PDA

צפייה בגרסה מלאה : אביזר הניפוח הטוב ביותר Jeep Tech

grossfeld
22-06-20, 13:25
שלום ג'יפולוגים

למרות שהרשתות החברתיות ויוטיוב השפיעו על הפורום שלנו כאן בג'יפולוג, בשבילי לאתר הזה והפורום הזה אין תחליף. כאן יש אנשים איכותיים ודעות אמיתיות וויכוחים טכניים וטיעונים מנומקים.
לכן אני בדרך כלל מפריד בין העיסוק שלי בפייסבוק וביוטיוב לבין מה שקורה כאן.
לכל מקום יש את הקסם שלו.

בשנה האחרונה פתחתי ערוץ ביוטיוב על ג'יפים. Jeep Tech. אני מאוד משקיע בו. מצלם עורך ומשתף. השתדלתי לא להטריד אתכם כאן בג'יפולוג בסרטונים האלו ובעבודת השיווק שאנחנו רגילים לקבל מיוטיוברים. חשבתי שמי שמעניין אותו והוא בעניינים אז בטח יגיע לסרטונים ביוטיוב, בפייסבוק ובאינטגרם.

בסוף השבוע האחרון פרסמתי סרטון על אביזר ניפוח שהכנתי לעצמי וחשבתי שזאת הזדמנות טובה לספר לכם על הערוץ שלי ושתגידו מה אתם חושבים על הערוץ וגם על האביזר ניפוח.
כדאי לקרוא את תיאור הסרטון ביוטיוב בנוסף לצפיה.

בערוץ שלי תוכלו לראות תוכן על המון דברים שעשיתי, כמו מערכת לחץ אוויר, מצבר כפול, מתקן לגלגל ספייר, מד טמפרטורה למנוע ולגיר ועוד ועוד. ובעתיד אני מתכנן ליצור עוד הרבה סרטונים מעניינים.

אז צפו בבקשה בסרטון, הרשמו לערוץ ושתפו בין חבריכם.
אשמח לקבל תגובות ולדעת מה אתם חושבים.

ורק להבהיר, אני ג'יפאי בדיוק כמוכם. רק עם מצלמה. אני לא עסק ולא חנות ולא סדנה. ואין לי מלאי ומוצרים שאני מוכר. ג'יפאי כמוכם עם מצלמה.

תודה

זה הסרטון:

https://youtu.be/fR9aNbvvog0

חנן-ג'יפולוג
22-06-20, 13:45
בהצלחה עם הערוץ.

edish
22-06-20, 14:10
יופי של יישום, הפייה בכלל נראית להיט, אבל זמן הסרטון ארוך בטירוף, בשליש זמן היתה תצוגת תכלית והצופה לא היה מותש.

בפאלו
22-06-20, 14:47
יופי של יישום, הפייה בכלל נראית להיט, אבל זמן הסרטון ארוך בטירוף, בשליש זמן היתה תצוגת תכלית והצופה לא היה מותש.+1

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

סולי
22-06-20, 15:13
תודה על השיתוף, מס שאלות,...
למה רק מילוי כשאפשר לנצל את המתקן לריקון מהיר גם כן?

למה צמיג אחד ולא זוג במקביל?

השאלות מגיעות עקב פרויקט דומה שאני מכין (הקורונה מעכבת חלק מהחלקים...)

את ההשראה קיבלתי ממוצר יקר מאוד של חברת drifta... והביצוע ארצישראלי:

כאשר מעבר לשאלות ששאלתי, דווקא בחרתי ללכת על "צמדן" מעט פרימיטיבי יותר... כנראה שרק אחרי שאנסה אותם אוכל לדעת אם בחרתי טוב.

הצמדן שבחרת נראה לי רגיש לחול ובוץ שהם חלק בלתי נפרד מהשטח... גם בסרטון נראה שהוא דרש ניעור קל.

https://youtu.be/xMMixOGG9VU129808

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

asypeer
22-06-20, 20:17
יופי של ערוץ בשפת הקודש, עלה והצלח

Sent from my iPhone using Tapatalk

amir_shai
22-06-20, 20:28
תודה על השיתוף, מס שאלות,...
למה רק מילוי כשאפשר לנצל את המתקן לריקון מהיר גם כן?

למה צמיג אחד ולא זוג במקביל?

השאלות מגיעות עקב פרויקט דומה שאני מכין (הקורונה מעכבת חלק מהחלקים...)

את ההשראה קיבלתי ממוצר יקר מאוד של חברת drifta... והביצוע ארצישראלי:

כאשר מעבר לשאלות ששאלתי, דווקא בחרתי ללכת על "צמדן" מעט פרימיטיבי יותר... כנראה שרק אחרי שאנסה אותם אוכל לדעת אם בחרתי טוב.

הצמדן שבחרת נראה לי רגיש לחול ובוץ שהם חלק בלתי נפרד מהשטח... גם בסרטון נראה שהוא דרש ניעור קל.

https://youtu.be/xMMixOGG9VU129808

Sent from my SM-A530F using Tapatalkהכנתי כזה ל 4 גלגלים. על כל חיבור גלגל הוספתי ברז כך שניתן לסגור ולנפח רק שניים.
הבעיה היחידה עם מה שאני הכנתי זה סוג הצינור. לא נפרס בקלות וגם לא מתקפל ככ בקלות.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

סולי
22-06-20, 21:37
נראה לי קצת מוציא את העוקץ...
אם אני צריך להתכופף ולפתוח ברז בכל צמיג...
או שלא הבנתי אותך...

אני החלטתי ללכת על זוג ולא על רביעייה בגלל אורך הצנרת.. הפריסה והאחסון של הדבר הזה.

פאוץ עם 2 צינורות שבמרכזם ברז ושעון נראה לי יחסית קומפקטי... למתקן ריקון מהיר.... ובמידה ורוצים למלא אוויר פשוט מחברים למרכז את הצינור מהקומפרסור הקבוע.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

amir_shai
22-06-20, 22:29
הברז יכול להישאר פתוח ...
ובכל מקרה אתה מתכופף כדי לחבר לכל גלגל.

הטעות שלי לדעתי הייתה סוג הצנרת. יש צינור פלסטיק, שאני בחרתי, ויש צינור גומי שעדיף. בפעם הבאה.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

omri_t
22-06-20, 22:56
אחלה ערוץ.
מצולם יפה.
מושקע ונעים.
הלוואי ותצליח.

מציע לנסות להרים טיפה את הרמה הטכנית
אחרת לא ברור מי קהל היעד.
פה גיפולוג... דורדורנט וגפרורים...

erezgur
23-06-20, 09:56