PDA

צפייה בגרסה מלאה : בגי"ה - הלבשה לאמבטיה ישנה

אוהב נגב
27-06-20, 23:43
שלום, אני מבקש לחדש את האמבטיה עם הלבשה חדשה, וקיבלתי הצעות עם שימוש בהלבשות מ-3 חומרים. אקריל-יקר, פלקסיגלס-יותר יקר, פוליקרבונט-עוד יותר יקר. אשמח אם מישהו יוכל להרחיב לגבי העמידות של 3 החומרים לפי פרמטרים של שחיקה, עמידות לשריטות, עמידות בחום (40 מעלות) והכי חשוב חוזק אלסטי ועמידות למכות(קפיצה של ילדים)והיווצרות סדקים. מישהוא ?....
תודה לעונים

danob
28-06-20, 09:59
לפני כ-20 שנה כשגרתי בדירה שכורה עשו לי הלבשה כזו של אמבטיה אקרילית, אותו חומר שממנו עושים היום אמבטיות).
ב-4 שנים שגרתי שם לא הייתה שום בעיה כאשר בחלק מהזמן עמדה מכונת כביסה על האמבטיה, עמדה ועבדה כמובן.
ממליץ בחום על "אמבטיות זאב" זוכר לטובה את המתקין שעשה עבודה מצויינת.

ליאור

elibaba
28-06-20, 10:03
בחום כולם מספיק עמידים.
מבחינת גמישות פוליקרבונט הוא בסדרי גודל יותר חזק - זה החומר של משקפי קסדות ומגני הסתערות של המשטרה לעומת אקריל שזה החומר שממנו עשויות בקליות של פנסים לרכב למשל.

בשימוש סביר בלי להפיל חפצים כבדים גם אקריל מספיק חזק לאמבטיה לדעתי, ההבדל הוא שעל פוליקרבונט אתה יכול לזרוק פטישים כל היום ולא יקרה לו כלום, בקושי שריטה.

הייתי בוחר באפשרות האמצעית - פלקסיגלס, שזה אקריל יותר גמיש ופחות שביר.

אריה ברוך
28-06-20, 12:23
היי,
אני התקנתי בשבוע שעבר 2 אמבטיות מחברת זאב.
עד כה אני מרוצה.

mnachmia
28-06-20, 12:51
גם אני התקנתי באמבטיות זאב הלבשה על אמבטיה קיימת ואני מרוצה, 3 שנים ואין שום בעיה.

Pageup
28-06-20, 19:27
שלום, אני מבקש לחדש את האמבטיה עם הלבשה חדשה, וקיבלתי הצעות עם שימוש בהלבשות מ-3 חומרים. אקריל-יקר, פלקסיגלס-יותר יקר, פוליקרבונט-עוד יותר יקר. אשמח אם מישהו יוכל להרחיב לגבי העמידות של 3 החומרים לפי פרמטרים של שחיקה, עמידות לשריטות, עמידות בחום (40 מעלות) והכי חשוב חוזק אלסטי ועמידות למכות(קפיצה של ילדים)והיווצרות סדקים. מישהוא ?....
תודה לעונים

עלויות ?

mnachmia
28-06-20, 19:46
אם אני זוכר נכון סביב 1500 שקלים לאמבטיה 160 ס"מ

-->