צפייה בגרסה מלאה : מישהו שמע פעם על גגון ג'מני שמתפרק מהמקום?
adrian.herscu
19-05-20, 01:21
השאלה היא בעצם האם הגגון המקורי של הג'ימני עמיד לאורך זמן או שאחרי מספר שנות שמש נוטה להיתלש בקלות ממקומו?
שמעת על כזה או שאתה יוצר שמועה על גגוני ג׳ימני נתלשים?:)
יש לו נטיה להתלש כשאנשים ניתלים עליו בנסיון לייצב גימני עם נטיה להתהפכות במצבי קיצון ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
הוא לא נתלש מעצמו, אבל הוא לא כזה חזק.
אחרי כמה שנים בשמש הוא אפילו פחות חזק.
יצא לי לראות אחד שנתלש בסיטואציה שדומה למה שתאר גיא, ועוד כמה שנשברו מהעמסת משקל מוגזם עליו (ג'ימני הוא לא רכב אידיאלי להעברת דירה, אבל מה לעשות שסטודנטים תפרנים הם במקרה גם אלו שמעבירים דירה בעצמם, וגם נוסעים בג'ימני?).
לא מאמין שיש קשר לשמש .. זה מחובר עם ברגים ואומים לגג .. ברזל ...
היה לי ג'ימני וראיתי הרבה ג'ימנים שהגגון שבור. לא יודע אם אפשר לקרוא לזה "תופעה" או "מחלה" אבל זה בהחלט קורה להערכתי בגלל העמסת יתר מדובר בסכום לא ממש חזק.
יש הרבה גגונים אפטר מרקט טובים לג'ימני
2008 Suzuki Grand Vitara
2003 Suzuki Jimny
2009 Hyundai Tucson
לפסי גגון, לא רק בג'ימני, יש כושר נשיאת משקל מקסימלי מסויים.
הנתון בדרך כלל כתוב היכן שהוא בספר הרכב.
מציע לכולם לא לזלזל וכן להתייחס לזה בכובד ראש. הנושא קריטי!
זה מתייחס להעמסת פסי הגגון במשקלים שמעל ליכולת המתוכננת ובמיוחד לשימוש בפסי הגגון כנקודת עיגון/ייצוב/אבטחת הרכב במקרה של חילוץ.
פלסטיק לא עמיד בכלל.
נתלש לי בהעברה פשוטה של מזרן.
אל תסמוך עליו למשקלים כבדים או כנגד משיכה (מזרן)
פסי הפלסטיק על הגג של הג'ימני נתלשים לאחר כמה שנים...וכמו שכתבו לפני בעיקר כשמפעילים עליהם לחץ.
הפלסטיק מתייבש ומתפורר אחרי כמה שנים בשמש, מניסיון - באתי להרכיב את המסילות אחרי שישבו 4 שנים במחסן והתושבות פשוט התפוררו בסגירת האומים.
לא מאמין שיש קשר לשמש .. זה מחובר עם ברגים ואומים לגג .. ברזל ...המוט עצמו מתכת. אבל התושבות פלסטיק.
לדעתי עוד יש לי איפשהו במחסן את המוטות מתכת. אחרי שתושבת אחת כמעט התפרקה אז החלפתי לגגון ברזל של זוקילנד שמכר בזמנו.
התושבת לא הייתה מדהימה כשקניתי את האוטו. אבל בהחלט העמסה באחד הטיולים וקשירה בלי מוטות רוחב גם תרמה למצב.
adrian.herscu
20-05-20, 20:57
תודה רבה על התגובות
אתם עוזרים לי מאוד!
הפסים האלה הם מפלסטיק??? או שרק המכסים הם פלסטיק?
אתם מכירים כאלה שהחליפו את הפסים המקוריים בגגון ברזל והתפתחה להם חלודה בחיבורים לגג?
המוטות עצמם ממתכת, התושבת שמתחברת לגג עם הברגים מפלסטיק.
אם אתה שם את הגומיה המקורית בין הגגון לגג - לא תהיה חלודה מניסיון.
כל חתיכת פלציב גם תעשה את העבודה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.