צפייה בגרסה מלאה : קניית ג'יפ ראשון
טוב אז ככה אני חייל משוחרר רוצה לקנות ג'יפ ראשון שישמש אותי ביום יום לנסיעות עירוניות ולעבודה ובסופש לטיולים לא מחפש משהו עם עבירות מוגזמת לטכני פחות עכשיו מעלה יאיר ויותר צירי שטח שוטפים אולי קצת חולות וזה. תקציב 40k
כרגע מתלבט בין ג'ימני 2010/ דאסטר 4x4 דיזל 2014-15/ טריוס 2009/10.
אשמח להמלצות ולהצעות חדשות גם.
אתה בהחלט בכיוון.
מכל בחינה שאני יכול לחשוב עליה - ג'ימני הוא בהחלט כיוון נכון בשלב שלך בחיים. תוכל 'לגדול' ולהתקדם איתו, תוכל להשאיר אותו סטנדרטי עד העצם, ככה או ככה אתה הולך להנות.
אסף.
אתה בהחלט בכיוון.
מכל בחינה שאני יכול לחשוב עליה - ג'ימני הוא בהחלט כיוון נכון בשלב שלך בחיים. תוכל 'לגדול' ולהתקדם איתו, תוכל להשאיר אותו סטנדרטי עד העצם, ככה או ככה אתה הולך להנות.
אסף.
אני תאמת יותר נוטה לדאסטר בגלל שהיא באותו מחיר 4 שנים יותר חדשה ואני כל הזמן קורא על הג'ימני שהיא חלשה בהכל בערך חוץ מהשטח (נוחות, מקום, כביש). מה אומר אל הדאסטר?
הדאסטר נוח, אמין, חסכוני בדלק, רועש (אולי קצת פחות מהג'מני), יפתיע אותך לטובה בשטח, אבל הוא לא ג'ימני. רק אל תשכח שדאסטר 4x4 יש רק ידני.
Sent from my GM1900 using Tapatalk
יובל,
ברוך הבא אל הפורום.
שים לב שיש לנו תת-פורום יעודי לגיפאים חגשים והתלבטויות לפני קניה. יש שם שרשור דביק עם שאלון, ככל שתוכל לתת תשובות קצרות וטובות לשאלות הללו יהיה יותר קל לעזור לך.
התשובה יכולה להיות מושפעת מכמות הנוסעים, אופי הטיולים, רכבים אחרים שעימם תרצה לטייל, אילוצים ושיקולים מיוחדים, העדפות ועוד ועוד - נסה לענות על השאלות המופיעות שם, נסה להתייחס לא רק לנקודת הזמן הנוכחית אלא גם כמה חודשים קדימה אולי גם שנה שנתיים...
בהצלחה
מה אכפת לך הנוחות בגילך? ולמה אתה צריך מקום של רכב משפחתי? לפי מה שתיארת, צעיר רווק - מה שחשוב זה לעשות חיים. ואת זה ג'ימני עם האופי המיוחד שלו ולמרות חסרונותיו נותן הרבה יותר מסטיישן לואו קוסט מזרח אירופאי (בלי להעליב, כן? )
נניח אתה מגיע לאסוף בחורה (או בחור) לדייט. במה אתה מעדיף להיות? זרמתם לחוף הים, במה תעדיף להיות? חתכתם לאיזה מעיין, מה עכשיו?
אסף.
ג'ימני, נקודה. אל תתחיל את החיים בפשרות.
ג'ימני, נקודה. אל תתחיל את החיים בפשרות.צודק!
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.