צפייה בגרסה מלאה : מנוע td5 נימצא
סוף כל , נימצא מנוע במוסך דרור באשקלון , הרכב נגרר לשם אחר כבוד . מקוה לטוב ואם יניע נקוה לנתונים טובים . הרכב לא עבר שום תהליך רישום מאז הרכישה {ממכרז משטרת ישראל} כך שאין לי מושג על התהליך להעלאת הרכב על הכביש. אם ואני מניח שאני לא הראשון לרכישה מסוג זה יש למישהו מושג כיצד לבצע זאת ללא קשיים מיותרים אשמח על כל טיפ באתר,תודה.
א.הרבה סבלנות(אתה הולך לבקר במשרד הרישוי...)
ב.הולך למשרד הרישוי עם כל הניירות שקיבלת מהמכרז ומקבל מהם רישוי זמני ל30 יום.
ג.מוציא מספרים צהובים (בכל מכון טסטים) וביטוח .
ד.נוסע עם האוטו לעמדה מספר 1 או 2 (תשאל לפני שאתה נכנס באיזה תור לעמוד) לצורך זיהוי,אם יש לך וו גרירה צריך אישור משהמשטרה שהרכב יצא עם וו גרירה למכרז במידה ואין לך אישור כזה או שאתה מעוניין להתקין וו יש להביא אישור מתקין או אישור של הטכניון במידה והתקנת לבד.כל האמור תופס גם לגבי כננת במידה ואתה מתכנן על משהו מהנ"ל מומלץ לעשות זאת כבר עכשיו ולחסוך את דמי הרישום(כ 200 ש"ח אם אני לא טועה)ואת ההתעסקות פעם נוספת עם משרד הרישוי.במידה ועל הרכב מותקנת מידת צמיגים שונה מ 7.5R16 יש להביא אישור מהיבואן,במשרד הרישוי זאת המידה היחידה שמופיעה (לפחות לרכב מודל 96).
ה.עושה לרכב טסט רגיל ומקבל עוד המון ניירות...
ו.חוזר למשרד הרישוי כדי לקבל רישיון קבוע.
חשוב לקחת תמיד את כל הניירות שאתה מקבל גם אם משהו נראה לך לא חשוב ,נדמה לי שאפילו את הקבלה על תשלום עבור הרכב צריך להציג איפשהו .
משרד הרישוי=סניפים ראשיים כמו חולון,ב"ש,חיפה...
כמובן שגם אפשר למצוא מעכר שיעמוד בשבילך במשרד הרישוי ויחסוך ממך את התענוג המפוקפק.
בהצלחה.
א.הרבה סבלנות(אתה הולך לבקר במשרד הרישוי...)
ב.הולך למשרד הרישוי עם כל הניירות שקיבלת מהמכרז ומקבל מהם רישוי זמני ל30 יום.
ג.מוציא מספרים צהובים (בכל מכון טסטים) וביטוח .
ד.נוסע עם האוטו לעמדה מספר 1 או 2 (תשאל לפני שאתה נכנס באיזה תור לעמוד) לצורך זיהוי,אם יש לך וו גרירה צריך אישור משהמשטרה שהרכב יצא עם וו גרירה למכרז במידה ואין לך אישור כזה או שאתה מעוניין להתקין וו יש להביא אישור מתקין או אישור של הטכניון במידה והתקנת לבד.כל האמור תופס גם לגבי כננת במידה ואתה מתכנן על משהו מהנ"ל מומלץ לעשות זאת כבר עכשיו ולחסוך את דמי הרישום(כ 200 ש"ח אם אני לא טועה)ואת ההתעסקות פעם נוספת עם משרד הרישוי.במידה ועל הרכב מותקנת מידת צמיגים שונה מ 7.5R16 יש להביא אישור מהיבואן,במשרד הרישוי זאת המידה היחידה שמופיעה (לפחות לרכב מודל 96).
ה.עושה לרכב טסט רגיל ומקבל עוד המון ניירות...
ו.חוזר למשרד הרישוי כדי לקבל רישיון קבוע.
חשוב לקחת תמיד את כל הניירות שאתה מקבל גם אם משהו נראה לך לא חשוב ,נדמה לי שאפילו את הקבלה על תשלום עבור הרכב צריך להציג איפשהו .
משרד הרישוי=סניפים ראשיים כמו חולון,ב"ש,חיפה...
כמובן שגם אפשר למצוא מעכר שיעמוד בשבילך במשרד הרישוי ויחסוך ממך את התענוג המפוקפק.
בהצלחה.
המון תודה כבר מחפש את הקבלה מי חשב שאזדקק לה .
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.