PDA

צפייה בגרסה מלאה : קליפס למסכה כירורגית בהדפסת תלת מימד

נדב42
23-07-20, 20:16
היום ליד הדואר ראיתי מישהי הולכת עם מסכה כירורגית סטנדרטית, אבל במקום שתהיה מתוחה מאחורי האוזניים, היא היתה קשורה למין רצועה מאחורי הצוואר.

שאלתי אם זה נוח ואמרה "מאוד".
שאלתי מאיפה ואמרה "בעלי הדפיס לי"

שאלתי אם אפשר להיות חוצפן ולבקש קישור לקובץ, ואחרי שעה קיבלתי את הקישור הנ"ל ...

אז קודם כל, שמתי את זה כאן לטובת הציבור הרחב, ואם מישהו מבעלי המדפסות מגיע לאזור כפ"ס, אשמח להזמין ממנו 3 עותקים [emoji846]

https://www.thingiverse.com/thing:4270100

GodsFather
23-07-20, 22:26
כל מי שעובד בwework יכול לבקש להדפיס דברים במעבדה שלהם במתחם בדרום תל אביב (ויש עוד סניפים אני מניח).

Sent from my HD1903 using Tapatalk

נדב42
23-07-20, 22:30
אני כבר לא עובד ב- wework, וגם החברים שעדיין עובדים שם כבר מזמן לא מגיעים למשרד ...

איל מ
23-07-20, 23:11
רעיון נחמד. אפשר לעשות גם עם חתיכת פלסטיק וסכין יפנית. או ידית פלסטיק של אריזות קרטון (מאריזות של צעצועים למשל).

Pageup
23-07-20, 23:33
ניסיתי כמה תכנונים דומים. בסוף זה לא היה נוח. זה מושך את המסכה למטה כי זה על העורף וכמה שזה יהיה דק זה עדיין פלסטיק (PLA לדוגמא).
TPU גמיש מדי.

נדב42
23-07-20, 23:51
לגברת זה היה נוח, נראה לי כבר ממש חוצפה לנסות את זה בעצמי ... ואולי זה עיצוב יותר מוצלח ממה שניסית... ואולי הגברת סתם התלהבה [emoji16]

וזה גם נותן פתרון לילדים/נוער שהמסכה הסטנדרטית גדולה עליהם וצריך לאלתר עם קשרים ועניינים ...

Saar
24-07-20, 00:19
עכשיו יש לי הזדמנות להדפיס משהו חוץ מכפתורי צופר לדיסקו 2 :)

המשוטט
24-07-20, 18:06
עכשיו יש לי הזדמנות להדפיס משהו חוץ מכפתורי צופר לדיסקו 2 :)כמה יעלו 5 ?ם

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Derish
25-07-20, 14:20
ניסיתי כמה תכנונים דומים. בסוף זה לא היה נוח. זה מושך את המסכה למטה כי זה על העורף וכמה שזה יהיה דק זה עדיין פלסטיק (PLA לדוגמא).
TPU גמיש מדי.
ניסיתי מסכה כירורגית טיפוסית בלי הפטנט הזה. אחרי חצי שעה האוזניים התחילו לכאוב. אחרי שעה כבר שקלתי לעשות ואן-גוך. אחרי שעתיים קיבלתי מיגרנה. אחרי שלוש זה התחיל להקרין למקומות אחרים בגוף. יום לא מוצלח שבו הייתי צריך לבקר לקוח ובדיוק לקחתי מסכה חדשה, לך תעבוד במצב כזה. למחרת כבר חזרתי לישנה והרופפת שלי, מעדיף לקחת סיכון ולהידבק מאשר לעבור את החווייה הזאת שוב.

הפואנטה היא שלכל אחד יש חוויית שימוש שונה. במקרה שלי, אפילו משהו דומה שמכינים מחתיכת קרטון עם זוג מספריים היה משפר את המצב פלאים. מסכה שלוחצת על האוזניים זה כמו נעל שמשפשפת את הרגל, אי אפשר להסביר במילים.

גילוי נאות: עובד בחברה שבין היתר מייצרת מדפסות תלת-מימד. הדפסנו אלפי קליפסים כאלה לצוותים רפואיים ברחבי העולם עם פרוץ המגיפה וקיבלנו פידבקים על ירידה בעייפות ועליה בפרודוקטיביות. אני עוסק בדפוס קונבנציונלי ולא קשור לחטיבה ההיא, אבל אולי קצת משוחד.

liontamer84
25-07-20, 22:31
היום ליד הדואר ראיתי מישהי הולכת עם מסכה כירורגית סטנדרטית, אבל במקום שתהיה מתוחה מאחורי האוזניים, היא היתה קשורה למין רצועה מאחורי הצוואר.

שאלתי אם אפשר להיות חוצפן ולבקש קישור לקובץ, ואחרי שעה קיבלתי את הקישור הנ"ל ...

אז קודם כל, שמתי את זה כאן לטובת הציבור הרחב, ואם מישהו מבעלי המדפסות מגיע לאזור כפ"ס, אשמח להזמין ממנו 3 עותקים [emoji846]

ביום שלישי יחכו לך 3 עותקים אצל המטפלת שלך.

danob
27-07-20, 15:52

תודה רבה על השיתוף, הזמנתי ממכר שיש לו מדפסת

ליאור

ש01
28-07-20, 09:57
ננסה ונראה...

130292

boaz avrahami
28-07-20, 11:24
איזו מדפסת זו?

Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94

de fox
28-07-20, 11:44
איזו מדפסת זו?

Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94

של הביוקר...

גיא
28-07-20, 11:51
של הביוקר...

הנוער בגלקסיה .. הצליחו להרוג אותה גם ..

זזאת באמת מדפסת יקרה ..

ש01
28-07-20, 12:04
אם שאלת אותי - המדפסת הכי טובה שיש - של לקוח...
לא מכיר ולא מבין בתחום..

Pageup
28-07-20, 12:05
הדפסתי אחד וניסיתי, המסקנות:
אם מחברים ישירות ולא מאחורי האוזניים זה כמו שאמרתי מושך כלפי מטה ודי מציק.
אם שמים כאשר זה עובר מעל האוזן (כמו בעמוד של הקובץ להורדה), לי זה הציק כי
זה יצר לחץ על האוזן מלמעלה. נתתי לעוד כמה לנסות ונראה מה תהיה תגובתם.
אם מישהו רוצה (איסוף מת"א/א.ת. שוהם) בשמחה.

קיצר, מבחינתי אין באמת פתרון למעט מסיכה כירורגית אמיתית (עם חוטי קשירה).

de fox
28-07-20, 12:10
אם שאלת אותי - המדפסת הכי טובה שיש - של לקוח...
לא מכיר ולא מבין בתחום..

Ultimaker

לא יודע איזה דגם זו, אבל המחיר שלה מתחיל מ 12000 ש"ח בארץ, בערך

נדב42
28-07-20, 12:50
רושם ראשוני:
פטנט נחמד, פוטר מהכאב באוזניים, אבל מעט מסורבל ללבוש ולהסיר לגמרי. מצד שני, נוח להפיל את המסכה על הצוואר כשהיא לא בשימוש וללבוש אותה בחזרה כשצריך..

עבורי דרוש מקצה שיפור - להאריך מעט את הרצועה כי גם במצב הפתוח ביותר זה מתוח מדי על האף (אולי זו הסיבה שלי הסידור המקורי של המסכה כואב באוזניים ולאחרים לא..).

אעדכן לאחר מקצה השיפורים [emoji16]

-->