צפייה בגרסה מלאה : טראנו קצר 2.7 או ספורטאג׳
הי אני מחפש רכב לסופש
מעולם לא היה לי רכב שטח אבל עברנו לאחרונה לכפר אוריה ומדגדג לי להסתובב באזור
נראה לי שאלה שני הדגמים הרלוונטיים
שיקולים
1. לא טכניים- שני הכלים יספקו את הצרכים שלי אם ארצה יותר תמיד אפשר להחליף
2. אמינות,זמינות חלקים
3. נוחות נסיעה- אני ארצה להשתמש בו גם כרכב ״עבודה״- יש לנו משק ויש הרבה התעסקות/ שיפוצים וגם נסיעות רחוקות עם המשפחה ולכן מאמין שאבלה איתו בכביש מידי פעם
4. קהילה חזקה ומוסך טוב ואמין באזור שלי שעובד הרבה עם הכלי הספציפי
5. תקציב על פניו הטראנו באותו שנתון עולה כמעט פי שלוש- זה לא יהרוג אותי אבל השאלה אם זה שווה את זה לאור מה שכתבתי
ברוך הבא,
ספורטאג' הוא דגם שעבר מספר שלבים משמעותיים במהלך השנים, החל מרכב שטח בעל יכולות מעולות בתחילת שנות האלפיים ועד לרכב מדרכה שבדכ אינו4x4... אני מניח שהתכוונתי לדגם הראשון.
שני הדגמים שציינת בעלי יכולת טובה מאד לטיולי שטח, הבעיה של תהיה מצב הרכב הספציפי, כמו כל רכב מיושן שגילו כ-20 שנה.
שים לב - יש לנו פורום ייעודי להתייעצות לפני קניה וגם היה נכון לפתוח שרשור זה. יש שם שרשור נעוץ עם שאלון. נסה לענות בקצרה על כל השאלות (תוסיף כאן את התשובות) והיה יותר קל לעזור לך. יש עוד רכבים שיכולים להתאים,,,,
נשלח מהנייד
מה המצב
ראשית- אני עונה כי אני מאמין שיעבירו את זה לפורום המתאים, אחרת חבל סתם לפתוח במקום הלא נכון.
שנית-אין חכם כבעל הניסיון ועל שני הרכבים שציינת יש המון שמועות, המון אגדות...אז קשקשנים, אנשים ששמעו ש...אנשים שקראו על זה בפורומים יש הרבה: עצות קח מבעלי ניסיון, לא מבעלי חוסר ניסיון. אתה לא הולך לרואה חשבון ששמע שככה עושים באינטרנט ואתה לא מקבל עצות מרופא ששמע על מחלה בפורומים.
שלישית- כמו כולם על טראנו שמעתי הרבה אך מעולם לא היה לי בבעלותי טראנו- כך שאין לי ניסיון. עם ספורטאז' דור ראשון לעומת זאת היו לי שש שנים נפלאות. למעשה אני מסתכל היום לפעמים מסיפון הג'יפ שלי וקצת מתגעגע לקוריאני הקטן והבן זונה. הנה מדריך קטן על מה לבדוק
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/2226-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA-%D7%95%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%90%D7% 96
עקרונית- הספורטאז' קשוח בצורה באמת יוצאת דופן בשביל רכב בגודלו והפרטי שלי עלה את זיק, עשה פה ושם חמרן ובאופן כללי היה פשוט קשוח-וכל זה עם נעילה אחת והגבהה של נדמה לי 3.5 אינץ'. כך שלשטח היתי בהחלט לוקח אותו.
ועם זאת חשוב לציין- מדובר ברכב ישן. המשמעות היא שגם אקזמפלר במצב מעולה עדיין יסבול מבעיות למכביר. אני זוכר בעיית ראש מנוע שאצלי חזרה על עצמה ודרשה שני שיפוצים. אני זוכר בעיות פאן קלאץ' שחזרו פעם בשנה. זכורות לי פה ושם בעיות חשמל יחסית מינוריות וגם כל מיני בעיות שקשורות בגימור פנים- או יותר נכון נטיית תא הנוסעים להתפרק פה ושם.
תכלס- מדובר ברכב שצריך לקנות בזול ולדעת שהוא יזדקק לתחזוקה אינטנסיבית. לא בגלל שהדגם לא להיט כמו בגלל שמדובר ברכב זקן.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.