צפייה בגרסה מלאה : ייעוץ לפני קניית ויטרה מוגבההת
שלום לכולם. החלטתי לרכוש את הג׳יפ הראשון שלי ואחרי מחשבות שיקולים וחיפושים החלטתי להתמקד בויטרה או סמוראי. לאחרונה מצאתי ויטרה שנת 93 שעונה על כל הדרישות שלי ונראית פגז. עממה הכלי מוגבה 3" משמע שזה עושה לי בעיות עם הטסט. בלי להכנס מדי לפרטים הייתי רוצה לדעת מנסיונכם האם לדאוג לו לטסט זו פרוצדורה פשוטה או שעדיף לי לא להכנס לזה. ובהמשך לשאלה הקודמת מהי הדרך הכי פשוטה וזולה "לשנמך" את ההגבהה ל2" חוקיים.
תודה מראש.
ירדן.
קשה מאד להגביה ל 3" ללא סט קלמיני .
האם מותקן סט של קלמיני על הויטרה ?
האם זאת ויטרה ארוכה או קצרה ?
עקרונית שנת 93 היא שנת שעטנז מבחינת יחסי העברה בסרנים, מספר ברגים בקורונה.
הזרקה חד נקודתי או רב נקודתית ובהתאם מחשב מנוע שונה.
הכי חשוב שתבדוק מצב המרכב מבחינת חלודה (אולי נדב42 ייתן פרטים יותר היכן לחפש).
בנוסף רצוי לבדוק שהפרונטאקס (המקורי מאלומניום רגיש) שלם וללא שבר באוזן חיבור לתושבת.
בהצלחה
רענן
ובהמשך לשאלה הקודמת מהי הדרך הכי פשוטה וזולה "לשנמך" את ההגבהה ל2" חוקיים.
בהנחה שמדובר אכן בקלמיני - לצבוע אותו בצבע שחור [emoji846]
(לא בדיחה)
מבחינת חלודה ודברים כאלה הרכב במצב מעולה רק הסיפור זו רק ההגבהה הזו. נדב הכוונה היא לצבוע בשחור כדי שלא יראו את ההגבהה כאילו?
- - - Updated - - -
ויטרה קצרה
אם זאת ויטרה קצרה על צמיגים בגודל המקורי 205 ,
זה בולט מאד ולא חושב שתצליח לבצע רישום ברשיון.
ארוכה עם צמיגי 215 הפרופרציות כבר טובות יותר.
יש לך מושג באיזה הגבהה מדובר ?
(בודי ליפט, קפיצים , ספייסרים)
תבקש מהמוכר שיכניס את ההגבה ברישיון.
רענן
שלום לכולם. החלטתי לרכוש את הג׳יפ הראשון שלי ואחרי מחשבות שיקולים וחיפושים החלטתי להתמקד בויטרה או סמוראי. לאחרונה מצאתי ויטרה שנת 93 שעונה על כל הדרישות שלי ונראית פגז. עממה הכלי מוגבה 3" משמע שזה עושה לי בעיות עם הטסט. בלי להכנס מדי לפרטים הייתי רוצה לדעת מנסיונכם האם לדאוג לו לטסט זו פרוצדורה פשוטה או שעדיף לי לא להכנס לזה. ובהמשך לשאלה הקודמת מהי הדרך הכי פשוטה וזולה "לשנמך" את ההגבהה ל2" חוקיים.
תודה מראש.
ירדן.
מי אמר שההגבהה היא 3 אינץ'? מישהו מדד? מישהו יכול למדוד? מה היה הגובה המקורי?
השאלות רטוריות כמובן. אף אחד כולל במכון הרישוי לא מודד ולא יכול למדוד מה ההגבהה בפועל ברכב ישן עם ערכת הגבהה ישנה.
מה שחשוב זה רק השאלה הבאה:
האם כתוב ברשיון "מותקנת ערכת הגבהה 50 מ"מ"?
אם כן - סע לשלום.
אם לא כתוב ברשיון, אתה צריך לדרוש מהמוכר לדאוג שיהיה רשום, או לדאוג לרישום בעצמך אחרי שתקנה את הרכב. אפשרות א' עדיפה כמובן, אבל יתכן שהמוכר ינפנף אותך. אם הרכב והמחיר מספיק אטרקטיביים בעיניך, אתה תצטרך לדאוג לרישום ההגבהה ברשיון, וזה אומר ללכת למתקין מורשה זה או אחר (סדנאות השיפורים ורוב מוסכי הג'יפים הרציניים) ולשלם עבור השרות של בדיקה ורישום ברשיון. זה יכול לעלות בין מאות בודדות לאלפי שקלים - כי יתכן מאד שלא הכל באמת תקין וצריך למשל להחליף בולמי זעזועים ישנים ובלויים. קח את כל זה בחשבון לפני הקנייה.
מבחינת חלודה ודברים כאלה הרכב במצב מעולה רק הסיפור זו רק ההגבהה הזו. נדב הכוונה היא לצבוע בשחור כדי שלא יראו את ההגבהה כאילו?
בדיוק.
חלודות חשוב לחפש ליד הצירים של דלת הנהג
(לפעמים לא רואים חלודה אבל יש נפיחות - וזה אומר שמתחת לצבע יש חלודה) האזור הזה מאוד בעייתי לתיקון ולא מעט ויטארות ירדו מהכביש בגלל חלודות שם.
אזורים נוספים שמועדים לפורענות הם מתחת למצבר (כל הדרך עד למטה) ובסף התחתון של דלת הבגאז' (צריך לפתוח כמה ברגים, להרים את הפחית ואת קצה השטיח ולהציץ מה קורה שם למטה. שני אלו ניתנים לתיקון, באזור המצבר זה לא יהיה תיקון זול..
כן? אם אני מאשר ברשיון עד 50 ממ לא יעשו לי בעיות שזה קצת יותר?
כן? אם אני מאשר ברשיון עד 50 ממ לא יעשו לי בעיות שזה קצת יותר?
רק אם תתעקש להיות חכמולוג.
רק אם תתעקש להיות חכמולוג.
מה הכוונה?
GodsFather
06-08-20, 18:17
קיטבג מכיר?
נמרוד רשם פה לא מעט קווים מנחים להתנהלות ..
Sent from my HD1903 using Tapatalk
מכיוון שכולם אומרים לי שאני לא יודע לסתום את הפה (חייב לעמוד בציפיות גם כאן).
ומכיוון שאני לא מוכן לחיות בפחד אני אסביר לך כאן, ולא בפרטי (כדי שהבא בתור שיתחבט בשאלה, לא יצטרך להתמודד עם מתקפת שאלות הקיטבג בלי להבין מה פשעו).
בד"כ במכון טסטים מסתפקים במה שרשום ברשיון ככסתח להעביר רכב מוגבה. מבחינת החוק, אם לבוחן משהו לא נראה בעין הוא יכול למדוד ולהודיע לך שרירותית שהרכב מוגבה יותר מ50 מ"מ. לחלק מהרכבים יש אפילו טבלאות עם מידות (אני בספק אם לויטארה יש). מכאן, שאם הרכב לא נראה מוגבה בחוסר פרופורציה, סיכוי טוב שאם לא תיפול על בוחן שמחפש לריב, שהוא ייתלה בשורת הקסם ברשיון של "מאושרת הגבהה". מצד שני, אם תבוא לו לא טוב בעין מכל סיבה שהיא (וזה כולל גם סתם עצבים כי אשתו במחזור, או סט כלמיני בגוון "צהוב למרחקים" ) הוא עלול לחפש אותך.
מכאן גם הרמיזה על גלגל גדול יותר שממלא יותר טוב את הרווח של חופת הגלגל. אבל כמובן שבשביל גלגל גדול יותר, צריך להצליח לרשום ברשיון גלגל גדול יותר וכו.....
אנשים כאן חיים בפחד שמנטרים את האתר וישר יילכו לשים אנשים בכלא או לקחת להם את האוטו. או לחילופין להוציא חוק חדש נגד. אני כאמור לא מוכן לחיות בפחד. גם אם זה נובע מבורות ותמימות.
ואם מי מהמנהלים חושב שהתגובה איננה במקומה, אני אחיה בשלום עם מחיקה שלה. מבטיח לא לצאת להפגין על זה בכיכר רבין או בלפור.
מכיוון שכולם אומרים לי שאני לא יודע לסתום את הפה (חייב לעמוד בציפיות גם כאן).
ומכיוון שאני לא מוכן לחיות בפחד אני אסביר לך כאן, ולא בפרטי (כדי שהבא בתור שיתחבט בשאלה, לא יצטרך להתמודד עם מתקפת שאלות הקיטבג בלי להבין מה פשעו).
בד"כ במכון טסטים מסתפקים במה שרשום ברשיון ככסתח להעביר רכב מוגבה. מבחינת החוק, אם לבוחן משהו לא נראה בעין הוא יכול למדוד ולהודיע לך שרירותית שהרכב מוגבה יותר מ50 מ"מ. לחלק מהרכבים יש אפילו טבלאות עם מידות (אני בספק אם לויטארה יש). מכאן, שאם הרכב לא נראה מוגבה בחוסר פרופורציה, סיכוי טוב שאם לא תיפול על בוחן שמחפש לריב, שהוא ייתלה בשורת הקסם ברשיון של "מאושרת הגבהה". מצד שני, אם תבוא לו לא טוב בעין מכל סיבה שהיא (וזה כולל גם סתם עצבים כי אשתו במחזור, או סט כלמיני בגוון "צהוב למרחקים" ) הוא עלול לחפש אותך.
מכאן גם הרמיזה על גלגל גדול יותר שממלא יותר טוב את הרווח של חופת הגלגל. אבל כמובן שבשביל גלגל גדול יותר, צריך להצליח לרשום ברשיון גלגל גדול יותר וכו.....
אנשים כאן חיים בפחד שמנטרים את האתר וישר יילכו לשים אנשים בכלא או לקחת להם את האוטו. או לחילופין להוציא חוק חדש נגד. אני כאמור לא מוכן לחיות בפחד. גם אם זה נובע מבורות ותמימות.
ואם מי מהמנהלים חושב שהתגובה איננה במקומה, אני אחיה בשלום עם מחיקה שלה. מבטיח לא לצאת להפגין על זה בכיכר רבין או בלפור.
תודה רבה.
מתנצל אם גרמתי למישהו אי נוחות עם השאלות שלי אבח בנאדם רוצה להיות בטוח לפני שהוא מוציא סכומים כאלה שהוא עושה את הדבר הנכון.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.