צפייה בגרסה מלאה : הגבהה להונדה crv דור שני 2002-2006?
land_warrior
15-07-20, 08:20
שלום לכולם, אני מעוניין לבצע הגבהה ההונדה סי אר וי שאיתי מספר שנים, לפני כ שנתיים נתקלתי ברכב דומה לשלי מוגבבה באופן בולט, עם צמיגים רחסים יותר מהסטנדרט,האם קיים קיט שניתן להזמין מחול?
מה הם היתרונות והחסרונות? שמעתי על המונח ספייסר שניתן לשים על המתלים? ניתן לעשות בכל מוסך?
בברכה
אהלן.
ניתן בהחלט להזמין קיטים מחו"ל. חיפוש גוגל יביא הרבה תוצאות.
יש להדגיש: חוקיותם של חלק מאותם קיטים, שלא לומר רובם, מוטלת בספק.
ניתן להתקין ספייסר על המתלה, מוסכים שמתמחים ברכבי שטח ישמחו לעשות זאת עבורך.
היתרונות- יותר מרווח גחון.
החסרונות- אני לא בטוח כי מעולם לא היתה בבעלותי CRV- אך אני מניח שההתנהגות תשתנה
לא רוצה להיות זה שמצנן את ההתלהבות אבל השאלה העיקרית היא- למה?
יכולת שטח לא תהיה לרכב הזה גם אחרי ההגבהה.
אם השיקול העקרי הוא הנראות קח בחשבון את המחירים בחוקיות נוחות ובטיחות.
השאלה העיקרית היא- למה?
.
עקרונית זה גם מה שאני רציתי לשאול, אבל חשבתי לעצמי שבעצם למה לא? כשאני רואה טריוס עם צמיגי 235 ועם הגבהה וגגון אני צוחק לעצמי ואומר "איזה חמוד" (ותתקשר אלי כשיתחלף לך הקול). כשמישהו בונה פורסטר או אאוטבק אז אני אומר "איזה מדליק", גם אם כנראה שאת זרון זה לא יעלה. אז בעצם למה לא CRV? אני לא אומר שהרכב יקבל פתאום איזו יכולת יוצאת דופן, אבל אם זה יצא מגניב, וזה לא יעלה הרבה- וכמובן שיש יכולת להתמוד עם החוקיות- אז וואלה, שיהיה מזל טוב ושיצא מדליק.
אני מחזיק CRV 2002 , כמה נקודות מבחינתי :
הרכב מיועד לשבילים בלבד , לא לטיפוסים - הגיר מסרס את הרכב.
לא מצאתי קיט הגבהה שניתן לאשר ברישיון והבולמים אצלי דרשו החלפה - הוחלפו 4 בולמים לחדשים עם אותו גובה.
תציץ מתחת לרכב שלך - המרווח גחון מתחת לאזור המנוע סביר בהחלט , הממיר בולט מה שמגביל את מרווח הגחון באמצע הרכב (ממיר יקר).
אני עם צמיגים 50/50 של ג'נרל מה שלדעתי נתן עוד ס"מ או שניים לגובה הרכב.
אם יש לך עוד שאלות אשמח לנסות לענות :cool:
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.