PDA

צפייה בגרסה מלאה : צמיגי BF KO2 ALL TRAIN 245 \ 70 \ R16 איפה כדאי לקנות ? האם יש במלאי? ומחיר?

boazgutman
22-06-20, 15:57
היי.
הגיע הזמן להחליף את הצמיגים.
מיציבושי האנטר L200 2008. אני נוסע על הצמיגים כבר יותר 3 שנים ונהנה מכול רגע, אין תלונות!.
אבל הגיע הזמן להחליף.
אני רוצה לעשות החלפה של 4 הצמיגים , החלפה של הגלגל רזרבי באחד הצמיגים שאני מוריד, וישור פרונט כדי לתת לצמיגים החדשים התחלה חדשה וישרה.
(משהו קרה בחצי שנה האחרונה והצמיגים הקידמים התחילו להיות לא אחידים בבלאי עליהם- אז כדאי לישר קוו ולא לזרוק כסף אני חושב שכדאי לבדוק כיוון)

אז איפה כדאי? אני באזור המרכז (כפר סבא \ יהוד אלו המקומות המועדפים עלי. (בית ועבודה)
דיי נעול שאני רוצה להישאר על הBF ALL TRAIN KO2. אבל אם מישהו יביא צמיג בחצי מחיר ויטען שהוא שווה את הכסף אני אשקול החלפה..
האם יש במלאי ליבואן כרגע? או שצריך להמתין קצת?
ומה המחיר בשוק היום לצמיג זה? ראיתי באתר יד 2 בין 700 ל900 שקלים לצמיג.. האם נכון?

המידה ברישיון 245\70\R16 ואין לי כל כוונה לשנות . שמח בחלקי.:)

תודה מראש על העזרה

erezgur
22-06-20, 16:02
אני עם אותה מידה.
באור יהודה (בין צומת סביון לכניסה לאור יהודה) יש לך את צמיגי פרונט יוסף שהיה לו מחיר טוב ל general grabber at3.
Bf רכשתי בעבר אצל אנטון ביפו
בהוד השרון יש סניף של צמיגי מוריס מבית עובד.
תרים טלפון לבדוק...

נשלח מהנייד

amitaikl
22-06-20, 16:09
שווה לך להרים טלפון לאליאס באיבלין - 0508634209
אומנם שעה וכמה דקות מכפר סבא, אבל מניסיוני המחירים שלו לוקחים את יד 2 בקלות

ishc
22-06-20, 16:18
לי היום הזמן יקר אז 100-200 ש"ח פחות או יותר לא שווים לי נסיעה של שעה + לכיוון וזה עוד לפני שהכנסנו את הדלק למשוואה.
אני נכנס לאתר של יד 2 ומשווה, הכי זול ברכישה האחרונה היה אחד מצמיגי כחלון בא. תעשיה בכפ"ס (יש 4 וזה לא אותו בעל בית).

boazgutman
23-06-20, 13:27
תודה.
בודק באנטון ובצמיגי פרונט יוסף
יש רשמים מהGENERAL TIRE AR3 עם העובי דופן המוגדלת?
מישהו מרכיב כאלו צמיגים ?
נאמר לי ב3 מקומות שכרגע אין במלאי את המידה שלי אצל BF KO2...
אז מחפש חלופות.
תודה

erezgur
23-06-20, 13:44
יש רשמים מהGENERAL TIRE AR3 עם העובי דופן המוגדלת?
מישהו מרכיב כאלו צמיגים ?

יש לי זוג כזה (at3 ולא ar3) בשנה האחרונה.
בינתיים מאד מרוצה (הזוג השני bf ולא מרגיש שיש יתרון לאחד הזוגות)

נשלח מהנייד

guy888
26-06-20, 17:44
אם לא מדובר במידה אקזוטית במיוחד ואין מחסור בארץ כל פנצ'ריה תביא לך את הצמיג תוך יום-יומיים.

תשווה מחירים בטלפון בין שני שלושה בתי עסק קרובים, ההפרשים כנראה יהיו קטנים ולא היה שווה לנסוע רחוק מידי

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

יניב עמית
26-06-20, 21:03
פעם אחרונה שהחלפתי, הייתה בצמיגי זוארץ בתל אביב, היה מחיר הכי טוב וטריים.
קח בחשבון שזה צמיג קשה לאיזון ולא כל פנצ'רייה יודעת לאזנו כראוי

boazgutman
22-07-20, 16:51
תודה לעונים. כרגע אין צמיגים חדשים בארץ בגלל הקורונה. לא של bf ולא גנרל.
צריך להגיע משלוח של גנרל סוף החודש ואני סימנתי לי 4 צמיגים של at3 עם הדופן צד המחוזקת.
אספר לכם שפניתי למספר רב של פנצריות .
צמיגי פרונט יוסף מאור יהודה שמייבא גנרל סיפק לי ללא עלות 2 צמיגים זמניים כדי שאני יעבור טסט עד שהמלאי החדש יגיע אליו ואז יהיה ניתן להחליף לצמיגים חדשים.
מידי פעם מקבלים שירות מעל המצופה ואז צריך גם לפרגן. אז הנה ההמלצה שלי.
עברתי טסט עם הצמיגים שהוא נתן לי, ואני ממתין לקבלת הצמיגים החדשים שארכוש בשמחה ממנו.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

-->