צפייה בגרסה מלאה : הגבהה מאושרת 4 אינץ פורארט
אהלן אנשים. רציתי לשאול אם אני קונה סוזוקי גימני שיש לו כרגע הגבהה 4 אינץ של פורארט ואני רוצה שזה יהיה מאושר ברישיון האם יש איזה שהוא תהליך שאפשר לעשות כדי לאשר אותו, ואם אין, מה האופציות שלי האם צריך להחליף קיט לגמרי או שיש לי אפשרות לחסוך פה כמה שקלות
לאשר ברשיון לא חוקי (יש פרוצדורה מבץסוימת אבל היא לא פרקטית לאנשים פרטיים לשימוש כביש).
אי אפשר לאשר קיט 4"
הקמטים היחדים שמאושרים הם 2"
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
אם זה רכב שאתה מעוניין לקנות ויש לו הגבהה - דרוש מהמוכר שירשום את ההגבהה ברשיון.
לקנות ואז לגלות שאתה נוסע עם משהו שלא יכול לעבור טסט - מבאס.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אי אפשר לאשר 4 וגם לא 3 ברשיון בשום צורה.
אפשר לאשר רק עד 2 אינצ' סהכ.
אם המוכר מספר לך סיפורים שכן אפשר ואין לך מה לדאוג אז תגיד לו שיאשר את זה הוא ותוסיף לו במחיר.
גם אם יהיה רשום ברשיון לא בטוח שתעבור טסט, אצלי בדקו גובה למרות שההגבה רשומה ברשיון
אפשר "לאשר ברשיון" כל דבר תמורת הסכום הנכון. כמובן שזה משהו ששייך לאיזור הדמדומים....
אבל כמו שהזהירו אותך - יש בוחנים במכוני רישוי שבמקרה שההגבהה לא נראית להם כמו 2 אינץ חוקיים (ואל תזלזל בהם. אלה אנשים שזה מקצועם. יש להם עין חדה והם מחפשים את זה) הם ימדדו. קיים מסמך רשמי שמתייחס לדגמי הרכב הנפוצים עם מידות "רשמיות" שהשד יודע מאיפה הביאו והם משווים. חרגת? נכשלת.
כמו שהוזכר - שהמוכר יתכבד ויעביר את זה לרשיון. כמה שעלה לו - תוסיף לו למחיר.
boaz avrahami
26-07-20, 11:55
לשאלתך, על מנת שהגבהה תהיה מאושרת ברשיון כחוק אתה צריך שהיא תהיה מותקנת הגבהה מאושרת על ידי מתקין מאושר שיצייד אותך בניירת המתאימה לרישומה כחוק בהערות ברשיון.
בסיום ההצקנה אתה מבצע הליךמול במשרד הרישוי עם הניירת שקיבלת מהמתקין
לא תוכל לעקוף ולהירשם כחוק אלא אם יתקינו לך במקום מורשה הגבהה מאושרת.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.