PDA

צפייה בגרסה מלאה : עלות ריפוד כסא נהג.

חנן-ג'יפולוג
29-06-20, 14:05
קיבלתי הצעה מרפד בקרית גת שעומדת על 850 ש"ח. עם שימוש בבדים שלטענתו הם מקוריים, של פולקסוואגן, טויוטה, רנו וכו'.
תיק העבודות שלו נראה יפה. הוא נשמע לי אמין ומקצועי, ועל פניו גם ההצעה נשמעת לי בסדר.

הייתי שמח לקבל ממי שהתנסה בזה רפרנס על העלות לעבודה דומה.

אני מכיר את האופציה של קניית כסא מפירוק. לא מתלהב מהכנסת רכיבים משומשים לרכב שלי, וגם לא מתהליך התאמת הכסא לרכב וההתאמה הפיזיולוגית שלי לכסא מסוג אחר. אני מרוצה מהכסא הקיים, אבל הוא נשחק באיזור השמאלי שלו.

תודה.

זיף
29-06-20, 15:04
העלות סבירה לדעתי. לפני שנתיים בערך ריפדתי את הכסא שלי אחרי שהרגשתי קצת את הקפיצים מלמטה בתחת, העלות הייתה דומה.
העבודה אגב לא הייתה משהו, לקח זמן עד שהגב התרגל לכסא או שהכסא קיבל את הצורה של הגב.

jonys
29-06-20, 15:57
אם מדובר על רכב שיש בו כריות אוויר בצדי הכיסאות עדיף לא ללכת לרפד. לפי מה שאני יודע יש בארץ רק מרפדיה אחת שיש לה גם את הציוד המתאים וגם אישור טכניון שהריפוד שלהם לא פוגע בתפקוד הכרית.
האופצה הכי טובה היא למצוא את המק"ט של הריפוד המקורי. הרבה יצרנים מוכרים רק את הריפוד בנפרד ואז מדובר בעבודה עצמית של שעה שעתיים והכיסא נראה כמו חדש.

OFF-RoaD
29-06-20, 18:49
בסכום הזה אתה עושה סט קומפלט של הדר רוזן (או החברה המקבילה ששכחתי את שמה) מותאם 1:1 לאוטו, עם הבדים והצבעים שאתה בוחר.

בכל הרכבים שלי הותקנו ריפודים כאלה, נראה מקורי ואין את התחושה המעצבנת עם תוספות ריפוד בדרך כלל של החלקה על הכיסא או כל מיני קימוטים וסרחים עודפים.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

DavidL
29-06-20, 19:43
מתעלק על השירשור, האם בארץ ניתן למצוא רפד שיודע לחדש כיסא כולל את הספוגים כך שהתוצאה הסופית תהיה כמעט זהה לכיסא חדש?

נדב ש.
29-06-20, 21:13
אני מכיר מחירים של איזור ה 600-700 ש"ח לכיסא וזה כולל מילוי ספוג חסר, תפירת ריפוד/דמוי עור לבקשתך בהתאמה אישית או תואם למקור, וגם תיקון קפיצים שבורים על הדרך.

בצפון כמובן, איזור עפולה.

Aifer
29-06-20, 23:15
אני מכיר מחירים של איזור ה 600-700 ש"ח לכיסא וזה כולל מילוי ספוג חסר, תפירת ריפוד/דמוי עור לבקשתך בהתאמה אישית או תואם למקור, וגם תיקון קפיצים שבורים על הדרך.

עכשיו החלפתי ריפוד כסא (לא משענת) בגראנד צירוקי 98 אצל גבי גרין , פתח תקווה (תמצאו בגוגל).
לפני שנתיים עשה לי את כסא הנהג.
הוא אמן ולא יקרן 600-700 לכסא ללא משענת.
מומלץ בחום

חנן-ג'יפולוג
29-06-20, 23:25
מה הכוונה למשענת? החלק של הגב?

חנן-ג'יפולוג
29-06-20, 23:51
אם מדובר על רכב שיש בו כריות אוויר בצדי הכיסאות עדיף לא ללכת לרפד. לפי מה שאני יודע יש בארץ רק מרפדיה אחת שיש לה גם את הציוד המתאים וגם אישור טכניון שהריפוד שלהם לא פוגע בתפקוד הכרית.
האופצה הכי טובה היא למצוא את המק"ט של הריפוד המקורי. הרבה יצרנים מוכרים רק את הריפוד בנפרד ואז מדובר בעבודה עצמית של שעה שעתיים והכיסא נראה כמו חדש.

תודה.
הרכב, היילקס 95, ללא כריות אוויר.
לאור עצתך בדקתי את המחיר ביפן: 176 דולר רק לבד של המושב התחתון בלבד, ללא הגב. לפני משלוח ומסים. קצת יקר, מה גם שאני מתכוון בהמשך הדרך לרפד את כל הרכב, כולל דלתות, כדי ליישר קו עם העיצוב של כסא הנהג ולפתור פרימה של הריפוד בדלתות.

https://imagizer.imageshack.com/v2/800x600q90/923/1OWG7t.jpg

- - - Updated - - -

בסכום הזה אתה עושה סט קומפלט של הדר רוזן (או החברה המקבילה ששכחתי את שמה) מותאם 1:1 לאוטו, עם הבדים והצבעים שאתה בוחר.

בכל הרכבים שלי הותקנו ריפודים כאלה, נראה מקורי ואין את התחושה המעצבנת עם תוספות ריפוד בדרך כלל של החלקה על הכיסא או כל מיני קימוטים וסרחים עודפים.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

תודה. היה לי פעם ריפוד כזה מהדר רוזן, כשהייתי סטודנט, ברכב של 2000 ש"ח.

לא מרגיש לי כמו משהו שהייתי רוצה שיהיה לי בהיילקס, ולו רק מפני הכבוד שיש לי אליו (;

Aifer
30-06-20, 00:23
מה הכוונה למשענת? החלק של הגב?

נכון

חנן-ג'יפולוג
30-06-20, 01:08
אם כך, המחיר שהרפד הציע לי, 850 ש"ח לכסא קומפלט, זה כנראה מחיר סביר, יחסית.
תודה.

ד ו ר ו ן
30-06-20, 07:17
חנן,
הבעיה בכיסא היא התפוררות הספוג או הבד?

בגלל בלאי של הבד בכיסא נהג, התקנתי כיסויי מושב מקורדורה לכל המושבים.

לא זול, אבל מאד איכותי ותפור בדיוק לקווים של הרכב הספציפי.
בשרשור יש עוד אופציות לכיסויי מושב.

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/86342-%D7%9B%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%99%D7%99-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99-%D7%A9%D7%98%D7%97-%D7%90%D7%99%D7%A4%D7%94/page3

חנן-ג'יפולוג
30-06-20, 07:32
תודה, דורון.
רק הבד התפורר באיזור אחד. אני רואה את התמונות של מה שהרכבת. זה מאוד בולט לעין שזה כיסוי, ולא ריפוד מקורי.
לא מה שאני מחפש.

erezgur
30-06-20, 08:45
חנן,
יש כיסויים גנריים / סטנדרטיים (הדר רוזן ואחרים) אבל כנראה לא לזה הייתה הכוונה.

גם אצלי הלכתי על כיסוי מותאם לרכב, של הדר רוזן, ואפילו הלכתי לרפד רכב שהומלץ על ידי החנות ממנה רכשתי את הריפוד. התוצאה איכותית טובה, מחזיק מעמד טוב כבר לא מעט שנים. העלות הייתה דומה, נדמה לי 800 עם ההרכבה אבל אולי אני טועה קצת.

נשלח מהנייד

ד ו ר ו ן
30-06-20, 09:22
תודה, דורון.
רק הבד התפורר באיזור אחד. אני רואה את התמונות של מה שהרכבת. זה מאוד בולט לעין שזה כיסוי, ולא ריפוד מקורי.
לא מה שאני מחפש.
התמונות מרגע אחרי ההתקנה.
אחרי זמן שימוש והתיישבות הבד הכיסוי נצמד לגמרי למתאר הכיסא. אין את הכפלים שיש בצילום.
המקום היחידי שאתה רואה שזה כיסוי הוא באזור ציר המושב התחתון וחיבור משענת הראש.

במבחן השנים, בכיסא הנהג יש סימני שימוש, כמתבקש.
מושב הנוסע והכיסא האחורי נראים כמעט חדשים.

Laikon
01-07-20, 22:34

אשמח לשם של המקום פה או בפרטי עפולה קרוב לי.
חשבתי להחליף גם 2 כיסאות קדמיים של הג'ימיני למשהו יותר ספורטיבי ונוח מרכב קופה יוקרתי אחר(החלום הוא כיסאות של אבארט) אולי אסתפק בהוספת תמיכה בצדדים + ריפוד מחדש אם זה המחירים.

A r i
06-07-20, 21:25
מתעלק על השירשור, האם בארץ ניתן למצוא רפד שיודע לחדש כיסא כולל את הספוגים כך שהתוצאה הסופית תהיה כמעט זהה לכיסא חדש?

ממליץ לבדוק את אלכס מרדיו באס בראשון לציון (תריץ חיפוש בגוגל לפרטי יצירת קשר) - הבחור נחשב לאומן.
אצלי ברכב הוא לא עשה ריפוד לכסאות אבל הוא חידש הגה וידית הילוכים מעור - עבודה ברמה גבוהה מאוד והמחירים שלו סבירים.

weref
20-05-24, 09:54
עכשיו החלפתי ריפוד כסא (לא משענת) בגראנד צירוקי 98 אצל גבי גרין , פתח תקווה (תמצאו בגוגל).
לפני שנתיים עשה לי את כסא הנהג.
הוא אמן ולא יקרן 600-700 לכסא ללא משענת.
מומלץ בחום

05.2024
הבוקר חזרתי מגבי, חידוש לכסא נהג היילקס 2013. התייצבתי ב6 וחצי, ב8 יצאתי ממנו
איש עבודה של פעם, תענוג לראות אותו עובד ותענוג לתחת בנסיעה.
המחיר נשאר זהה

Aifer
20-05-24, 14:50
05.2024
הבוקר חזרתי מגבי, חידוש לכסא נהג היילקס 2013. התייצבתי ב6 וחצי, ב8 יצאתי ממנו
איש עבודה של פעם, תענוג לראות אותו עובד ותענוג לתחת בנסיעה.
המחיר נשאר זההאיזה כיף לשמוע.
איש יקר גבי.

Sent from my IN2013 using Tapatalk

-->