PDA

צפייה בגרסה מלאה : רכב שטח ב 100k

tomer wrx
08-06-20, 20:34
ערב טוב חברים
שנים עברו מאז שהייתי כאן 2012 (סמוראי).

אשמח להצעותכם לגבי רכב שטח סביב ה 100k

הכיוון שלי הוא רנגלר 2008 שהוא קצת מעלה המחיר הזה
מפחיד אותי שאין לי מושג כמה הוא אמין.

אופציה שניה היא לנדקרוזר

שלישית הגימני החדש מיד שניה.

omri_t
08-06-20, 21:32
לא הגדרת את הדרישות בכלל.

אז רק כסף הוא פאקטור?

zerez
08-06-20, 21:36
הזכרת בנשימה אחת רנגלר, לנדקרוזר וג׳ימני. ממש התפזרות לכל הכיוונים, מציע לך להחליט על כיוון ואז להתייעץ

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

tomer wrx
08-06-20, 21:38
לא הגדרת את הדרישות בכלל.

אז רק כסף הוא פאקטור?

אלה השלושה שאני מתלבט לגביהם.
הם עונים על הצרכים שלי.
מחפש רכב שטח אמיתי
גם דיפנדר בא בחשבון אבל ירד בגלל אמינות.

הרכב ישמש לרוב כרכב שני וסופי שבוע.
כך שעיניין של גודל או דלק קצת פחות רלוונטי.

- - - Updated - - -

הזכרת בנשימה אחת רנגלר, לנדקרוזר וג׳ימני. ממש התפזרות לכל הכיוונים, מציע לך להחליט על כיוון ואז להתייעץ

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

יכול להיות שהתפזרתי
אבל אלה השלושה שנשארו אחרי התלבטויות
כמו לנדקרוזר 70 ודיפנדר.

איל מ
08-06-20, 22:06
אם חשבת על סדרה 70 ודיפנדר, אתה צריך רנגלר.
השאלה כמה אמין יהיה רנגלר שתמצא ב100k.

tomer wrx
08-06-20, 22:15
אם חשבת על סדרה 70 ודיפנדר, אתה צריך רנגלר.
השאלה כמה אמין יהיה רנגלר שתמצא ב100k.

לא יודע
פה ממש ההתלבטות.

ידוע לך על מחלות מיוחדות?

Crabbing
08-06-20, 22:15
ערב טוב חברים
שנים עברו מאז שהייתי כאן 2012 (סמוראי).

אשמח להצעותכם לגבי רכב שטח סביב ה 100k

הכיוון שלי הוא רנגלר 2008 שהוא קצת מעלה המחיר הזה
מפחיד אותי שאין לי מושג כמה הוא אמין.

אופציה שניה היא לנדקרוזר

שלישית הגימני החדש מיד שניה.

הייתי בסיפור הזה, זה נגמר בהעלאה משמעותית מאד של התקציב, כדי לא לקנות נבלה.
ראיתי רנגלרים שעולים 20 אחוז מעל התקציב שלך והם היו שחוטים.
בתקציב הזה, הייתי הולך על ג׳ימני דור קודם משופר או קונה אחד סטנדרטי ומשפר, הכי חדש וטרי שתמצא.

איל מ
09-06-20, 08:42
או דיפנדר. ב100k אתה קונה או דיפנדר ממישהו שחי בסרט (ובין בעלי הדיפנדר לא חסרים כאלו), או דיפנדר מלוקק שכנראה יהיה זול יותר לתחזוקה מרנגלר שחוט ומוזנח (גם אם צעיר בעשור).
אבל יהיה לזה מחיר. הנסיעה ביומיום תהיה... טוב, אמרת שהיה לך סמוראי, אתה יודע על מה מדובר.

למען הסר ספק, נתקלתי בשנה האחרונה בשני דיפנדרים (td5) סביב ה130k. שניהם היו במקור יוצאי מכרזים ושניהם היו במצב תצוגה. ממש. כל מה שהצריך רענון או החלפה טופל. גחון יבש לחלוטין (וכן, בדקתי שמן. לא היה חסר). אם לא היתה שכל בבית, שהחזירה אותי למציאות, בחיי שהייתי מוציא ארנק וחוטף. אבל ההחלטה הזאת היא לא רציונלית בעליל. רכב בן 10-15 צריך לעלות חצי מזה.

Saar
09-06-20, 09:36
או דיפנדר. ב100k אתה קונה או דיפנדר ממישהו שחי בסרט (ובין בעלי הדיפנדר לא חסרים כאלו), או דיפנדר מלוקק שכנראה יהיה זול יותר לתחזוקה מרנגלר שחוט ומוזנח (גם אם צעיר בעשור).
אבל יהיה לזה מחיר. הנסיעה ביומיום תהיה... טוב, אמרת שהיה לך סמוראי, אתה יודע על מה מדובר.

למען הסר ספק, נתקלתי בשנה האחרונה בשני דיפנדרים (td5) סביב ה130k. שניהם היו במקור יוצאי מכרזים ושניהם היו במצב תצוגה. ממש. כל מה שהצריך רענון או החלפה טופל. גחון יבש לחלוטין (וכן, בדקתי שמן. לא היה חסר). אם לא היתה שכל בבית, שהחזירה אותי למציאות, בחיי שהייתי מוציא ארנק וחוטף. אבל ההחלטה הזאת היא לא רציונלית בעליל. רכב בן 10-15 צריך לעלות חצי מזה.

איזו סיבה יש לקנות דיפנדר בסכום כזה? המכניקה והעבירות מאוד דומות לדיסקו 1/2 שעולים בין רבע לחצי מהסכום הזה.
אם אין בעיה עם הגודל הפיסי, גימני הוא האופציה שכנראה תהיה הכי פשוטה וזולה לאחזקה.
נשמע שאתה רוצה רנגלר ולכן זו כנראה התשובה. גיפ קונים עם רגש, לא עם שכל...

tomer wrx
09-06-20, 13:45
איזו סיבה יש לקנות דיפנדר בסכום כזה? המכניקה והעבירות מאוד דומות לדיסקו 1/2 שעולים בין רבע לחצי מהסכום הזה.
אם אין בעיה עם הגודל הפיסי, גימני הוא האופציה שכנראה תהיה הכי פשוטה וזולה לאחזקה.
נשמע שאתה רוצה רנגלר ולכן זו כנראה התשובה. גיפ קונים עם רגש, לא עם שכל...

את הגימיני הקודם אני לא אוהב... והסיכוי שאקנה אותו קלוש.
מעדיף סמוראי.
יש לי איזו עדיפות לרנגלר כמו שאמרת לא מגיע מהראש אלא מהבטן.
אבל לא אעשה שטות אם הרכב לא אמין ועדיף להתרחק.

איל מ
09-06-20, 14:30
הרנגלר לא רכב רע. הבעיה היא שבעלים של רכב במצב סביר רוצים עליו הון עתק. מי שמציע במחיר נמוך (הכל יחסי כמובן) לא עושה זאת מטוב ליבו.

ariel-ro
09-06-20, 14:41
אם כולם עונים על הצרכים, למה לא לקחת TJ? ואפילו TJ רוביקון?(אמור להיכנס בתקציב עם עודף, וTJ יוצר עד 2006)

asafk
09-06-20, 19:12
כי... אין כאלה?

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Yaki5500
09-06-20, 19:53
אם מדובר ברכב שלישי הייתי לוקח ג'ימני 2015 ומשפר אותו בכל טוב הארץ

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

danob
18-06-20, 11:07
אם זה רכב שני לסופ"ש (וחשבת על דיפנדר) אולי שווה לשקול להביא YJ בן 30 (+) מארה"ב, יש שם כאלו במצב תצוגה.
עלויות האחזקה אמורות להיות נמוכות (בסה"כ רכב אמין וקל לתחזוקה עצמית), אפשר להביא ידני ואני באופן אישי אוהב את הפנסים המרובעים.
והכי חשוב, זה (כמעט) הכי רנגלר שיש...מפסיד רק ל-CJ7 (וגם זה בנק')

ליאור

wonderd
18-06-20, 21:33
למה לא דיסקברי 3? קשה למצוא אותם ועוד יותר קשה למצוא אד מפואר ובמצב טוב אבל זה אפשרי.
חבר חיפש כמה חודשים ובסוף מצא אחד שמור יד ראשונה מאיזה בחור שקנה אותו כי אמרו לו שזה טוב ומעולם לא ירד מהאספלט..
הוא מרוצה עד הגג.

KOOKE
19-06-20, 09:43
רנגלר קצר בתקציב הזה זו אופציה די ריאלית וניתן למצוא אקזמפלרים שמורים היטב.

מבחינה מיכאנית רנגלר יחסית רכב אמין במיוחד במנוע ה- 3.8 ל' - המחלה היחידה היא הגיר האוטו' שנוטה להתאבד עקב חימום יתר ולרוב יצטרך שיפוץ כללי. מחלה נוספת היא מכלול כרית האויר נהג (היה גם ריקול של החברה בעניין הזה) - חלק יקר שיכול ויידרש להחלפה. עוד מחלה היא תיבת הגה כוח שנוטה לנזול במיוחד עם יש צמיגים גדולים ברכב.

כמו בכל רכב שטח בן למעלה מ- 10 שנים, צריך להשאיר תקציב ליישור קו ראשוני. צריך לשים לב לאיכות השיפורים והשידרוגים שנעשו ברכב.

הבעיה העיקרית עם הרנגלר היא שזה רכב שממש דורש שיפור ושידרוג ועם מבחר אין סופי של מוצרי אפטר מרקט- קל מאד להיכנס לסיחרור של שידרוג הרכב שיכול להיגמר בהוצאה גדולה בהרבה מהמתוכנן.

shahar_baruch
24-06-20, 21:39
מחפש גם כן רכב בסכום דומה. הדרישות שלנו הן רכב גדול/משפחתי מכיוון שאנחנו יוצאים לטייל הרבה עם הרכב - טיולי שטח לא אגרסיביים. מלבד זאת משמש כרכב 2 כך שייסע כ 10000 בשנה.
האפשרויות שעלו בתקציב שלנו פלוס-מינוס הן (לפי גיל הרכב ולא לפי העדפה) :
1. רקסטון 2016
2. פג'ארו 2011
3. לנדקרוזר 2008

אשמח לתגובות

erezgur
24-06-20, 22:38
מחפש גם כן רכב בסכום דומה. הדרישות שלנו הן רכב גדול/משפחתי מכיוון שאנחנו יוצאים לטייל הרבה עם הרכב - טיולי שטח לא אגרסיביים. מלבד זאת משמש כרכב 2 כך שייסע כ 10000 בשנה.
האפשרויות שעלו בתקציב שלנו פלוס-מינוס הן (לפי גיל הרכב ולא לפי העדפה) :
1. רקסטון 2016
2. פג'ארו 2011
3. לנדקרוזר 2008

אשמח לתגובות
ממליץ לך לפתוח שרשור חדש בפורום המתאים - התייעצויות לפני קניית רכב שטח, עם תשובות לכל השאלות שבשרשור הנעות הראש בפורום.
יהיה יותר קל לנסות לעזור לך.

נשלח מהנייד

nirs
24-06-20, 23:03
רנגלר קצר בתקציב הזה זו אופציה די ריאלית וניתן למצוא אקזמפלרים שמורים היטב.
.

אין ספק שהתקציב מתאים לקצר אבל מגרד את החלק התחתון. חושב שעם עוד לא הרבה זוזים תוכל למצוא גיפים לא רעים בכלל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

-->