צפייה בגרסה מלאה : רדיאטור לקינג דיזל
matikrimerman
04-08-20, 12:55
אהלן,
הגיע הזמן להחליף רדיאטור. קצת בילבלו אותי עם ההיצע, טיב ומחירים.
אשמח לשמוע איזה רדיאטורים יש בשוק?
מה טוב, מה חרא, ממה להיזהר?
כמה עולה ואיפה קונים?
הרכב הוא פאג'רו ארוך 2003 דיזל 3200
תודה
בחירה מושכלת היא רדיאטור מקורי למרות המחיר הגבוה.
אם יקר מידיי, תנסה לברור מהתחליפים לכאלו עם דודים מתכתיים ולא פלסטיים.
עדיפות ל 3 שורות או 2 שורות.
בד"כ תוצרת ארה"ב, יפן עדיפה על סין .
אם הרכב לא מושבת או רכב שני, שקול ייבוא רדיאטור (אין בעיה לייבא כיחיד).
בהצלחה
רענן
+1 לרענן על מקורי.
לא יודע אם יש בארץ רדיאטור עם דודים לא מפלסטיק.
בכל מקרה להיזהר מהסינים הזולים.
החלפתי לרדיאטור יפני ,לא זול אבל עושה העבודה
matikrimerman
05-08-20, 18:13
החלפתי לרדיאטור יפני ,לא זול אבל עושה העבודה
תודה, אתה מדבר על חברת KOYO ?
זוכר מחיר?
ולאיזה רכב?
שלום
הרכב פאגרו קינג 2001 דיזל,
האמת אני לא זוכר שם יצרן,יש מצב שkoyo/
matikrimerman
06-08-20, 19:25
׳׳”׳‘׳™׳¨׳•׳¨ ׳”׳׳”׳™׳¨ ׳©׳¢׳©׳™׳×׳™ ׳¢׳“ ׳¢׳›׳©׳™׳•:
׳™׳© 3 ׳׳•׳₪׳¦׳™׳•׳×.
1)׳׳§׳•׳¨׳™ -׳׳ ׳”׳¦׳׳—׳×׳™ ׳׳׳¦׳•׳ ׳‘׳׳¨׳¥ (׳׳׳¨׳• ׳׳™ ׳©׳”׳™׳‘׳•׳׳ ׳׳©׳×׳׳© ׳‘׳—׳׳™׳₪׳™ ׳©׳ ׳§׳•׳™׳•, ׳׳‘׳ ׳׳₪׳©׳¨ ׳׳™׳™׳‘׳ ׳×׳׳•׳¨׳× $660 ׳׳ ׳׳’׳™׳¢ ׳׳”׳׳—׳¡׳ ׳”UAE׳× $1300 ׳׳ ׳׳’׳™׳¢ ׳׳™׳₪׳. ׳›׳ ׳–׳” ׳›׳׳•׳‘׳ ׳׳₪׳*׳™ ׳׳©׳׳•׳—, ׳׳™׳¡׳™׳ ׳•׳›׳• ׳•׳›׳• - ׳׳ ׳׳׳© ׳¨׳™׳׳׳™
2) ׳™׳₪׳*׳™ ׳׳—׳‘׳¨׳× KOYO - ׳¢׳׳•׳× ׳‘׳¢׳¨׳ 1200 ׳©"׳—. ׳“׳•׳“׳™׳ ׳׳₪׳׳¡׳˜׳™׳§ (׳׳™׳ ׳“׳•׳“׳™׳ ׳׳—׳¨׳™׳ ׳׳₪׳™ ׳׳” ׳©׳׳׳¨׳• ׳׳™)
3) "׳¡׳™׳*׳™" - ׳©׳ ׳—׳‘׳¨׳× ׳‘׳©׳ (?) - 650 ׳©׳§׳. ׳™׳© ׳¢׳•׳‘׳™ ׳›׳₪׳•׳, ׳׳• ׳¢׳•׳‘׳™ ׳׳©׳•׳׳©, ׳•׳–׳” ׳׳—׳“ ׳”׳*׳₪׳•׳¦׳™׳ ׳‘׳§׳¨׳‘ ׳”׳§׳‘׳•׳¦׳× ׳₪׳׳’'׳¨׳• ׳‘׳₪׳™׳™׳¡׳‘׳•׳§
׳׳”׳‘׳™׳¨׳•׳¨ ׳”׳׳”׳™׳¨ ׳©׳¢׳©׳™׳×׳™ ׳¢׳“ ׳¢׳›׳©׳™׳•:
׳™׳© 3 ׳׳•׳₪׳¦׳™׳•׳×.
1)׳׳§׳•׳¨׳™ -׳׳ ׳”׳¦׳׳—׳×׳™ ׳׳׳¦׳•׳ ׳‘׳׳¨׳¥ (׳׳׳¨׳• ׳׳™ ׳©׳”׳™׳‘׳•׳׳ ׳׳©׳×׳׳© ׳‘׳—׳׳™׳₪׳™ ׳©׳ ׳§׳•׳™׳•, ׳׳‘׳ ׳׳₪׳©׳¨ ׳׳™׳™׳‘׳ ׳×׳׳•׳¨׳× $660 ׳׳ ׳׳’׳™׳¢ ׳׳”׳׳—׳¡׳ ׳”UAE׳× $1300 ׳׳ ׳׳’׳™׳¢ ׳׳™׳₪׳. ׳›׳ ׳–׳” ׳›׳׳•׳‘׳ ׳׳₪׳*׳™ ׳׳©׳׳•׳—, ׳׳™׳¡׳™׳ ׳•׳›׳• ׳•׳›׳• - ׳׳ ׳׳׳© ׳¨׳™׳׳׳™
2) ׳™׳₪׳*׳™ ׳׳—׳‘׳¨׳× KOYO - ׳¢׳׳•׳× ׳‘׳¢׳¨׳ 1200 ׳©"׳—. ׳“׳•׳“׳™׳ ׳׳₪׳׳¡׳˜׳™׳§ (׳׳™׳ ׳“׳•׳“׳™׳ ׳׳—׳¨׳™׳ ׳׳₪׳™ ׳׳” ׳©׳׳׳¨׳• ׳׳™)
3) "׳¡׳™׳*׳™" - ׳©׳ ׳—׳‘׳¨׳× ׳‘׳©׳ (?) - 650 ׳©׳§׳. ׳™׳© ׳¢׳•׳‘׳™ ׳›׳₪׳•׳, ׳׳• ׳¢׳•׳‘׳™ ׳׳©׳•׳׳©, ׳•׳–׳” ׳׳—׳“ ׳”׳*׳₪׳•׳¦׳™׳ ׳‘׳§׳¨׳‘ ׳”׳§׳‘׳•׳¦׳× ׳₪׳׳’'׳¨׳• ׳‘׳₪׳™׳™׳¡׳‘׳•׳§
דיזל
מהבירור המהיר שעשיתי עד עכשיו:
יש 3 אופציות.
1)מקורי -לא הצלחתי למצוא בארץ (אמרו לי שהיבואן משתמש בחליפי של קויו, אבל אפשר לייבא תמורת $660 אם מגיע מהמחסן הUAEת $1300 אם מגיע מיפן. כל זה כמובן לפני משלוח, מיסים וכו וכו - לא ממש ריאלי
2) יפני מחברת KOYO - עלות בערך 1200 ש"ח. דודים מפלסטיק (אין דודים אחרים לפי מה שאמרו לי)
3) "סיני" - של חברת בשן (?) - 650 שקל. יש עובי כפול, או עובי משולש, וזה אחד הנפוצים בקרב הקבוצת פאג'רו בפייסבוק
matikrimerman
06-08-20, 19:51
דיזל
מהבירור המהיר שעשיתי עד עכשיו:
יש 3 אופציות.
1)מקורי -לא הצלחתי למצוא בארץ (אמרו לי שהיבואן משתמש בחליפי של קויו, אבל אפשר לייבא תמורת $660 אם מגיע מהמחסן הUAEת $1300 אם מגיע מיפן. כל זה כמובן לפני משלוח, מיסים וכו וכו - לא ממש ריאלי
2) יפני מחברת KOYO - עלות בערך 1200 ש"ח. דודים מפלסטיק (אין דודים אחרים לפי מה שאמרו לי)
3) "סיני" - של חברת בשן (?) - 650 שקל. יש עובי כפול, או עובי משולש, וזה אחד הנפוצים בקרב הקבוצת פאג'רו בפייסבוק
תודה איל, לא יודע מה קרה פה עם הג'יבריש
אם בשן מייבאים רדיאטור מתאים תוצרת Nissens אז זאת אופציה מצוינת באיכות של רדיאטור מקורי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.