צפייה בגרסה מלאה : מחפש המלצה לזגג רכב במרכז
יש לי נזילת מים מהשמשה הקדמית בויטארה, עוד מאז השיקום (הוחלפה אז שמשה לאחר ששלי נשברה).
אתמול סוף-סוף הגיע אטם שמשה חיצוני מקורי, אבל ברור לי שהוא בעיקר קוסמטי וצריך לאטום טוב-טוב מתחתיו.
מחפש בעל מקצוע טוב שיסגור לי את הסאגה הזו (תרתי משמע) אחת ולתמיד. עדיף על קו כפ"ס-ת"א, אבל יותר חשובה לי איכות העבודה מאשר נוחות הגעה חד פעמית.
בני זגגות, רעננה.
09-746-1859
עובד לאט וקפדן..ולוקח אחריות.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
בני זגגות, רעננה.
09-746-1859
עובד לאט וקפדן..ולוקח אחריות.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
בהחלט בני.
ביצע לי איטום לשמשה קדמית מאותה סיבה.
פירוק, ניקוי, השחזה, ממיר חלודה, חומר איטום...
עבודה קפדנית ומסודרת.
יונימוג אדום
04-07-20, 18:58
לאחר מרורים שאכלתי ממספר זגגים שעבדו על מספר רכבים שיש לי .
אך ורק בני ברעננה !!
הבחור מקצוען וסבלני ויסודי מאוד .
התקין לי שמשה לסיקס שזגג אחר הצליח לחסל גומיה מקורית חדשה שהבאתי ולאחר מכן ללא רשותי הדביק את השמשה ולכלך את כל המסגרת בסיליקון .
בני בהמון המון סבלנות קילף את השמשה וניקה את כל החומר , לאחר מכן גילה שהמסגרת ( חדשה ) עם בליטות כלפי פנים - לקח אבן ציר והשחיז , התקין את השמשה - לא מצא חן בעיניו ( לי דווקא נראה תקין ) , חתך את הגומי החדש והוריד את השמשה בשנית , השחיז עוד ( כמובן שמרח על כל ההשחזות ממיר חלודה ) והתקין בשנית , גם זה לא הניח את דעתו . רק בפעם השלישית השמשה הותקנה לשביעות רצונו .
התחיל עעבוד על הג'יפ רק לאחר שכל הלקוחות הלכו סביב השעה 16.00 וסיים בשעה 19.00 , היה הרבה יותר מהגון גם במחיר .
אין הרבה בעלי מקצוע מסוגו וחבל .
פשוט עולם הולך ונעלם .
אילן
+1 גם לי יש ניסיון חיובי איתו בתיקון מנוע חלון חשמלי בפאגרו
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
וואוו, כזו תמימות דעים כבר מזמן לא ראיתי פה בג׳יפולוג, כנראה שאסע לבני [emoji846]
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.