התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מתלבט מה לקנות

geva dover
12-06-20, 20:42
אז אחרי שנתיים עם טראנו קשישה ואחכ עוד 5 שנים עם היילקס גיבורה שהרגע נמכרה אני מוצא את עצמי תוהה מה לקנות..
אז ככה:
1. תקציב - צריך להביא בחשבון שההוצאות על רכב שטח גבוהות בד"כ משמעותית מהוצאות על רכב פרטי!א. מה התקציב לרכישת הרכב? 50,000+-
ב. האם התקציב שציינת כולל מבחינתך את עלויות התיקונים, השיפורים והתחזוקה (לפחות של ששת החודשים הראשונים) או שמדובר במחיר הרכישה בלבד ויהיה מימון נפרד לעלויות התחזוקה? לא כולל
ג. האם אתה מסוגל להתמודד עם הוצאה חד פעמית גדולה יחסית (למשל 5,000-10,000 ש"ח) לתיקון הרכב אחת לכמה שנים? כן

2. גודל / קיבולת הרכב - כמה אנשים הוא צריך להכיל בטיולים? זוג או בודד? משפחה של חמש נפשות? כלב? קוף? האם לעיתים תרצו לעשות טיול של מספר ימים עם לינת שטח? זוג גבוהים+ 2 כלבים בינוניים +

3. נסועה שנתית ותחזוקה:א. כמה קילומטרים הרכב יעשה בשנה? כמה ק"מ להערכתך יהיו לצרכי טיול (כולל את הטיול בשטח עצמו ואת הנסיעה הלוך וחזור) וכמה נסיעה שוטפת שאינה קשורה לטיול? פחות מ10,000 כאשר הרוב יהיה לטיולים
ב. הרכב הוא יום יומי או מדובר ברכב פנאי לסופי שבוע (האם תוכלו לעיתים להשלים עם כמה ימים שבהם הרכב מושבת לצרכי טיפול ולא יכול לשמש לנהיגה)?בעיקר לסופש, פעמיים בחודש לנסיעות להורים. כלומר רכב א'
ג. האם כל התחזוקה תתבצע במוסכים / בעלי מקצוע או שיש ידע טכני / רצון / כוונה לביצוע תחזוקה עצמית (לפחות חלקית)? יש ידע טכני, יש כלים, יש רצון והשאיפה לעשות כמה שיותר לבד.
ד. האם מקום המגורים הוא באזור מרכזי עם מוסכים ואנשי מקצוע זמינים במרחק נסיעה סביר או בפריפריה הרחוקה מאזני מקצוע / מוסכים? יחסית מרכזי

4. אופי השימוש והטיולים:
א. האם מתכננים לנסוע רק בשבילי עפר ודרכי כורכר כבושות, האם רק טיולים רגועים בחיק הטבע, האם טיולים שלעיתים ידרשו מעבר מעלה קשה / מדרגת סלע וכו'? מסלולים קלאסים (עשוש,נקרות,אברהם, רמון וכד')
ב. אם טיילתם ברכבי שטח בעבר או שיש קבוצה המטיילת עם רכבי שטח שאתם חושבים להצטרף אליה מדי פעם לטיול - מהם רכבי השטח של אנשי הקבוצה? יש ניסיון של 7 שנים +- ברכבי שטח ( 5 שנים על היילקס גיבורה שעברה מעלות קשים) וטיולים בקבוצות קטנות ולפעמים לבד.

5. העדפות ותנאי סף - האם יש תנאי סף? לא

א. גיר אוטומטי/ידני לא משנה, עדיפות לידני
ב. מנוע דיזל/בנזין לא משנה
ג. תצורה (טנדר, קצר, ארוך...) לא משנה
ד. גיל הרכב - חדש בלבד? משומש בן שנים ספורות? רכב אספנות? עדיפות לרכבים שעדיין עושים טסט פעם בשנה..

6. האם עד כה "ננעלת" על סוגי רכב מסויימים? לחלופין, יש "וטו" על סוגי רכב מסויימים? לא קורנדו/דאסטר/סובארו/גימני. שמתי עין על פראדו 2001-2003 ופאגרו קינג, האנטר,ווינר

GodsFather
12-06-20, 21:28
2001-2003 זה אומר 2 טסטים עוד רגע... ואתה מציין שאתה מעדיף להימנע...

אינדיאנים יעשו עבודה מצויינת, ואם היילקס בשנתון יותר צעיר אפשרי, אז למה לא בעצם...

ראית כבר משהו שמצא חן בעיניך?

Sent from my LON-L29 using Tapatalk

geva dover
12-06-20, 21:45
לא ראיתי כלום..
היילקסים עם קילומטראז מאודדדדדדדד גבוה אז אחת נורמלי מחוץ לתקציב..
ראיתי כמה קינגים סביב 2005-2006 ( כולל אחד בנזין שקצת מעל התקציב)
ראיתי פראדוים 2002-וקצת 2003 (בנזין)
נפל לי ליד הזדמנות לקנות Q ארוך בנזין 3.5 ב-40 אבל זה יישן..
בעיקר אין לי כוח לטסט פעמים בשנה עם הישנים, פחות מעניין אותי שלל המערכות חשמל בכל החדשים.
נוחות ואמינות זה מה שמעניין.

grand
12-06-20, 21:49
חפש גרנד צ'רוקי wk עם qd2 שנת 2005 ומעלה,

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Yaki5500
13-06-20, 01:13
לפי דעתי qd1 עם נעילה אחורית נשלטת יעשה את העבודה יפה מאוד למתאר המבוקש
יהיה קל יותר למצוא אחד כי הוא נפוץ יותר, זול יותר לרכישה ויותר פשוט מכנית מה-qd2 שהוא לכשעצמו מדהים, אבל מבחינת יכולות השטח אוברקיל שעלול לגבות פרמיה גם ברכישה וגם אחר כך אם משהו שם יתקלקל.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

amiram_1998@yahoo.com
13-06-20, 06:18
אם ה Q בנזין 3500 ארוך עדין רלוונטי תקפוץ עליו
היה לי כזה 8 שנים שווה את 2 טסטים בשנה
נוחות אמינות עבירות ברמה גבוה

geva dover
13-06-20, 10:12
לא מכיר את הגרנד בכלל האמת, גם לא חשבתי עליו.
מה זה המערכת QD2 ומה היא שונה מQT2?
המנועי דיזל שווים משהו ומה לבדוק לפני שקונים אחד?

וכן אני חושב הרבה על הפאגרו בנזין הזו, אם היא שווה את הכאב ראש של הכמה טסטים בשנה..

נמרוד
13-06-20, 10:13
נסעת חמש שנים על היילקס. זה לא מעט. היתה סיבה שהחלטת למכור ולעבור הלאה. האם היו איתו בעיות ספציפיות? האם זה עניין שני הטסטים? האם זה חוסר הכוח? הנוחות?

geva dover
13-06-20, 10:19
נסעת חמש שנים על היילקס. זה לא מעט. היתה סיבה שהחלטת למכור ולעבור הלאה. האם היו איתו בעיות ספציפיות? האם זה עניין שני הטסטים? האם זה חוסר הכוח? הנוחות?

2 טסטים שברו אותי נפשית, אופי הטיולים גם השתנה, נהיה רגוע יותר. מחפש קצת יותר נוחות גם בכביש וגם בשטח ( הוא היה רכב א').
הוא היה תקין ועם מנוע פראדו חזק.

מצד שני, פאגרו בנזין נדמה לי פחות בעייתית בטסטים מאשר היילקס משופצרת, אולי אני טועה

grand
13-06-20, 10:56
לא מכיר את הגרנד בכלל האמת, גם לא חשבתי עליו.
מה זה המערכת QD2 ומה היא שונה מQT2?
המנועי דיזל שווים משהו ומה לבדוק לפני שקונים אחד?

וכן אני חושב הרבה על הפאגרו בנזין הזו, אם היא שווה את הכאב ראש של הכמה טסטים בשנה..גרנד עם qt2 זה טרקשן שעובד על חיישני ה abs והבלמים, לא משהו שווה ויעיל, ובהשוואה למתחרים כמו לנדרובר אפילו נחות בביצועים. הרבה חברים שתלו נעילה אחורית נשלטת.
אבל.. Qd2 אלו כבר נעילות אמיתיות מבוקרות מחשב בתוך הסרנים, אמינות מוחלטת, לא מכיר מקרה שלמישהו התקלקלה נעילה כזו, אולי רק לידידנו שהגיב קודם בימים שהחזיק wk.
כמובן שרכב נעול כפול ישבור פחות, יאפשר לתקל מכשולים בצורה איטית ומבוקרת, ובמחיר הרכישה יתרון עצום וחיסכון עתידי ברכישת נעילות וזמן עבודה.
דגמי הדיזל ב wk בעלי מנוע מרצדס 3ל', טובים וחסכוניים.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

נמרוד
13-06-20, 11:02
2 טסטים שברו אותי נפשית, אופי הטיולים גם השתנה, נהיה רגוע יותר. מחפש קצת יותר נוחות גם בכביש וגם בשטח ( הוא היה רכב א').
הוא היה תקין ועם מנוע פראדו חזק.

מצד שני, פאגרו בנזין נדמה לי פחות בעייתית בטסטים מאשר היילקס משופצרת, אולי אני טועה

אם שני טסטים שברו אותך, מה זה אומר - שאתה צריך רכב שרחוק לפחות 3 שנים מגיל 20? 5 שנים? תזכור שכבר מגיל 15 אתה חייב לעבור דרך מוסך בשביל הטסט. אבל לפחות זה פעם בשנה.

זו נקודה שעם תקציב של 50 אלף מאד מצמצמת אותך.

geva dover
13-06-20, 11:23
אם שני טסטים שברו אותך, מה זה אומר - שאתה צריך רכב שרחוק לפחות 3 שנים מגיל 20? 5 שנים? תזכור שכבר מגיל 15 אתה חייב לעבור דרך מוסך בשביל הטסט. אבל לפחות זה פעם בשנה.

זו נקודה שעם תקציב של 50 אלף מאד מצמצמת אותך.

תשמע יכול להיות שזה בגלל ההיילקס שנשברתי, להעביר רכב כזה היה סיוט שלא ברא השטן.
נוטה להאמין שברכבים פחות אגרסיבים זה פחות נוראי .
בכל מקרה כרגע צמצמתי אפשרויות ל:
1. פאגרו Q בנזין נעול כפול
2.פאגרו קינג בנזין 2006
3.גרנד 2005 דיזל QD2
4. פראדו קצרה 2001-2003

DavidL
13-06-20, 11:33
באלו בעיות נתקלת בטסט?

omri_t
13-06-20, 14:21
עם 50 אתה לא תשיג wk נורמאלי.
אם אתה מתכנן על רכב ל 5 שנים ככה תקנה רכב גדול מגימני מעטים יסתדרו איתו לאורך 5 שנים.

פאגרו זה אחלה. פשרה נסבלת

hadtomer
13-06-20, 14:42
באלו בעיות נתקלת בטסט?

הלך לטסט. אמר לו הבוחן : "תגיד, מה החיה החכמה ביותר בעולם?". ענה לו: "זה הדולפין". אמר לו הטסטר :"דולפין זה דג!". ענה לו- ובצדק- "טכנית, דולפין הוא יונק". מפה לשם, נכשל בטסט.

עוד נקודה חשובה ופה אין ציניות וצחוקים: בשבוע האחרון משום מה פנו אלי כמה חבר'ה, גם מכאן, ושאלו על אוטו. חלקם שאלו על מה דעתי על ליברטי, אחרים שאלו על הרבה דברים אחרים, זו כנראה תקופה של קניות. תשובתי היתה אחידה: "אני יכול לענות לכם על מה שאני מכיר, זה הליברטי, היה לי גם ספורטאז ישן שמאוד אהבתי". שאלו אותי :"תגיד, לא מטייל איתך גראנד? לא נוסע איתכם פראדו?". עניתי שכן, אבל אני לא בעלים של כזה. יותר מזה-הרי אין כמעט רכב במדינת ישראל שלא עבר לי בידיים, ועם זאת - אני כמעט ואף פעם לא אומר לבן אדם על רכב משומש "קנה כזה"- כי מה כבר אני יודע? נתנו לי רכב חדש מהניילון. מי יודע איך יהיה עוד חמש שנים? ועם זאת, לפעמים גם כשהרכב חדש יש לי דעה די נחרצת, כמו במקרה הזה, שירדתי מרכב ואמרתי "זה לא טוב".

https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3642889,00.html

במקרה שאלו על הרכב הזה השבוע, דרור ענה משהו, אני עניתי משהו אחר, לשנינו יש ניסיון על הדבר הספציפי הזה.

לגבי הרכב עצמו- ולמה לתת לאנשים עצה על רכב שמעולם לא היה לך זה בעיני נזק: בטיולים כולם גיבורים. אני כבר סיימתי מסלול עם מנוע רותח (לא בליברטי תודה לאל) רק בשביל לסיים, אף אחד לא עשה לי בושות וזה העיקר, אף אחד לא ראה אותי עולה על גרר בשדה בוקר. אנשים שואלים כאן שאלות כבדות-האם לשים הרבה כסף על רכב זה או אחר. הם לא מכירים אתכם אישית. לא יודעים מי מאחורי המקלדת. אני מבין אם איזה ברלי ימ"ש טפו טפו אומר "קח את זה". ברלי מדריך קבוצות כבר שנים. אני מבין אם בא רמי גלבוע ואומר "זה הרכב", רמי יודע בדיוק על מה הוא מדבר. אני לא מבין את הסיטואציה שבה אנשים שלא היה להם רכב מדגם מסוים ולכל היותר טיילו עם כזה או למדו עליו המון באינסטגרם ובפייסבוק מתנהגים בקלות דעת בכספם של אחרים. זו לא איזו גערה, זו פשוט בקשה לקחת לתשומת לב, כי לי אמרו השבוע פעמיים "אבל טוחן הסלעים 1977 אמר בג'יפולוג שזה אחלה רכב" ואני עניתי "יופי, עכשיו תשאל אותו אם הוא פעם בכלל היה בעלים של כזה".

בגלל זה אני באמת מלא הערכה לאנשים שמתחילים במשפט "היה לי כזה רכב במשך X שנים ודעתי היא"- וכפי שניתן לראות, יש כאלה לא מעט. אבל נראה לי שבהרבה מקרים אם אנשים יתחילו ב"גילוי נאות" שלא היה להם כזה רכב מעולם, או לסירוגין לפחות בהסבר על מה הקשר שלהם לרכב "היה לאח שלי במשך שנתיים"- זה עשוי למקד מאוד את מי שמחפש רכב, ואולי להעמיד את עצותיהם באור הנכון.

לביא
13-06-20, 18:53
בכל מקרה כרגע צמצמתי אפשרויות ל:
1. פאגרו Q בנזין נעול כפול
2.פאגרו קינג בנזין 2006
3.גרנד 2005 דיזל QD2
4. פראדו קצרה 2001-2003

גבע, שים לב שהפאגרו בנזין זו מטחנת דלק. קח בחשבון בתחשיב האחזקה.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

ד ו ר ו ן
13-06-20, 19:01
תשמע יכול להיות שזה בגלל ההיילקס שנשברתי, להעביר רכב כזה היה סיוט שלא ברא השטן.
נוטה להאמין שברכבים פחות אגרסיבים זה פחות נוראי .
אתה דרומי, לא מנפגעי מכוני המרכז.
זה אומר או שהרכב הספציפי היה בעייתי מאד(ואז הוא לא דוגמא), או שניסית לעבור דרך מעאכר בעייתי?

או שפשוט בא לך להחליף.. וזה הכי לגיטימי שיש.

ד ו ר ו ן
13-06-20, 19:02

וחביב המבריחים באזור של גבע.

geva dover
13-06-20, 21:58
האמת שטסטים הייתי עושה במרכז כי אני מטפל שם, תמיד היה בי את הפחד שהשוודים במכון טסטים או במוסכים שם ישימו עליו עין ואז יד.. אז נאי מכיר את המאבק, כל פעם שנסעתי להורים שלי במרכז או של האישה בצפון הרגיש לי כמו להיכנס לשדה קרב. בלי קשר היא התחילה להצטרף ואופי הטיולים השתנה ולכן גם התחשק להחליף

הדלק פחות נכנס לי לחישוב, במקרה הטוב הרכב יסע 10,000 בשנה, לרוב סביב ה 7

וחביב המבריחים באזור של גבע.
אני גר מטר וחצי מהאוניברסיטה, הרכב יחנה שם 98% מהזמן. אבטחה חמושה, שער ברזל מסיבי, מצלמות אבטחה. לא מאמין שיגעו בו שם.

השאלה העיקרית שלי היא המחלות שלו, ראיתי אחד יפה שמפורסם ב58 ואני שואף להוציא כמה שיותר קרוב ל50.
בכללי אני אשמח לתובנות על הרכב הזה, צריך ללמוד לנהוג על רכב עם מתלים נפרדים קדימה אחורה, אני יודע שיש קהילה מאוד גדולה שלהם.

ronbs
14-06-20, 17:13
למה לא לקחת ויטרה נוחה
רכב אמין, זול לתחזוקה עם קצת שיפורים מגיע רחוק

Saar
14-06-20, 17:49
2 טסטים בשנה עם היילקס לא ממש שונים משני טסטים בשנה עם פג'רו Q נעול כפול...
רכב שטח ישן ומשופר תמיד ימשוך מבטים. (כן, אני יודע שלא רואים את הנעילות מבחוץ, אבל q נעול כפול כנראה לא יראה תמים)

amirmoshe
14-06-20, 19:42
2 טסטים בשנה עם היילקס לא ממש שונים משני טסטים בשנה עם פג'רו Q נעול כפול...
רכב שטח ישן ומשופר תמיד ימשוך מבטים. (כן, אני יודע שלא רואים את הנעילות מבחוץ, אבל q נעול כפול כנראה לא יראה תמים)שמיים וארץ...
היילקס מושך עיניים. פאג'רו עם 2 אינץ לא..

פעם שוטר שנמצא בצד שני של הכביש עם גדר הפרדה באמצע ניסה לעצור אותי בבין עירוני. תבין לבד..

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

geva dover
14-06-20, 20:00
ה-Q ירדה מהפרק, כרגע מדובר על קינג בנזין קצרה/ארוכה. סביב המודלים 2005/6 שזה טסט פעם בשנה. קינג לא מושך את העין אלא אם כן הוא מצוייד בפגושים ובלאגנים.
אני לא מתכוון לשים יותר מ2 אינץ, מיגון שנורקל..
לגבי צמיגים אני שוקל לקנות סט נטו לטיול ושישאר סט מקורי ליום יום( צמיגי כביש, לנסות אולי לחסוך ליטר דלק למרות שהדלק לא פקטור פה)

אם למישהו יש הצעה לרכב אחר, שהוא סבבה לכל המסלולים הקלאסים ומודל יחסית גבוה אני אשמח לשמוע

ד ו ר ו ן
14-06-20, 20:07
לגבי צמיגים אני שוקל לקנות סט נטו לטיול ושישאר סט מקורי ליום יום( צמיגי כביש, לנסות אולי לחסוך ליטר דלק למרות שהדלק לא פקטור פה)
מה תחסוך בדיוק?
ההבדל בין תמיגי שטח מלא לצמיג AT לא באמת מדיד.
לעומת זאת, עלות סט צמיגי שטח זה בסביבות 3000שח.
הסט ייגמר ותרכוש חדש לפני שתגיע לנקודת איזון עלויות, ובקיצור, תפסיד כסף.

geva dover
14-06-20, 20:10
אז נסע עם צמיגים A/T או שטח מלא, בכל מקרה אני מנסה להבין אם אולי פספסתי איזה רכב שיכול להיכנס לי לקטגוריה המאוד צפופה.

התחלתי להסתכל על גרנדים ועל פאגרו ים חושב שיש עוד משהו שיכול להיכנס לתקציב יחסית?

Asaf-a
14-06-20, 21:30
פאג'רו קצר הוא קטן, גם לזוג עם 2 כלבים.
פראדו קצר גדול בהרבה בהשוואה לפאג'רו, טיילנו משפחה עם 5 נפשות בפראדו קצר במשך מספר שנים, בהחלט נסבל, עם סידור מדף בתא המטען וגגון עריסה איכותי.

בכלל, הרכבים הקצרים צוברים הרבה פחות קילומטרז ביחס לאחייהם הארוכים, נדיר שמשמשים כרכב עבודה ביד הראשונה, ומצד שני פחות מבוקשים.
בדוק מחיר שוק של לנדקרוזר 120 קצר, אולי בתקציב?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

geva dover
14-06-20, 21:33
מכיר את העניין שהפראדו הקצר משמעותית גדול יותר מהפאגרו, בגלל זה אני שואף לארוך בפאגרו. קשה להתעלם מקינג קצר בנזין שנת 2006 עם 170 אק"מ יד שניה. לכן ננסה אולי להתפשר קצת עליו אם הוא באמת יהיה שווה את זה.

ל"ק 120 קצר לצערי מעל התקציב, הם נסחרים סביב ה65..

geva dover
26-06-20, 09:48
מעדכן:

בסוף החלטתי להתפשר על עניין ה-2 טסטים מכיוון שפשוט כל מה שמעל 2006 ונכנס בתקציב שלי היה שחוט בקטע לא הגיוני.
אתמול נפלה לידי פראדו, יד ראשונה, בנזין, 319,000 קמ. מקורית כפי שיצאה מהחברה, בלי שריטות מהשטח.
היא זקוקה לקצת אהבה כמו החלפת מסרק והחלפת רדיאטור אבל חוץ מזה היא חדשה מבפנים ומבחוץ.
השאיפה כרגע זה עד סוכות ליישר קו ולהלביש עליה מיגון צמיגים ( ה' יודע כמה זה קשה בתור סטודנט לשפוך כספים כאלה פתאום)
זו הכלה:
129865

erezgur
26-06-20, 09:54
תתחדש!

הכלה נראית מעולה.

ד ו ר ו ן
26-06-20, 10:54
סוג של חד קרן..

תתחדש!

לביא
26-06-20, 10:59
תתחדש גבע. נראית מעולה הכלה. בטח לא צריך להזהיר אותך, לשכנים שלך יש חולשה ללנדקרוזר מונע בנזין....

geva dover
26-06-20, 12:12
תתחדש גבע. נראית מעולה הכלה. בטח לא צריך להזהיר אותך, לשכנים שלך יש חולשה ללנדקרוזר מונע בנזין....

כבר קניתי כפיעה לזרוק ברכב ולתלות מסבחה על המראה האמצעית בשביל הסוואה, אה וצריך להוריד את הספייר.
רק ככה לא יזהו אותי

JohnnyEnglish
26-06-20, 12:16
תתחדש גבע ! ניראה מעולה!!
בדיוק דיברתי עם אלונה אתמול אבל אתה זריז יותר, גם כך אני נוטה לכיוון דיסקו 2 .
עשית לי טובה ⁦;)⁩

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

geva dover
26-06-20, 12:25
תתחדש גבע ! ניראה מעולה!!
בדיוק דיברתי עם אלונה אתמול אבל אתה זריז יותר, גם כך אני נוטה לכיוון דיסקו 2 .
עשית לי טובה ג¦;)ג©

הייתי לידה ברכב, שהתקשרת.
בכל מקרה שתדע שהוא צריך החלפת רדיטאור, מסרק וצמיגים כדי להיות ראוי לנסיעה. חוץ מזה הוא באמת מושלם

asafk
26-06-20, 12:26
מציע לך להחליף לא רק רדיאטור אלא סט צינורות מושלם ורצוי גם רדיאטור חימום.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

asafk
26-06-20, 12:28
ועוד דבר בדגם הזה - אטמי מכסי שסתומים. לא להזניח..

אסף.

geva dover
26-06-20, 12:30
מציע לך להחליף לא רק רדיאטור אלא סט צינורות מושלם ורצוי גם רדיאטור חימום.

אסף.

מה שציינתי זה רק כדי לנסוע.
בגדול אני מתכנן להחליף את כל הצינורות מים לצינורות סיליקון ורדיאטור אם אמצא אז לאחד מוגדל. ( ללא קשר לזה שגם המסרק יוחלף)
רדיאטור חימום אני לא מוצא צורך להחליף כרגע במיוחד שהקניה הייתה קצת מעל התקציב ולכן היישור קו יהיה איטי יותר ובחלקים..

andy.shaked
26-06-20, 12:33
גבע אני שמח שמצאת כלה חדשה
דווקא הייתה עכשיו טראנו מעולה בשבילך

המדען המטורף

JohnnyEnglish
26-06-20, 12:50
הייתי לידה ברכב, שהתקשרת.
בכל מקרה שתדע שהוא צריך החלפת רדיטאור, מסרק וצמיגים כדי להיות ראוי לנסיעה. חוץ מזה הוא באמת מושלםצמיגים לקחתי בחשבון בגלל שהם צמיגי כביש.
אבל כמו אצלך המחיר שהיא ביקשה הוא גבוה.
תהנה, ניפגש בשבילים אני אשמח לסיבוב.

geva dover
26-06-20, 12:58
צמיגים לקחתי בחשבון בגלל שהם צמיגי כביש.
אבל כמו אצלך המחיר שהיא ביקשה הוא גבוה.
תהנה, ניפגש בשבילים אני אשמח לסיבוב.

המחיר שהיא ביקשה טיפה גבוה למצב של הרכב, אני מסכים.
בסופו של יום אני רואה אותם נמכרים סביב ה 70, עשיתי את חישוב ולקחתי את זה בחשבון. הנתונים של הרכב והרמה שהוא נשמר קוסמטית מאוד גבוהים.
הבסיס של הרכב הוא מאוד טוב, 0 חלודה. יד ראשונה ונמכר רק כי הבעלים נפטר. מטופל ברייכמן כל חייו ( של הבעלים שנפטר) וב3 חודשים האחרונים במוסך רביע בכפ"ס ( אחותו שירשה את הרכב טיפלה שם).
מאמין שבהשקעה של עוד 6000 שקל אני מקבל רכב מקורי במצב חדש

JohnnyEnglish
26-06-20, 13:19
מסכים עם כל מילה , פלטפורמה מצויינת לרכב מסעות והנתונים טובים.
הרבה הצלחה, תמשיך לעדכן.

שגיא S
27-06-20, 09:45
מאמין שבהשקעה של עוד 6000 שקל אני מקבל רכב מקורי במצב חדש

עם 320 אלף קמ כן?
אבל נראה רכישה מצוינת והעיקר שזה מאחורייך ועכשיו יש לךאתגר חדש...לשפצר את הרכב שיתאים לכם.

geva dover
27-06-20, 09:53
עם 320 אק"מ
לא מכיר פראדו בנזין עם פחות 270 אק"מ וראיתי הרבה.
כרגע נבנה אותה לאט לאט ובשאיפה עד פסח לאבזר אותה מספיק שתעשה חוצה ישראל ( לפחות הגבהה מיגון צמיגים), קצת אופטימי אבל בוא נראה איך יתקדם

idan10
27-06-20, 20:20
תתחדש גבע, ירית לכל הכיוונים ונפלת על אחלה מציאה.
סע בדרכים טובות ומשובשות;)

JohnnyEnglish
30-06-20, 12:01
גבע אני שמח שמצאת כלה חדשה
דווקא הייתה עכשיו טראנו מעולה בשבילך

המדען המטורףאם רלוונטי, אשמח לפרטים

andy.shaked
30-06-20, 12:03
שלחתי לך בפרטי

המדען המטורף

-->