PDA

צפייה בגרסה מלאה : בגי"ה- מפרט טלוויזיה לפני רכישה- מה כדאי לדרוש

יורם-דרומי
13-07-20, 19:52
לפני רכישת טלוויזיה חדשה
מה המפרט שכדאי ונדרש להתעקש,,,,

רזולוציה
תדר
פיצ'רים
מסך שטוח/קמור?

ועוד ועוד
תודה

סולי
13-07-20, 20:13
נראה לי שכמו ברכב מתחילים עם תקציב.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

נדב ש.
13-07-20, 20:51
ברשותך יורם אני מצטרף....

וקיבלתי המלצה על 65" LG עם השלט הקולי, לא סגור איזה דגם זה נקרא...
אם יש למישהו תובנות/עוד המלצות אחרות....

Yaki5500
13-07-20, 21:11
ברשותך יורם אני מצטרף....

וקיבלתי המלצה על 65" LG עם השלט הקולי, לא סגור איזה דגם זה נקרא...
אם יש למישהו תובנות/עוד המלצות אחרות....לי יש את ה-lg עם השלט הקולי אבל 49 אינץ'
טלויזיה טובה כבר 3 שנים אבל אם הייתי קונה היום הייתי הולך על אנדרואיד מלא

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

GodsFather
13-07-20, 23:21
המלצה בגרסה הפחות פופולרית -

שלא תהיה מחוברת ישירות לאינטרנט, חכמה או לא חכמה

בלי מצלמה ומיקרופון (רמקולים אין ברירה...)

כן, זה קצת יותר מסורבל, יצריך איזה אלמנט בדרך, אבל זה ישמור קמת יותר על הפרטיות.

כל השאר - אתן למומחים לדבר

Sent from my LON-L29 using Tapatalk

asypeer
13-07-20, 23:47
לנו הלכה LG 60 אינטש שלשום אחרי קצת יותר מ3 שנים, טכנאי אמר שזה הפאנל ואין מה לעשות.
אני עדיין בתקווה שזה הTCON אז הזמנתי מאיביי ומקסימום נתרום אותה.
קצת מאכזב כי היה לי ניסיון טוב עם המותג, ועדיין הטלוויזיה הבאה כנראה תהיה גם LG, דגם 65UN7340
65 אינטש, 3300₪ על הקיר. לא רואה הרבה אלטרנטיבות במחיר הזה עם 3 שנות אחריות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

nirs
14-07-20, 09:54
אצלי טלוויזיות פנסוניק ישנות (בעיקר פלזמה) מוחלפות בסמסונג (חייב לציין שאף טלויזיה לא התפגרה, אלא הוחלפה בגלל סיבות שונות כמו HD, חוסר ביציאות HDMI וכו׳)
מודה שלא עשיתי עבודה יסודית בהשוואת הפרמטרים המפרטים (בין היצרנים השונים), אלא בחרתי בסמסונג בגלל ממשק התפעול הנוח ואיכות התמונה הויזואלית (השוואה בעיינולוגיה בלבד)

Pageup
14-07-20, 11:56
ההמלצה שלי , לבדוק מי נותן את השירות יש כמה ספקים מאוד בעייתים ברמת השרות שלהם.
מעבר לזה יש שתי טכנולוגיות נפוצות:
1. LED (פעם היו הבדלים גם פה במקור האור, אבל לרוב היום הם עובדים דומה עם מקור אור אחורי).
2. OLED
ההבדל העיקרי הוא מקור האור, ב LED הוא חיצוני וב OLED הפיקסל מפיץ את האור. ה OLED יותר
מתקדם, השחורים בו טובים יותר, המסך דק יותר אבל הוא יותר יקר ועדיין קיים בו אפקט הצריבה
(כמו שהיה בפלאזמה).
QLED של סמסונג הוא לא OLED, זה טריק שיווקי שלהם וזה LED רגיל.
מעבר לזה יש את נושא מערכת ההפעלה, ל LG וסמסונג יש מערכת הפעלה משלהם (מבוססת
אנדרויד או לא), וזה משפיע על האפליקציות שניתן להתקין, תמיכה וכו'.
לדוגמא: לפני שנה בערך שוחרר עדכון גרסא מה שגרם לבעיות בתרגום בעברית לתקופה לא קצרה.
יש בעיות במיפוי מחשבים כחלק מהרשת ועוד כמה מגבלות.

אני אישית בחרתי סוני עם אנדרויד מלא, עם תמיכה ב 4K בגודל 75 וויתרתי על OLED בגלל תקציב
(הייתה העדפה לגודל מאשר על טכנולוגיה) ומאוד מרוצה, חברים מאוד מרוצים מה LG שלהם.

מסך קונים אחרי שרואים אותו פיזית - ושים לב שהוא לא במוד תצוגה בחנות (יש כזה לכל טלויזיה),
שקצת מבליט את התמונה.

hadtomer
14-07-20, 14:59
יודגש שאיני מומחה לטלויזיות- אני מדבר רק מנקודה הגיונית. גם אני, כמו הרבה ישראלים, התחלתי בחודש האחרון לבדוק רכישת טלויזיה. אצלנו בשכונה אתה כל הזמן נתקל בקרטונים של טלויזיות. אנשים קונים כמו מטורפים- בקטע של לבצר את הבית שלהם לקורונה הבאה- או לסירוגין כי זה שווה ערך לנופש שאליו הם כנראה לא יצאו השנה.

הנה הפרמטרים שחשובים מבחינתי- וזוהי חו"ד של אדם שאינו מבין גדול, סתם הולך לפי היגיון.

1. גודל. כלומר כמה אתה רוצה שיהיה גדול? (זה מה שהיא אמרה). קח מטר ותסמן על הקיר כמה זה יהיה גדול ואיך זה ישב. נורא קל לומר "בא לי 65" או "שמעתי ש75 זה מטורף". אני גר בבית די גדול- והגעתי למסקנה ש50 זה מספיק לי. כי אשתי לא מוכנה שאני אהיה מאושר. היא מעדיפה בעל עם ראיה חלשה שבקושי יכול לקרוא כתוביות

2. אנדרואיד, ממשק הפעלה. אני ללא . למה? האמת? כי זה זול. אני קניתי טושיבה די נחמדה בזול וכל העולם עשה לי פרצוף של "אבל זה בלי אינטרנט". אוקיי, סבבה, אני לא צרכן של זה בכל מקרה.אני לא רואה ערוץ 10 וערוץ 2 כי כמה תכניות בישול בן אדם יכול לראות? לפני חודש עשינו יס פלוס, כלומר נטפליקס וכל זה. הביאו קופסה קטנה, חיברו לטלויזיה, הוקוס פוקוס נטפליקס.

3. למה זה מתחבר? כלומר איזה שידורים? לי חפרו מלא על 4K, על 100 הרץ. אני לא בא לשחק אותה פיינשמייקר אבל אני לא הצלחתי להבחין בהבדל.

asypeer
14-07-20, 15:10
טושיבה היום היא מוצר מדבקה, יכולת לקנות באותה מידה פיילוט בשופרסל ולחסוך עוד כמה שקלים.

סולי
14-07-20, 15:12
מרחק הישיבה מהטלוויזיה והקיר עליו הוא ממוקמת ירמזו על הגודל המומלץ...

וכמובן המחיר, כל עוד לא נתת תקציב...
לדעתי האישית אי אפשר באמת לייעץ.

nir.samo
14-07-20, 15:13
1+

עשיתי סקר די קצר וקניתי 55 אינצ פשוטה יחסית (הדגם המדוייק LG 55 4K 55UM7100) בכ-2000 ש"ח.
יש בה את האפליקציות הרגילות כולל של סלקום TV כך שלא צריך סטרימר נוסף.

הדסופה
14-07-20, 15:45
חסיד הפשוט והשני צעדים אחורה
2 הטלוויזיות בבית הן haier בת 10 בגודל 49״ שהוחלפה בסלון ב haier בגודל 58״ בת 6 שנים בערך
שתיהן עובדות ללא תקלות , וללא אינטרנט וכו

hadtomer
14-07-20, 19:18
טושיבה היום היא מוצר מדבקה, יכולת לקנות באותה מידה פיילוט בשופרסל ולחסוך עוד כמה שקלים.

האמת שלא ידעתי את זה.

בכל מקרה, לאור העובדה שרכשתי אותה מחבר בניופאן, המחיר היה מחיר של פיילוט בשופרסל. מה שכן- אני מוצא שיש הקבלה בין טלויזיות לג'יפים- תמיד רוצים יותר אינצ'ים ממה שיש

asypeer
14-07-20, 19:34
העיקר שיש איפה להחנות אותה בסלון ושהגברת תצליח לנהוג עליה בלי להתלונן ^

סולי
14-07-20, 21:08
כמו עם הג'יפ ...החופשת לידה שלה היתה תירוץ מושלם לשדרוג לled 65" של סמסונג ונטפליקס (:

gp1
15-07-20, 23:53
מבחינת תמונה וצבעים ...השוויתי סמסונג וסוני שהייתה פעם הההה - number 1 היום lg מס' 1 בצבע ותמונה יש 4k hdmi smart tv המחיר ירד מאוד לאחר שנכנס הדור הבא שלהם 4k oled smart tv שאם אינני טועה גם נתמכת nvidia מתחברת ללווין או לכבלים מקבלת שידורים בכבל או wi-fi מהמחשב או wi-fi מסמארטפונים במוד של smart view אינצ' 55 בסביבות 3000 ש"ח https://www.lg.com/il/tv (https://www.lg.com/il/tv) תלמד עליהן כאן ...... אין לי קשר אליהם מלבד היותי לקוח מאוד מרוצה בטלוויזיה .... בסמארטפונים הם גרוטאות וסמסונג מעולים

asypeer
15-07-20, 23:54
רכשתי להורים שלי אתמול 65 אינטש ב3300₪, LG עם 3 שנות אחריות.

JustDoB
08-03-22, 12:59
המלצות על טלוויזיה חכמה 50" ?
סביב 2000 ש"ח אלא אם יש הצדקה ליותר.
תודות

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

nirs
08-03-22, 13:00
אני מאוד אוהב את מסכי הסמסונג, בעיקר בגלל ממשק ההפעלה הנוח

JustDoB
08-03-22, 13:06
המטרה היא בעיקר להיפטר מחברות ה'כבלים',
אז חשוב לי ממשק טוב.

erezgur
08-03-22, 13:19
הכוונה להתקין אנדרואיד טיוי? אם כן היא לא חייבת להיות חכמה, האנדרואיד-טיוי יעשה אותה חכמה...
האם בכל מקרה צריך לקנות טלויזיה?

נשלח מהנייד

הדסופה
08-03-22, 15:31
אצלי בבית צופים רק בנטפליקס ופריים. אין יותר ערוצים וממירים וספקי תוכן ואני מבסוט . לא הבנתי אם זה הייעוד שלך

בכל מקרה כשעשיתי סקר להחלפה של הטלביזיה לפני מספר חודשים הבנתי שבפעם הראשונה בחיי אני מחפש טלביזיה חכמה וכמו תמיד היא תהיה מדרגה או שתיים מתחת למפרט המתקדם ביותר טכנולוגית כדי לקבל מחיר טוב . כלומר היא תהיה 4k ולא 8k ולא תהיה oled

השוויתי בין סמסונג ובין lg ובגדול הן מאוד דומות באיכות ובממשק כך שבפועל אפשר ללכת גם על זה וגם על זה
אני בחרתי lg מפני שיש להם ככל הנראה יתרון מסויים מבחינת הסכמים עם חברות סטרימינג ויותר אפליקציות מותקנות מראש על המכשיר

מבחינת חיבורים וממשקים לווידאו לכל יצרן יש מספר רמות של מכשירים בכל גודל , רק תוודא שיש כניסות למכישירים שאתה צריך לחבר בבית

אני בחרתי ב lg nanocell 4k גם מתוך ניסיון קודם חיובי עם חווית הצפייה במשפחה הזו אצל חברים

הד

erezgur
08-03-22, 16:47
שיומי מיבוקס עולה כ-200 שח
גוגל כרומקאסט (החדש) סכום דומה (תמיכה טובה יותר ב- 4k למיטב זכרוני).

לכן לא הייתי בוחר את נטלוויזיה לפי יכולות החוכמה שלהן אלא לפי איכות תמונה.
אם יש כבר היום מסך גדול, אז אולי בכל לא צריך לרכוש טלוויזיה אלא רק את האנדרואיד טיוי.

נשלח מהנייד

Pageup
09-03-22, 09:35
החברה עם טכנולוגית המסכים (פאנלים) הטובה ביותר היא LG ולכן מבחינת הפאנל הם תמיד יחזיקו את המתקדמים ביותר בטלויזיות שלהם.
לסמסונג עצמה אין OLED אמיתי הם המציאו איזה QLED שזה למעשה LCD עם עדשות שמשפרות את האיכות.
רוב החברות האיכותיות כמו פיליפס וסוני קונות את הפאנלים מ LG.
לגבי הממשק, גם ל LG וגם לסמסונג יש ממשקים משלהם שהם לא ממש אנדרויד ולכן אני אישית פחות אוהב אותם.
זה אומר חנות אפליקציות משלהם וזה דורש מהם לשחרר גרסאות לאפליקציות הנפוצות וכל מיני בעיות אחרות.
לדוגמא לפני כמה שנים LG שחררה גרסת קושחה עם בעיות ימין שמאל בעברית שלקח להם כמה שבועות לתקן.
לכן אישית אני מעדיף את סוני שמגיעה עם אנדרויד טיוי ואיכות תמונה מצויינת.
אני חושב שמעבר לאיכות התמונה הבחירה צריכה להיות טלויזיה עם מערכת הפעלה כזו.
העניין הוא שכשאתה דורש מסך גדול במחיר זול המבחר מצטמצם ואתה מגביל את עצמך לחברות הסיניות הנפוצות.
בכל מקרה, אם הממשק לא נוח, אפשר היום "לחזור בזמן" ולקנות סטרימר מבוסס אנדרויד טיוי או אפל טיוי ולעקוף
את כל הסיפור.

Saar
09-03-22, 15:54
מסך 75״ מסדרות ״הכניסה״ של סמסונג נמכר היום ב 4500-5200 ש״ח.
איכות התמונה מספקת לחלוטין מבחינתי.
המסך מחובר באופן קבוע לרסיבר (הדלקת הטלויזיה מדליקה גם את הרסיבר).
לי זה מעולה :)

JustDoB
19-03-22, 18:53
הכוונה להתקין אנדרואיד טיוי? אם כן היא לא חייבת להיות חכמה, האנדרואיד-טיוי יעשה אותה חכמה...
האם בכל מקרה צריך לקנות טלויזיה?

נשלח מהניידיש המלצה על סטרימר לאנדרואיד TV?

שגיא S
19-03-22, 18:55
LG OLED
אני הלכתי על 65" כי הקפיצה ל-75" הייתה גדולה מדיי. בדיעבד תמיד טוב יותר גדול.

לא הייתי הולך היום על משהו שהוא לא OLED. הבדל מורגש באיכות...

asypeer
19-03-22, 18:57
אין 75 בOLED בLG, יש 77” וזה אכן קנס רציני

erezgur
19-03-22, 19:04
יש המלצה על סטרימר לאנדרואיד TV?

הכרומקאסט החדש של גוגל - מדי פעם יש מבצעים באתר של אמריקן-אאוטלט (מיזם קצת צולע של שופר-סל) - עלה לי כ- 220 שח.
מיבוקס של שיומי הוא כנראה הנפוץ ביותר, לך על הגרסה של 2GB זיכרון (נראה כמו סטרימר ולא דונגל HDMI של 1GB) - עולה כ-50 דולר ויש מבצעים מדי פעם.

מבין שני אלו, הכרומקאסט כנראה מתפקד טוב יותר עם 4K (אצל הבן שלי הוא עובד היטב עם 4K ועם מקרן קול עם סטינג-טיוי. השיומי קצת עשה בעיות באותה תצורה.

אני חושב שבאתר של KSP לא אמור להיות הרבה יותר יקר, אבל מזמן לא בדקתי.

asypeer
19-03-22, 19:04
מיבוקס אחלה, אם יש תקציב לך על nvidia shield

גיא
19-03-22, 20:35
אני קניתי מיבוקס פעם מעלי אקספרס. גרסה 3 אס

ואחרי זה קניתי את ה 4k מ ksp שניהם עובדים נהדר.

יש לי firetv 4k שנקנה באנגליה. לא בשימוש .. אבל גם עובד נהדר.

Sent from my DN2103 using Tapatalk

JustDoB
19-03-22, 21:32
רק מוודא, על ה chromcast אפשר חשים אפליקציות ?
והגוגל TV זה רלוונטי ? מה זה נותן ?

erezgur
19-03-22, 21:39
אני מדבר על כזה:
https://www.americanoutlets.co.il/chromecast-with-google-tv-4k-snow/prod_lWvGvfXj1N0loL

הוא בדיוק כמו השיומי מיבוקס. מכשיר המריץ אנדרואיד טיוי (מעין גרסה יעודית של אנדרואיד) ואפשר להתקין עליו יישומים נוספים כמו סטינג-טיוי, סלקום-טיוי וכו' (מגיע כבר עם יוטיוב, נטפליקס וישומים נוספים מותקנים).

JustDoB
22-03-22, 20:51
הזמנתי אחד, ויום אחרי שהגיע את השני,
זה פתרון מעולה.
רק מה,
סנכרון השלט לטלוויזיה sharp הסתדר מייד,
לטלוויזיה של haier הוא לא מסתנכרן בשני התדרים שהוא בודק, וזה ממש מבאס כי אין לנו שלט של הטלוויזיה ובכללי זה נוח משמעותית בשלט אחד של גוגל.
לא מצאתי ברשת פתרונות,
רעיונות ?

JustDoB
25-03-22, 19:03
יש אמירה שיש טלוויזיות שונות עם אותם קודים (אותו מפעל/יצרן/חברת בת/מוצר מדבקה...),
מישהו יודע לומר מי הקרוב של haier ?

hadtomer
25-03-22, 19:13
LG OLED
אני הלכתי על 65" כי הקפיצה ל-75" הייתה גדולה מדיי. בדיעבד תמיד טוב יותר גדול.

לא הייתי הולך היום על משהו שהוא לא OLED. הבדל מורגש באיכות...

צודק. בקורונה הלכה לי טלויזיה בסלון וזמן קצר אחרי-בחדר השינה. בהתחשב בזה שגם ככה לא היו לנו הרבה הוצאות ושהיה לי משעמם, זה היה מבחינתי סוג של גן עדן. קנינו 2 סמסונגים בהפרש של חצי שנה- 65 ו 55. ה 55 הוא OLED וההבדל משמעותי גם למי שלא מבין כמוני. אם למשל יש בטלויזיה תנועת מצלמה מצד לצד-ממש רואים "מריחה" כשהטלויזיה מנסה למהר ולעבד את התנועה של הדמויות. ב OLED זה לא קיים.

אני כן מצטער בכל מקרה שלא קניתי 75. תכלס אנחנו לא חיים בתקופת הצנע, הקטע של "אני אסתפק" זה משהו שאתה מקלל עליו אחר כך כשאתה רואה סרט וחושב שהיה מגניב אם באמת היית מרגיש בקולנוע. כאילו....זה לא באמת משנה, גם 65 זה גדול, אבל אתה חודש אומר "וואו איזה גודל" (זה מה שהיא אמרה) ואחרי חצי שנה אתה שואל את עצמך למה בעצם התקמצנת על מוצר שישב אצלך בסלון שלוש ארבע שנים, ואיזה מגניב היה אם זה היה ממש ממש ממש גדול (זה מה שאני אמרתי).

andy.shaked
25-03-22, 19:40
גם אני עכשיו בדיוק בהתלבטות לגבי הגודל והדגם.
חושב ללכת על 65"-75" עם עדיפות ל-75 השאלות הן כאלו:
מרחק הצפיה 3.3מ האם 75 זה מוגזם ?
איזה דגמים מומלצים? האיכות תמונה חשובה לי
סמארט זה נחמד, אבל פחות קריטי, כי גם ככה יש מחשב מדיה שמחובר למסך

המדען המטורף

hadtomer
25-03-22, 20:57
מכל מה ששאלת, אני לא יכול לענות על דגמים וכו כי אני לא גאון גדול בזה. אני מבחינתי לקחת את הסמסונג או ה LG הכי טוב שאפשר בתקציב. אבל לגבי המרחק אני אומר לך שזה לא משנה. גם אם אתה יושב מטר מטלויזיית 1000 אינץ' יקח לך חודש עד שתגיד "רגע- למה לא לקחתי 1200 אינץ'??".

איל מ
25-03-22, 22:07
תומר מה שאתה כותב רלוונטי לך, והוא תלוי אופי ולא מסתכם בטלוויזיה אלא משליך על כל תחומי החיים.
פעם אחרונה שקניתי טלוויזיה, קניתי אחת קטנה יחסית למקובל, ולא מהמתקדמות ביותר.
אפילו לשניה לא עברה לי בראש המחשבה שאתה מתאר.
אגלה לך עוד סוד.
הבית שלי גם לא 250 מטר, ובחתונה שלי לא היו 600 מוזמנים. הדיסקברי שלי מוציא חצי כס ממה שמקובל לדבר עליו כאן, והאוטו של אשתי 1600 אטמוספרי.
בכל הנושאים הללו יכולתי (כלכלית) ללכת בגדול. בחרתי שלא, ואני מבסוט בכל רגע מהבחירות שלי.

ועוד משהו, רק חצי קשור.
אחרי ביקור אצל אופטימטריסט, הבנתי שהבעיה היא לא הטלוויזיה, אלא העיניים. עניין של גיל אני מניח.

הדסופה
26-03-22, 06:55
אנדי
אני עם 75 במרחקים האלה בין 2.5 עד 4 מטר בסלון
התחושה אצלי שמתחת ל 2.5 מטר בערך מתחיל להיות לי קרוב מדי

ד ו ר ו ן
26-03-22, 08:37
גם אם אתה יושב מטר מטלויזיית 1000 אינץ' יקח לך חודש עד שתגיד "רגע- למה לא לקחתי 1200 אינץ'??".
זה כמו לשבת שורה ראשונה בקולנוע.
אתה עובד עם הראש על כל רוחב המסך כדי לראות הכל.
בסרט/תכנית עם דברים זזים זה כמו צופים במשחק טניס.

זה עוד לפני עניין החדות, שכמה שהיא גבוהה, יש מרחק מינימלי כדי לראות תמונה ולא גרעיניות.

andy.shaked
26-03-22, 09:59
נראה לי שצריך ללכת עם מטר לחנות ולנסות לבדוק לפי המרחק צפיה, למרות שאני די סגור על 75", רק בשביל לוודא שזה באמת לא קרוב מדי .
אם יש לכם דגם או סדרה מסוימת של יצרן, שאתם מרוצים, אשמח לשמוע. המבחר גדול מדי וטווח המחירים גם כן

המדען המטורף

אורי. ס
26-03-22, 11:10
אני קניתי ממש לאחרונה טלויזיה של חברת פיליפס סמארט טיוי
מדגם pus8506 43 אינץ שהיא ממש מעולה ורואים מעולה וממליץ עליה מאוד ויש לי גם בבית סטרימר שאני ממליץ עליו של חברת go tv שנמכר סביב 270 שקל בksp שנותן הרבה תמורה הסטרימר של שיאומי אולי נמכר יותר אבל מכול מי שקנה אותו אני שומע שהוא נתקע המון ועושה בעיות חברת שיאומי יש להם זבל של מוצרים

גיא
26-03-22, 11:14
אז הנה תשמע ממישהו שיש לו כבר כמה שנים טובות שני סטרימרים של שיומי שלא נתקעו מעולם.
הסטרימר הראשון ניתן להורים ולכן קניתי אחד נוסף.

אגב אנחנו גם עם מסך 42" עתיק .. ורק בסלון. לא חיים מול הטלויזיה בכלל..

לא רואה שום סיבה לרוץ קדימה כל הזמן.

Sent from my DN2103 using Tapatalk

GodsFather
29-04-22, 23:24
שאלה של הורה - בנטפליקס בסטרימרים האלה, יש התייחסות ל-region או לשפה?

באפליקציה של סמסונג למשל אין התייחסות ולכן בפרופיל ילדים אין דיבוב... שזה מאתגר לילדים מאד קטנים.

Sent from my HD1903 using Tapatalk

erezgur
30-04-22, 07:50
לא מכיר את הטלוויזיה, אבל מתוך נטפליקס יש אפשרות להגדיר שםה מועדפת.
גוגל טוען ש:
Changing language on a Smart TV
---------------------------
Step 1: Launch the Netflix app on your Smart TV and select the edit icon from below each profile on the profiles page.

Step 2: Click on the ‘Language’ option from the page that opens and select your preferred language from the list.

Step 3: Save and continue streaming.

נשלח מהנייד

GodsFather
30-04-22, 09:38
זה לא תופס לאפליקציה המדוברת בטלוויזיה. חפרתי את "כל האינטרנט"

אז...סטרימר?

Sent from my HD1903 using Tapatalk

-->