת.
אבל, כבר עברו מספר חודשים והריח בלתי נסבל ומורגש בלובי. ככה״נ מחולדות שמתו בתוך הצינורות.
שפכתי אקונומיקה, כל מיני תכשירים ביתיים ולרכב לנטרול ריח, פיזרתי סודה לשתיה, השארתי את הארון פתוח שבוע.
כלום לא עזר, עדיין מסריח. מה עושים?
תודה, אני לא מהאזור אבל לקחתי את עצתך וקניתי.
תליתי סופריח לפני 3 ימים בארון תקשורת, הריח עדיין שם ללא שינוי מורגש.
שלום
אתה מומן להתקשר ונבין מה הבעיה.
מאיפה אתה בארץ? מאיפה קנית?
תודה, אני לא מהאזור אבל לקחתי את עצתך וקניתי.תליתי סופריח לפני 3 ימים בארון תקשורת, הריח עדיין שם ללא שינוי מורגש.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.