צפייה בגרסה מלאה : שימוש בצנרת ישנה למזגן חדש.
יש לי מזגן, עם צנרת 1/4-1/2.
המזגן ישן עם קרר R22, הועתק למיקום חדש לפני 4 שנים, כך שהצנרת חדשה יחסית.
מסובך מאוד להלחיף שם את הצנרת.
אני רוצה לשים מזגן חדש, כמובן R410A.
ידוע לי, שצריך לבצע תהליך שטיפה מיוחד בשימוש בגז שונה.
האם זה תהליך סופר מסובך?
מי שיכול לפרט, איך בדיוק אודה לו מאוד.
תודה.
boaz avrahami
10-06-20, 20:17
2 דקות עבודה של המתקין. מזרים חנקן.
כל מתקין ראוי מחזיק מיכל.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
הזרמת חנקן זה שיטת ה"יהיה בסדר", זאת לא הפרקטיקה הנכונה.
זה "סוחב" כאמצעי להעיף כמויות גסות ובמבחן המציאות סה"כ רוב המזגנים שעוברים את זה יהיו בסדר.
זה לא הופך את זה לנכון, לכן אם אתה מתקין איזה מזגן יקר, כדאי לבקש ניקוי אמיתי,
לציקמוקים הסיניים שרובינו קונים כנראה שזה לא שווה את הויכוח (לפי קוטר הצנרת זה לא מזגן גדול).
השיטות הנכונות :
1. שטיפה בחומר ניקוי ייעודי, ואז כדי להעיף אותו קומפלט מהצנרת נותנים לחיצה יפה של חנקן.
2. דחיפה ע"י חנקן של ספוג ניקוי ייעודי בקוטר הצינור מצד לצד של הצינור עד שהספוג יוצא נקי, הוא בעצם מנגב את הצינור מבפנים.
הבעיה, יש בערך 3 טכנאים בארץ שעושים את זה, למרות שאלו בכלל לא תהליכים מורכבים או ארוכים מידי.
בהצלחה.
הזרמת חנקן זה שיטת ה"יהיה בסדר", זאת לא הפרקטיקה הנכונה.
זה "סוחב" כאמצעי להעיף כמויות גסות ובמבחן המציאות סה"כ רוב המזגנים שעוברים את זה יהיו בסדר.
זה לא הופך את זה לנכון, לכן אם אתה מתקין איזה מזגן יקר, כדאי לבקש ניקוי אמיתי,
לציקמוקים הסיניים שרובינו קונים כנראה שזה לא שווה את הויכוח (לפי קוטר הצנרת זה לא מזגן גדול).
השיטות הנכונות :
1. שטיפה בחומר ניקוי ייעודי, ואז כדי להעיף אותו קומפלט מהצנרת נותנים לחיצה יפה של חנקן.
2. דחיפה ע"י חנקן של ספוג ניקוי ייעודי בקוטר הצינור מצד לצד של הצינור עד שהספוג יוצא נקי, הוא בעצם מנגב את הצינור מבפנים.
הבעיה, יש בערך 3 טכנאים בארץ שעושים את זה, למרות שאלו בכלל לא תהליכים מורכבים או ארוכים מידי.
בהצלחה.
מה הוא אותו חומר?
מנסיון הדבר אפשרי.
צריך:
חומר שטיפה ייעודי ( לדעתי מדובר בחומר שדומה לאצטון)
מיכל לחץ ייעודי עם פיית גומי שנצמדת לצינור
מדחס אוויר או עדיף מיכל חנקן
משאבת וואקום
באמצעות מיכל הלחץ והחומר הייעודי שוטפים את הצינורות, מחברים את הצנרת למזגן החדש, מבצעים וואקום על פי ההוראות ופותחים את ברזי הגז במזגן.
חנן-ג'יפולוג
11-06-20, 15:49
r141
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.