PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה לגבי OBD פאגרו קינג קצר 2004

buskilagil
11-06-20, 01:07
שלום לחברי הפורום היקרים

שאלה קצרה .. קניתי מתאם OBD 2 אלחוטי לא דווקא בשביל הפאגרו אבל ניסתי לחבר אותו ליציאה של המחשב למטה

אבל הוא לא מצליח לקרוא אותו ובמאזדה ובאודי זה כן עובד אז המכשיר תקין

ממה שקראתי ברשת הפאגרו משום מה עובד על פרוטוקול אחר MUT 2 נראה לי אבל החיבור דומה ל OBD

אבל אני לא בטוח ... פה אתם המומחים נכנסים..

איך מחברים את האייפון\ מחשב ... לרכב .. יש איזה דרך לחבר OBD2 רגיל?? או שזה רק סורק יעודי של מיצובישי?

zivo
11-06-20, 02:57
בתוכנה שאתה אתה קורא את ה OBD, יש גם אפשרות לבחור פרוטוקול.
אם איזה תוכנה אתה עובד?

opl
11-06-20, 07:38
http://www.pocuk.com/forums/viewtopic.php?t=164048&sid=e9d987856ef99b3c4e92beb8f0b1d085

Gershon
11-06-20, 08:42
שלום לחברי הפורום היקרים

שאלה קצרה .. קניתי מתאם OBD 2 אלחוטי לא דווקא בשביל הפאגרו אבל ניסתי לחבר אותו ליציאה של המחשב למטה

אבל הוא לא מצליח לקרוא אותו ובמאזדה ובאודי זה כן עובד אז המכשיר תקין

ממה שקראתי ברשת הפאגרו משום מה עובד על פרוטוקול אחר MUT 2 נראה לי אבל החיבור דומה ל OBD

אבל אני לא בטוח ... פה אתם המומחים נכנסים..

איך מחברים את האייפון\ מחשב ... לרכב .. יש איזה דרך לחבר OBD2 רגיל?? או שזה רק סורק יעודי של מיצובישי?

תטלפן אלי
054-7367258

buskilagil
12-06-20, 16:42
בתוכנה שאתה אתה קורא את ה OBD, יש גם אפשרות לבחור פרוטוקול.
אם איזה תוכנה אתה עובד?

תודה על התגובה .. יש לי כמה תוכנות וניסיתי בכל הפרוטוקולים שיש גם של מיצובישי וזה עדיין לא קורא

הוא מתחבר למתאם אבל לא מצליח לקרוא אתה ECU

גם בחיבור למטה יש שני מחברים אז אני לא חושב שזה מתאים ל OBD בגלל זה רציתי לשאול פה אם מישהו הצליח לחבר איכשהוא

Gershon
12-06-20, 18:09
תודה על התגובה .. יש לי כמה תוכנות וניסיתי בכל הפרוטוקולים שיש גם של מיצובישי וזה עדיין לא קורא

הוא מתחבר למתאם אבל לא מצליח לקרוא אתה ECU

גם בחיבור למטה יש שני מחברים אז אני לא חושב שזה מתאים ל OBD בגלל זה רציתי לשאול פה אם מישהו הצליח לחבר איכשהוא

א.יש לך K-L.....של OBD2 כאילו.....צריך לפחות initialization string
ב.על התמונה מ-BOSCH חיבורים למערכות
ג.חינם=חינם.

-->